Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#67835) FőDudu válasza Samott (#67830) üzenetére


FőDudu
addikt

Van olyan mobil alkalmazas ami trackeli az agynemu cseret. HK hasznalja, azon csinalnak mindent (a minibar terhelestol a hibak jelenteseig, szobastatusz allitas, stb..). Nezi mennyit volt ott az adott brigad, statisztikazik, stb.

Szamolja azt is hol volt cserelve, x nap utan akkor is cserelik ha a vendeg nonstop benyomja a Do not Disturb gombot (hiszen latjak mikor van a vendeg a szobaban a szobakartya alapjan).

Egyetlen kivetel ha mar a becsekkolas soran kinyilvanitotta, hogy Covid-19 miatt nem lehet belepni a szobajaba. Ilyenkor kenytelenek uzenetet kuldeni, levelet hagyni, stb - hiszen a vendeg megtiltotta a szobaba belepest. Szoftver ilyenkor is tudja, hogy a szobaban volt-e csere es latjak, hogy cserelni kellene. Nem tudom volt-e mar ilyenre pelda, altalaban idoben cserelik a dolgokat. Azt hiszem 3 nap a maximum amig a cseret halasztgatni lehet.

Nap vegen osszesiti mennyi ilyenolyan agynemufajta kerult le, azt ugye a kulsos mosodaba elkuldik, illik a szamoknak stimmelnie (marmint a mosodas ugyis megszamolja mennyit mos). Nagyon durvan trackelik, hiszen nem nalunk mosodik es ezert koltsege van.

Termeszetesen nem lehet 100%-ra garantalni semmit, de ugye nem egyedul dolgoznak a HK-sok hanem parban. Most a Covid-19 miatt eleve durvabban takaritanak. Valoban torolgetik a taviranyitot/telefont/minden kapcsolot es egyeb feluletet amit a vendeg megerinthet. Amit lehet egy UV lampas tisztito dobozba tesznek a takaritas idejere.

Emellett egy hordozhato ozon generatort is visznek magukkal es azt is hasznaljak.
Pontosan nem tudom hogyan, mert valoszinuleg akkor mehet ha ok epp nincsenek a szobaban (mert furdot takaritanak vagy erkelyt).

Ez csak amit en tudok, de a Covid-19 miatti modositasok kezikonyve majdnem 100 oldal, szoval biztosan van ami nem jut eszembe.

FőDudu

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.