Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#59394) npera


npera
újonc

Ma 4:50-kor keltem, 5:28-ra benn voltam. Transzport kocsit felvettem, aztán irány a tesztpálya, ahol meg kellett újítani a licenszemet. Ebédre értem haza, aztán 13:30-ra elkészültem a heti 24 órámmal és mehettem haza. Most maximum 24 órát dolgozhatunk egy héten, egy percet sem többet.

Hazaérve elkezdtem terápiás forrasztással foglalkozni. Az lenyugtat.

Csináltam egy rendes csatlakozót a töltőre. Eddig úgy bohóckodtam, hogy volt 2 db banándugó bedugva a töltőbe, amin volt krokodil csipesz. Még 2009-ben rittyentettem egy olyan kábelvéget, aminek az egyik fele XT60, a másik fele pedig egy eltérő hosszúságú fekete és piros draut. A rövidzárt elkerülendő. És rá volt csiptetve a krokodil a kábelvégre.... :B

Most akkor levágtam a krokodilt a kábelről és forraszottam rá közvetlenül XT60-at.

Aztán csináltam egy olyan kábelt is, amivel az ISDT Q8-at lehet majd tápláni. Arra ment olyan banándugó, amibe bele lehet dugni keresztben egy másik banánt. A másik vége pedig XT60-as, ami az ISDT Q8 DC-in csatijába megy. Ugyanaz, mint egy Li-Po kontakt, mert elvileg arról is lehet táplálni.

A terv az volt, hogy egy harmadik kábelt is csinálok, egy XT30-as kábelvéget a kis akksikra. Volt itthon 1 db XT30-as csatim, így óvatosan próbáltam forrasztani. Hát, nem sikerült. A hőtől elferdült az egyik láb, pedig próbáltam módjával melegíteni. Alighanem ott hibáztam, hogy a beforrasztott kábel lelógott és a tömege elhúzta a felforrósodott csatlakozóban a tüskét oldalra. Ezt hazavágtam....

A terv az, hogy az Avant X3 EVO-hoz veszek kábé 850 mAh akksikat, aztán ha csak XT30 lenne, akkor forrasztok egy olyan pigtailt a gépre. Akkor mehet akár JST vagy XT30 bele.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.