Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#58161) npera válasza FőDudu (#58156) üzenetére


npera
újonc

Hát, nem tudom. Én úgy vagyok vele, hogy ahol élek ott szépen betartom a törvényt és a szokásokat.

Egy svéd kolléganő (szélsőzöld szavazó) csinálta azt, hogy Franciaországból szürkeimportált Nissan Leaf gépcskocsival közlekedett amíg megérte neki. Francia rendszámmal. Minden sebességmérő kamerát leszart és állandóan tilosban parkolt. A kocsit regisztrálta a svéd rendszerben, csak sosem rakta át rá a rendszámot. Hoppá.

Így a gyorshajtási csekkek és a tilosban parkolási büntetések mentek Franciaországba, ahol a rendszám ki volt vonva a forgalomból. És nem volt összefésülve, hogy mi lett a svéd rendszám a két ország között. Ez volt a tuti.

Ez egészen addig ment, amíg egy csoportos aktivitás során a főnökünk rá nem kérdezett, hogy miért nem svéd a rendszám. Akkor égett a csaj, mint a Reichstag.

Utána lett egy dízel autója, mert az ingyen töltés megszűnt a cégnél és hirtelen nem érte meg az elektromos autó és már nem volt olyan fontos megmenteni a Földet.

Most nem arra akarok utalni, hogy ti tilosban parkoltok és gyorshajtotok a magyar rendszámmal, csak szerintem (!) ha már ott éltek évek óta, akkor illene az EU-s és szlovén törvények értelmében honosítani a gépjárművet.

És ez csak egy vélemény, ami olyan mint a segglyuk. Van mindenkinek.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.