Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#43025) npera válasza Phülöp (#43012) üzenetére


npera
újonc

Én ma igen aktív voltam. Hatalmasat aludtam, mivel tegnap reggel 3:09-kor felébredtem és 6-ig csak forgolódtam és utána keltem fel. Ennek eredményeképpen már este 7-kor olyan voltam, mint a mosott rongy, de kihúztam 9-ig.

Ma reggel 8-kor ébredtem, arcomon rózsákkal. Zsenge reggeli, aztán irány a fabolt a város déli részén, ahol múltkor a kábé 100 autót felgyújtották a nyughatatlan gyermekek.

Kellett 28,05 méternyi padlószegély. Gondoltam, hogy kérek 2,2-méteres darabokat, mert az kényelmesen befér a tűzszekérbe. A csóka mondta, hogy ez jó ötlet, de miért nem veszek inkább 2,4-méteres darabokat, mert ekkorára vágják a fagyárban. Mivel imádok hazárdírozni (nem), ezért gondoltam, hogy akkor legyen a piros hetes és megvettem úgy ahogy volt. 15 szálat, hogy legyen rátartás.

Mivel készültem, ezért volt nálam 3 db törölköző (galaxis utikalaúz, wazze!) és azokkal levédtem mindent, ahol az ülés és a könyöklő közelében volt a fa. Átlósan raktam be, így a hatodik fokozat kivételével még sebességet is tudtam váltani. Gyorsan nem akartam menni, így akkor fájintos volt. Könnyökkel támasztottam a kanyarban, hogy ne dőljön rá a léc a váltóra. Erősen nem fékeztem, inkább kigurultam. A városi elkerülőn mindenki engem előzött, ami mondjuk megszokott, mert én a megengedett maximum 70-el mentem, a többiek meg 90-100 között. Valakinek a gyorshajtások büntetését is kell termelnie, így nem tiltakoztam.

Mikor hazaértem, akkor rájöttem, hogy nem vettem gipszbe behúzható "popszegecses tiplit". Akkor új menet a közeli barkács áruházba. Utána irány haza, aztán gondoltam megfőzöm a kaját. Ekkor volt 11:30 kábé.

És nem volt otthon hagyma. Áááááá....

Ekkor már rezignáltan felöltöztem és elgyalogoltam a kisboltba. Vettem zöldséget és utána főztem egy tacót. Közben öcsém hívott Lengy(h)elből szkájpon, vagy egy órát trécseltünk.

Most leültem lappadni kaja után. Most kellene akkor nekiállni a nappali szétszedésének. A terv az, hogy a még nem feldíszített karácsonyfa mögötti sarokban kezdem a melót, leszerelem a régi padlószegélyt, aztán egyből fel is rakok egy újat helyette. Akkor utána a fát fel lehet majd díszíteni és nem kell többet bolygatni. Ehhez akkor a hosszú falat kell megcsinálni, mert a terasz felőli részt.

Most a motivációm kábé zérón van. A hátamat egy rossz mozdulattal meghúztam tegnap, így most a hajolgatás extra kellemetlen. De mondjuk guggolni és padlón feküdve káromkodni tudok, csak felállni nagyon rossz. Szóval elvileg bevethető vagyok....

De előtt egy kis jutúb... :Y :C

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.