Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#36623) -NoVa- válasza FőDudu (#36610) üzenetére


-NoVa-
őstag

Már az első tesztek szerint sem, csak érteni kell a nyelvüket. Nem igényli a sub-basszus emelést, és nem kell alá erősítő, cserébe viszont mivel olcsó multidriver, megvannak a frekvenciaillesztési hibák a hangjában, és részletességről csak a közép és magas tartományban beszélhetünk.
Már az eredeti hypeindító BGGAR csatornát futtató arc is korrigált írásban head-fi -n hosszabb A-B összehallgatás után, nem részletesebb a P1-nél. Azonos kb, alul a Tape több, a P1 részletesebb.

Általában a review csatornák példányaiban jó. ha 20-40 üzemóra van, a megfelelő illeszkedést sem viszik túlzásba, olyan hibákat emelnek ki, amiket akkor hallasz, ha nem zárt elégé a füleddel a dugó, és elmegy a hangnyomás másfelé. Nehéz ekkora zajban információt kinyerni, és kihalászni egy-egy tényleg jót.

Konklúzió nincs. A Tape is jó cucc, élvezhető a dobozból kivéve telefonra dugva, és olcsóbb, és ez nagy előny. A P1 drágább, még utólag is rá kell költeni, a végeredmény egy szinttel jobb, mert minden komponens egy szinttel jobb lesz így.. És persze még drágábban vannak jobbak is, de még mindig értik azért a színvonal beárazását, a jobb drágább is szokott lenni. Hogy a Linsoul miért ás elő ilyen minőségű chifi füleseket másokhoz képest ennyire nyomott áron, az már tuti valami stratégiai dolog, vagy nevet futtatnak fel, vagy konkurenciát éheztetnek ki. Egy jó, 1 dynamic driveres füles még pl pont az intenzív basszus miatt játékra jó lenne, de valami minőségi hangot kiadó darab abból sem olcsó. NFAudio NA1 pl,

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.