Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#27316) npera válasza -NoVa- (#27289) üzenetére


npera
újonc

Most este repültem picit az Eachine E010S-el beltérben (!) úgy, hogy konkrétan semminek nem mentem neki és csak akkor zuhantam le vele a második akksi végén, amikor a fiam mellkassal nekiment kíváncsiságból.

Levettem a weight-et a jobb karon és nyomtam rá 30 expót. A kis quad most úgy áll a levegőben, mint a cövek, kis stick inputra nagyon finoman és már-már balettos finomsággal (most találtam ki a hasonlatot) teszi magát odébb.

Lehet, hogy a Turnigy 9X potjai már teljesen gatyák voltak (eleve használtan vettem és utána belenyomtam 10 évet), valamint az az ER9X rendszer egy agyrém volt a Turnigy 6-gombos interfészével, de ezt az új rádiót szinte seperc alatt be tudtam állítani és kellemesen lehet irányítani.

A 3"-os és 5"-os gépet majd csak akkor tudom rendesen kipróbálni, ha elment a család, de eddig nagyon-nagyon bejön a cucc.

Most a 700-as 2S akksikkal hajtom, de ezekkel nagyon hamar merül. Viszont a feszültségtartományt jól beállítva még időben is tud szólni a rádió, hogy merül és van 5 db ilyen akksim. Szóval most igazából nem hajt a tatár. Meg tudom nézni az akksitálcát, megpróbálom megforrasztani, aztán utána ha végleg befürödtem vele, akkor lehet elmenni 18650-irányba, mivel már arra is kezd kialakulni a koncepció.

Nem tudtam, de a Taranis X9 Lite már elevel 2 db 18650 cellával működik, eleve úgy van kialakítva a helye. Az X-Lite Pro pedig valami kisebb cellával megy, de egy másik kupakot téve rá belemegy a 18650 is.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.