Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#21006) zetor2000 válasza npera (#20999) üzenetére


zetor2000
senior tag

Ez az egész villanyautós dolog olyan, hogy lehet egyszerűbb felépíteni nulláról, mint már meglévő alapokról építkezni. Mint amikor van egy meglévő épületed, amit az igényeidre szabva átépítenél, de lehet, jobban jársz a teljes bontással és új alapozással.
A villanyautók amúgy szerintem nagyságrendileg egyszerűbb jószágok lehetnek, mint a belső égésű társaik. Mindenféle lendkerék, váltó, befecskendező, turbó, kenő stb. cucctól mentes, vagy annyira egyszerű, mint a faék. Gyakorlatilag olyan lehet, mint a trolibusz, csak nincs áramszedője. Nyomsz egy pedált, ami némi elektronikán keresztül áramot juttat egy motorra, ami elkezd forogni. Tulképp nem egy űrrakéta, csak a klf. előírásoknak kell megfelelni, mindenféle okokból, ami teljesen érthető.
Ami bonyolultságot vittek bele - szerintem -, az az önvezető képesség körül kezdődik. Itt egy sor fejlesztés az, amivel szintén mások előtt járnak, de ez az, amit mások lehet, hogy jobbra fognak megcsinálni, előbb. Elég sok cég ugrott rá a témára, kicsiktől óriásokig.

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.