Hirdetés

2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#17007) blueboi69 válasza guga (#16989) üzenetére


blueboi69
csendes tag

"korosztálya egy genetikai hulladék"

Rengeteg neveletlen nyikhaj gyerek van az biztos, de nagyon sok függ a környezettől és neveléstől. Nagyon sok ellenpéldát is tudok olyan 17-20közötti gyerekekre, akiktől kb az állam leesik, hogy milyen értelmesek és okosak. Mondjuk nekik eszükbe sem jutna napokig robotolni valahol alvás nélkül.

Emlékszem, hogyjópár éve volt egy eset, amikor egy fiatal fiú talán futárkodott, nemtudom, de pont a Lágymányosi/Rákóczi híd alatt a pesti oldalon az OBI előtti villamos/buszmegállóba hajtott, mert elaludt és halálra is gázolt pár embert.
Nem volt asszem sem tenyérbemászó a képet, teljesen normális gyerek volt, aki hibázott, ezt beismerte és nagyon sajnálta. Már nem emlékszem, hogy végül le kellett-e ülnie, de az biztos, hogy a jogsiját elvették és elég nagy hercehurca volt körülötte. Őt biztos, hogy egész életén keresztül nyomasztani fogja a tudat, hogy valaki apját/anyját/gyerekét ölte meg. Nem jó dolog, jobb ezeket elkerülni és felkészülni az elkerülésre, hogy a volán mögött teljes felelősség tudatába üljön valaki.
Mondom ezt én, aki annak idején sokszor ittasan vezettem haza éjszaka, aztán vicces, hogy minden törésnél színjózan voltam :)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.