- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
guga
Közösségépítő
válasz
blueboi69 #17019 üzenetére
Te nem tudod, hogy milyen fasza érzés az, hogy senki sem engedheti meg magának azt a luxust, hogy beleszóljon az életedbe
Nem kell 6h-kor ébrednem, helyette 4h-kor ébredek a Nokia 3310-esre
De örömmel, főzök egy kávét magamnak, mert most a nejem zenekarral turnézik. Utána reggelit készítek, kibaszott jó reggeliket szoktam készíteni és fasza szendvicseket a gyereknek, ezt Ő is elismeri. Ma pl. informatika órán guga filmet nézett az egész osztály, mert a tanár úgy ítélte meg, hogy adna egy ötöst informatikábólmegüzentem neki, hogy elhagytam az ellenőrzőmet
Egyébként jó érzés volt, hogy elővettek, Bendzsonak is, hogy nem értelmetlen a YT jelenlét, hisz oktatjákAlkalmazottként? Fúbazdmeg
ez olyan emberekre vonatkozik, akik nem ismerik azt a szitokszót, hogy önállósodás
erre születni kell. Őszintén bevallom, hogy már csak és kizárólag kalandvágyból mennék el dolgozni és ahogy lefilmeztem ott is hagynám azonnal a gecibe.
Jatt? Futár? 50-100, max 200 Forint, de az már erős, főleg, ha nem is kell fizetni csak átveszi. Ne tévedj el, ez Magyarország, a pizzát a köcsög informatikusok nem véletlenül kérik a portára, basznak jattot adni.
Napi 3-5000 Ft, nem egy szédületes pénz, bezzeg Szlovákia, ott ha találsz 1 Eurót az utcán az mindjárt több, mint 300 Forint, meséljek Szlovákiáról?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibás Sony A6000 (sn: 6323299) alkatrésznek - kérlek olvass leírást alaposan
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Kedvező Áron! MacBook Pro M1 Pro 14.2 Istyle gari 2026.07.27-ig
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Egyedi ékszerdobozka
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest