Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#101974) zetor2000 válasza Sipi- (#101971) üzenetére


zetor2000
senior tag

Én tegnap ültem csónakban.
Tisza, bérelt csónak, motor - Yamaha, nagy baj nem lehet. Faszi berántja, isminek mutatja, mi merre, egy kar: előre-üres-hátra, másik kar a gáz, ha tekeri, akkor adja/veszi el, ha meg forgatja a motort, akkor kormányoz.
Na, kimentünk, legnagyobb hínáros közepén tavirózsa, fotó megvolt, melegvan, irány haza, motor töff-töff-töff, azt leáll. Csónakban van két evező, 4en vagyunk, ebből 4en sose eveztünk igazán, de valahogy elindultunk, közben a csónakról leszedték a hínárt, majd beröffent, de 20 méter után megint leállt. Lapátolunk megint, ott egy faszi. Csaj kiordibál, hogy segítete e nekünk, mert ez a sz_r nem megy... Ember mondja, mi a merre, de csak nem indul. Én megint evezek, erre mögénk jön a motorcsónakjával, mondja, hogy fogjam, mint az állat, össze a két csónakot, és bevontat. ~10 perc, és ott voltunk, ahonnan indultunk.
Kérdem, milyen sört szeret, mondja, nem iszik. Üdítő? Asse, az van... KV? Köszi, ebéd után van. Mondom, akkor hogy köszönjük meg, fejezzük ki a hálánkat? Mondja, egy "Köszönöm" teljesen elég... szóval akadt egy jóember, épp nekifogott volna pecázni. Remélem, volt jó kapása.

Kiderült, lejött a benzincső, azért nem indult a motor, persze ezt senki nem nézte... :D

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.