Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#101251) Samott válasza -NoVa- (#101249) üzenetére


Samott
addikt

Ezren voltak a lehallgatasiugy kapcsan rendezett tuntetesen. Apatia van, azt csinalnak az orszaggal amit akarnak. Kozben meg vettek egy meg nagyobb jachtot a nyarra. Mert miert ne. Szijjarto tavalyi nyaralasa az arlista szerint 60 milla lett volna a tavalyi barkan. Szerinted kifizette? Ha nem akkor lemondott korrupcio miatt? El lehet menni... most, meg.

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.

(#101252) WiZARD válasza Samott (#101238) üzenetére


WiZARD
addikt

Egyáltalán tudni fogja a Maserati tulaj, hogy kinyitották, ha nem látta a videót? :)

Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. **** www.PhenomeNato.com ****

(#101253) Samott válasza WiZARD (#101252) üzenetére


Samott
addikt

Na igen. Meg ezek a videok... itthon elvileg nem szerelhetsz ugy fel kamerat hogy kozterulet latszik benne. Nem hogy a youtubera toltogesd mi folyik az utcan elotted... sehol egy kikockazott arc.

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.

(#101254) Jahno válasza Samott (#101248) üzenetére


Jahno
őstag

Ez így elég masszív.

Pont mostanában akartam megkérdezni asszonyt, hogy az oroszra nem vállal-e be valami Pfizert, csak úgy a papírok miatt, de ha most 3. adagnak is oroszt kapna, mert lehet, akkor annak sok értelme nincs. Vagy kínai cuccot, ami még mindig zűrös, de legalább sok van belőle. Teljesen kibogozhatatlan a kínai környéki kavarás, engem már az is idegesít. Két oltás után a 3. Rasztazenekart sem értem de majd meglátjuk a statisztikákat meg azt, hogy esetleg mikor kell ismételni.

Káosz, de majd megmagyarázzák és ez a szervezés akkor megint a dokikon csapódik le, esetleg felhasználónak belengetik, hogy van mindenféle és ott szembesülsz bele, hogy van kínai és Sinopharm, lehet válogatni? Apjuk kaszát.

(#101255) WiZARD válasza npera (#101237) üzenetére


WiZARD
addikt

Azon az oszlopon ha jól látom csak CHAdeMO DC van, CCS nincs, így maradt az AC a sokeszűnek :DDD
Meg tök jó a 800V rendszer és papíron gyors töltés, aztán másodikra is beáll egy lepkefing 125kW töltőhöz.
Harmadikra meg lett egy 50kW töltő.
Megint lehet jönni azzal, hogy bezzeg a SUC hálózat...

Azt mondjuk nem értem, hogy miért jó a 2 oldai töltőnyílás ebben a felállásban. AC van mind a 2 oldalon, AC kábel jellemzően saját és olyan hosszút vesz a user amilyet akar. Szóval simán átér a másik oldalra.
DC kábel viszont fix és "rövid", így tuti nem ér át a túloldalra, de azt csak az egyik oldalon lehet használni. :F

Szerintem továbbra is a legjobb amikor elöl középen vannak a csatlakozók, mint a Leafnél.

Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. **** www.PhenomeNato.com ****

(#101256) Grillo válasza blueboi69 (#101224) üzenetére


Grillo
senior tag

Mert már nem kell meki a környékre leányokat szaratni, azért. :DDD

(#101257) Jahno válasza WiZARD (#101255) üzenetére


Jahno
őstag

Ezekhez még mindig egyszerűbb tolatva odaállni, mint egy benyakúthoz, de jahh, elöl egész értelmes.

(#101258) Samott válasza Jahno (#101254) üzenetére


Samott
addikt

Harmadik adagnak biztos mast kapna, de az a mas lehet kinai is. Amirol a fene se tudja er-e egyaltalan valamit.

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.

(#101259) WiZARD


WiZARD
addikt

Tesla Magyarországtól hívtak, hogy adott a 2 rendelésem és már korábban mondtam hogy csak egyiket veszem át és most azonnal mondjam meg hogy melyiket, mert az elsőt ma kell törölni, később már nem lehet. Úgy rémlett, hogy az átvételig bármikor visszamondható, de le akartam csekkolni. Leráztam, mondtam hogy átgondolom és még ma megírom emailben.

Teslás FB csoportban rákérdeztem mit tudnak erről, és ők hogy értelmezik a megrendelési megállapodásban szereplő jogi dolgokat, konkrétan honnan kérhetnek kötbért tőlem.
"Megrendelésétől bármikor elállhat mindaddig, amíg a Jármű nem került Önnek átadásra. Amennyiben megrendelésétől eláll vagy megszegi a jelen Megállapodást és töröljük a megrendelését, Ön hozzájárul, hogy kötbér jogcímén visszatartsuk az Ön által megfizetett bármely Rendelési Díjat, a jogilag egyébként nem tiltott mérték erejéig. Ön tudomásul veszi továbbá, hogy az Ön által megfizetett Rendelési Díj észszerű és indokolt becslés a megrendelésének feldolgozásával, a Jármű szállításával, újbóli marketingjével és/vagy eladásával kapcsolatban felmerült tényleges kárunk tekintetében. Ha aJárművet nyilvántartásba vették, a Rendelési Díj összegét meghaladó, a Jármű értékcsökkenését tükröző kötbér követelésének jogát fenntartjuk."

válasz még nem jött, de 20 perc múlva csörög a telefonom, hogy közben rájöttek hogy ráérek még dönteni :DDD

Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. **** www.PhenomeNato.com ****

(#101260) npera válasza WiZARD (#101255) üzenetére


npera
újonc

Benéztem az aljzatot? Kinosss :B

Én azon akadtam fenn, hogy beállt egy oszlophoz, majd ott megnyomta az akksi kondícionáló gombot, majd bedugta. Egy kábé 5-600 kg-os pakkot nem fog 10 másodperc alatt felfűteni. Előtte magyarázza, hogy nem használja a kocsi navigációját, mert a Waze az amit megszokott. Viszont ha a kocsival navigál, akkor a kocsi tud kondícionálni neki a megfelelő időben, hogy jó meleg legyen az akksi mire elkezdi erőből tölteni.

Ha jól emlékszem, akkor a Porschében van GPS-alapú orremelő memória is, ha betanulta a kocsi a fekvőrendőröket, akkor utána már tudja és emeli magának. Nem kell minden alkalommal benyomni.

(#101261) npera


npera
újonc

Néztem sok Zach Gallardo videót (fixie témában), aztán volt egy "középkategóriás" osztályozó videója. Ott külön említette, ha EU-ban is elérhető gépekről volt szó.

A csatornája támogatója a Wabi Cycles, ami USA-ban elérhető és EU-ba szállítani finoman szólva nem éri meg. Simán lehet 400 dodó a szállítás és vám, aztán ha megnyomódik közben, akkor lehet szopni még extra köröket.

Még meg sem kaptam a Fuji gépet, de az agyam már beindult teoretikusan, szigorúan fotelből extrapolálva persze.... :U :C

Egy ilyen Wabi Classic álomszép lenne kék vázzal és aranybarna Brooks cuccokal, meg ezüst komponensekkel.

Az egyik osztályozó videóban volt szó a Dolan márkáról, amihez egyből kapcsolta az agyam Nova kommentjét, hogy pálya hajtómű és pályalánc, aztán BMX lánckerék hátra. A spórolás jegyében persze, mert az fontos. Most megnéztem rendesen és egész pofás gépek a Pre Cursa modellek.

Lehetséges rá féket rakni előre, hátra marad a lábfék akkor.

Van viszont pár bökkenő, ami a melóba járás esetén azért okozhat problémát... :(

What is the tyre clearance?

With the Alpina track fork the maximum tyre clearance is 23mm. When using the Dolan road fork the maximum tyre clearance is 28mm.

How many bottle cage mounts are there?

There are no mounts for bottle cages.

Can I fit brakes for road use?

The Pre Cursa can have a front brake fitted to the fork.

Viszont! Nincs minden remény veszve, mert van egy "városi" modelljük is. FXE a neve.

És ezen van két fék (jeeeee, legális!) és mehet rá sárhányó is. Jeeee!!!!

Erre szegecses gumi nem megy fel, mert szerintem 25 mm-es szegecses nincs is.

What is the tyre clearance?

The FXE has a maximum tyre clearance of 28mm without a mudguard and 25mm with a mudguard

(#101262) npera


npera
újonc

Fish & Chips tutorial? Lehet Nova tudja is.

(#101263) npera


npera
újonc

4 db 18650 cella 2V alatt volt (1,1V és hasonló feszültség), amikor most végigmentem a cellákon, hogy storage charge legyen mind.

Amikor megnéztem őket akkor jutott eszembe, hogy az utoljára vett Liitokala barna cellákat (official storeból jött) még nem is néztem meg, mert annyi minden volt.

2 db oké volt, kábé 3,3V-on voltak. Azokat felküldtem 3,7V-ra. A 2V alá merülteket az ISDT C4 Evo töltő először fel sem ismerte, mert annyira fura feszültségen voltak. Amikor kézzel kiválasztottam a kémiát, akkor viszont szó nélkül elkezdte őket alacsony árammal tölteni. 0,3A árammal felhúzta őket szépen, a cella hőmérséklete 45 fok Celsius volt közben. Nem hagytam ott a cuccot, figyeltem a szemem sarkából.

Kíváncsi vagyok ezek a cellák mennyire lesznek még használhatóak. Alighanem berakom őket a lőszeres ládába, aztán mennek a házon kívülre, mert ha a szabi alatt akar kigyulladni, akkor az szopó.

(#101264) eattila


eattila
csendes tag

Magyar eü.:

apamnak felirtak olyan eszkozt receptre, amire nincs is tb tamogatas.

felirtak neki olyan eszkozt is, ami kb haszontalan, mert gyenge.

es ma engedtek haza a korhazbol, de hetfon vissza kell vinni, mert technikai hiba miatt meg kell ismetelni a mintavetelt.

Kicsit morcosak vagyunk….

e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/

(#101265) npera


npera
újonc

Megnéztem mennyi a taxi a reptérre. Egy irányban 485 SEK. Megnéztem mennyi a parkoló a reptéren. 799 SEK. Akkor kiviszem a családot szépen én magam.

(#101266) npera válasza -NoVa- (#101185) üzenetére


npera
újonc

Ma volt egy kis szünet az esőben és a család miatt is éppen ráértem, így kipróbáltam az országútin az áttételt. A "nehezebb" 7. fokozatba raktam (elvileg a 6-7 között van valahol a Fuji áttétele), aztán körbementem a környéken pár emelkedőn. A ház mögötti közepesen meredek (ezt jól specifikáltam) emelkedőn egyik irányból lendületből fel lehet menni, mert a sorompó egy bringányi szélességet szabadon hagy. Ott simán felmentem.

A másik oldalon van egy olyan eltolt lassító korlát, mint a vasúti átjárók előtt szokott lenni a gyalogosoknak, hogy ne szaladjanak a vonat alá. Ott át tudtam menni lassan beklipszelve, aztán majdnem álló helyzetből indulva a másik oldalán a kis mezőnek szintén fel tudtam kapatni a dombra.

Szóval a meló irányában levő hosszú, de lankás emelkedő szerintem nem lesz gond. A másik kérdés a gyártól az IT-épületig vezető ösvény, ott szerintem picit meredekebb az emelkedő. De mivel a 7. fokozatban próbáltam és a valóság picit könnyebb lesz, így szerintem menni fog az is.

Ami fogas kérdés az a lányom (és most már a fiam) iskolája előtti bitang meredek ösvény. Ott egy földútról kell felkaptatni egy először murvás, aztán aszfaltos ösvényre, amin van egy beton virágágyás és egy sorompó, ami pont elég egy bringának. Ott ha hátradőlök picit, akkor emelkedik az első kerék, az annyira meredek.

(#101267) -NoVa- válasza npera (#101266) üzenetére


-NoVa-
őstag

Hogy nehezebb legyen elképzelni, fejben vond ki a ferde láncvonal és a váltó veszteségét, azok fixin nincsenek. Szerintem könnyebb, mint egy hasonló áttétel váltós országútin.

(#101268) npera válasza -NoVa- (#101267) üzenetére


npera
újonc

Akkor lehet meglesz az emelkedő a sulinál is. Kis lendülettel.

A bejáróssal egyesben fel is szoktam tolni a gyerekeket fél kézzel tolva őket, de ezzel nem fogom. Tekerjenek ők is :)

(#101269) Samott


Samott
addikt

Ezt nevezem elhivatottsagnak: Double Shot Polyurethane Keycaps

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.

(#101270) Jahno


Jahno
őstag

Yajj, megvettem a fél Lidlit. Alig volt hal. Újítottam fagyasztott hekket, némi harcsát és ponty patkót, meg persze egy adag kukoricát mert az múltkor is bejött (bár érdekes, a haja le volt tépve és nem tudom, hogy titkolni akarják az állapotát vagy tisztán tartani). Holnap még visszanézek pár apróságért. Jött üveg olívaolaj, citrom, friss bazsalikom meg persze csomag barna cukor, hogy a jövőben a BBQ-stílusú cuccokhoz vagy bármi mártáshoz jó legyen.

(#101271) zetor2000 válasza Samott (#101269) üzenetére


zetor2000
senior tag

Na, ilyen kéne nagy tömegben gyártva, világítós klavihoz is, hazai kiosztással és nagy enter gombbal, és megvan mindenki álma.
Jelenleg ez egy piaci rés. A "hazai kiosztás" az még jópár nyelvet lefed, akiknek eltér a sztenderd UK/US billentyűzetkiosztás, ott az piac lehet. És akár lehetne gombsapkánként is, vagy honosító szettekben árulni, vagy full szettben - hogy a színek is a helyükön legyenek.

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

(#101272) npera válasza Samott (#101269) üzenetére


npera
újonc

Ez egy szent őrület, igazi manufaktúra. Én azóta is stock használom a Duckyt, simán csak jó. A lányom is elkezdett gépelni rajta, gyakorolja a neveket és az ABC-t, meg a szmájlikat Word alatt.

Nehezítésképpen az IJKL helyett kurzor gombokat raktam rá, mert ott a kurzor rajta. És úgy is megoldja a kiscsaj... :C

(#101273) npera válasza zetor2000 (#101271) üzenetére


npera
újonc

Már vízionálom is a 275k HUF-os magyar gombsort, amiért hosszú sorban állnak az emberek, mert igény az volna rá. Szerintem ez "picit" drága lenne ilyen processzel legyártva.

Ha pedig nagy szériában csinálod, akkor oda a varázsa a manufaktúrának.

(#101274) npera válasza Jahno (#101270) üzenetére


npera
újonc

Ígéretes csomagnak tűnik.

(#101275) Phülöp válasza Samott (#101269) üzenetére


Phülöp
addikt

CNC részét akár be is vállalhatom.

A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem

(#101276) npera


npera
újonc

Mivel lány csapatot edzek, ezért nem tudok teljesen egyetérteni a videó üzenetével, de azért messziről nézve és hunyorítva akár vicces is lehet.... :B

(#101277) zetor2000 válasza npera (#101273) üzenetére


zetor2000
senior tag

A probléma ott van, hogy kicsi a piacunk... Akinek kell ilyen, az talán megfizetné, de nyilván nem adna érte sokezret / soktízezret.
Cserébe nincs egy rendes hazai kupakszett se, ami van, a CoolerMaster féle, az is lassan kikopik, nem lehet rendelni ésatöbbi, anyaga is eléggé gagyi.
Viszont ha körbenézel a világban, akkor más nációk hasonló rétegigényére nyitottak a gyártók. Nem gondolnám, hogy finn , svéd, dán, cseh, lengyel... bilentyűzet használók körében nagyobb eladásra számít(hat)anak, mégis lehet rendelni jópár gyártó termékét.

És igazából a processz ugyanaz, hogy egy gép kimar 2 öntőformát, egy másik meg beleönti a műanyagot. Csak az öntőformát nem készítik el hazai kiosztású kupakok öntésére.

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

(#101278) eattila válasza Phülöp (#101275) üzenetére


eattila
csendes tag

De az csak 3 gomb!

e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/

(#101279) hobizoli válasza WiZARD (#101193) üzenetére


hobizoli
nagyúr

egyebkent ha mar ez is 9.2sec-t tud 1/4-n, akkor a P+ mennyi lenne, 8.9?
az azt jelenti, hogy a jelenlegi sima Pléd ellen nezve a celvonalnal lenne kb 25m elonye annak, meg 160mph feletti ET, 100-200 ~4.2sec

vagy akkor most ezek utan az uj Tesla Roadster-re mi varhato?
mert az joval konnyebb lesz ennel a vasbálna tepsinel... :U

több drón kell ;P

(#101280) qnadam válasza Phülöp (#101275) üzenetére


qnadam
veterán

úgy már nem fog megállni a projekt 275k-nál.

istálló? gazemberség? hupákolás?

(#101281) npera


npera
újonc

Akksik be a ládába, aztán ki a sufniba. Minden storage chargon.

Tömítést kivettem belőle, hogy ne gránát legyen belőle...

(#101282) zetor2000 válasza npera (#101281) üzenetére


zetor2000
senior tag

Egy virágcserép is jó megoldás lehet, ha az valóban kerámia.

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

(#101283) Phülöp válasza qnadam (#101280) üzenetére


Phülöp
addikt

Csak az első garnitúra lesz ketszidrága.

A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem

(#101284) zetor2000 válasza eattila (#101278) üzenetére


zetor2000
senior tag

Ha már CNCzi, akkor teljes gombszett, és egyedi bzuiságok is... :D
Pl. régi Windows logó / új Windows logó, Apple logó vagy CMD logó, Shift vagy felfelé nyilacskák, TAB / jobbra-balra ütköző nyíl ésatöbbi.
Persze kéne 2-3 szett, hogy egyszerre lehessen többet is gyártani. Úgy ketszidrága, de majd eloszlik az ár a legyártott kupakokon.
Sosem térül meg, ha csak magyart gyárt az ember - kivéve (?), ha "okosban" le tudja gyárta(t)ni.

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

(#101285) Jahno válasza npera (#101274) üzenetére


Jahno
őstag

Ma dobtam mellé kis rákocskákat, ami úszik a fokhagymásolívásboroszöldfűszeres rettenetben és hamarosan pálcikára lesz húzva. Most melegszik a grill a kukoricával.

Ez atom jó cucc, már szinte begyújtás alatt mehet rá minden, lehet hőszabályozni és kész. Semmit nem várok, hogy parázs legyen. Most az a kivitel, hogy tűztérbe begyújtok, főzőtérbe dobok 2 marok faszenet, fölé rácsok. Csak úgy a bal fele harmadához. Ha kész a kukorica meg minden, akkor egy kis lapát parazsat átdobok a főzőtéri szénre, hogy színt is kapjon.

Haltól kicsit parázok, azt mondják könnyű elbaszni. De legalább drága volt :-D Pontypatkó az improvizálós lesz, többi hasonlóképpen készül, mint amit csináltál meg amiket neten láttam. Hekk egy részét besózzuk és dulván rápirítom, harcsa meg csak úgy éppen magában jó lesz. Ha lesz alul bőre, akkor azzal valamit kezdeni kell.

Már nem tudom hol tartok, majd a végén megírom a TPS jelentést.

(#101286) eattila válasza zetor2000 (#101284) üzenetére


eattila
csendes tag

Nem érted :D A CNC az 3 betű. Azt írta, hogy a CNC-t vállalja :D

e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/

(#101287) npera válasza eattila (#101286) üzenetére


npera
újonc

És a C-n spórol is, mert az már tömeggyártás :C

(#101288) Sipi- válasza Phülöp (#101283) üzenetére


Sipi-
tag

A többi is, mert sokat kell utaztatni az egyes állomások között (npera nyomtatja, Te CNC-zed, zetor összerakja, ez 3 ország).

https://www.ferfiakonyhaban.hu

(#101289) -NoVa-


-NoVa-
őstag

Miket hagynak szanaszét:

(#101290) zetor2000 válasza eattila (#101286) üzenetére


zetor2000
senior tag

Ó, B+! :D

[ Szerkesztve ]

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

(#101291) zetor2000 válasza Sipi- (#101288) üzenetére


zetor2000
senior tag

Fröccsöntésnek jobban örülnék, simább felületet lehet elérni, és jóval kevesebb utómunka is elég lehet. :)
De ha nyomtatja, akkor annak is örülök. :) Nagy enter kell, meg (100+) pár másik gomb. :)

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

(#101292) Phülöp válasza zetor2000 (#101291) üzenetére


Phülöp
addikt

Nem feltétlenül

A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem

(#101293) zetor2000 válasza Phülöp (#101292) üzenetére


zetor2000
senior tag

Úgy értem, a 3D nyomtatásnál.

"Sipi @ #101288:
A többi is, mert sokat kell utaztatni az egyes állomások között (npera nyomtatja... )"

Amúgy ha ilyen sima lenne nem biztos, hogy örülnék. Kis rece kell a gombok felületébe. Mintha valami szemcseszórt, vagy savmart felület lenne, az a tuti, szerintem. Kicsit ragadjon bele a kosz, ujjról a zsír stb. :)

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

(#101294) Jahno


Jahno
őstag

Ez durva lett. Megpirítottam, nem esett szét mikor fordítottam, rásült a bőre és nem száradt ki:

Később tettem a tetejére citromot, mert azt úgy illik :P És önmagában a grillezett citrom is tök jó.

Ettől tartottam legjobban, mert mindenhol írták, hogy szopás van benne, erre tök jó lett.

Utána aminek elején még örültem az Aldis filés haldarabok, az kész katasztrófa lett. Kiszáradt, nem sült át, ha hozzáértem akkor 2x2 milliméteres cafatokra bomlott az egész, mellé kb. negyedére ment össze sütés közben :-/

Mellé vettem 16 doboz sört és itt pislogok, mert valaki kiitta a hűtőből :Y Össz költségvetést nem is merem mondani, bár maradt 2 üveg uborka, olíva, 2 kiló krumpli és pár aprólék.

Most egy darabig visszatérünk a populárisabb dolgokhoz, medvedisznócsirke és kész, aztán pár hét múlva nekilátok egy polipos tintahalas bárminek.

Előételnek csináltunk kis rákos saslikot. Fokhagyma, olíva, fehérbor, némi minimál zöldfűszer és kész is. Ázott csöppet, majd mehet rácsra, de ez is kívánta a parazsat, hogy kicsit piruljon is:

Lehet idővel valami tengeri mixet összepattintok, még akkor is ha csak idehaza fagyasztott cuccok vannak. Ezen sem páncél semmi nem volt, teljesen korrekt.

Volt még persze sok más és hosszú nap, de nem írok sokat, inkább pattintok valami pihentető sört :-P

(#101295) -NoVa-


-NoVa-
őstag

@home.
11-kor még tenger vót.
Hazafelé a határellenőrzés 5 másodperc.

Giccs:

(#101296) Grillo válasza Jahno (#101294) üzenetére


Grillo
senior tag

Én egyszer pisztrágot próbáltam egyben, és azzal jártam úgy, hogy kínos volt a megfordítása. Amúgy jó lett, csak darabos.
Aztán vettem ilyen halsütő nyársizét, amibe belerakod, rácsok fogják kétoldalról, aztán lehet pörgetni. Azóta sem használtam, de elvileg profi.

(#101297) Phülöp válasza Grillo (#101296) üzenetére


Phülöp
addikt

akartam reagálni az első bekezdésre, de megtetted te magad a másodikkal

A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem

(#101298) eattila


eattila
csendes tag

Bujdi tanacsat felig megfogadva, a reggeli (keserves) futas utan ma 3-kor elmentem meg tekerni a haverokkal. 23k. Visszafele szembe szelvihar orkannal keverve. Meg repulo esocseppek kozott nemi jeg es negyed es fel nyarfak. Kalandos volt. Meg kellett huzodni egy buszmegalloban. Szerencsere kozel volt, mert nagyon fenykepeztek picit ijeszto volt :D

e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/

(#101299) Samott


Samott
addikt

Achievement unlocked... :DDD

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.

(#101300) eattila válasza Samott (#101299) üzenetére


eattila
csendes tag

Bazzzzki! :D

e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.