Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Debilon
addikt
az mi a bánatomtól lehet, hogy az utóbbi 2-3 napban ez az app: Weather & Clock Widget 128MB adatforgalmat csinált nekem
már jó ideje használom, és eddig sosem volt vele semmi probléma
Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
Krisz79
őstag
Olyan appot keresek,amivel tudom állitani a néma,rezgő,csengő módot.
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
jonnyjoker01
veterán
Sziasztok!
Olyan alkalmazást keresek, amivel időzíteni lehet, hogy hol érzékeljen érintést a telefon (bekapcsolt kijelző mellett kellene fél óránként pár ponton érzékelést regisztrálnia) - automatizálnám egy játékban az épületek fejlesztését, ahol ez az idő fél óra.
Üdv. Johnny
-
gatto_
senior tag
válasz Rimuru #50204 üzenetére
Nem vették ki csak átvariálták. Egyenként törölhető mind. Bemész az "összes" fülbe, és amik aktuálisan nincsenek telepítve, azok mellett a jobb felső sarokban van egy X. Ha arra rányomsz felkínálja a törlést. Kicsit macerásabb mint a régi módszer, de jobb mint a semmi.
-
törölt tag
válasz jonnyjoker01 #50206 üzenetére
Rootolt droid és automatizáló kell hozzá.
-
CrAck69
senior tag
Hali nemtom jóhelyen vagyok-e. Érdekelne egy alkalmazás amivel a mentett jelszókat tudom meg.
Azaz pl a facebookét. Konkrétan a barátnőm nemtom mit csinál facén és csak meg akarom magam nyugtatni h jó kislány-e. Ezért megnézem a jelszót, gépen belépek és körülnézek. Máshogyan nem tom megoldani nincs mentett jelszó csak max a telón.
Remélem van erre mód... Az lenne a lényeg h ne tudja meg xD
Köszi.Egyszer fenn....
-
Bozek
nagyúr
válasz CrAck69 #50211 üzenetére
Ha mi bármi ilyen dolgot itt beírunk neked, az veszélyes ránk nézve is. Na meg Te is mehetsz a börtönbe, ha kiderül.
423. § (1) Aki információs rendszerbe az információs rendszer védelmét biztosító technikai intézkedés megsértésével vagy kijátszásával jogosulatlanul belép, vagy a belépési jogosultsága kereteit túllépve vagy azt megsértve bent marad, vétség miatt két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
424. § (1) Aki a 375. vagy a 423. §-ban meghatározott bűncselekmény elkövetése céljából az ehhez szükséges vagy ezt könnyítő jelszót vagy számítástechnikai programot készít, átad, hozzáférhetővé tesz, megszerez, vagy forgalomba hoz, vétség miatt két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
Másrészt gratulálok, ha ilyen lépéseket akarsz eszközölni a barátnőddel szemben. Meg is érdemelnéd, hogy megcsaljon.
[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
Mit van mindenki kiakadva? Ő legalább vállalja Neki annyit tudok mondani üsd le és nézd meg a telefonját! XD
-
aizen92
addikt
A prohardver kocka életvezetési tanácsokat hallottátok! és most reklám!
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
törölt tag
válasz atillaahun #50221 üzenetére
Na nemá! Én ilyet biztos nem írnék. Ha egy férfi a kardjába dől, csak mert nem nyerő egy nőnél, az hogy tudna annyira férfi lenni, hogy nyerő lehessen egy nőnél? Bár ezt a mai vonalat néha én sem értem. Szerencsére az én környezetemben a férfi nadrágot hord és azt tapasztalom, hogy a nők ezt értékelik.
-
törölt tag
válasz atillaahun #50229 üzenetére
Tudom. Veszem a lapot.
twine: Ugye ez nem a National Geographicon volt. Melyik adón is láttál ilyet? Tán a VTO -n?[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Tudtok olyan apk-t mondani, ami "értesíti" az embert a lemaradt eseményekről vizuálisan ?
Tehát nincs telón led, ezért ez nem tud villogni....
Olyan apk kéne ami mégis jelez, ha kaptam smst, volt nem fogadott hívásom stb.pl. megvillogtatja a kijelzőt időközönként
S3 minire kéne, kispórolták belőle a led jelzést -
Skynet258
veterán
-
törölt tag
válasz jonnyjoker01 #50232 üzenetére
Attól függ, hogy itt ki válaszol. Ha én, akkor az E-Robot -ra keress! Írhatnék Tasker -t is, de a robottal már csináltam ilyet, ezért abban tudok segíteni. De a lényeg egy esemény hatására shellparancs futtatása. Mivel ezt mindkét automatizáló tudja, ezért ebből a szempontból mindegy, hogy melyiket választod. Írj, ha megvan, akkor írom a részleteket.
[ Szerkesztve ]
-
jonnyjoker01
veterán
válasz jonnyjoker01 #50232 üzenetére
Ja, de. Ranorex. Bár ez eléggé bonyolult nekem. Nincs valami egyszerűbb?
Köszönöm
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
petipetya
nagyúr
-
senior tag
-
basaja
senior tag
válasz Ghostman78 #50233 üzenetére
DynamicNotifications
EDC: Xiaomi13,Leatherman Wave,T-rex,Giantmouse Ace Riv
-
törölt tag
válasz jonnyjoker01 #50236 üzenetére
Meglepne, ha találnál ettől egyszerűbb megoldást időzített érintésemulációra.
-
zek47
csendes tag
válasz petipetya #49717 üzenetére
ollie, Somatom, petipetya: nagyon köszönöm a válaszokat!
Még gondolkodom egy kicsit, teszteket olvasok, megpróbálom boltban élőben megnézni a jelölteket. A melléfogást nem nagyon engedhetem meg magamnak anyagilag
A Nexus 7 rootolása visszafordítható vagy garanciavesztésel jár? A terminálablak alapkövetelmény, ha a szkriptjeimet nem tudom futtatni, nem mentem semmire.
A böngésző kapcsán új lapon megnyitást akartam írni, az új ablak nyelvbotlás volt. Ez megy érintőképernyőről is? A mostani félig okos telefonom ilyet nem tud, egy ablakban kell lépkedni oda-vissza, ha egy lista elemeit akarom megnézni (Google, vagy mondjuk kocsit keresek az Oszkáron). Nagyon lassú, és nagyon idegesítő.
Kérdezted, a minden fájl koncepció a Unix egyik alapja. Eredetileg az, hogy mindent egyformán fájlként kezel, nincsenek elhatárolt típusok, programfájl, adatfájl, stdin, stdout, nyers adatstream egy háttértáron stb. Számomra annyi az érdekes, hogy az egyes programok ki- és bemenetei rendesen összeköthetőek legyenek csővezetékké, mint az igazi unix-on (a szkriptjeimhez kell).
Köszönöm, szép hétvégét!
-
petipetya
nagyúr
A Nexus 7 rootolása és/vagy a booloader nyitása visszafordítható.
Terminálablak van, csak nem tudom, hogy fut-e benne egy script, illetve miként kell elindítani. De ha linkelsz/küldesz egy scriptet, akkor ki tudom próbálni. Feltételezem, hogy a terminálba az elérési útvonalát és a nevét kell beírni, de majd megmondod. Gondolom először célszerű a linux alatt megnézni és így utána már tudom, hogy minek kell történnie a telón.
A böngészők simán nyitva tudják tartani egyszerre a több lapot, ahogy írtuk. Az már mindegy, hogy ez a gyári Chrome vagy valamelyik másik.
A fájlkezelő kérdés is megérne egy éles próbát a részemről, ha van olyan fájlod. Elmondod mit tegyek, és csinálom. A kiterjesztés txt-re való átnevezését már néztük, azt tudod.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
pacman789
aktív tag
Sziasztok!
Olyan programot keresek ami a proximity sensor-t használ, hogy kikapcsolja a kijelzőt, de utána alvó módba megy azaz nem tartja bekapcsolva a szenzort. Kerestem itt a fórumban, de itt az összes olyan volt, hogy fel is ébredt ha nem takartam el, vagy csak vak vagyok.
előre is köszi a választ!
üdv.:
pacman -
törölt tag
válasz jonnyjoker01 #50244 üzenetére
-Előkészítesz papírt, tollat.
-Megnyitod a beállítások menüt, majd - fejlesztői beállítások - bevitel alatt kipipálod a mutató helyének mutatását.
-Elindítod az alkalmazást, ráböksz az emulálandó pontra és felírod a kiírt koordinátákat.
-Kilépsz mindenből, megnyitod a Robotot.
-Új parancs - adsz neki egy nevet.
-Esemény. Itt megadod, hogy mi indítsa az emulációt. Pl. alkalmazás - alkalmazás fókuszba került. Kiválasztod az alkalmazást.
-Művelet: várakozás. Itt megadod a késleltetési időt (ezredmásodpercben).
-Múvelet: egyéb - shellparancs futtatása. Itt bejelölöd, hogy rootként. A szöveg részbe ezt írod:
input tap x y
ahol x és y helyére a koordinátákat írod.
Ha azt akarod, hogy ismételje, akkor először elmented alul a floppy ikonnál a parancsot, majd folytatod:
-Művelet: várakozás - amennyit szeretnél
-Művelet: egyéb - robot parancs végrehajtása. Itt kiválasztod ugyanazt a parancsot (ezért kellett előbb elmenteni).
-Lejjebb kipipálod az engedélyezést. Értesítés nem kell és felülbírálási lehetőség sem.
-A floppynál ismét mented.
Eddig rendben, viszont így végtelen ciklusba kerülhet a parancs. Ezért:
-Új parancs: a leallito
-Esemény: Alkalmazás elvesztette a fókuszt. Kiválasztod az alkalmazást.
-Művelet: egyéb - Robot parancs tiltása. Kiválasztod az előző parancsot
Alul engedélyezed és mented, mint az előbb.
Ennyi. Azért itt írtam le, hogy más is lássa, kb. hogy működik egy automatizálás. Persze ez csak egy nyers verzió, sokféleképpen lehet finomítani.[ Szerkesztve ]
-
zsoltzsolt
addikt
Ismeri és/vagy használja itt valaki a CM Secure Browser-t? Az milyen motort használ?
-
törölt tag
válasz #79335424 #50245 üzenetére
Kifutottam, csak lemaradt valami. Így soha többet nem fog elindulni a parancs. Ezért a tiltás után kell még egy
-Művelet - egyéb - Robot parancs engedélyezése.
Ettől nem fog újraindulni az emuláció, mert csak engedélyezve lett a parancs, nem végrehajtva. Ahhoz kell a kiváltó esemény, vagyis hogy az alkalmazás (a játék) újra fókuszba kerüljön. -
törölt tag
válasz petipetya #50242 üzenetére
Javaslom a Root Explorert. A megnyitáshoz többféle hozzárendelési lehetőség is van kiterjesztés nélküli fájl esetén. Vannak belső megnyitási lehetőségek is. Az egyik ilyen a "Linux script handler".
Pacman789:
Proximity Screen Off. Türelem kell hozzá, mire eltalálsz minden beállítást! Amíg nem vagy biztos benne, hogy tökéletesen működik, addig semmiképp se engedd a rendszerrel indulását! Mivel felül tudja bírálni a hardvergombokat is, ezért egyszer majdnem sikerült kizárnom magam a saját Galaxy -somból.[ Szerkesztve ]
-
lacka20
csendes tag
Sziasztok tudnátok olyan programot ajánlani amivel PC-ről lehet irányítani android alapú okostelefont? Nem csak adatokat nézni akarok hanem szó szerint irányítani a képernyőt is stb (mint mikor a teamviewer által a telefonnal irányítjuk a gépet csak fordítva). Biztos volt már róla szó de nem akarok 40K hozzászólást végignézni. Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Házimozi belépő szinten
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Automata kávégépek
- Microsoft Excel topic
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest