Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-01 09:57:43

LOGOUT.hu

KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!

A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.

Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#50601) Jacak válasza Wolfskin (#50599) üzenetére


Jacak
senior tag

Én Nova Prime-ot használok,de a 'sima' Nova-ban is van asztal automatikus zárolása,és tud magyarul a progi. :)

• P30 Pro 8/256,Redmi Note8T,Lenovo M10 •

(#50602) LonGleY válasza LonGleY (#50600) üzenetére


LonGleY
veterán

Nah, ennyit a késő esti szerkesztgetésekről, a végén príma google translate-es szöveget rakok össze nagy precizitásomban... :]

(#50603) Wolfskin válasza LonGleY (#50600) üzenetére


Wolfskin
őstag

így már értem, köszi! :K
közben letöltöttem és próbálgatom... az első sokk, ez nem vesz át semmit. kezdhetem elölről beállítgatni az összes asztalt... :( egyébként érdemesebb a pro-t használni? anno amikor egy dialert kipróbáltam, és aztán megvettem a pro-t csodálkozva tapasztaltam, hogy nem upgradelei, hanem egy mellé telepszik. és kezdhettem előröl konfigurálni...

basszus... ez nem csak az asztalt nem veszi át, de még az alkalmazások könyvtárait sem... napokat töltöttem azzal, hogy tematikus könyvtárakba csoportosítsam őket... :O

na asszem nem máról holnapra lesz az átállás, majd lassacskán... csak rá kell jöjjek, hol tudom váltogatni. azért köszi, egy problémával kevesebb! (egy fél év tanulás, guglizás, fórumozás után lassan elérem, hogy tudjon annyit, mint a régi nokiám... ;] )

[ Szerkesztve ]

''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)

(#50604) Orlin válasza Orlin (#50592) üzenetére


Orlin
addikt

A képet meg elfelejtettem csatolni.. :DD

LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11

(#50605) LonGleY válasza Wolfskin (#50603) üzenetére


LonGleY
veterán

Igen, sajnos nem minden gyáriból tudnak beállításokat ellesni. De meglátod, hogy az a pár ikonelhelyezés a legkevesebb az egészből, úgyis teljesen át fogod rendezni a terepet. :] Én pl. a legtöbb programomat az alsó, görgethető sávomba mappáztam be 3 oldal "szélességben", így a főképernyőim levegősek, bőven elférnek rajtuk a widgetek. (Bár tableten biztos más a szisztéma, mint telefonon.)

Nyugodtan maradhatsz az ingyenesen, amíg kitapasztalod. Ezekben van rendes beállítás import/export. Ráadásul az Apex-nél a Pro az egy kulcs, amit pluszban kell telepíteni az alapverzió mellé, ezért nem kell semmit újrakonfigolnod, ha rámennél a fejlesztésre. Kimaradni meg addig sem fogsz semmiből, pár hülye effekt van benne pluszban, meg egy kicsit több programtár-oldali beállítás. A konfig menük megfelelő részénél úgyis írja, hogy mi az, ami csak megvásárlás után elérhető.

[ Szerkesztve ]

(#50606) LonGleY válasza Wolfskin (#50603) üzenetére


LonGleY
veterán

Ha egy launchert telepítesz (vagy frissül a Play-ről), akkor a legelső Home gomb megnyomásra rákérdez, hogy melyik indítót használja, ott lehet alapértelmezettnek jelölni az alkalmazni kívántat. Ha az Apex-et így berögzítetted, a gyárira úgy tudsz visszatérni, hogy az Apex beállítások > Haladó beállítások > Alapértelmezett indító kiválasztása opcióra böksz. Visszafele egyszerű, simán elindítod az Apex-et.

(#50607) Wolfskin válasza LonGleY (#50606) üzenetére


Wolfskin
őstag

köszi, ezzel elleszek egy darabig! :K

''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)

(#50608) #79335424 válasza Wolfskin (#50603) üzenetére


#79335424
törölt tag

Viszont utána el tudod menteni a beállításait, és az asztal elemeinek a beállításait is. A gyári kezelőfelületet a Samsungnál TouchWiz -nek hívják. Lehet, hogy érdemes lenne feltenni egy Launcher váltót, amivel válthatsz a két kezelőfelület között. Nekem nincs Note -om, de úgy tudom, hogy azokban van egy pár (első sorban a pen -nel kapcsolatos) alkalmazás, amik csak a gyári kezelőfelülettel működnek. Mielőtt nagyon belakod az Apexet, talán érdemes lenne utánanézni, hogy a Te felhasználói szokásaidat ez mennyiben érinti!

[ Szerkesztve ]

(#50609) LonGleY válasza #79335424 (#50608) üzenetére


LonGleY
veterán

Én úgy tudom (illetve nálam is így van), hogy csak pár gyári widgetet érint a dolog; nem mindet ajánlja majd fel a 3rd party launcher - bár ezek többnyire könnyen pótolhatók. A programok futtatását azért csak nem befolyásolja a felület, hisz az is egy különálló program. De lehet tényleg van valami specialitása a Note-oknak.

[ Szerkesztve ]

(#50610) #79335424 válasza LonGleY (#50609) üzenetére


#79335424
törölt tag

(#50611) Wolfskin


Wolfskin
őstag

@LonGleY, Somatom

köszi a válaszokat!

(bocs, nem tudok direktbe válaszolni, az opera valamiért a "válasz" opciónál újra be akar léptetni, de nem tud, visszadob az elejére. nem mindig, csak általában... pl. most)

szóval lefekvés után még nyomkodtam kicsit, de nem sokkal vagyok előrébb, segítséget szeretnék kérni: nem jöttem rá, hogyan tudok az alkalmazások közt mappákat létrehozni. elmondom mi a terv:

nálam most úgy néz ki a menü, hogy vannak a fő asztalok, ebből összesen három:
az alapértelmezetten vannak azok a programok, amiket leginkább használok, illetve fontos a gyors elérés (naptár, opera, fotó, led, profil váltó, mail stb.) ebből kettő mappa, a profilváltóban vannak az egyes profilok linkjei, a mail mappában meg 3 levelező kliens, (a beépített a cégesnek, 2 gmail fiók és egy yahoo)
Van még két asztal, az egyik a naptár (S-tervező widget), a másik az akciójegyzet, az egyfajta notesz, amire a tollal gyorsan lehet jegyzetelni, skiccelni.
alul a tálcán (vagy hogy hívják itt?) van a gyári hívó, egy dialer, egy lerakó gomb (hívás megszakító) meg task swich (de az nem sokat ér) meg a rácsos gomb, ami az alkalmazásokhoz visz.-->

--> Az alkalmazások szintjén van újabb két asztal, az egyiken a további gyakran használt alkalmazások (ez félig van), a másikon meg az összes többi alkalmazás összesen 20 mappában tematikusan csoportosítva (notes, gps, chat, web, iroda, rajz stb.). A közel 200 alkalmazás így elfér kevesebb, mint egy oldalon (asztalon), mivel alul még van hely egy sor mappának, ha újabb tematikák kerülnének elő (aminek kicsi az esélye).

nálam a pc-n is így működik, van sok száz portable programom, tematikusan, 3 szintű mappa rendszerbe sorolva egy "Z" meghajtón, a linkjeik pedig egy classic start menő programban (ami olyan, mint az xp régi start menüje) ugyanilyen tematikában. egy újratelepítés esetén csak bemásolom ezt a helyére és több száz program azonnal indítható a start menüből.

ezt szeretném reprodukálni, mert megszoktam, átlátható és bevált. csak azt szerzetném elérni, hogy véletlen érintésre ne módosuljon. egyszóval az alkalmazás szinten a mappákba rendezhetőség nálam alap dolog és egyelőre ezt nem látom vagyis nem találom az Apex launcherben. az asztalon pedig a lehető legkevesebb dolog legyen. nekem ez a mélységi strukturálás (vannak fő kategóriák, alkategóriák és még azok alatt is lehetnek) sokkal átláthatóbb, mintha minden egymás mellett van, merte egyszerre kevesebb dolgot kell átlátni, és ha ismerem a logikáját sokkal gyorsabban mozgok benne. sajnos itt a mappákon belül almappákat már nem lehet létrehozni... :U

''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)

(#50612) darvinya válasza Wolfskin (#50593) üzenetére


darvinya
titán

ez főleg éles helyzetekben, amikor pl. letenném a hívást, de a hívás megszakító app gombja

Ez a tárcsázóban van lerakó gomb.
Hívás alatt amúgy is tárcsázó van felületen.

Amúgy nálad valami nem kerek, mert magától biztos nem változik Launcher felépítése.

Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke

(#50613) Wolfskin válasza darvinya (#50612) üzenetére


Wolfskin
őstag

Hívás alatt amúgy is tárcsázó van felületen.

nem mindig... sőt, igen gyakran nem.

magától biztos nem változik Launcher felépítése.

nem magától, hanem a véletlen hozzáérésektől. a telefon nálam munkaeszköz, zsebben, táskában, kocsiban szanaszét hányódik, nincs sok időm pipiskedni, óvatoskodni vele, folyton arra figyelni, hol értem hozzá véletlenül.

''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)

(#50614) darvinya válasza Wolfskin (#50613) üzenetére


darvinya
titán

Hívás alatt amúgy is tárcsázó van felületen.

nem mindig... sőt, igen gyakran nem.

Na itt van a baj, mert ez nem normális.

A legtöbb Launcher-nél hosszú érintésre lehet elmozdítani bármit, bárhova v. kirakni.
Ezt simán telefon nálam munkaeszköz, zsebben, táskában, kocsiban szanaszét hányódik nem teheti meg.

Én megnézetném szakival, mert nagyon bajosan viselkedik és hátha csak egy app csinálja neked.
Vagy rakd újra az egész fw-t és tisztán is előjön, akkor bizony HW gondja van.

Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke

(#50615) petipetya válasza Wolfskin (#50613) üzenetére


petipetya
nagyúr

Mindig aktív a kijelző? Ha nem, akkor hogyan mozdul el egy ikon a lezárt kijelző mellett? Közben nem tapasztaltál éles fényt az autó felett lebegő repülő csészealjból? :)

[ Szerkesztve ]

"nincs rá lezsóidő"

(#50616) Wolfskin válasza darvinya (#50614) üzenetére


Wolfskin
őstag

Na itt van a baj, mert ez nem normális.
miért? pl. hogy megnézek egy mailt, egy kontaktot, egy naptár bejegyzést beszélgetés közben...? aztán home és lerak. de ezen kár vitázni, nekem óriási megkönnyebbülés volt amikor felfedeztem ezt az appot, sőt a mai napig hiányolom a fizikai telefongombokat (zöld és piros). bár tudod, számítógépre minek hívás gomb, de ez egy teljesen másik terület, ne is menjünk bele... :)

az igazság, hogy bizony nagyon sokszor nem kapcsolom be a képernyővédőt, csak úgy megmarkolom, tartom beszélgetés közben, forgatom és már meg is történt a hosszú érintés. néha értékelem is, mert rezeg egyet, hogy "a francba, már megint hosszú érintést követtem el...", de néha észrevétlen marad, csak az eredményével szembesülök. azért gondoltam, egyszerűbb lenne lockolni a felületet, mint folyamatosan erre figyelni. tulajdonképpen, hogy saját magamtól védjen meg. :B másik oldalról, meg akartam engedni magamnak azt a luxust, hogy a telefon alkalmazkodjon hozzám, és ne fordítva... ;]

tehát gondolom annyira nem extrém kívánság, nyilván nem véletlenül építették bele ezt a funkciót a laucnherekbe is... ;) csak gondoltam létezhet olyan app, ami semmi mást nem csinál, csak ezt.

[ Szerkesztve ]

''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)

(#50617) #79335424 válasza Wolfskin (#50611) üzenetére


#79335424
törölt tag

Az almappázás szerintem megnehezítené a kezelést. Az a gyanúm, hogy nem használtad ki a lehetőségeidet. 2 főképernyőm van, amiknek az alsó sora üres a lapozáshoz. Több, mint 200 telepített alkalmazás és nem nagyon kell a programtárat megnyitnom. Az alap rendszerkapcsolók a notibáron vannak. A főképernyőn 1-2 widget és a legfontosabb alkalmazások indítói. A többi, tematika szerint alul, a tálcán van. A tálca lehet oldalra csúsztatható. Most 1 nézetben 5 ikont, azaz 5 csoportot mutat. Ha mindegyikben csak 10db alkalmazás van, az összesen ötven, egy csúsztatás mozdulattal 100. Ebben nincsenek az asztalon elhelyezhető mappák. Mindez 4 collon, 800x480 -ban. Nem értem, hogy mit kéne almappázni egy akkora tepsi kijelzőn.
Ami az ikonok elmozdulását illeti, van egy lezáró opció. Ha ez aktív, akkor hiába nyomsz hosszan a főképernyőn. A neve is az, hogy "asztal zárolása" . Lehet, hogy ez csak a pro -ban van?

[ Szerkesztve ]

(#50618) Jacak válasza Wolfskin (#50611) üzenetére


Jacak
senior tag

Esetleg próbáld ki Opera helyett az xscope browsert,én azzal prohardverezek...

• P30 Pro 8/256,Redmi Note8T,Lenovo M10 •

(#50619) zoli62


zoli62
addikt

Mennyire használható a Telekom alkalmazás? [link] Még mindig nem kérdezhető le az adatforgalom, és továbbra is 40 MB helyet foglal el?

[ Szerkesztve ]

(#50620) karldergroße válasza #79335424 (#50617) üzenetére


karldergroße
senior tag

Ez az apex szerintetek mennyire eszi jobban az aksit, mint a touchwiz-téma ? mennyire bénítja a telót? Samsung Advance-m van, minden idők legszarabb telefonja, szóval ilyen "mélységben" várom a válaszokat! Köszönöm...

(#50621) tomy86 válasza zoli62 (#50619) üzenetére


tomy86
addikt

Idézet a Telekom topikból:
"MédiaMánia esetén lekérdezhető az App-ban, mert annak adatkeretét a postpaid rendszer tartja számon, míg a forgalmi díj mentes csomagokét a Domino rendszer. Természetesen dolgoznak rajta, hogy ezen csomagok kerete is lekérdezhető legyen." Tehát egyelőre nem lehet lekérdezni csak MediaMania csomag esetén.
Igen annyit.

[ Szerkesztve ]

(#50622) Jacak válasza karldergroße (#50620) üzenetére


Jacak
senior tag

Az enyém gyengébb (Motorola Defy),és stabilan,jól megy rajta a Nova launcher.

• P30 Pro 8/256,Redmi Note8T,Lenovo M10 •

(#50623) karldergroße válasza Jacak (#50622) üzenetére


karldergroße
senior tag

A Nova-t már kipróbáltam és nagyon ette az aksit és fogta a telefont. Bár ezt tényleg minden fogja, irigyellek a Motorola-dért. EZ a telefon egy fogyasztóvédelmi eset, csak még nem volt időm rá ...

(#50624) #79335424 válasza karldergroße (#50620) üzenetére


#79335424
törölt tag

Nem ismerem a típust és ez csak egy magánvélemény. A TouchWiz -nél sztem nem az erőforrás igény a probléma, hanem a lehetőségek hiánya egy Apex -hez, vagy Nova -hoz képest. A Samsung telirakja mindenféle minek-alkalmazással a telót. Ez még egy komolyabb vason is érezhető. Ha menteni akarod, ami menthető, akkor root és gyomláld ki ezeket. Ha úgy is szenvedős, akkor nem a launcheren fog múlni az üdvösség.

Egyébként az utóbbi pár napban kétszer frissült az Apex. Nálam olyan csúnya fagyást produkált, hogy power hosszan -féle reboot lett a vége. Ilyen soha nem fordult elő azelőtt. Lehet, hogy csak egyedi probléma, mert egyébként új, fura jelenségeket tapasztalok a telón, amik okozhatnak ilyen fagyást. Ezekre még keresem a magyarázatot, de azért gondoltam, biztos, ami tuti, jelzem.

(#50625) quailstorm válasza karldergroße (#50623) üzenetére


quailstorm
nagyúr

Miért nem raksz rá kitkatet? (CM11) Haver túl van rajta, jók a tapasztalatok. Resurrection ROM, erre keress rá.
De a gyári se lassú annyira ha jól van felrakva.

[ Szerkesztve ]

(#50626) Jacak válasza karldergroße (#50623) üzenetére


Jacak
senior tag

Hát,ha elszánod magad rá,h. lecseréld a ROM-ot,sztem is érdemes lenne vmilyen custom ROM-ot nézned rá,lehet,az sokat javíthatna az általános használhatóságon is... :)

• P30 Pro 8/256,Redmi Note8T,Lenovo M10 •

(#50627) Wolfskin válasza #79335424 (#50617) üzenetére


Wolfskin
őstag

hu, hát ebből egy részét nem értettem...

Az almappázás szerintem megnehezítené a kezelést. Az a gyanúm, hogy nem használtad ki a lehetőségeidet. 2 főképernyőm van, amiknek az alsó sora üres a lapozáshoz. Több, mint 200 telepített alkalmazás és nem nagyon kell a programtárat megnyitnom.

a programtár az a "sok pöttyös" ikon? az "alsó sor üres a lapozáshoz" - ezt sem nagyon értem...

Az alap rendszerkapcsolók a notibáron vannak. A főképernyőn 1-2 widget és a legfontosabb alkalmazások indítói. A többi, tematika szerint alul, a tálcán van. A tálca lehet oldalra csúsztatható.

a notibár az a fentről lehúzható "redőny"? na azt pl. nagyon nem szeretem, ha lehet kerülöm... én örülök, hogy a tálca nem csúsztatható, az egyetlen fix pont, így a telefonáláshoz (fő funkció) használt gombok mindig a képernyőn vannak.

Most 1 nézetben 5 ikont, azaz 5 csoportot mutat. Ha mindegyikben csak 10db alkalmazás van, az összesen ötven, egy csúsztatás mozdulattal 100.

nekem meg pont az a jó, hogy egyszerre, egy nézetben látom az összes csoportot (gondolom a csoportok nálam a mappák), nem pedig ötösével csoportosítva. ezért szeretem, a programtárban, hogy egy oldalra ráfér 5x5 mappa, amiből jelenleg 20 van fenn. én így találom meg gyorsan a dolgokat.

Ebben nincsenek az asztalon elhelyezhető mappák. Mindez 4 collon, 800x480 -ban. Nem értem, hogy mit kéne almappázni egy akkora tepsi kijelzőn.

pont azért, hogy ne kelljen lapozni

Ami az ikonok elmozdulását illeti, van egy lezáró opció. Ha ez aktív, akkor hiába nyomsz hosszan a főképernyőn. A neve is az, hogy "asztal zárolása" . Lehet, hogy ez csak a pro -ban van?

hát ez az. a gyári launcherben nincs ilyen opció, az Apex-ben meg nem tudok mappákat létrehozni a programtárban. vagy lehet, hogy lehet, csak én nem találom? ebben valaki segíthetne... :U

köszi mindeninek a segítséget!

[ Szerkesztve ]

''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)

(#50628) vgyuri


vgyuri
őstag

Megjelent az offline térképhasználat a Google Térkép alkalmazásaiban: [link]

(#50629) Jacak válasza Wolfskin (#50627) üzenetére


Jacak
senior tag

...Na de minek a programtárban mappázni,ha egyszer a launcherben lehet?Vh. úgy tűnik nekem,h. túlbonyolítasz pár dolgot az általad leírtak alapján,ha nem haragszol... :P :)

• P30 Pro 8/256,Redmi Note8T,Lenovo M10 •

(#50630) LonGleY válasza Wolfskin (#50611) üzenetére


LonGleY
veterán

Lehet csak sütiket kéne törölnöd és újra belépni. Asztalin is gond volt az új apróval, ott ez volt a megoldás. De a mobilon is Operaval PH-zok, igaz, nem az újjal.

(#50631) dzsordzs69


dzsordzs69
senior tag

Tudtok olyan alkalmazást, amivel ki lehet kapcsolni az alkalmazások net használatát? Esetleg mobilnet/wifi választással?

(#50632) ollie válasza dzsordzs69 (#50631) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Tűzfal, de kell hozzá root.

***

(#50633) dzsordzs69 válasza ollie (#50632) üzenetére


dzsordzs69
senior tag

Köszi, de egyelőre nincs rootolva a teló.

(#50634) zoli62 válasza tomy86 (#50621) üzenetére


zoli62
addikt

Köszi.Te használod amúgy ?

(#50635) ollie válasza dzsordzs69 (#50633) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Akkor csak úgy tudod, hogy kikapcsolod a mobilnetet és a wifit.

***

(#50636) snowdog válasza dzsordzs69 (#50631) üzenetére


snowdog
veterán

Nálam a Samsung-nál a felső sorban van egy ilyen kapcsoló: "Mobil int.kap.". Ez mindig ki van kapcsolva. Így nem tud fizetős netre menni. Csak wifi-re tud felmenni.

(#50637) Eternitys válasza dzsordzs69 (#50631) üzenetére


Eternitys
aktív tag

NoRoot Firewall: külön szabályozható, hogy melyik app melyik netet használhatja. (Csak Wifit, csak Mobilnetet, vagy egyiket se.)

(#50638) LonGleY válasza Eternitys (#50637) üzenetére


LonGleY
veterán

Ezekben mindig kételkedem... root nélkül mégis hogy?
És a többi miért igényli, ha megoldható így is?
A Greenify-éknál is a fekete mágiával játszhatnak. :]

[ Szerkesztve ]

(#50639) Eternitys válasza LonGleY (#50638) üzenetére


Eternitys
aktív tag

Ez egy jó kérdés. Nekem rootolva van ezért nem használtam, de azt írják ez jó a nem rootolt telefonokhoz.
Greenify-nál ugye a teljes appot lehet fagyasztani, de akkor végül is azzal is megoldható de csak addig amig nem indul el az adott app.

[ Szerkesztve ]

(#50640) petipetya válasza Eternitys (#50637) üzenetére


petipetya
nagyúr

A saját magam részére értelmetlennek tartom azt, hogy valamelyik alkalmazás ne használja a hálózatot wifi alatt.

"nincs rá lezsóidő"

(#50641) LonGleY válasza petipetya (#50640) üzenetére


LonGleY
veterán

Van azért elég sok, ami csak a social baromságok vagy reklámok miatt használná, azokat szívem szerint én sem engedném nethez.

(#50642) tomy86 válasza zoli62 (#50634) üzenetére


tomy86
addikt

Nem, de minden frissítés után felteszem, hátha hoz valami pluszt, de továbbra is indokolatlanul sok helyet foglal a tudásához képest. A hívás, sms, stb. forgalmat Call Meter 3G-vel követem (pontosabb, mint a T alkalmazásban vagy az oldalukon megjelenő adatok), amit widgeten ki tudok tenni és így azonnal látom hogy áll a havi számlám. Az alkalmazásban levő többi funkcióra pedig ritkán van szükségem, így azokat az online felületen intézem.

(#50643) #79335424 válasza petipetya (#50640) üzenetére


#79335424
törölt tag

Boldog ember.

(#50644) quailstorm válasza LonGleY (#50638) üzenetére


quailstorm
nagyúr

De ha adsz rootot akkor használja. Rendes hibernálásnál kell az. És mindig írja nekem hogy rootot kapott ha alkot valamit. (Greenify-ről van szó)

[ Szerkesztve ]

(#50645) Eternitys válasza petipetya (#50640) üzenetére


Eternitys
aktív tag

Sok olyan pl gyári app van amiket egyáltalán nem is használ valaki. Root nélkül ugye ezeket nem is lehet eltüntetni és ezek sajnos használhatják a netet/ramot/akkuidőt.

(#50646) petipetya válasza Eternitys (#50645) üzenetére


petipetya
nagyúr

Ezért írtam úgy, hogy a "saját magam részére". :) De akkor megerősítem: a saját magam részéről nem érdekel a telefon net/aksi/ram fogyasztása olyan szempontból, hogy rinyáljak miatta. A mobilnet használat mennyisége lényegtelen, mivel az korlátlan. Az otthoni wifi szintén. Az aksi tölthető, nem a pusztában mozgok egész nap. RAM pedig van elég.

Műszaki szempontból viszont érdekel az aksi statisztikája, ezért is szoktam méréseket csinálni: [link]

[ Szerkesztve ]

"nincs rá lezsóidő"

(#50647) Bozek válasza petipetya (#50646) üzenetére


Bozek
nagyúr

Hol van Neked korlátlan mobilnet-ed? Megyek ahhoz a szolgáltatóhoz. :)

[ Szerkesztve ]

(#50648) Eternitys válasza petipetya (#50646) üzenetére


Eternitys
aktív tag

No igen, jogos. :).
LTE-vel eseteleg nem próbáltad még ki a akku fogyasztást?
Kiváncsi lennék azzal milyen értékekeket mutatna 3G/2G-hez képest.

[ Szerkesztve ]

(#50649) #79335424 válasza Bozek (#50647) üzenetére


#79335424
törölt tag

Szerintem már bármelyiknél van ilyen díjcsomag. Persze csak akkor, ha mondjuk a torrentet és hasonlókat leszámítjuk. Szóval egy épeszű, telós használatot alapul véve korlátlan.

[ Szerkesztve ]

(#50650) zebede válasza #79335424 (#50649) üzenetére


zebede
őstag

Rakat videoszerkesztő appot telepítgettem tegnap...
Tényleg nincs egy se amelyik csak azt a minimumot tudná, hogy amikor vágni akarok lehessen képkockánként oda-vissza léptetni ? :W Vagy csak én nem találom?

Bocs! Nem válasz akart lenni. :R

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.