Hirdetés

2024. május 6., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-05-06 13:22:11

LOGOUT.hu

KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!

A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.

Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#47726) Astrasattila válasza Melack (#47659) üzenetére


Astrasattila
tag

Köszönöm szépen! Én is úgy gondolom, hogy minden másra marad a régi Nokia! Nem értem, miért nem lehet ( a mások szerint hülyeséget) kikapcsolt állapotban ébreszteni. Nem csak az az akku miatt, hanem azért, hogy a fejemtől 70 centire ne sugározzon már ez a retek, ha alszom.. Van 4 régi Nokiám, egyet visszaüzemelek ébresztőnek, az Androidos meg megy jó távol tőlem éjszaka :K

Lenne nekem amúgy Android rendszerrel/ programokkal kérdésem. De úgy gondolom nem ide vágó kérdések ( mik tilthatók anélkül, hogy lefagyna hívás közben vagy induláskor, ilyesmi), valakivel levelezhetnék ilyen ügyben? Egy rakat cuccot ír a Startup Maneger, ami indul induláskor, sok Android-ikonos cucc, meg rádió, meg ilyenek. Szóval, hogy miket lehet kikapcsolni. Gondolom ezekkel is nyerhető akkumulátoridő. További infókat meg levélben, ha valaki segítőkész lenne. :)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.