Hirdetés
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vardar
tag
válasz St3ven #19090 üzenetére
Nincs mit, én is csak véletlenül akadtam rá Mondjuk elég érdekes, itt ülök az ágyon és két egymás utáni hely lekérdezés eltérő eredményt adott Ráadásul egyik se volt olyan hely, de hűde pontos, viszont annyira nagyon rossz se, kb. 30 métert tévedett. A Google Maps pontosan megadta a helyemet.
Egy utolsó kérdésem lenne, hogyan frissülnek az alkalmazások? Kapok egy értesítést a rendszer által, hogy új verzió érhető el? Vagy hogy? Maga az alkalmazás adja? Nekem manuálisan kell valamit állítani, hogy engedélyezzem/tiltsam a frissítést?
-
Face8814
őstag
-
tal-garius
aktív tag
válasz tal-garius #19099 üzenetére
Valaki erre?
-
Face8814
őstag
válasz pete_21 #19107 üzenetére
A WhatsApp-ot használom és szeretem is.
A videótelefonálás miatt keresek appot.Tyer Elég sok hibáról olvastam korábban. Fagy, lassú, és amit eddig én is észrevettem, hogy brutál mód meríti az aksit. HTC ONE X esetében meg nálam ez kulcskérdés. Sajna egy napot is alig bír a telefon átlag használat mellett, és ha ehhez hozzáveszem a vibert.....
És mindemellett (bár ez csak az én hülyeségem), de baromi ronda a skin. Lehet ezt cserélni egyáltalán?[ Szerkesztve ]
Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
veterán
szeretnék valami nagyon okos hívás kezelő programot... pl ismeretlen (nem rejtett) szám napközben kicsörög, este 8 után nem. s ezt hasonlóan csoportonként is meg lehessen adni...
plusz érdekelne, hogy hogyan lehet lecserélni a partner kezelőt jobbra modernebbre mert nekem a gyári nem tetszik :$
-
csipuka
senior tag
válasz tal-garius #19099 üzenetére
Van egy call minute saver, de eleg hektikusan mukodik. Vagy igen vagy nem.
Te miket probaltal? -
Tyer
őstag
válasz Face8814 #19110 üzenetére
Hihi, látod miylen telom van, mérnem ezzel kezdted
WA jo.
Egy bajom van vele, sokkal kevesebb kontaktom van fenn.
Ugyhogy leszedtem.
Viberel aza gond, hogy a frissitései valami miatt 1X-szel összeakadnak, és ébrentartják, de ferob mester hosszu munkával kitesztelte, hogy a 2.3.2.61 verzió volt az utolsó, aminél ez még nem jelentkezett.
Amióta visszaállitottam, megoldódott a probléma.
Ill. érdemes töltés után közvetlenül leállitani a Sense-et, és az sem fog ébrenlétet generálni.
Azota 40 h készenlétem, és 2h+ kijelzöidöm van.Tyer - Honor 10 - @8.1.0.120
-
Saua
tag
Sziasztok
Moon plus Reader Pro v1.9.4 -ben a könyvespolc színét meg lehet valahogy változtatni?
-
deakist
csendes tag
Sziasztok,
Szeretném hosszú ideje fejlesztett androidos játékomat figyelmükbe ajánlani.
Az alkalmazás a malom játékok logikáját keveri a Bejeweledre emlékeztető grafikával.
Természetesen nem egy egyszerű malom játékról van szó, sokkal inkább egy modernizált és átdolgozott variációjáról.
Az alkalmazás most-már magyar nyelven is elérhető és folyamatosan frissítgetem.
Hamarosan újabb pályákkal bővül az amúgy meglévő harminc feladvány.
Számomra hatalmas segítség volna a ti véleményetek és támogatásotok is.
Úgy gondolom hogy a játékmenet egyedi, eddig nem látott változata az egyébként több ezer éves malom játéknak.Talán a képek és a videó többet ér mintha tovább magyaráznám ezért mellékelek egy linket.
[link][ Szerkesztve ]
-
drr
őstag
Üdv Mindenkinek!
Meg lehet-e oldani azt, hogy a YouTube kliensben nem csak LQ és HQ közül lehessen választani? Egy android box-ot használok 32-es TV-n, de a netem az sajnos nagyon soványka, 1 megás... A HQ-ra állított videók akadoznak a gyenge sávszél miatt, a LQ meg nagyon csúnya... Megoldható lenne, hogy pl fix 360p-ben fussanak a videók?
-
MODERÁTOR
válasz tal-garius #19114 üzenetére
Az a probléma, hogy a legtöbb ilyen app, nem onnantól kezd mérni, hogy a hívott fél felvette, hanem onnan, mikor a hívást elindítottad, így kb nem érnek semmit, már többen kerestek ilyen progit, kevés sikerrel.
-
hzcs
senior tag
Helló!
Olyan programot keresek, ami hasonlít az endomondo-hoz, viszont motorhoz és autóhoz használnám, tehát ami rögzít sebességet, útvonalat, exportálható legyen pc-re (vagy jelenítse meg telefonon a térképet és az útvonalat).
Köszönöm! -
blt.62
őstag
A HTC sense programot fel lehet rakni SGS3-ra is?
MegtorloXp
-
Dyrtyho
őstag
Egy olyan kérdésem lenne, hogy ki milyen akku töltöttségi widgetet-alkalmazást használ ? Mert én leszedtem a Battery widgetet, de valahogy eléggé szívja az akksi erejét. Szóval én valami olyasmi akksi alkalmazást keresek, ami a Battery widgethez hasonlóan kirak egy kis ikont az értesítési sávba az akkumulátor töltöttségi szintjéről. Mellesleg az sem hátrány, hogy ha jól néz ki az alkalmazás. Előre is nagyon szépen köszönöm a segítséget
best regards, egy fórumozó blogger
-
hzcs
senior tag
válasz hodostamas #19123 üzenetére
Az oké, de hülyén nézne ki hogy pl 150nel bicikliztem
Köszi, megtaláltam ezt a my tracks-t, kipróbálom
THX -
flash-
veterán
van olyan program androidra amivel meg lehet oldani azt hogy pl egy programot megnyitok,nem nyúlok a telefonhoz,mégis lekpacsoljon a kijelző háttérvilágitása,de a billentyűzárat magától csak akkor tegye rá ha zsebbe rakom a telefont.tehogy hogy a billentyüzár a fényérzékelővel müködjön megoldható?
-
LonGleY
veterán
Csodálkoznék, ha nem lenne, de eddig valahogy számomra sem tudtak válaszolni.
Eddig egy olyat találtam, ami megközelítette azt, amire szükségem volt: egy olyan időzített csengőhang halkító, aminél meg tudtam adni kivételes személyeket, tehát az ő hívásuk rendes hangerővel szólt, míg a többiekét lehalkította egy adott időpontig. Mivel instabil volt, ezért maradt szimplán egy olyan progi, ami csak halkítani-visszahangosítani tud, ez viszont nagyon tetszik: Shush! Bárcsak raknának bele whitelist-et..
-
ez a smart keyboard klassz, csak kb minden 5-10-edik alkalommal nem hajlando irni egyaltalan, amig nem nyomok back-et, es megint ra a textboxra, amibe irni szeretnek...
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Márklár
tag
Múltkor feltúrtam a Playt, ezt az egy alkalmazást találtam de ez is csak kiegésztő, le kell tölteni hozzá a fő alkalmazást is.Úgy meg már nem érdekelt.
[Super Manager-Auto Shedule]Márklár
-
Jumbozorz
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek melyik a legjobb billentyuzet (pl swift key) program?: )
koszi elore is
-
Paul14
tag
Sziasztok!
Melyik a legjobb naptár progi amibe ha mondjuk beírok valami teendőt a következő napra akkor azt kiírja a főképernyőn vagy a záróképernyőn? (Samsung Galaxy S Advance)
Köszi!
-
Jumbozorz
senior tag
Sziasztok.
A Nova launchernel, hogy ha megnyitom az alkalmazasokat ( dok kozepso megnyomasa )az ott talalhato alkalmazasoknak az ikonjait megvaltoztathatom?Vagy csak a kezdokepernyore kitett alkalmazasoket?
Elore is koszonom,
-
-
-
-
kariad
senior tag
válasz tal-garius #19114 üzenetére
Pedig a Call-timer tudja
-
LámaZ
addikt
Volt itt egy vitánk nem olyan rég az android memóriakezeléséről.
Sokan itt kötötték az ebet a karóhoz, hogy az android milyen okos, és a felhasználónak e téren nincs teendője.
Ez rossz válasz volt!
Ma a waze navigációs program segítségével autóztam Budapesten, és egyszer csak megjelent egy hibaüzenet, hogy elfogyott a memória. Ez többször ismétlődött.
Egy piros lámpánál kikapcsoltam, és másik GPS-progira váltottam, de ugyanaz a mese volt.
Nagyon, nagyon ziki, sőt, balesetveszélyes.
Az okostelómban csak 500 MB RAM van, sajnos.Legyen minden jó!
-
mexel
veterán
Sziasztok! Egy kérdésem lenne. Párom feltelepített egy idióta alkalmazást az SGS-re, a neve POU. (poénosnak tűnik, meg akarja nézni)
Azóta viszont a telefon eszméletlenül merül. Elképzelhető hogy ez az alkalmazás csinálja? Az akksihasználatnál azt írja, hogy a média szerver meríti az akkut legjobban, de amikor jegeltem ezt a pou-t a titanium backuppal akkor megállt a merülés.
Ez normális? (pár perc alatt merül 1%-ot)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Call of Duty: Black Ops 6
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Discord
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest