Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
válasz
Dyrtyho
üzenetére
A Feedly-be be tudsz lépni PC-n, a gReader-ben is csak a Google belépés esetén jön hibaüzenet. Én azt csináltam, hogy beléptem PC-n a Google fiókommal, exportáltam a feedeket, majd csináltam egy Feedly-s regisztrációt, amibe meg importáltam az OPML-t. Innentől fogva már be tudok lépni telefonon is a gReader-nél a Feedly-be.
(#119577) Fall-N: Én még ezzel nem találkoztam. Melyik RSS esetén csinált ilyent?
Ennél a Palabre-nél mit jelent az "Alkalmazáson belüli termékek: 394,97 Ft–7 860,03 Ft tételenként" rész?
-
Fall-N
veterán
válasz
Dyrtyho
üzenetére
Pont erről írtam pár hozzászólással ezelőtt. GReader ~300 ismert bugot tartalmaz köztük a Google belépést Feedlynél. Másik hiba, hogy görgetés közben elindítja autómatikusan a beágyazott YT videókat, ami baromi idegesítő.
A gond az, hogy 2016 óta nem reagál a fejlesztő és abbahagyta a prodzsektet.
Minimum ki kellene az ilyet tiltani, mert ugyanúgy megveheti valaki és szív vele.Én is megvettem jópár éve, de már lecseréltem a Palabre-re. Megvettem a Prémium IAP-t is. Ez a legjobb mostanság. (Ha meghívsz valakit és az úgy telepíti fel akkor olcsóbb a liszensz. Meghívót küldesz magadnak alkalmazáson belül magyarán másik e-mailről.)
Esetleg ingyenes alternatívák Feedlyhez:
FeedlyReader, RSSsavy, FeedMe.
-
törölt tag
válasz
Dyrtyho
üzenetére
Nekem pár éve így sikerült amerikai play storet csinálnom:
Lépj be a Google walletbe
Adj hozzá egy fizetési módot a kívánt ország címével, vagy változtasd meg a jelenleg beállított címet.
Nyisd meg a play storet, és válassz ki egy fizetős alkalmazást.
Nyomj rá hogy megveszed. Amikor feljön az "accept & buy" ablak onnan visszaléphetsz, nem kell megvenni semmit.
Zárd be a play storet, menj a beállításokba és töröld a play store adatait.
Ha újra megnyitod a play storet már a kívánt ország ajánlatai kellene hogy megjelenjen. -
törölt tag
-
quailstorm
félisten
-
jozso1989
őstag
válasz
Dyrtyho
üzenetére
Neee!
Ez hatalmas! Nagyon kemény!
DAmúgy kikapcsoltam már minden értesítést, meg mindent a FB appban (kontaktok szinkronizálása stb.), és kilőttem a chat fejeket is már... este lefagyasztotta a Greenify és azóta nem indult újra...
Bár biztos egészen addig, amíg nem fogom elindítani... -
-
FZsolt15
aktív tag
válasz
Dyrtyho
üzenetére
Az értékelések alapján Final Countdown, vagy Countdown Widget.
-
xSide
őstag
-
Foose
addikt
-
mttssz
senior tag
válasz
Dyrtyho
üzenetére
Ha főzött rom, akkor a beépített, amúgy a Screenshot UX ha fizetős, és screenshot ha ingyenes.
-
Narxis
nagyúr
válasz
Dyrtyho
üzenetére
Ha tényleg csak képek kellenek akkor WeatherPro.
Ha élő háttérképek akkor True Weather
Ez a városos témájú de van még vízeséses és erdős is. Van ingyenes verzió is de limitált funkciókkal.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- ÚJ HP Business Slim Smartcard Bolti ár:17k INGYEN FOXPOST
- Új, bontatlan Kingston FURY 16GB DDR5 6000MHz CL36 Beast XMP/EXPO - 2 év bolti garival! -
- HP ProBook 430 G3, 13,3" HD kijelző, I5-6200U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia (
- Lenovo Thinkpad T470S, 14" FHD kijelző, I5-6200U CPU, 8GB DDR4, 128GB SSD, W11, Magyar bill, Akku X,
- Dell Latitude 5480, 14" FHD kijelző, I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Magyar bill, Számla, 1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fotó állvány eladó
- UPDATE!!! Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 5-11 gen.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Ez hatalmas! Nagyon kemény!
D
Bár biztos egészen addig, amíg nem fogom elindítani...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

crok
mobilizmo