Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-01 09:57:43

LOGOUT.hu

KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!

A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.

Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#151356) this is life válasza zsoltip (#151337) üzenetére


this is life
Ármester

A true phone amiatt jelenít meg üzenetet jelzést az értesítési savban , mert engedélyezve van a mas alkalmazások feletti megjelenites , fő képernyőre lepve igy tudsz vissze lepni az adott híváshoz(gondolom a buborék jelzésre gondolsz) vagy a beállítások / adatvédelem kapszula szerű jelzésére az értesítési savban.

Amelyik alkalmazással gond van a sötét módban , azokat a beállítások/megjelenítés/további vagy more dark mode options alatt kapcsold ki és használd az adott alkalmazás sötét vagy fekete beállítását , ahol es amelyiknek lehetőség van rá .

Vibernél a partner által használt , megosztott kepet nem lehet módosítani , de ez nem a miui sara .

Zseb mód : Beállítások/aod funkció/tételek, értesítések megjelenítési/torn off when lying in the dark (elemek jelzesenek kikapcsolása ha a készülék sokáig sötétben van)

Plusz elemek a zárolási képernyő : Beallitasok/aod es zárolási képernyő /side panel shortcuts (oldal panel művelet vagy alkalmazás hozzá adása .

Google translate passz , mert a bing ms megoldását használom erre a célra .

Adatkártyának mar egy simmel is be tudod állítani az alapertelmezettet , először a céges sim-et rakd a telefonba , állítsd be adatkártyának utána mehet bele a privat és jelöld ki ,állítsd be hívásra amelyiket szeretnéd, ha nem teszed akkor hívás esetén mindig megkérdezi ,hogy melyik simrõl indítsa a hívást .

Ui: Szerintem a miui-t illető kérdésekkel gyere át ide , [miui topik] ide valóak a kérdéseid , nem az általános android app fórumba .

Aztán a szomszéd tehenének, hogy szolgál az egészsége?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.