Hirdetés
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
beg
veterán
válasz #95763968 #106798 üzenetére
+1 a google keep-re.
Asszonnyal meg van osztva a bevásárlólista, droidon pc-n egyaránt szerkeszthető, felhő mentés, idő és/vagy helyalapú riasztás, egyszerű mint a faék és semmi csicsa.[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Bozek
nagyúr
válasz holozis_HUN #106802 üzenetére
Ékezetek a felső sorban csak akkor vannak, ha Magyar QWERTZ van beállítva. Mivel azt írta, hogy a Z és az Y fel van cserélve, ezért biztos, hogy nem jó neki így, magyarul QWERTY kellene neki. Legalábbis én így értelmeztem a kérdést, de majd Joezyka megmondja.
[ Szerkesztve ]
-
Joezyka
senior tag
válasz Bozek #106796 üzenetére
nem pont ott volt ahol írtad, de megtaláltam. maga a billentyűzet jó volt mint írtam, csak szegényen angol szótár és kiosztás volt alapértelmezetten beállítva. Külön-külön be lehetett állítani (6.0-ás android már tud ilyet, meg is lepődtem). Sajnos azt hogy az ékezetes betűk külön sorba jelenjenek meg, azt nem sikerült előhozni, de a normál betűk hosszú lenyomásával megjelennek (mint ahogy alapértelmezetten is működik).
Köszönöm a többieknek is a segítséget. Még nyomkodom ha tudom (folyamat nyomkodja az asszony vagy telefonál rajta, így nehét megkaparintani )Ha szép nem vagy, hülye ne legyél!
-
Bozek
nagyúr
válasz Joezyka #106808 üzenetére
Bocs, nálam már 7.0 fut (igaz, közben visszavonták), azon kicsit máshogy vannak a menüpontok. Igaz, megnézhettem volna 5.1.1-en (a másik Sony-n az az utolsó szoftververzió), de ez hirtelen nem jutott eszembe.
Mint írtam, az ékezetes betűk a felső sorban csak Magyar QWERTZ esetén vannak ott, a sima QWERTZ és a QWERTY nem tudja.
-
Joezyka
senior tag
válasz Bozek #106809 üzenetére
Nyelv és bevitel menüpont alatt van a "SwiftKey", itt ki lehetne több billentyűzetet választani, de nekünk csak ez volt, és itt végülis sikerült mindent beállítani amit szerettünk volna. Csak azért írom le, hogy hátha másnak is jól jön ha ilyen gondja van, vagy ha valaki kérdezi akkor lehet neki segíteni. Ez Sony XA és 6.0-ás android.
[ Szerkesztve ]
Ha szép nem vagy, hülye ne legyél!
-
kalapacsolok
senior tag
Sziasztok, bp-i parkoláshoz melyik a legjobb alkalmazás? Valami olyan, ami nem kerül többe, mint az SMS-es küldéses megoldás.
-
Bozek
nagyúr
válasz Joezyka #106810 üzenetére
Jaaa, azt hittem, hogy az Xperia billentyűzetről beszélsz, a Swiftkey tudtommal nem a szoftver része, azt külön lehet feltelepíteni. Ha mégis az Xperia billentyűzetről lett volna szó az elején, akkor annak meg ott kell lennie az említett menüpontban, ahol a Swiftkey is van.
Más: XA-ra még nem jött ki a 7.0? Fura.
-
addikt
válasz kalapacsolok #106811 üzenetére
Szia!
Én a Simple-t használom és nem tudom, hogy mások jobbak-e, de inkább megbízatóságra, népszerűségre és értékelésre mentem, mikor ugyanilyen célra nézegettem app-ot, Play-en és így lett végül ez.
Meg vagyok vele elégedve.
-
ferret77
aktív tag
válasz Joezyka #106808 üzenetére
AnySoftKeyboard. Választható benne olyan billentyűzet is, hogy külön jelenjenek meg az ékezetes betűk. Nekem is így van. Utálom amikor ékezet nélkül írnak, sokszor ékezet nélkül más a jelentése egy-egy szónak és csak nézek, hogy most mit akart írni az emberke.
[ Szerkesztve ]
-
GEPESZ66
veterán
Én eddig Eset biztonsági szoftvert használtam, de nézegetem az Avast-ot is.
Használ-e valaki Avast-ot, mi a tapasztalata?
1 évre mennyiért lehet az áruházban megvenni? -
air
nagyúr
válasz GEPESZ66 #106819 üzenetére
Natív banki alkalmazások mellé felesleges a védelem. De ha weben bankolsz, akkor sincs szükség rájuk igazán, ha kellően körültekintő vagy.
A leggyengébb láncszem még mindig maga a felhasználó, és saját magadtól egyik alkalmazás sem véd meg.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
DrBubo77
veterán
Olyan alkalmazást keresek, ami legalább közelítőleg számolja a hívásköltséget a hívásnapló alapján. Hasonlóan, mint a Watchdog az adatnál.
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
darvinya
titán
válasz GEPESZ66 #106819 üzenetére
adathalász elleni védelem
Inkognitó lap megnyitás és kész.
Igaz ezzel sok funkcióról lemondasz, és előfordul, hogy lap sem fog működni.
De ugyanez lesz külső app használatkor.
Ha viszont nincs az említet dolgok, akkor nem csinál semmit külső app (placebo).Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
géeles
aktív tag
válasz GEPESZ66 #106823 üzenetére
Sdmaid alkalmazás összeszedegeti az elmaradt szemetet.
[ Szerkesztve ]
TV Box Amlogic S905X4 4GB+64GB 8K 2.4G/5G X96Max, OnePlus Nord2-5G, "P."
-
tomy86
addikt
válasz DrBubo77 #106821 üzenetére
Ha jól beállítod (nem egyszerű), akkor ennél jobb szerintem nincs erre a célra: Call Meter 3G
-
Joezyka
senior tag
válasz #73959936 #106815 üzenetére
ott választottam ki a magyart és nem jelent meg másik elrendezés.
Keresgéltem azt is, de olyanok vannak, hogy
- külön számsor a felső sorban
- speciális karaktereknél a numerikus sázmok bal vagy jobb oldalt jelenjenek-e meg (valahogy itt nem akarja a felső sorba rakni ahogy eddig is, inkább a számítógép billzetyűzetének numerikus számaihoz hasonlóan van csak :S
-volt még egy opció, de az is valami bagatel beállítás volt.lehet cseréltek vele majd telefon 1 napra, hogy kitapasztaljam, hogy is van ez
-
tabaga
tag
Sziasztok!
Nekem olyan célra kellene program, amit régen az airdroid teljesített, vagyis vezeték nélkül tudtam továbbítani a fájlokat PC és telefon közt (neten keresztül).. Most újra ki akartam próbálni az alkalmazást, de elég korlátozott lett a free része.
Az összefoglalóban említett fájlkezelő valamelyike alkalmas erre a feladatra?
Előre is köszi a segítséget![ Szerkesztve ]
-
Joezyka
senior tag
válasz #73959936 #106837 üzenetére
a második képernyő az nem jelenik meg nálam, az teljesen máshol van, és ott is csak az az egy választási lehetőség van amit már fentebb is mutattam. Nekem az a gyanús, hogy szerintem ez valami német ROM lesz, mert van vagy 3-4 alkalmazás a telefonon, amit nem tudok letörölni, és németül karattyol valamit. Lehet, hogy a "másság" is ebből adódik?
-
-
Face8814
őstag
Sziasztok!
A minap a kezembe akadt egy haverom HONOR 8-as telója amin alapból be lehetett állítani hogy lehessen látni a hálózati sebességet a képernyő tetején. Tudtok esetleg olyan app-ról amivel ezt más telefonra is rá lehet varázsolni?
Köszönöm előre is.Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
-
Yager01
senior tag
Nem tudjátok mi a neve annak az appnak amit ha felrakok akkor root nélkül háttérbe tudom rakni és kép nélkül adatot spórolva tudok zenét hallgatni youtube-on...illetve ha jól emlékszem akkor letölteni is tudok vele...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- PlayStation 5
- Okos Otthon / Smart Home
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen SSD-t vegyek?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok