- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
válasz
fery02 #160097 üzenetére
A Simple Social-el kapcsolatban itt írtam mi lett a helyzet. Egyébként a Simple Social és a Swipe for Facebook is elérhető APKMirror-on ha nagyon kellenek.
Én még ezeket írtam fel mikor teszteltem ilyesmit:
Maki (elvileg levették Play-ről*) / Maki Plus
Swipe / Swipe Pro (elvileg ezt is levették Play-ről*)
Frost-for-Facebook
MaterialFBook
SlimSocial - Google Play - GitHub & letöltés - F-Droid
*Azt vették csak le amit megjelöltem.
Nekem anno a Frost és a MaterialFBook tetszett de nyilván nem 100% teljes körűek hiszen minden ami nem maga a hivatalos alkalmazás az csak egy wrapper ami "átcsomagolja" valamelyik web- vagy mobilnézetet (és eltörhet amint valamit változtat a Facebook). -
g_g_g
őstag
-
kiraly.andra
aktív tag
válasz
fery02 #150012 üzenetére
Nincs benne export, és ha arra gondolsz, hogy egy friss telepítésnél ki tudja-e olvasni, amit a korábbi működése során rögzített, hát az nyilván nem lehetséges. Ehhez az akkunak kellene tárolnia a működésével kapcsolatos adatokat. De a gyakorlat is ezt mutatja, raktam már fel használt telefonra az alkalmazást, és nulláról indult.
-
-
Somatom
veterán
válasz
fery02 #118561 üzenetére
Ez így a normális. FTP = File Transfer Protocol. Tehát, fájlátvitelre való, nem streamelésre. Amit szeretnél, arra más típusú szerver (pl. WebDAV) való. Ilyet is símán tudsz futtatni Androidon, de, hogy PC -n mi kezeli le, azt passzolom. Amennyiben rootolt a teló, az SMB szerver is jó megoldás lehet.
-
-
tomy86
addikt
válasz
fery02 #110746 üzenetére
"nekem inkább a Solid Explorer tűnhet itt hunyónak."
Nálam, ha csatlakoztatok OTG-n egy pendriveot, amint a telefon felismeri, azonnal megjelenik a Solid Explorerben a tárhelyek között (pl. USB meghajtó 0 néven).
MIUI8 (android 5.1) rendszer, bár szerintem ez esetben lényegtelen.
Hiba lehet még, ha NTFS-re van formázva a pendrive. -
Somatom
veterán
válasz
fery02 #110662 üzenetére
Bocsi, kicsit lemaradtam.
Solid Explorerben (Classicot használok, nem az újat), ha a Gdrive -ban levő fájlra tapicskolsz, akkor dob egy ablakot. Annak a jobb felső sarkában van három vonal. Arra bökve ismét ablakot dob, ami a "hivatkozás másolása". Ha arra böksz, akkor vágólapra teszi a linket. Így szoktam ide linkelni Gdrive -os fájlt. -
Bozek
nagyúr
válasz
fery02 #110662 üzenetére
"OTG is lehet úgy fog akkor majd működni, hogy csatlakoztatott pendrive mellett próbálok majd új Tárhelyet felvenni és úgy majd lehet megjelenik a választható listában majd OTG is."
Próbáltad már OTG-vel és nem jelent meg? Mert akkor ott lehet, hogy más probléma van. Milyen telefon? Milyen Android verzió? Más alkalmazás látta az OTG-n rádugott pendrive-ot? Nekem ha rádugom OTG-n a külső tárhelyet a telefonra, akkor még csatlakoztatnom kell, hogy minden lássa.
-
tomy86
addikt
válasz
fery02 #110656 üzenetére
OTG támogatáshoz nem kell plugin. A playen levő plugin csak bizonyos Nexus telefonokhoz kell.
"This plugin for Solid Explorer lets you access files stored on USB drives or card readers on Nexus devices."
Ahogy írták előttem a Google Drive-ot alapból is tudja a Solid több más mellett. Én a Mega tárhelyhez vettem meg a plugint, illetve az FTP plugint telepítettem. -
Bozek
nagyúr
válasz
fery02 #110656 üzenetére
Érdekes, nekem simán megy az OTG plugin nélkül is Solid Explorer-ben. A másik kérdésedre meg: bal oldalt a három vonal, aztán az oldalról beúszó részen jobb felső sarkában a három pötty. Itt a Tárhely szerkesztőt választva a jobb alsó + jellel tudsz hozzáadni felhőtárhelyeket is. Ott van Google Drive, Dropbox, Onedrive, Yandex, Owncloud, Box, Sugarsync, Mediafire. De ezen kívül LAN/SMB, FTP, SFTP és WebDav is elérhető.
Lehet amúgy, hogy az OTG plugin csak extrém esetekben kell. Például egy régebbi Nexus 7 tableten csak külön programmal ment, de az gyári alkalmazással se tudta az OTG-t.
-
moma
őstag
válasz
fery02 #110183 üzenetére
Azt érik el, hogy az emberek átmennek más platformra zenét hallgatni. Mekkora vicc, hogy a statikus kép videót kellene bámulnom a zene alatt
Ha a google tv-ket gyártana, akkor lenne egy kamera ami figyelné, hogy oda néz e a fejem és lekapcsolná, ha nem
Azt már elérték, hogy chorme-ot nem használok. A gmailról váltás is folyamatban van, amióta nem engedtek be a fiókomba egyszer.
Bár úgy is lesz valaki, aki csinál egy appot, ahol megoldja... Vagy az ember töltögeti le a zenéket youtube-ról.
kaisers: köszi, megnézem!
-
S e t h
nagyúr
válasz
fery02 #109894 üzenetére
Szeretem én is azt az appot, jelenleg 800 feletti már a szoftverek száma amit nálam figyel.
Egy hibája viszont van.
Hiába szinkronizál email fiókkal, hiába csinálok mentést, abból vhogy nem akar újra feállni ha újra kell raknom a telefont.
Ilyenkor a telepítések ideje semmi ahhoz képest amennyit vadászok az alkalmazásokra.
Viszont ezt a hibát már sikerült kiküszöbölnöm, csak éppen ehhez semmi köze nincs a készítőhöz. -
törölt tag
válasz
fery02 #107341 üzenetére
Nem próbáltam még. Gondoltam, előbb elolvasom a tapasztaltabbak javaslatait. AndrOpen Office -t teszteltem régebben. MiniPC -n, egérrel, és billentyűzettel jó volt (már amennyire én ezt meg tudom állapítani), de érintőképernyőn nem annyira. Azt viszont tapasztaltam, hogy webes felületen a táblázatkezelés Androiddal katasztrófa.
-
törölt tag
válasz
fery02 #107119 üzenetére
Tudom, hogy sokaknak uncsi, de miért használjak külön alkalmazásokat, ha eggyel is meg tudom oldani?
E-Robottal olyan riasztás eseményt állíthatok be, amilyet akarok, és bármilyen kivétellel variálhatom.
Azt is én döntöm el, hogy az esemény bekövetkeztekor mit csináljon a teló. Pl. az aktuálisan elfogyasztandó tabletta színének megfelelő színnel villogtathatom az értesítési ledet. -
-
Flind
senior tag
válasz
fery02 #78758 üzenetére
A hsz megírása után megint felraktam kipróbálni a Minit, mert már elfelejtettem, hogy mik hiányoztak még nekem belőle. Pár apróságon kívül ami teljesen kiakasztott, hogy egyszerűen nem lehet benne szöveget kijelölni és másolni, így tényleg teljesen használhatatlan számomra. Repült is megint.
Nem lehet, hogy véletlen be van kapcsolva rajta a FB notifikálás, és azért ébresztgeti a telefont?
-
Flind
senior tag
válasz
fery02 #78736 üzenetére
Nekem valahogy sokkal folyamatosabb a rendes. Gyors a Mini, néhány dologban még gyorsabb is (pl indításban sokkal), de nálam jobban akadozott pl. a görgetés. Na lehet, hogy ez csak a telefonom miatt van, mert elég régi már, de a rendes jól megy. Ha meg már több lapot nyitottam meg, ez az akadozás irreálisan felerősödött, szinte használhatatlan lett. Olyankor néhányszor FC-vel ki is dobott. Ezen felül pedig grátiszként hiányzott is nekem belőle a sima UC néhány funkciója, pl. a képnézegető, a szöveg szerkesztő, a page info menü, amikhez hozzászoktam.
Ha ezeket Te nem használtad eddig sem, szerintem azért érdemes lehet kipróbálni, mert az akadozás valószínűleg csak egyéni probléma.
(Illetve nekem annyira nem is probléma, mert amúgy teljesen elégedett vagyok a simával, nem találtam jobb böngészőt.)
-
LonGleY
veterán
válasz
fery02 #61396 üzenetére
Naná! Ezt naponta használom egy közel 150-es listával:
A Play appból a megosztás funkcióval egyből az App Watcher-be küldhető a kívánt app, de van saját keresője is. A changelog (már ha a fejlesztő rendesen jelzi a Play oldalán) egy kattintással elolvasható. A frissítések keresése történhet manuálisan és automatikusan is. A listát a drive-ra szinkronizálja kívánság szerint. Mivel a saját Google-fiók szerint keresgél, a kiválasztott appok aktuális árát is kiírja forintban. Ráadásul a fejlesztő nagyon segítőkész, sőt, megosztotta a program alapját képező algoritmust is velünk (a weboldalunkon lesz hasonló funkció). Ezt hívják perfekt appnak. :]
-
törölt tag
válasz
fery02 #53408 üzenetére
A Sygicet nem ismerem, de az IGO tudja használni a Navteq -et, TeleAtlas -t (vagy aminek most hívják) és a Topmapot is. WinCE alatt létezik hozzá Gurjon skin, ami anno azzal robbantott, hogy volt benne térképváltó. Akkor még a Navteq nálunk elég harmatos volt, így külföldön azt használtam, itthon meg átváltottam Topmap -ra.
-
zeorsdfd
senior tag
válasz
fery02 #53360 üzenetére
"google Térkép ki van gyomlálva"
Én forgalom kijelzés szempontjából éppen a google mapsot tartom a legmegbízhatóbbnak.(hiszen a többi telefon helyzeti és sebességi adataiból áll össze, automatikusan, emberi közreműködés nélkül). Márpedig ez nekem havonta órákat(!) spórol, kiszámoltam.
Érdekelne, hogy tud-e ilyet a Sygic vagy a Waze? -
dokee78
félisten
válasz
fery02 #44283 üzenetére
Miért járt el jogosan?
Ez nem chat oldal,hanem egy fórum." Ha 5 percen belül eszedbe jut még valami a
hozzászólásod után, akkor használd a
(Szerkesztés) gombot, ezzel szerkeszteni tudod
az aktuális hozzászólásodat.
3. Egy hozzászólásra mindig a Válasz linkkel írj,
hogy mindenki láthassa mire és kinek válaszoltál.
Ha 1-2 szavas választ szeretnél adni több
hozzászólásra is, akkor próbáld meg egy
hozzászólásba összegyűjteni a mondanivalódat."Te is használd a szerkesztés gombot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- TCL LCD és LED TV-k
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Ingatlanos topic!
- Apple MacBook
- Kuponkunyeráló
- Linux Mint
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest