Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#97035) #16741888 válasza jkrisztian (#97030) üzenetére


#16741888
törölt tag

A Gardiola fele csapatnak a gerincet az akademiarol kikerult fiatalokbol allo csapat alkotta akiket ugyanarra a jatekrendszerre neveltek gyerekkoruktol fogva, nem is volt tul sok ellenfel. Ezzel szemben egy real megvette az aktualis sztarokat es gyakorlatilag a fiatalok beepitese egyaltalan nem mukodott. (Pavonok es Zidaneok csapata...)

Ezzel szemben mit latunk most? A Barca mar a B csapatba is kivulrol igazol Teljes gázzal a szakadék feléa Real pedig elkezdett nagyon erosen hozzanyulni a fiatalokhoz... Igazabol ha Messi nem lenne mar most is egy kozepcsapat lenne a Barca, de minimum harmadik ero es nem latszik hogy kire fog epulni a jovo Barcaja...

Madridnal mi tortenik?

Tavalyi ev egy oriasi sikerstory ami a fiatalok beepiteset illeti... felfedeztek a jovo csillagat, Asensiot 21 evesen brutalis a gyerek, Isco 25 alapember lett, Ceballos, Llorente, Theo, Vallejo iden fogja magat bejatszani, ezek 21-22 eves sracok, es mellettuk van egy Kovacic, Luca Vazquez... Zidane szepen varialja a fiatalokat, gyonyoruen megagyaz CR es Modric visszavonulasanak... latszik hogy egy csapat alakul... a csapat gerincet 30 ev alatti emberek alkotjak, sok kiugroan fiatal emberrel, ilyet atgondolt szep jatekospolitikat nem latni Barcelonaban, ugyanakkor korabban azert boven forditott volt a helyzet. Raadasul tele van a Madrid visszavasarlasi opcioval, ahonnan szinten bejohet 1-2 fiatal jatekos...

Ezt a Barca nehezen fogja tudni megoldani 1-2 igazolassal, plane hogy az utobbi idoben sem a madrid sem a barca nem tudott kiguroan nagy nevet igazolni... Utoljara talan Suarez meg James volt.

El lehet menteni ezt a postot de hacsak valamilyen egbekialto dolog nem tortenik, akkor az elkovetkezo evek nem a Barcarol fognak szolni... ebbol a helyzetbol kell 4-5 ev mire kimasznak.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.