Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#97151) jbalint18 válasza adise (#97142) üzenetére


jbalint18
tag

Csak a szokásos Atletico-s szezon kezdés sajnos :( :( :( :( :(

(#97152) Cartevo válasza sh4d0w (#97150) üzenetére


Cartevo
őstag

A Loki-tizit meg dícsérték most az ismétlésben. Jobban középre ment, mint amit Mignolet védett most Hoffenheimbem. :N

(#97153) balazs025


balazs025
senior tag

Hatalmas mostanában a barca, ha igazak a hírek :C Elvileg a fix 80-90 milliót 5 év alatt akarják kifizetni részletekben, és most pedig ultimátumot adtak a liverpoolnak, hogy fogadják el az ajánlatot vasárnap estig vagy visszavonják. Erre már csak azt tudom mondani, hogy szánalmas.

(#97154) cyberkind válasza balazs025 (#97153) üzenetére


cyberkind
félisten

Remélem páros lábbal rugdossák vissza az ajánlatot is a helyére. :))

Paranormal Cocktivity

(#97155) DeathAdder válasza balazs025 (#97153) üzenetére


DeathAdder
veterán

Borzasztó vastag pofa kell ehhez :DDD

Szerintem vagy nincs rá pénzük, vagy nem akarják igazán...

(#97156) balazs025 válasza DeathAdder (#97155) üzenetére


balazs025
senior tag

De még elvileg ilyen kitétel van a bónuszhoz, hogy 1 szezonban az atanylabda mellett más egyéni címet is nyer. Hatalmas trollok vagy másra nem igazán tudok gondolni. :D (Persze ha egyátalán igaz ez, de kinézem belőlük.)

(#97157) jkrisztian válasza balazs025 (#97153) üzenetére


jkrisztian
aktív tag

Szerintem az még ennél is szánalmasabb, hogy egyesek el is hiszik ezeket a híreket. Nem kell mindent elhinni amit a sajtóban olvasni, főleg akkor nem ha a hírnek angol kötődése is van.

(#97158) cyberkind válasza jkrisztian (#97157) üzenetére


cyberkind
félisten

A 222milkás Neymar és a 200milkás Bappé után inkább az a kérdés mit nem kell elhinni mert ezek mindent felborítottak azzal, hogy csak kipengetik a szerződésben szerepelt pénzeket.

Paranormal Cocktivity

(#97159) jkrisztian válasza cyberkind (#97158) üzenetére


jkrisztian
aktív tag

Mbappéról nem is tudtam. Most, hogy írtad lecsekkoltam. Nem normális ez már komolyan. Az lesz a vége, hogy nagy ívben le fogom fosni az európai focit.

(#97160) Cartevo válasza jkrisztian (#97159) üzenetére


Cartevo
őstag

Akkor vissza az egész! ;)

(#97161) NyxNyxNyx válasza jkrisztian (#97159) üzenetére


NyxNyxNyx
addikt

Ezt én sem tudtam. Egyébként Neymar a mai árak mellett még úgy ahogy meg is érhette a 222 millát, de Mbappe 180+20 ?? :Y

"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."

(#97162) balazs025 válasza jkrisztian (#97157) üzenetére


balazs025
senior tag

Mint írtam, ha igaz, akkor ez a véleményem róla. Ha nem akkor természetesen e miatt nem lehet ez. De az x összeg +bónuszok az tény. A több év alatt kifizetendő vételi ár Olaszországban gyakran előfordul, így ez se elképzelhetetlen. És hogy a barca nyomást helyezzen az adott klubra pedig több, mint valószínű. A katalán sajtó pedig biztos jobb forrás lenne. Csak az a baj, hogy szerintük Verratti, Coutinho, Dembele és Dybala is már barca játékos, és órák múlva jön a hivatalos bejelentés.

Kb 3-4napja lehetet, hogy a barcától azt nyilatkozták, hogy egyre közelebb a megállapodás a dortmund-dal, erre pár órára a dortmundtól cáfolták ezt, és még be is oltották őket. Úgyhogy azért valami nincs rendben a barca átigazolási rendszerében. :)

(#97163) bagyulajuve válasza drachoHUN (#97141) üzenetére


bagyulajuve
addikt

Jaja, Matuidi jól szállt be a játékba, sokkal mozgékonyabbnak tűnik Khediránál, akivel szemben nekem nincsenek ellenérzéseim, ma jól játszott ő is. Douglas Costa frankó lesz, nagyon gyors játékos és technikailag is ott van a szeren és jók a meglátásai, bár még 1 nagyon picit a passzpontosságon javítani kell.
Remélem a következő bajnokin Bernardeschi is megmutathatja képességeit.

Amúgy remélem Rugani beverekedte magát a kezdőbe, mert Benatiánál jobb, míg Barzagli most már tényleg ki fog öregedni. Pedig utóbbi a kedvenc Juve védőm.

Ebből a csapatból egy igazán jó jobb hátvéd hiányzik csak...

Resistencia eterna

(#97164) sh4d0w válasza sh4d0w (#97150) üzenetére


sh4d0w
nagyúr
LOGOUT blog

Aztán sikerült folytatni, Simon üres kapuval szemben nemhogy nem találta el a labdát, de összeesett az ötösön...

https://www.coreinfinity.tech

(#97165) venember83 válasza máyköl (#97140) üzenetére


venember83
nagyúr

Ez nem is kérdés, nagyon kell a dinamika a Juventusnak, és ebben óriási segítség Douglas Costa és Blaise Matuidi. Remélem, hogy be tudja őket hamar építeni Allegri.

drachoHUN: Van BL és bajnokság, plusz az Olasz Kupa. Ha Zidane-nak megy a Real sokkal bikább keretének a menedzselése és a játékosok jobb észre térítése, akkor ez Allegrivel szemben is minimális elvárás. Kipukkadva nem lehet megérkezni a BL-döntőre, mert úgy csak egy újabb strigula lesz a második helyek mellett. Persze ehhez még el kell jutni oda, ami már eleve nagy dolog, és komoly meglepetés lenne ezzel a megvékonyodott védelemmel, amit viszont ki tud segíteni egy Matuidivel megerősített középpálya.

(#97166) DeathAdder válasza jkrisztian (#97157) üzenetére


DeathAdder
veterán

Pedig ez így van hidd el, elég hiteles források egyöntetűen ezt állítják.

Fasza hogya 130 millás ajánlatnál még trollkodtam is egyet (pool blogon), hogy ez tuti 80+50 milla, ami akkor lép érvénybe ha holnapután aranyladbát nyer, a barszával meg triplázik az első évében, de úgy hogy minden sorozatban ő lesz a gólkirály :D nem sokat tévedtem, pedig korábban szín tiszta trollkodásból jött ez a felvetés :D

(#97167) jkrisztian


jkrisztian
aktív tag

Inkább így egyben válaszolok mintsem külön-külön mindenkinek. Szóval először is az angol sajtó és a madridi és katalán sajtó ugyanaz a szar. Semmi különbség köztük.

Amúgy elszomorító az a helyzet ami most van a Barcánál. Nagyon régóta szurkolok nekik, még akkor szerettem meg ezt a csapatot amikor Figo átcigánykodott Madridba, majd Rivaldo időszak és a Real egyeduralma. Persze, hogy underdog lover alapon egyből a Barcának kezdtem szurkolni, az aranylabdásokat folyamatosan felvásárló pénzeszsákok első számú ellenfelének. Nekem már akkoriban is hánynom kellett a Real átigazolási politikájától, erre a szeretett csapatom az elmúlt években ugyanarra az útra lépett. Visszataszító ez az egész.

Több mint egy klub, meg saját nevelésű játékosok szarásig blablabla. Ezek mára eltűntek és ez elszomorító. Valahol ott kezdődött el ez az egész foslavina, amikor először került business alapú hirdetés a Barca mezére. Azóta jönnek szarásig a játékosok, óriási pénzekért. Ibra leigazolásáig anno Overmars volt a legdrágább játékosa a Barcának hosszú évekig. Majd ez is megváltozott. Elkezdtek ömleni a forintos játékosok óriási pénzekért, ráadásul az elmúlt két évben kiárusították a La Masia legjobbjait. Olyan játékosokat elengedtek el (a 17-20 éves korosztályból elrabolt játékosokon kívül) mint Alexis Sanchez, Thiago, majd szaros 8 millióért Bartra. Érthetetlen húzások voltak ezek is. Most az első két játékost 120-150 milla körül lehetne visszahozni, de ugye nem akarja arcon köpni magát ez a dilettáns büdös banda.

Elszomorító ez az egész. Engem nem fog megviselni ha nem nyer a csapat most hosszú évekig semmit, de a kedvenc csapatom sajnos mára elveszítette teljes identitását és ez nem is fog addig megváltozni amíg nem lesz új vezetőség a klub élén.

(#97168) jkrisztian


jkrisztian
aktív tag

Amúgy elnézve a Juventus keretét és a kispadot azon agyalok, hogy lassan a torinóiak cserepadja a legerősebb Európában. Eddig a Real padját tartottam a legerősebbnek, de úgy látszik, hogy a Juve felzárkózott melléjük.

A Cagliari ellen Asamoah, Barzagli, Benatia, Bernardeschi, Costa, De Sciglio, Khedira, Matuidi, Sturaro, Szczesny. Elég veretes társaság és akkor még ott van Bentancur akiből pár éven belül az egyik legjobb középpályás lesz a világon. ( Vamos Boca :) )

(#97169) DeathAdder válasza jkrisztian (#97167) üzenetére


DeathAdder
veterán

Tökéletesen egyetértek, a mu is már rálépett erre a mezőre. Egyre kevesebb az a klub, aki még hű az identitásához.

Sajnos ez van amikor az üzlet dominál :(

Érdekes a régi fociban, amiket max csak felvételről láthatok mert akkoriban még gyerek voltam, vagy az sem, hogy akkoriban még valóban léteztek a különböző stílusok. Egy angol csapat karakteresen más focit játszott, mint egy spanyol, és az egyik tényleg abszolúte nem volt felkészülve a másikra, mert egyszerűen eszköze sem volt erre.
Ma a topszinten nagyjából minden meccs ugyanolyan, leheletnyi nüanszok térnek csak el, amiket ugyan próbálunk így, vagy úgy magyarázni, felnagyítani, de lényegi különbség nincs.

Akkor még volt, és ennek van egy bája, egyfajta romantikája, ami mára már teljesen kihalt. Csakúgy mint a klubhűség, identitás, ebben a konzum vadkapitalista korszakban..

(#97170) jkrisztian válasza DeathAdder (#97169) üzenetére


jkrisztian
aktív tag

Azt szerettem igazán a "régi" fociban, hogy minden csapat meccsét érdemes volt nézni, mert minden csapatban játszott egy klasszis. Minden olasz és angol csapatban volt legalább egy sztár, aki miatt már érdemes volt leülni a tv elé. Akkoriban még nem 10 csapatban játszottak a világ legjobbjai hanem 100-ban. Szerintem ezt a focit már csak a hihetetlenül szigorú amerikai mintájú fizetési sapka menthetné meg az érdektelenségtől, de zero tolerancia módban. Szóval nem lenne benne luxusadó. Mert ott is túl lehet lépni a fizetési sapkát, csak akkor csillagászati adókat kell fizetniük, ami általában nem éri meg nekik. Na ezt teljesen el kellene hagyni mert madridi hitel pénzekből, barcelonai és párizsi arab pénzekből nevetve kifizetnék azt is. Áh ki vagyok ábrándulva teljesen. Itt a szezonkezdet, borongós vasárnap, sör a hűtőben de a tökömnek sincs kedve leülni és nézni ezeket a meccseket. Hányok az egésztől. :(

(#97171) L_YKing válasza jkrisztian (#97170) üzenetére


L_YKing
addikt

Erosen gondolkozok azon, hogy ma leuljek ezert meccset nezni. Egyszeruen nincs kedvem. :(

Visca el Barça! Mes Que Un Club!

(#97172) DeathAdder


DeathAdder
veterán

Ezt az egészet a Bosman-szabály indította el, és azóta egyre gyorsabban és gyorsabban száguld.

Ez miatt lehetetlen ma már hogy egy Ajax, Celtic, Benfica etc.. komoly esélyes legyen a legrangosabb európai kupában. Akár át is lehetne nevezni Gazdagok Ligájára...

[ Szerkesztve ]

(#97173) forceberg válasza L_YKing (#97171) üzenetére


forceberg
veterán

Azért, mert JR lelépett, még maradhatsz Barca drukker.
+nem kéne még temetni a csapatot, csak mert jelenleg ez divat :))

(#97172) DeathAdder:
ez brand üzletté vált, annyiból még lehet, hogy jobb is, hogy jöttek az olajosok, hogy így több top közeli csapat van, nem csak a feketén állami pénzekkel tömöttek.

http://www.flickr.com/photos/4ceberg

(#97174) L_YKing válasza forceberg (#97173) üzenetére


L_YKing
addikt

Nem a csapatot temetem hanem magat a focit. Errol irtam par szot korabban is. Amig nem lesz rendben semmi (videobirok stb...), nem latom ertelmet focit nezni. Semmilyen formaban. :N

Visca el Barça! Mes Que Un Club!

(#97175) DS39


DS39
nagyúr

Ez már tényleg WTF:
http://m.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/manchester-city-300-millioert-erkezik-a-vilagsztar-2587401

(#97176) jkrisztian válasza DS39 (#97175) üzenetére


jkrisztian
aktív tag

Nem tudom elhinni, hogy ez létrejöhet. Bár lassan semmi sem elképzelhetetlen.

(#97177) ZavaBalazs válasza L_YKing (#97174) üzenetére


ZavaBalazs
őstag

nézz bundesligát, ott már van videóbíró. ráadásul még csak nem is a hülye partvonalra, TV-hez rohangálós verzió, hanem tényleg csak rámondják az ítéletet a spori fülére. a bayern-kusen meccsen volt egy videóbírós eset:
50:34 lerántás
50:42 játék megáll (labda kimegy)
50:47-kor mutatja a TV a bírót, akkor már nagyban diskurál a kölni VAR központtal
51:07-kor ítéletet hirdet
ez így profi, már csak maximum az időn lehet kicsit csiszolni.

szóval várunk szeretettel, FCB-nek itt is tudsz szurkolni... :D

wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban

(#97178) L_YKing válasza ZavaBalazs (#97177) üzenetére


L_YKing
addikt

Nem a csapattal van baj hanem a focival...

Visca el Barça! Mes Que Un Club!

(#97179) Tibiajax válasza L_YKing (#97171) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

..úgy érted, psg-meccset nézni?

(#97180) L_YKing válasza Tibiajax (#97179) üzenetére


L_YKing
addikt

Tottenham - Chelsea
Barcelona - Betis

Ezek voltak mára kinézve de szerintem hanyagolom. ;)

Visca el Barça! Mes Que Un Club!

(#97181) jkrisztian válasza L_YKing (#97180) üzenetére


jkrisztian
aktív tag

Én sem néznék ma meccset, de úgy alakult, hogy el kell vonatoznom majd valahova, úgyhogy nézni fogom telefonon a Barca meccset. :DDD

(#97182) jkrisztian


jkrisztian
aktív tag

Iniesta: "Még nem újítottam meg a szerződésem, nem tudom biztosan, de úgy vélem ez a normális. Ezt a forgatókönyvet 3 évvel ezelőtt el sem tudtam volna képzelni, de jelen állás szerint kétségeim vannak a jövőmmel kapcsolatban. Korábban erre nem volt példa..."

Messi sem újított még szerződést, itt valami mocsok nagy szar van a levesben. Ha Iniesta ilyet nyilatkozik, ott sajnos tényleg óriási a baj. Ezek után nem lepődnék meg ha a City végül tényleg kivásárolná Messit a szerződéséből. :F :((( :(

(#97183) Viszlát


Viszlát
addikt

Atyaég mekkora gólöröm volt a Huddersfield góljánál, majd leesett a TV a falról. :))

"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."

(#97184) DS39 válasza jkrisztian (#97182) üzenetére


DS39
nagyúr

azért ebből még jól is jöhetne ki a Barca, hozzájut egy temérdek pénzhez, ha okosan költik el (már bukta, azzal hogy Paulinho-t hozták ennyiért...), nem most, hanem jövő nyáron. minden klubnak kell időnként egy vérfrissítés, úgy tűnik, hogy ez nekik most következett el.

[ Szerkesztve ]

(#97185) venember83 válasza Viszlát (#97183) üzenetére


venember83
nagyúr

A Huddersfield az új Leicester? :DDD

(#97186) BenHans


BenHans
addikt

17:00 Tottenham - Chelsea
Cahill, Fabregas és Hazard nélkül ma Spurs győzelmet érzek.

18:00 Atalanta - Roma
Forza Roma! ♥

🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

(#97187) venember83 válasza BenHans (#97186) üzenetére


venember83
nagyúr

Továbbá Diego Costa és Matics a keretben sincs!!! Ebből baj lesz.

(#97188) J.Hetfield válasza venember83 (#97187) üzenetére


J.Hetfield
aktív tag

Matic már a MU játékosa nem? :DDD

(#97189) balazs025 válasza J.Hetfield (#97188) üzenetére


balazs025
senior tag

És? Nem mondott hülyeséget, tényleg nincs a keretben. ;]

(#97190) szami777


szami777
addikt

Szeddd kiii :))

Ki ez a majom szakértő meccs közbe? Ultra gáz, mintha papirrol olvasná. Akkor legalább nyomnák úgy mint Angliába...

[ Szerkesztve ]

“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.” ///// Old nick ->xsanyi77

(#97191) BenHans válasza venember83 (#97187) üzenetére


BenHans
addikt

Marcos Alonso egyelőre rám cáfol. Igencsak eltalálta ezt a szabadot, jó a balosa.

🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

(#97192) Viszlát válasza venember83 (#97185) üzenetére


Viszlát
addikt

Sosem lehet tudni, de álomszerű a szezonkezdetük, személy szerint mindig öröm látni az ilyet még ha nem is az én csapatom. :)

"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."

(#97193) BenHans


BenHans
addikt

Értem én, hogy angol foci de a Spurs mióta ilyen khm' kemény? Már ellenünk is látszott a felkészülésin.
Oké volt egy meg nem adott büntető, de ha valakinek már barátságoson elszáll az agya egy ilyentől az nem jó előjel... Ez a levegőben beleszállunk a másik hátába és minden mindegy alapon messziről ráugrunk az ellenfélre hátha labda is lesz az olyan Stoke játék, csorbul a szimpátiám ha ilyenek lesznek.

🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

(#97194) szami777 válasza BenHans (#97193) üzenetére


szami777
addikt

Dier már rég zuhanyozhatna...
Cahil harmad ennyiért kapott instant pirosat a meccs elején mult héten.

“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.” ///// Old nick ->xsanyi77

(#97195) BenHans


BenHans
addikt

Lloris... Ezért jó ha a kapus tud lábbal is védeni és a bokájához nem akar letenyerelni.

----------

Atalanta 0 - 1 Roma
Kolarov! Nagy meglátás volt, hogy laposan a sorfal alatt elgurítja a rövid sarokba 18-ról. Bravo! Meg is érdemli amilyen jól megy. Jó igazolás.

🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

(#97196) KisTücsök


KisTücsök
addikt

Ezt hogy sikerült megnyerni idegenben ennyi hiányzóval?

Nem láttam a meccset.

(#97197) szami777 válasza KisTücsök (#97196) üzenetére


szami777
addikt

Hát őrület volt. Spurs jobb volt egyébként a meccs nagy részében, de a védelmünk rendbe volt azért szerencsére. Ilyen félcsapattal ezt azért nem gondoltam volna.

“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.” ///// Old nick ->xsanyi77

(#97198) DeathAdder válasza szami777 (#97197) üzenetére


DeathAdder
veterán

echte az volt mint a fa kupa elődöntőn.

Végig támadott a spurs, rengeteg kapuralövés, aztán két kaput eltalálót a semmiből bevágott a cselzi, és nyertek 2 kaput eltaláló kövéssel.

Mennyire irigylem az ilyen győzelmeket, el sem tudom mondani :N
Persze ehhez védekezni is rohadtul tudni kell. Dier belépője simán pirosat ért volna, ha Cahill a múlt hetiért azt kapott.

[ Szerkesztve ]

(#97199) DeathAdder


DeathAdder
veterán

Watzke szerint is a Barca áll a Dembélé-balhé mögött

S ide szvsz nyugodtan Cou nevét is be lehet helyettesíteni..

Ja, másfél óra múlva lejár a félelmetes ultimátum, kíváncsian várom........ :C

[ Szerkesztve ]

(#97200) Cartevo


Cartevo
őstag

Az Internek igen fontos lesz a soron következő meccse, hogy megízleljék végre, milyen a tabella elejébe tartozni, még ha csak kevés meccsből is. Tényezővé válás a médiában, egymásra találás a szponzorokkal és a szurkolókkal, öltözői feszültség oldása, összerázódás megalapozása, érdeklődés növelése a következő hazai meccsre, stb, szóval lesz tétje a hétvégi túrának...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.