Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#96101) Tibiajax


Tibiajax
nagyúr

kurva jók vagytok, gyerekek.
ez a nagyhajú srác... olyan szinten beilleszkedett a játékba, h elmondani nem tudom. teszi-veszi a labdát középen, mintha csak edzésen lenne. a benficás védő gyerek is jó. nem ilyen szar, dinnye-kategória, hogy jajj, megvettek, beraktak, nna, de látszik rajtam hogy épp csak beleérek a labdába de már szabadulok is, meg meg vagyok illetődve stb
magabiztos, rakja ő is a helyére magát meg a játékszert
így kell ezt.

(#96102) Richard! válasza venember83 (#96099) üzenetére


Richard!
addikt

£89m-ért teszi át a székhelyét Katalóniába!

Ma kezdődik életed hátralevő része!

(#96103) drachoHUN válasza venember83 (#96100) üzenetére


drachoHUN
senior tag

Sőt Marotta elvileg azt mondta, hogy Keitáért is tett ajánlatot a Juve. Nagyon remélem, hogy nem akarjuk eladni Cuadradót. Nem örülnék.
Ugye a 4 fős támadószekcióba jelenleg van 7 játékos Keane nélkül: Mandzu, Higany, Dybala, Cuadrado, Pjaca, Costa, Bernardeschi. Ha még jön Keita vagy Shick, akkor nyugodtan mondhatjuk, hogy minden posztra van két minőségi spíler. Szép dolog a rotáció, de itt olyan padozások lesznek, ami nem fog tetszeni az érintetteknek, ezt előre borítékolni lehet. Jó persze Pjaca sérült, és talán a szezon feléig nem is nagyon lehet vele számolni, de akkor még ott van Kean.

Asát kikezdték a sérülések, nagyon szétesett. Van egy-egy jobb meccse, de ennyi. Ha Sandro végignyomja a szezont komoly sérülések nélkül, akkor cserének okés Asa, de ezt előre nem lehet tudni.
A jobb oldal viszont nem bíztató egyáltalán.

A keret sokkal inkább tűnik alkalmasnak támadó focira, mint az eddig megszokott biztos védekezésre. Ha Allegri ennek megfelelően tervezi a jövő évi mentalitást, taktikát, akkor kellemes meglepetésben lehet részünk. Viszont ha a tavalyi dolgokat akarja ezzel a csapattal játszatni, akkor a védelem legyengülése eléggé éreztetni fogja a hatását.

Mondjuk még lehet igazolni, adni, venni. Szóval sok minden lehet. Most úgy látom, hogy változtatni kell a hozzáálláson, hogy a lehető legtöbbet ki lehessen hozni a keretből és nagyon remélem, hogy eleve ez a koncepció, ezért alakul így a keret.

[ Szerkesztve ]

Forza JUVE!!!

(#96104) adise


adise
őstag

Gyerekek mire fel van jtt mindig sztarolva a Liverpool. Kb alom szezont futottak tavaly , hogy egy kozepszeru csapatbol ezt kihozta a nagyszeru edzojuk. De megegyszer ilyen szerencsejuk nem lesz plane ha az egyetlen atlagfeletti jatekosuk is elmegy.

[ Szerkesztve ]

(#96105) DeathAdder válasza adise (#96104) üzenetére


DeathAdder
veterán

egy emberen kívül senki nem sztárolja.
A középszerű jelzővel meg inkább magatokat minősítitek. Persze ellen kell súlyozni valamivel, ha egy elvakult szurkoló sztárolja....

[ Szerkesztve ]

(#96106) adise válasza DeathAdder (#96105) üzenetére


adise
őstag

A kozepszerrel? Mar miert is legalabb 6-7 csapat rendelkezik jobb kerettel a ligaba. Es tenyleg bravur meg sztarolhato mit ertek el. De kicsit ugyvan beallitva mintha vmi tobbszoros bl dontos/gyoztes csapatrol lenne szo. Ilyen szintu teves elfogultsagot egyik csapatrol sem latni megha a real juve barca szurkoloknak legalabb igaza is lenne

(#96107) DeathAdder válasza adise (#96106) üzenetére


DeathAdder
veterán

A kozepszerrel? Mar miert is legalabb 6-7 csapat rendelkezik jobb kerettel a ligaba.

Nincs több kérdésem. Pont hogy annyi év középszerű év után most van egy igen erős keretük. Messze nem a legjobb, a PL-be se, de nincs is szégyenkezni valójuk.

[ Szerkesztve ]

(#96108) Citroware válasza DeathAdder (#96105) üzenetére


Citroware
addikt

Hagyd, trollokkal nem érdemes foglalkozni. :DDD " legalabb 6-7 csapat rendelkezik jobb kerettel a ligaba" :C

(#96109) venember83 válasza Citroware (#96108) üzenetére


venember83
nagyúr

Ha ezt megfogadnánk, te is csak monológoznál. ;)

(#96110) adise válasza DeathAdder (#96107) üzenetére


adise
őstag

Ha 7 nem is de chelsea, city,united,arsenal,tottenham mind jobb. Everton kb mar egy szint. De nem is vartam ertelmes felnott reakciot csak a :DD :)) :C es tarsait. Evvel legalabb sikerult igazat adnod az elozo kommentemnek, hogy nincsenek ertelmes kommentek a csapattal kapcsolatban csak az elvakult eszervek nelkuli elvetemult szinvonal. Ahol abban merul merul ki a liverpool sztarolasa, hogy a tobbi csapat es felhasznalo van fikazva ha mast mond. Mindenki idiota aki nem ert egyet hogy a liverpool a legjobb csak nincs szerencseje :R

(#96111) MdewC válasza Citroware (#96098) üzenetére


MdewC
nagyúr

A Juvet is emlegetted néha, hogy nem reménytelenek, ne is tagadd! :)

praise the Lord then finesse / One shot, one kill

(#96112) DeathAdder válasza adise (#96110) üzenetére


DeathAdder
veterán

Köszépszerű, evertonnal egy szint.. a másik 5 meg "mind jobb". Köszi, ezeket jó tudni, és erre még "értelmes felnőtt reakcíót" vársz :R

Kár is vitatkozni, látványosan középszerezed a liverpoolt már hosszú ideje, vagy azért mert utálod, vagy azért mert fáj, hogy valaki túlsztárolja őket.

Mondjuk ahhoz is ugyanúgy pofa kell, hogy egy top10-es klubot állandóan leközépszerezz.

Nekem ugyan nem fáj, valami fantasztikus hogy otthonról hogyan tudják egyesek szidni a top3 legjobbat is, de attól még legalább ugyanakkorát sarkítasz mint aki felsztárolja.

[ Szerkesztve ]

(#96113) DeathAdder


DeathAdder
veterán

persze ő is tiszta középszer

(#96114) bandus válasza DeathAdder (#96113) üzenetére


bandus
veterán

én alapvetően egyet tudok érteni veled, de ez 5 állítás ráírva egy képre, ilyet bárki készíthet bárkiről. nem látni mögötte a számokat :)

"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"

(#96115) DeathAdder válasza bandus (#96114) üzenetére


DeathAdder
veterán

Most vennem kellett a fáradságot... :N

Sajnos nincs adatja mint az 5 kitételről, de nincs is kedvem bizonygatni hogy igaz-e, vagy sem. Maradjunk annyiban hogy némi igazság lehet benne :R

(#96116) BenHans


BenHans
addikt

Mi alapján van lehurrogva a 'pool? Talán nincs annyi felsztárolt név. És?
Szerintem az előző szezonban pont, hogy a megérdemelt helyükön végeztek, rosszabbat semmiképp sem érdemeltek volna. Oké 1-2 helyen rájuk férne az erősítés, és az a kép amit Citro vázol fel róluk időről időre az álomvilág.
De ne jussunk már el megint oda, hogy transfermarkt keretértékek alapján értékelünk csapatokat. :U

[ Szerkesztve ]

🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

(#96117) Citroware


Citroware
addikt

PL Top 6 egymás elleni tabella az előző szezonból:

Nem kell ehhez hozzáfűzni semmi egyebet, hiszen láttuk, hogy a 'pool bárkit képes oda-vissza megverni a PL-ben. A negyedik hely inkább a valós erő alatti eredmény volt, ami annak köszönhető, hogy semelyik másik topcsapatot nem sújtotta olyan mértékben a kulcsjátékosokat érintő sérüléshullám.

És még mondjátok, hogy túlsztárolom. Ezek tények, a valóság ennél se nem több, se nem kevesebb.

Vajon mikor fogja a 'poolt bárki is megverni a Top 6-ból? Ez nem csak a bajnokságban nem sikerült, hanem a kupasorozatokban sem.

Valamikor még az előző előtti szezonban megverte a 'poolt a City a Ligakupa döntőjében büntetőkkel 2016 februárjában, tehát másfél éve, azóta tán nem volt vereség ezek ellen pedig már vagy 15-20 meccs volt minden kupát beleértve.

[ Szerkesztve ]

(#96118) bagyulajuve válasza DeathAdder (#96113) üzenetére


bagyulajuve
addikt

és mi a helyzet a gólokkal?
abból nem termelt sokat ;]

Resistencia eterna

(#96119) ZavaBalazs válasza Citroware (#96117) üzenetére


ZavaBalazs
őstag

ez szép és jó, de a bajnokságot nem a top6 ellen kell megnyerni. pl ha jól rémlik, a 2014-15-ös szezonban a top4, vagy top6 bajnokságban a bundesben a bayern utolsó lett (de legalábbis alsó fele), a bajnokságot meg simán nyerték. miért? mert a kicsiket is meg kell tudni verni. :K

wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban

(#96120) Citroware válasza ZavaBalazs (#96119) üzenetére


Citroware
addikt

A 'poollal nem az volt a baj az előző szezonban, hogy a nagyokat verték, a kicsiket meg nem. Inkább az volt a baj, hogy ha a kulcsjátékosok megvoltak, akkor bárkit megvertek: kicsiket és nagyokat is, de ha a kulcsjátékosok nem voltak, akkor a nagyokat sem tudták megverni meg a kicsiket sem... Szóval az volt a baj, hogy ennyire számított az, hogy ki játszik: Coutinho nem volt, Mané nem volt, Henderson nem volt, stb... Az ellenfél szinte mindegy ki volt, ha ők játszottak akkor megverték, ha hiányoztak akkor katasztrófa. 2 pont per meccs átlag a nagyok ellen is, meg a kicsik ellen is. Szóval pont ugyanúgy szerepeltek átlagban (ez mondjuk nem nevezhető normálisnak :DDD ).
Ismét kiemelném hogy a nagy bajnok Chelsea-nek a Stamford Bridge-en sem volt sok köze a 'poolhoz, főleg nem az első félidőben, aztán valamennyire visszajöttek a második félidőben de hazai pálya előnyét élvezve illett is... de így is nyert a 'pool.

Mondjuk szerintem más csapatoknak is nagy érvágás lenne, ha a 3-4 legjobb játékosa nem játszhatna sok meccsen.

[ Szerkesztve ]

(#96121) bagyulajuve válasza venember83 (#96100) üzenetére


bagyulajuve
addikt

Az összefoglaló alapján bőven jobb volt a Juve. Jobb oldal tényleg homálynak tűnik, de sajnos a belső védelem is... A fiatal kapus gyerek és Kean jól kenték (Schick remélem nem jön), és talán Marchisio felpörög a következő szezonra, nagy szükség van rá (is).

Resistencia eterna

(#96122) Tibiajax válasza bagyulajuve (#96121) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

ez a Marchisio gyerek elég ordasul eltalálta a ficakot az este, jó formában van.. még az Interbe is beférne, akár

(#96123) venember83 válasza Citroware (#96120) üzenetére


venember83
nagyúr

Inkább az volt a baj, hogy hullámzott a teljesítmény, Klopp szerint is. De ezt nehogy elismerd. :N

Tibcsi: Vannak még véletlenek. Viszont az Internél mi történik? Nem túl aktívak az átigazolási piacon, így elég csúnyán elkeni a szájukat a városi rivális majd. Nem mintha ez mostanában akkora újdonság lenne, de azért legalább a kínaiak Olaszországon belüli versenyhelyzete okán igazán összekaphatná magát az Inter is. Amúgy kíváncsi vagyok, mire fog menni az AC Milan. Alapvetően jót tenne az olasz bajnokságnak a kiélezett verseny, és ebben most a sorsolás is komoly segítség lehet, mivel komoly párharcok lesznek a bajnokság végén.

[ Szerkesztve ]

(#96124) Tibiajax válasza venember83 (#96123) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

hát én nem tudom.. odaszóltam már telefonon hogy kapják össze magukat, de csak valami kínai karattyolás választ kaptam a vonal milánói végén, úgyhogy leraktam..reménytelen. sajnos ázsia behálózza lassan az egész csodaszép Milánót

szélső és közép-hátvédet várunk még, mert egyelőre a támadósor megvan. Iccarditól nem fogunk tudni megszabadulni, a két szerencsecsomag nem kell senkinek, nincsenek túl optimista kilátásaink a jövőre nézve
de hosszú még a nyári szünet

(#96125) venember83 válasza Tibiajax (#96124) üzenetére


venember83
nagyúr

Ahhoz azért nem elég hosszú, hogy pl. Nagatomóra vevőt találjanak. :D

(#96126) Ringman válasza Tibiajax (#96124) üzenetére


Ringman
nagyúr

milyen kettő, több az annál!
maradt még nagatomo, rano, biabiany. santon és ansaldi sem inter szint -bármit jelentsen ez mostanában :(

medel elment már?

két szélsővédő min. kellene a csapatba

szerk:
(#96125) venember83
azzal is előrébb lennénk, ha nagatomo kapna fizetést nem lépne pályára

[ Szerkesztve ]

(#96127) Tibiajax válasza Ringman (#96126) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

medel asszem már elmenőben

(#96128) Tibiajax


Tibiajax
nagyúr

ma esti menü a'la carte
20:30 Bordeaux - Videoton FC

:DDD loll 4-0?
vagy túl optimista vagyok?

(#96129) venember83 válasza Tibiajax (#96128) üzenetére


venember83
nagyúr

Elírtad, 0-4 akart az lenni, nem? A meglepetés erejével lesújt majd a Vidi!!! :K

(#96130) Melack válasza venember83 (#96129) üzenetére


Melack
veterán

Egy felideig nem kapnak gólt???? ;]

Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs

(#96131) forceberg válasza venember83 (#96129) üzenetére


forceberg
veterán

[link] :))

http://www.flickr.com/photos/4ceberg

(#96132) Tibiajax válasza venember83 (#96129) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

az....
inkább hagyjuk

hanem, hoppácska közben volt egy 0-2-es bayern-inter mérkőzésünk is ;]
azért, Perisic bácsi ballal elég helyesen odarajzolta Eder homlokára azt a játékszert. nem volt gyenge
lehet, mégse kéne elengedni a horvátot

(#96133) venember83 válasza Tibiajax (#96132) üzenetére


venember83
nagyúr

S még panaszkodtok, pedig a Bayernt is simán veri a csapat!!!! :U

(#96134) ZavaBalazs válasza venember83 (#96133) üzenetére


ZavaBalazs
őstag

de a városi rivális 4-0-ra verte, szóval van mire sipákolni. :P

jut eszembe, ha már erről a két csapatról van szó, Tibi el se fogod hinni, következő hónapban hova utaztat a munkahelyem... ;]

wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban

(#96135) Ringman válasza Tibiajax (#96132) üzenetére


Ringman
nagyúr

lehet hogy inkább icardit kellene elpasszolni?

perisic elég egysíkú játékos, de nála legalább nincsenek hozzáállásbeli problémák, plusz amit tud, azt jól tudja.

(#96136) Tibiajax válasza ZavaBalazs (#96134) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

ööö, Calcutta-ba?..

Ringman de nem kell senkinek se a nincsegytetkóserajtam-Icardi.. látod, kérő nincs rá.. pedig épp most ebben az elcseszett árakkal teli piacon lenne jó átpasszolni valakinek. city-nek pl pont jó lett volna. azt a zsoldoscsapatot csak meg kell szúrni valahol és ömlik belőlük a lóvé, mint a homok

[ Szerkesztve ]

(#96137) Ringman válasza Tibiajax (#96136) üzenetére


Ringman
nagyúr

sérülten nem könnyű valakit elpasszolni.

max megvehetné a testvércsapat Jiangsu Suning F.C.

(#96138) KisTücsök válasza Citroware (#96089) üzenetére


KisTücsök
addikt

De mióta visszajöttél le is írtad minimum annyiszor, bár a kutya nem kérdezte egyszer sem. Most meg csak úgy a semmibe bevágod, mivel érdemben nem tudtál reagálni, amikor megcáfoltam a hülyeségedet.

Ez a Chelsea meg pont annyira jó (vagy nem jó), hogy majd 20 pontot vert a világlegjobbliverpooljára. Ezen gondolkozzál inkább.

De miért is próbálok vitatkozni egy trollal. :DDD Én vagyok a hülye.
____

Conte elismerte, hogy elakarta hozni Walkert. Ezek szerint oda is fog még jönni valaki. Vagy nem tudom, Rüdiger mennyire bevethető a jobb szélen.

(#96139) Citroware válasza KisTücsök (#96138) üzenetére


Citroware
addikt

Én azt nem értem, hogy Moses hogy fér be egy bajnok rendszeres kezdőjébe, ahol olyanok vannak a padon, hogy Fabregas, Willian. :DDD

Játszott a 'poolban pár éve, és rémgyenge volt. :DD Igen, az ő helyére hozni valakit nagy erősítés lenne. Bár ezek után már nem tudok mit nyilatkozni, mert vele is bajnokok lettek. :DDD

(#96140) szami777 válasza Citroware (#96139) üzenetére


szami777
addikt

Töröltem, nem akarok banhammert.

Kistücsök
Ignoráld és nem tudja majd kinek írni. :D

[ Szerkesztve ]

“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.” ///// Old nick ->xsanyi77

(#96141) L_YKing válasza szami777 (#96140) üzenetére


L_YKing
addikt

Nincsen olyan ph forum ami: "Focirol konnyeden egy barati tarsasgban citro nelkul" neven van?

Visca el Barça! Mes Que Un Club!

(#96142) #16514048 válasza L_YKing (#96141) üzenetére


#16514048
törölt tag

Prémium tagsággal van.

(#96143) L_YKing válasza #16514048 (#96142) üzenetére


L_YKing
addikt

Egy fillért nem ér Citro sajnos...

Visca el Barça! Mes Que Un Club!

(#96144) Ringman


Ringman
nagyúr

budget megoldás:

(#96145) Citroware


Citroware
addikt

Mi rosszat írtam már megint?

(#96146) L_YKing válasza Citroware (#96145) üzenetére


L_YKing
addikt

Egyszeruen csak bosszantod a kozzoseget es senki sem kivancsi rad. Roviden es tomoren emnyi.

Visca el Barça! Mes Que Un Club!

(#96147) Citroware válasza L_YKing (#96146) üzenetére


Citroware
addikt

Nehéz bosszantó dolgot találni a 96139-es kommentemben, de aki akar, az talál, magát bünteti, megérdemli.

(#96148) KisTücsök válasza Citroware (#96139) üzenetére


KisTücsök
addikt

Úgyhogy nem volt jobb? Azon a poszton Mosesen kívül még Willian meg Pedro van. Hát egyik sem jobb. Willian jobb volt télig, azóta csak szenved. Pedro meg csak padra jó. Viszonylag sokat kihozott Conte a nigériaiból, de így is minőségileg hiányos a poszt. Ha Willian meg Pedro megtalálnák régi önmagukat, akkor nem lenne gond szerintem, mert nyilván mindkettő többre képesek, mint Moses.
___

Fabregas körül nagy a csend. Remélem nem megy el, és meg találja a helyét Conte.

(#96149) Citroware válasza KisTücsök (#96148) üzenetére


Citroware
addikt

Taktikailag még értem is, hogy mi a szitu, olyan szélső kell Conténak, aki egyszerre jól tud védekezni és támadni is, jó labdákat adni, szóval mint egy jól támadó jobbhátvéd, vagy inkább jól védekező szélső középpályás. Erre a feladatra minden bizonnyal jobb, mint Pedro meg Willian, mert ez a kettő talán nem tud úgy védekezni (viszont kreatívabbak). Ők más típusúak, nem erre a feladatra valók.

Nekem csak az fura, hogy úgy döntött, hogy beépíti. Ha már tavaly tudta, hogy ez a célja, ilyen alakzatot akar, akkor célszerű lett volna venni oda egy ilyen típusú minőségi játékost. Bár így, hogy feljavult, így még ér is valamit, én nem néztem ki belőle, hogy a Chelsea kezdőjébe be fog férni azok után, hogy a 'poolban még a padra sem tettem volna annak idején.

[ Szerkesztve ]

(#96150) DeathAdder válasza bagyulajuve (#96118) üzenetére


DeathAdder
veterán

Annyira tudtam hogy valaki jönni fog másik statokkal :DDD
Ki mondta hogy a legjobb?? Senki!

Ezzel azt akartam cáfolni, hogy egyáltalán nem középszer.

Ha meg a góllövést említed a 0,35 ppg egyáltalán nem rossz teljesítmény, főleg hogy ennyire nem a góllövés a feladatköröd mint azt a fentebbi statok mutatják, de a rengeteg helyzetkialakításból sokkal több gól született mintha szezononként 5 góllal többet szerezne.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.