Hirdetés

2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#96051) DeathAdder válasza Citroware (#96048) üzenetére


DeathAdder
veterán

Klopp azt mondta csak olyat igazol aki érdemi erősítés, és azonnali upgrade, és csak azért hogy vegyen valakit nem fogja szórni a pénzt, akkor inkább nem vesz senkit.

A tavalyi nyarat plusz szaldóban lehozta, és most bőven van lé, és megvannak a célpontok is (Keita, VvD)

Tehát komolyan gondolja, hogy jó az alaptársaság, és ez szerintem igaz is, mert a ugyanez a keret -mínusz Salah- sokáig a bajnoki címért volt képes küzdeni. Így indokolt, hogy csak náluk jobbat érdemes venni, hogy még jobb legyen a keret. Nyilván csak az általuk kulcsposztokon jön szóba az erősítés, hogy mely területeket ítélnek a leggyengébb pontoknak, vagy mely területek erősítése kecsegtet a legnagyobb nyereséggel.

Kloppék számára pedig ezek a megerősítendő területek, és én ezt el tudom fogadni, ők a szakik.

Ha megy az angol olvasd el, Keita egy nagyon egyedülálló játékos, kb. senkihez sem fogható középpályás. Valószínűleg ezt látják benne, és ezért akarják őt minden áron.

(#96052) cyberkind


cyberkind
félisten

Mi a faszért kell ez a Mbappé gyerek, azt se tudtam az elődöntőig, hogy létezig, nem mellesleg így is a zseniális Benzema fog kezdeni és nonstop játszani. :o

[ Szerkesztve ]

Paranormal Cocktivity

(#96053) Citroware válasza DeathAdder (#96051) üzenetére


Citroware
addikt

Persze, tökéletesen megy az angol.

Én csak azt nem értem, hogy miért nem vesz Klopp egy komoly balhátvédet. Most jött ez a Robertson, de nem lehet komolyan erősítésnek nevezni, cserepadra való. Miért nem tesz le az asztalra 70 milliót inkább egy Alex Sandróért? Nagyon pletykálják a Chelsea-vel, szóval elvileg kimozdítható a Juvéból. Szerintem egy klasszis balhátvéd nagyobb erősítést jelentene, mint olyan posztra venni valakit, ahol már eddig is voltak jók. Bár Milner jól megoldja a balhátvéd posztot, sőt, valahol a PL legjobb balhátvédjének választották az elmúlt szezonban, pedig nem is az az eredeti posztja.

(#96054) Ringman


Ringman
nagyúr

icardit is elvihetné vki egy zsák pénzért, a csapat szempontjából lehet jobb lenne

(#96055) MdewC válasza Citroware (#96053) üzenetére


MdewC
nagyúr

A Juve minden Sandroért érkező ajánlatot elutasított. :)

praise the Lord then finesse / One shot, one kill

(#96056) Citroware válasza MdewC (#96055) üzenetére


Citroware
addikt

Elég egyszer elfogadni a 100 közül, hogy elmenjen. :DDD

(#96057) DeathAdder válasza Citroware (#96053) üzenetére


DeathAdder
veterán

Valóban Milner rendkívül alulértékelt volt világ életében, de jobbhátvédként is klasszis mutatókat hoz.

Íme egy Rose, Bellerin, Walker, Milner, de tovább merészkedve itt egy Alaba, Marcelo, Alba, Milner. (Mendy-t valamiért utálja a squawka, mert nem akarja linkelni :D ) A legnagyobb baja hogy alacsony, de hihetetlen a csávó, és ezért nem hiányposzt az övé.

Gondolom azért nem oda igazolt, mert fontosabb sorban van a CDM és a CM.
CDM egy sérülékeny Henderson, meg egy Can van, utóbbi tavasszal tanár volt, de egyébként inkonzisztens.

Mindenkire meg nincs pénz, hogy Milner helyére hozzon valakit, meg mondjuk támadót is. Majd jövőre, egyszerre nem tud a klub ennyit.
Jött Roberston bakcupnak, és ki tudja, még jól is elsülhet a dolog (bár pont fejelésben és védekezésben gyenge, liverpool way :D )

Én ezt el tudom fogadni, és egyezek azzal az állásponttal hogy egy minőségi CB és egy minőségi CDM kell első sorban, de olyan aki rögtön upgrade a csapatnak, és ha Kloppék úgy ítélik meg hogy ez a két ember Keita és VvD, akkor el tudom fogadni. Jó is lenne nem Lovrent látni a kezdőben CB-ként :N

[ Szerkesztve ]

(#96058) DeathAdder válasza DeathAdder (#96057) üzenetére


DeathAdder
veterán

na faszom, balhátvédet akartam írni nem jobbat, na mindegy, érthető így is gondolom

[ Szerkesztve ]

(#96059) Citroware válasza DeathAdder (#96058) üzenetére


Citroware
addikt

Volt ő már az is, a Cityben.

(#96060) DeathAdder válasza Citroware (#96059) üzenetére


DeathAdder
veterán

(#96061) DeathAdder válasza Citroware (#96059) üzenetére


DeathAdder
veterán

na emre hosszabbított :K

(#96062) venember83 válasza Citroware (#96053) üzenetére


venember83
nagyúr

A bajnokcsapathoz nem megy el, de majd egy negyedik Liverpoolhoz igen. Hát persze. :D

(#96063) Citroware válasza venember83 (#96062) üzenetére


Citroware
addikt

Legalább kicsit érdemes lenne használni az agyad, mielőtt baromságot írsz.

1. A Juvét max az érdekli, hogy melyik klub ajánl több pénzt, nem pedig az, hogy az előző szezonban hanyadik helyen végzett az a csapat.

2. Van Dijk is lekoptatta a Chelsea ajánlatát, mert a Liverpoolba akar jönni. :K És ez nem az első ilyen eset az elmúlt évekből.

A Chelsea-nek már van arra a posztra egy Marcos Alonsója. Kérdés, hogy Sandro vagy ő lenne-e az elsőszámú baloldalon. Sem a Chelsea nem szorul rá annyira, és Sandronak sem feltétlenül hiányzik az, hogy kérdéses legyen a stabil kezdő 11-es helye, miközben a 'poolban ez garantált lenne.

De tökmindegy, mert Klopp meg sem próbálja megszerezni, nem is érdeklődik iránta.

[ Szerkesztve ]

(#96064) venember83 válasza Citroware (#96063) üzenetére


venember83
nagyúr

Tehát te játékosként mennél a PL-negyedikhez, ha van a bajnoktól is ajánlatod? :U Másrészt a Juve új szerződéssel próbálja meggyőzni a maradásról Alex Sandrót, szóval remélhetőleg tárgytalan az egész.

(#96065) drachoHUN válasza Citroware (#96063) üzenetére


drachoHUN
senior tag

Mintha Marcos Alonso komoly riválisa lehetne... A többibe bele se megyek, mert én nem írok könyveket, szóval nekem nincs jogom baromságokat írni... ;]

[ Szerkesztve ]

Forza JUVE!!!

(#96066) szami777 válasza venember83 (#96064) üzenetére


szami777
addikt

Új szerződés= magasabb kivásárlási ár.
Ugyanez igaz a lentebb írt Emre Can esetre.

“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.” ///// Old nick ->xsanyi77

(#96067) Citroware válasza venember83 (#96064) üzenetére


Citroware
addikt

Van Dijknak is volt pár héttel ezelőtt a bajnoktól ajánlata, és mégis a 'poolt választotta. (az már más kérdés, hogy a Southampton útjukba állt)

Hidd el, nem mindenhol van úgy, hogy az vehet meg mindenkit, aki a bajnok, különösen Angliában, ahol simán rendszeresen előfordul, hogy az előző évi bajnok a következőben nem ér el BL helyet sem, és nem számít egyik csapat egyértelműen alá vagy fölérendeltként a másikhoz képest, egyéni preferencia, hogy egy játékosnak melyik klub a szimpatikusabb, de te ezt nem értheted. :))

A te elméleted csak a Serie A-ban állja meg a helyét a Juvéval, illetve a Bundesligában a Bayernnel.

Ekkora ostobaságot amúgy. Akkor a te elméleted szerint ha egy játékosnak a Real és a Barca közül kell választania, akkor azt fogja választani, amelyik legutóbb lett bajnok, de ha egy évvel korábban jöttek volna az ajánlatok, akkor meg a másikat választotta volna, mert akkor a másik volt előrébb. :C Véletlenül sem a számára szimpatikusabbhoz ment volna. :DDD A bajnoki tabella dönti el, abból is csak a legutóbbi, az azelőtti már nem. :DD

[ Szerkesztve ]

(#96068) venember83 válasza Citroware (#96067) üzenetére


venember83
nagyúr

Igen, tudom, a PL misztikus világa a te szakterületed. :R

Nekem marad az olasz posvány és a Juventus. Néhány bajnoki cím, illetve 2 elvesztett, ámbár legalább nem semleges szurkolóként megtekintett BL-döntő.

De akkor fogalmazzak pontosabban, mert látom, hogy belejöttél a hülyeségekbe: minek menne valaki a Liverpoolhoz, amely max. a BL-szereplés kiharcolásában reménykedhet, bajnoki címben egyáltalán nem, ha mehet ahhoz a csapathoz, amely az utóbbi három évben kétszer bajnok lett, ergo sokkalta magasabb szintet képvisel?

[ Szerkesztve ]

(#96069) Citroware válasza venember83 (#96068) üzenetére


Citroware
addikt

Abban a sokkal magasabb színvonalban benne van a 10. hely is az elmúlt 3 évből. :))

Ezt te nem érted. Ha hiszed, ha nem, vannak olyan emberek, akik nem a helyezéseket meg a pénzeket számolják, hanem inkább az a fontos nekik, hogy olyan helyre menjenek, ahol jobban tetszik a klub hozzáállása, a szurkolók, a város, az ott játszó játékosok közül kiket tisztel, kikkel van jóban, melyik csapattal szimpatizált már gyerekkora óta, a menedzser eszmeisége tetszik-e, a csapaton belül mennyire jó játékosok vannak, beleillik-e a taktikába, mennyi játéklehetősége lesz közöttük.

Ez csak néhány dolog, de nem magyarázom tovább, mert ha ennyiből nem érted meg, akkor már nem fogod.

Te ezek szerint mehetnél zsoldosnak a Citybe ilyen hozzáállással. Pont ezért vezeti a City a legtöbb fizetés kategóriát, amit nemrég linkeltek ide. Ők egy új nagypénzes klub, a játékosoknak egyáltalán nem vonzó, nincs múltja, hagyománya, biztos hogy sosem szurkoltak neki mert amikor ezek a játékosok gyerekek voltak, akkor a City sehol sem volt, stb... nincs miért kedvelni azt a klubot, ezért nekik túl kell fizetni, pénzzel kell kompenzálni azt, hogy elég vonzó legyen egy játékos számára oda menni, miközben pl a 'poolnak vagy egy MU-nak van múltja, meg mindene. Ezek, akik odamennek, lehet, hogy már gyerekkorukban is rajongtak értük és álmuk volt, mert volt miért.

[ Szerkesztve ]

(#96070) venember83 válasza Citroware (#96069) üzenetére


venember83
nagyúr

A Liverpool meg volt nyolcadik is nem olyan régen, szóval azért talán még mindig a Chelsea felé billen a mérleg nyelve, ha teljesítményről van szó.

Igen, vannak olyan futballisták, akik adott klubhoz akarnak csatlakozni, és nem a fizetést veszik alapul. Csakhogy ők már rendkívül kihalófélben vannak, ahogy a klubhűség is egyre ismeretlenebb fogalom. Viszont szerinted egy brazil vagy dél-amerikai játékos mennyire lesz hű adott klubhoz, mennyire fog kitartani adott választása mellett, ha eleve azért jött Európába, hogy pénzt keressen? Futballozni Dél-Amerikában is lehet, de pénzt keresni Európában lehet a legjobban. Dani Alves egyik percben arról beszél, hogy nem a pénzért futballozik, majd nem sokkal ezt követően a PSG-hez igazol, imádott Pepje helyett egy másik sejk dollárhegyeit választja.

Tudom, hogy miről beszélsz, de Chelsea - Liverpool párhuzam kapcsán vicc a Real - Barcelona párost említeni, mert míg az utóbbi két fél kb. egyenrangú (bár nyilván egyes szakértők szerint a Barcelonának már befellegzett), addig a Chelsea és a Liverpool egyáltalán nincs egy szinten.

(#96071) DeathAdder válasza venember83 (#96064) üzenetére


DeathAdder
veterán

Ez nagyon nem ilyen egyszerű.

Számít az is hogy a te posztot mennyire van feltöltve az adott klubnál, hogy mennyi játéklehetőséget kaphatsz.

Az is köztudomású hogy a Cselzi rendre felvásárolja mások elöl a jó játékosokat csak hogy ne legyen riválisé, és kölcsönbe passzolgatják, akik rendre EL/BL döntőn vesznek rész, értsd nem jelentéktelen tehetségek. Aztán vagy beépítik a kezdőbe, vagy haszonnal eladják. Mondjuk Sandrónál pont nem ez történt volna, de ez is egy jó ellenpélda.

Számít melyik edző mit ajánl, lát-e perspektívát benne, és a hol, miként számít rá.

És persze a magán véleményed hogy te X edzővel akarsz inkább együtt dolgozni, mint Y edzővel.
Nincs kihalófélben, mások igazolásait nem követem de VvD a PL egy legjobb védője, a City és Chelsea is akarta, de ő visszautasította őket. Tavaly Mané is visszautasította a mu-t....

Klub szimpátia, valakinél van, valakinél nincs.

Számít a város is. Jelen esetben London egy frekventált divat főváros, Liverpool meg egy kis putri. (ld. Sánchez esetében aki azért nem ment Liverpoolba mert a felsett asszonykája Londonba akart menni )

Meg van persze az amikor nevetve túllicitálnak mindenkit, és a játékos a pénzt választja..

[ Szerkesztve ]

(#96072) DeathAdder


DeathAdder
veterán

(#96073) KisTücsök válasza Citroware (#96063) üzenetére


KisTücsök
addikt

"Sem a Chelsea nem szorul rá annyira, és Sandronak sem feltétlenül hiányzik az, hogy kérdéses legyen a stabil kezdő 11-es helye, miközben a 'poolban ez garantált lenne."

Te ordítanál, ha az ostobaság fájna. De, a Chelsea rászorul. És egy percig sem lenne kérdéses a helye a kezdőben.

(#96074) venember83 válasza KisTücsök (#96073) üzenetére


venember83
nagyúr

Dehogy szorul, csak heccből ajánlgatnak 60-70 millió eurót a brazilért.

(#96075) Tibiajax


Tibiajax
nagyúr

na mi van már, megvették már kilóra Juniort?..

(#96076) Citroware válasza KisTücsök (#96073) üzenetére


Citroware
addikt

Ezek után alig várom, hogy a Chelsea megvegye hogy aztán minden második meccsen ott üljön a cserepadon, szádból segget csinálva.

Mert aztán a Serie A-ból vásárolt játékosok csak úgy be szoktak válni Angliában nagy százalékkal, ugye. Különösen a Chelsea-ben, amikor Olaszországból vásároltak csodaembert az elmúlt 10-15 évben, az bizony stabil kezdő sőt nyerőember lett mind, ugye.

Azért mondtam, hogy nincsenek rászorulva, mert arra a posztra már van nekik több alternatívájuk is, Marcos Alonso, és Azpilicueta is játszott már ott. Nem azt mondtam, hogy egyáltalán nem lenne a csapat hasznára, de nincs olyan égető szükségük még egy ilyen játékosra, nem annyira, mint a 'poolnak, ahol más posztú játékost kellett oda berakni.

[ Szerkesztve ]

(#96077) venember83 válasza Citroware (#96076) üzenetére


venember83
nagyúr

Halkan megjegyezném, hogy a Juventusnál sem volt folyamatosan kezdő, mivel a fontosabb meccsekre és BL-re tartogatták. Evra és Asamoah volt a cseréje. Ez Angliában fokozottan igaz lenne valószínűleg a tempó és a sok meccs miatt. Szóval ennyi meccsel az sem igazándiból gond, ha minden második meccsen játszik, de ott kiemelkedőt nyújt.

(#96078) Citroware válasza venember83 (#96077) üzenetére


Citroware
addikt

Csak az a nem mindegy, hogy ki lesz az elsőszámú akit a nagy meccsekre tartogatnak. A MU-ban is amikor jött Di María, Falcao meg aztán Mkhitaryan, mindenki mondta ezekre hogy nagy ász lesz aztán vagy szarul játszottak, vagy pl utóbbinak még esélye sem volt bizonyítani mert Mou csak novembertől kezdte el játszatni, addig meg ült a padon. Az ilyen olajpénzes csapatoknál, ahova mindenféle nagy embereket elhoznak, sosem lehet tudni, hogy biztos helyed lesz-e, én megértem azokat, akik ehelyett egy szinttel lejjebb lévő helyzetben lévő klub mellett döntenek inkább. A Juve is pénzügyileg egy szinttel lejjebb van ezeknél, ezért hoznak el onnan bárkit aki tehetséges.

Ez a Batshuayi is biztos vagyok benne, hogy ha tudta volna, hogy ilyen kevés játéklehetősége lesz, nem ment volna a Chelsea-be padozni.

[ Szerkesztve ]

(#96079) KisTücsök válasza Citroware (#96076) üzenetére


KisTücsök
addikt

Mennyire látszik, hogy egy chelsea meccset sem láttál idén. :( De nemcsak idén, úgy kb soha.

Alonso csak ott játszott, és általában vagy átlagosan, vagy nem valami jól. Csak azért nem kritizáltam , mert volt egy matics, aki minden meccsen ellopta előle a showt, negatív értelemben. Azpi ezen a poszton csak vésztartalék, és megjegyzem, hogy ebben a felállásban ő is kilógott lefelé. Nem véletlenül cikkeznek már Bertrand vissza hozatalával is, mert valaki mindenképpen jönni fog a posztra. Érted? Nem arról van szó, hogy ne lenne olyan, aki nem bevethető ezen a poszton, arról van szó, hogy aki van, az nem üti meg a színvonalat (és erre még rájön, hogy a plusz terhelés miatt kell egy oda való csere ember is). Sandro nagyjából csak kupameccseken nem lenne kezdő.

Úgyhogy még egyszer: De, a Chelsea rászorul egy minőségi wb-re.

(#96080) drachoHUN válasza Citroware (#96076) üzenetére


drachoHUN
senior tag

Hát miért, a 'Poolban stabil kezdő lenne egy selejt Serie A-ból vitt brazil? Abban a 'Poolban, ami jobb mint a Barca? :W

[ Szerkesztve ]

Forza JUVE!!!

(#96081) L_YKing válasza drachoHUN (#96080) üzenetére


L_YKing
addikt

:DDD

Visca el Barça! Mes Que Un Club!

(#96082) jbalint18


jbalint18
tag

Egy kis Atletico Madrid:
Simeone 2019-ig szerződést hosszabbított. :D :B :B

(#96083) venember83 válasza jbalint18 (#96082) üzenetére


venember83
nagyúr

(#96084) jbalint18 válasza venember83 (#96083) üzenetére


jbalint18
tag

Én is erre gondoltam hogy a kövi idényben (2017-2018) valamit nyer a csapat és lelép, a szerződés hosszabbítás pedig azért kell hogy pénzt kapjon érte a klub .

(#96085) Citroware válasza drachoHUN (#96080) üzenetére


Citroware
addikt

A Barcánál nem nagy kunszt jobbnak lenni most, 5-10 másik klubcsapat elmondhatja ugyanezt a jelenlegi erőviszonyokban. ;)

Meg egyébként is kéne az ember, a 'poolban mindig sok a sérült. Minden posztra két jó játékos kéne, és balhátvédben egy van aki nem is balhátvéd bár jól végzi a dolgát. A 'pool legjobb kezdő összeállítása lehet, hogy jobb, mint a Chelsea-é (legalábbis az előző szezon ezt igazolta), de cseszheti a csapat, ha mindig hiányzik néhány kulcsember, miközben a Chelsea-ből sosem dőltek ki alapemberek. Azt kéne megteremteni, hogy ha lesérül valaki, akkor is legyen még jó alternatíva a kezdőbe és nem mennének el a meccsek. Mert amíg a legjobb kezdőből nem sérült le senki, a Chelsea nem volt egy szinten a Liverpoollal, jól meg is verték a Chelsea-t a Stamford Bridge-en és az volt a reális erőviszony a két kezdő 11 között. :))

A Chelsea egyáltalán nem nagy szám, ők nem lettek volna bajnokok, ha a BL-ben is indultak volna, és még így sem játszottak annyira átütően jól, hogy nem volt a csapat leterhelve, csak valahogy jobban jött ki a lépés, Kanté mentette meg a picsájukat jó sokszor. A következő szezonban szerintem nem lesznek benne a 3-ban. 4.-5. hely környékére várom őket.

[ Szerkesztve ]

(#96086) Citroware


Citroware
addikt

Ha már írtam, hogy a Chelsea szerintem nem lesz Top 3-ban jövő májusban, akkor mielőtt megkérdezné valaki, hogy ki lesz:

MU-t és a 'poolt mindenképpen az első 3-ba várom ha a 'poolból nem visznek el kulcsembert a nyáron (Coutinhót...).

Hogy ki lesz még a 3-ban, az jó kérdés. A City túl sok jót vásárolt, nem lesznek összeszokva, ők majd később lesznek jók, de a következő egy évben nem lesz jól kiforrott a taktika rájuk, ezért velük nem számolok a bajnoki címért folyó küzdelemben, mint ahogy a Chelsea-vel sem, ők előző szezonban sem voltak jobbak, mint a többiek, csak legalább konzisztensek voltak, de ilyen nem lesz még egyszer, főleg nem BL mellett. Az Arsenal elég fekete bárány, őket nem tudom kiszámítani, hogy 20 akárhány év után milyen lesz az első BL nélküli szezonjuk. Most biztos csalódottak, de legalább leszarhatják az EL-t és jött Lacazette plusz lehet, hogy most extra bizonyítási vágyuk van. És ott van még a Spurs, amire még mindig nem igazán tudok nyertes csapatként tekinteni, csak egy ügyes feltörekvő bandára. Mégis, ha tippelnem kéne, akkor azt mondanám, ők azért ott lesznek a 3-ban (megint).

Ezektől le fog maradni a City, Chelsea, Arsenal hármas.

[ Szerkesztve ]

(#96087) KisTücsök válasza Citroware (#96085) üzenetére


KisTücsök
addikt

Jesszus de kínos vagy. :DDD Engem nem tudsz megcáfolni, de azért idehánysz néhány sort, amiben képes voltál 5x leírni a chelsea nevét, és valahogy mindegyik végén az jött ki, hogy milyen szarok.

Néha azért még szoktam érdemben reagálni a hülyeségeidre (rajtam kívül nem sokan teszik ezt már meg), de lassan feladom. Igazuk van.

(#96088) szami777 válasza Citroware (#96085) üzenetére


szami777
addikt

LoL

Geco legalább uborkaszezonba lennél takaréklángon. :D

[ Szerkesztve ]

“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.” ///// Old nick ->xsanyi77

(#96089) Citroware válasza KisTücsök (#96087) üzenetére


Citroware
addikt

Amíg 2 hónapig nem voltam, kb 50-szer le akartam írni, hogy ez a Chelsea egyáltalán nem olyan jó, mint amire a tabella alapján következtetni lehetne, de nem volt alkalmam, ezért megteszem most. :))

Elhiszem, hogy nem tetszik, amit írok, mivel a te csapatodra mondtam rosszat, de ettől még szerintem így van. Mindig az kezd engem szapulni, akinek a csapatára rosszat mondok, és az tökmindegy, hogy igazam van vagy nincs. Már ha azt feltételezzük, hogy előfordult már valaha olyan, hogy igazat mondtam, de valószínűleg igen.

[ Szerkesztve ]

(#96090) BenHans


BenHans
addikt

Interesek kedvence, egy igazi irányító... :D

Citroghost: Ennyi könyv után ezt nem tudni... :N Pedig Tibiék sokszor emlegették már. :DDD

[ Szerkesztve ]

🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

(#96091) Citroware válasza BenHans (#96090) üzenetére


Citroware
addikt

Ez ki a fene? :DDD

(#96092) Ringman válasza BenHans (#96090) üzenetére


Ringman
nagyúr

nagatomonak én sem passzolnék :DDD

mondjuk bia sem az esze miatt híres

(#96093) Citroware válasza Ringman (#96092) üzenetére


Citroware
addikt

És mi a helyzet Gabigollal? Nem úgy volt, hogy ő a következő Ronaldo? :DD

(#96094) BenHans válasza Ringman (#96092) üzenetére


BenHans
addikt

:D

Citroghost: Legutóbb talán a Fenerbahce került szóba vele kapcsolatban, és hogy van PL kérője is.
Állítólag valami liverpooli csapat kölcsönvenné... ;] :DDD

🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

(#96095) Ringman válasza Citroware (#96093) üzenetére


Ringman
nagyúr

:D

edzőmeccsen játszott és minden helyzetet elbalfaszkodott, meg nem túl fegyelmezett, eddig elég nagy flop

(#96096) balazs025 válasza Citroware (#96089) üzenetére


balazs025
senior tag

Voltál már valaha, valamelyik csapatra jó véleménnyel a liverpool-on kívül?

(#96097) Richard! válasza Citroware (#96085) üzenetére


Richard!
addikt

Eláruljak egy titkot? Az agyonsztárolt púlodnál legalább 20 jobb csapatot fel tudok sorolni ;)
True story :B

Ma kezdődik életed hátralevő része!

(#96098) Citroware válasza balazs025 (#96096) üzenetére


Citroware
addikt

Spurs, Real, Dortmund, Monaco, bizonyos időszakokban az Arsenal, Bayern, Leicester, stb...

Igazából nem feltétlenül van olyan, hogy jó, vagy rossz. Mindegyiknek megvannak a jó oldalai, és a rossz oldalai is.

[ Szerkesztve ]

(#96099) venember83


venember83
nagyúr

(#96100) venember83


venember83
nagyúr

PSG - Juve összefoglaló.

Nagyon remélem, hogy a jobb szélre érkezik valaki De Sciglio és Lichti mellé, mert egyelőre a védelemnek ez a széle borzasztó. Asamoah is borzasztó volt, de helyette legalább (még?) ott van Alex Sandro.

Amúgy Pinsoglio jó teljesítményt nyújtott, illetve Kean is jó meccset tudhat maga mögött, őt nem kellene elvesztegetni, bár jövőre nyilván sok játéklehetősége nem lehet a Juventusnál Higuaín és Mandzukics mellett, főleg ha még Schick is érkezik.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.