Hirdetés

2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#97301) balazs025 válasza NyxNyxNyx (#97299) üzenetére


balazs025
senior tag

Úgy emlékszem tavaly se volt elsődleges a BL (bár lehet tévedek), szerintem idén pedig a bajnokságban is nehezebb dolguk lesz, már csak a Wembley miatt is. Így én a 3. helyre várom a csoportban őket, és az EL-ben se várok nagy menetelést. Bár nem haragszom meg, ha rám cáfolnak. :)

(#97302) Cartevo válasza venember83 (#97291) üzenetére


Cartevo
őstag

Az utolsó kalapos Moszkva könnyebb csoportba került,
mint az első kalapos Moszkva. :F

(#97303) NyxNyxNyx válasza balazs025 (#97301) üzenetére


NyxNyxNyx
addikt

Hát a szöveg az volt, hogy ugyanolyan fontos, de pihentetni kell játékékosokat a BL alatt, mert nem lehet ugyanazzal a 11-gyel lenyomni ennyi meccset.

+ idén Alli nem lesz az első 3 meccsen. :(((

"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."

(#97304) Egon válasza DeathAdder (#97298) üzenetére


Egon
nagyúr

Ez volt az utolsó, hogy nézem egy olyan csapat meccsét, amelyben ilyen Fiola-féle extrabéna falábúak játszanak... :W :W :W

"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)

(#97305) odrif válasza Egon (#97304) üzenetére


odrif
MODERÁTOR

20 éve a Prohardveren

(#97306) hobizoli válasza odrif (#97305) üzenetére


hobizoli
nagyúr

nem mutattak meg a elvtársat ahogy szomorúan szotyizik Vidi sállal a nyakában a saját stadionjában?

több drón kell ;P

(#97307) KisTücsök válasza 7600 GS (#97288) üzenetére


KisTücsök
addikt

Atlético pár éve jobb csapat benyomását kelti, mostanában nem nézek őket mondjuk. Az olaszok ellen meg mindig csak szenvedünk. Én nem számítok sima meccsekre.

(#97308) L_YKing


L_YKing
addikt

Nah.... Juhász Roli nem játszik a következő EL meccsén... ;]

Visca el Barça! Mes Que Un Club!

(#97309) hobizoli válasza L_YKing (#97308) üzenetére


hobizoli
nagyúr

Juhasz Roli csak nagyobb tippmix szorzó miatt kérte ki a piros lapot ;) :DDD

több drón kell ;P

(#97310) jbalint18


jbalint18
tag

Atletico simán csoport első lesz. :U

(#97311) ZavaBalazs válasza Septum15 (#97296) üzenetére


ZavaBalazs
őstag

Na ennyit arról, hogy a Bayern fika összegért leakasztja Draxlert...

wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban

(#97312) DeathAdder


DeathAdder
veterán

Sigurðsson se kis góllal mutatkozott be az Evertonnál

(#97313) szami777 válasza KisTücsök (#97307) üzenetére


szami777
addikt

Azért nem egy leányálom ez a csoport. :D
Meglehet, de a róma ellen kell négy pont legalabb.

Szegény spurs :D
A psg bayern fincsi lesz.

[ Szerkesztve ]

“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.” ///// Old nick ->xsanyi77

(#97314) venember83 válasza szami777 (#97313) üzenetére


venember83
nagyúr

Kíváncsian várom, hogy 'Tonio fejlődött-e, vagy a százeurós étteremben is ugyanúgy muzsikál-e.

(#97315) KisTücsök válasza szami777 (#97313) üzenetére


KisTücsök
addikt

Tök jó lesz. Az idegenbeli BL meccsek után egyből rangadók. Atma után City otthon, Roma után Mu otthon, Qarabag után Pool idegenben. :DDD :DDD

(#97316) venember83 válasza KisTücsök (#97315) üzenetére


venember83
nagyúr

Hát, akkor javaslom, hogy engedjétek el a BL-t, kár foglalkozni vele. A PL úgyis jobban fizet, na nem mintha az annyira lényeges lenne egy orosz milliárdos által birtokolt klubnál, de kifogásnak tökéletes. :D

(#97317) jkrisztian válasza DeathAdder (#97257) üzenetére


jkrisztian
aktív tag

Nem tudsz ilyen esetrol? Akkor nem kovetheted tulzottan a modernkori futballt es nem mellesleg leri a hozzaszolasaidbol, hogy csak egy Barca hater vagy, akinek nincs olyan hozzaszolasa ahol ne fikaznad a klubot. Mindenkinek van olyan csapat aki unszimpatikus, megsem azert jar ide, hogy lejarasson meg fikazzon. Jo lenne ha a jovoben ezeket a Borszalonna szintu fikazasokat a topicon kivul hagynad. Kosz.

Add mar meg a tiszteletet azoknak a forumtarsaidnak is akik a Barcanak szurkolnak es nevezd mar a neven a csapatot es ne hordj ossze baromsagokat mindenrol ami a Barcaval kapcsolatos. Szeretnelek erre megkerni. Sajnos elkerulni nem lehet teged a temaban, mert ez az egy focis topic van itt nekunk. De ne vedd magadra, nem kotekedni akarok csak merhetetlenul idegesit, hogy egy minimalis tiszteletet sem adsz meg nekunk.

Nehol olyan stilusban irsz mint az NSO "kozossege".

[ Szerkesztve ]

(#97318) Ringman


Ringman
nagyúr

ennyire nincs pénz az EL-ben, hogy már a videoton is inkább mixel, minthogy a csoportba jutásért küzdene?
vagy csak ennyit tudnak? - nem láttam a meccset egyébként.

(#97319) DeathAdder válasza jkrisztian (#97317) üzenetére


DeathAdder
veterán

Először is olyan szó nem létezik hogy unszimpatikus, de azt hiszem értem mire gondolsz.
Másodszor meg mondj még egy ilyen klubot?

Én barsza hater? :DDD gyakran jöttem önkritikával, elismertem h a barsza volt a világ legjobb csapata, nekik szorítottam az olajosok ellen az rendben volt ugye? de amikor megfogalmazok egy jogos kritikát, és linkelt bizonyítékkal támasztom alá, amivel a szurkolói is egyetértenek akkor már barsza hater vagyok? :DDD
Ne olvasd ha nem tetszik...

Hater vagyok mert leírtam amivel szurkolótársaid is egyetértenek, hogy ennyire aljas, kicsinyes módszerű tárgyalófelek? Ezt már Fabregas érában is megtapasztalhattuk, ez vitathatatlan tény, de amit ezen a nyáron csinálnak az már tragikomédiába illő és ordas nagy pofátlanság...

Ilyet, vagy ehhez hasonlót sem még soha életemben nem láttam, de cáfolj meg és elismerem hogy túltoltam...

Mint a csapatot messze állok attól hogy "hate"-eljem őket, nem úgy mint pl. az olajosokat. Itt a vezetőség az ami szánalmas, vagy az a valaki aki mindezért felelős, mert azt sem tudni ki az...

Mondjuk igaz, hogy ezek a klub élén állók keményen rajta vannak hogy elmossák a csapat identitását, amit korábban tiszteltem bennük..

(#97320) DeathAdder válasza Ringman (#97318) üzenetére


DeathAdder
veterán

Videotonnal nagyon jól jött volna az EL pénz, sajnos a helyzetkihasználások egyik oldalon mind sikeresek voltak, míg a másikon minden kimaradt. Pedig nagy esély volt kiverni ezt a Partizant, idegenben is verhették volna..

(#97321) Napfénysüti válasza DeathAdder (#97320) üzenetére

De amilyen amatőr gólokat kaptak... :U

Més que un club!

(#97322) jkrisztian válasza DeathAdder (#97319) üzenetére


jkrisztian
aktív tag

A magyar nyelvben letezik olyan szo, hogy unszimpatikus, hasznaljuk mint unszimpatikus vagy antipatikus, mindegy. Jelentese ugyanaz. Max. az akadekoskodo oktondi emberek akadnak fent ezen.

Nem tudom miket mondtal anno amikor ment a szeker, nem olvastam ezt a forumot nagyon sokaig, most kezdtem el, szoval nem tudom miket irtal.

Azert irtam amit irtam mert ezt latom toled folyamatosan, hetek ota. Nyomatod itt a legbol kapott informacioidat, ennyi meg annyit utasitotak vissza, ilyen meg olyan kriteriumok voltak az ajanlatban. Bizonyos osszeg csak akkor kapott meg ha xyz feltetel teljesul. Blablabla. Nem baj, hogy a jatekosok pontos fizeteserol sincsenek 100%-os infok a futballvilagban, de te tenykent kozolsz mindent amit olvasol a sajtoban. Senki semmit nem tud, de te tenykent kezelsz mindent. Undorito barsza, hanyinger barca. Csak ezek frocsognek a szadbol miota en ezt a forumot olvasom. Olyan ez mintha egy Blikkbol tajekozodott ember probalna meg politikai ujsagirokat kioktatni, felvilagositani.

Tutira tul erzekeny vagyok most a temara, mert az agyfaszt kapom ettol a semmirekello maffia brigadtol akik a kedvenc csapatomat iranyitjak, lassan minden megszunik amiert anno 97 kornyeken megszerettem ezt a csapatot. Nem szemelyeskedni akartam, ne ertsd felre, de agyfaszt kapok, hogy mar sehol sem lehet anelkul normalisan a Barcarol es ugy altalanossagban a focirol beszelgetni anelkul, hogy a haterek tomegei ne csesznek el a beszelgetest.

Ja, hogy peldat is mondjak. Baggio Juventusba, Sol Campbell MU-ba igazolasa, nem ujkeletu dolog a gyakorlojunk nyomast mindenire akinek beleszolasa van.

[ Szerkesztve ]

(#97323) DeathAdder válasza jkrisztian (#97322) üzenetére


DeathAdder
veterán

Az unszimpatikus a görög eredetű szimpatikus szó helytelen ellentéte, aminek helyes formája az antipatikus.

Tehát nem nem tudod mégis oktatni akarsz. Rengeteg jogos kritikát írtam a sajátjaimról is, főleg amikor a féreg vezetőség szipolyozta ki a klubot, adta el a legjobbjait, és vitte csőd szélére a csapatot.
Amivel vádolsz azeket tartom, és meg a véleményem róla, magával a csapattal viszont semmi bajom nincs :N

"Légből kapott", "bla-bla-bla" ?
Az a légből kapott amit a marca, nso, yahoo sport meg az ilyesmi írkál.
Nem én irkáltam le azokat a hülyeségeket amiket egymástól vesznek át, mint pl hogy holnapután pénteken bejelentik Coutinhot mert minden szennylap egyöntetűen megírta, vagy hogy Contet kibasszák és jön Tuchel (bár szerintem semmi baj aki ezeket beírja, legalább valami témát szolgáltat egy fáradtgőz topikban).

4 hivatalos ajánlat volt, ezeket írtam le, egyik sem volt légből kapott. Legutóbbi esetben az összeg egyharmada nevetséges addonokkal, és az alap összeg is 4 évre bontva.. ezt nem az ujjamból szoptam ki, és nem a szennylapok klikkvadász írásaiból, hanem olyan forrásokból (mert több is van igen) aminek köze is van az adott klubhoz.

Nem kell mindent magadra venni, más átigazolási híreket is szoktam beírni, és azt hiszem eddig nem volt egyik sem fals, vagy légből kapott.

A légből kapott az amivel Te vádolsz engem, mert 2 hete olvasod a topikot és most van egy véleményem a barsza jelenlegi tevékenységéről, amit leírtam. Nem hangoztatom, egyszer beszéltünk róla, és egyetértettünk abban hogy ez nagyon aljas és akár transfer bant is kaphatnának, azt hiszem nem lovagoltam túl a témát, vagy ha úgy tűnt, nem állt szándékomban.

Na béke :R

[ Szerkesztve ]

(#97324) jkrisztian válasza DeathAdder (#97323) üzenetére


jkrisztian
aktív tag

Bocs, nem tudtam errol, hogy ez helytelen. Rengetegen hasznaljak a kornyezetemben ezt a szot, de akkor ugy latszi helytelenul. Na mind1, igy is megertetted amit irtam.

Amugy angol focival kapcsolatban milyen forrasokra erdemes hagyatkozni? Twitter? :D

Nincs problem amugy, beke van :)

(#97325) bandus


bandus
veterán

collina miért nem kapott eltiltást? :D [link]

"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"

(#97326) DeathAdder válasza jkrisztian (#97324) üzenetére


DeathAdder
veterán

Hát most nevethetsz, de sok esetben igen :K

A sky is már teljesen elkurvult, régebben tényleg amit leírtak az úgy is volt. De vannak olyan figurák akik tényleg kapcsolatban állnak a klubbal, és hiteles forrásnak számítanak mint a liverpoolnál pl. Paul Joyce, vagy Tony Barrett, barsza kapcsán Balague a sky-nál, mint katalán újságíró (legfrissebb infója: Dembele: FCB pay €105+40. S0ome variables hard (Balon d'Or, CL), most easy. Next FCB will try Coutinho, not optimistic).
Ők szoktak tweetekben is írni, azok szinte mindig hitelesek, meg persze cikkeket is írnak echon, illetve más oldalakon.

Globálisan az angol focinál én csak annak hiszek, amit egybehangzóan lehoz a sky, mirror, bt, s*n, theguardian..

Ezért írtam a Cou Barsza ügyet magabiztosan, mert többek között tőlük származtak az infók, és később már a klub is megerősítette.
Rengetegszer igazolták már szavahihetőségüket, legismertebb példa talán hogy azt is megírták korábban hogy Suárez nem annyiért ment a Barszába amennyit a média megírt, hanem jóval kevesebbért, csak 70 millió euróért, elég sok időre rá derült ki hogy tényleg annyiért ment.

(#97327) Tibiajax válasza DeathAdder (#97326) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

na, de akkor most érkezik Cou meg Demb katalóniába vagy sem?

(#97328) 7600 GS válasza KisTücsök (#97315) üzenetére


7600 GS
addikt

Qarabag

Ez most tényleg európai csapat?

(#97329) L_YKing válasza DeathAdder (#97323) üzenetére


L_YKing
addikt

Erdekes, hogy pont te probalsz oktatni nyelvtant. :))

Visca el Barça! Mes Que Un Club!

(#97330) 7600 GS válasza bandus (#97325) üzenetére


7600 GS
addikt

Fuuu, micsoda badass idők voltak ezek. :D

(#97331) J.Hetfield válasza 7600 GS (#97330) üzenetére


J.Hetfield
aktív tag

Hiányzik ez a jóvágású fiatalember :DDD

(#97332) Cartevo válasza DeathAdder (#92684) üzenetére


Cartevo
őstag

Itt még nem voltál nyelvőr, ha 1általán még te vagy az.

(#97333) Tibiajax válasza Cartevo (#97332) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

a nyelv őr az pohár az..

(#97334) Sonja


Sonja
veterán

Hivatalos! Ousmane Dembélé a Barcelonába igazolt.

[ Szerkesztve ]

Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!

(#97335) Septum15 válasza Sonja (#97334) üzenetére


Septum15
aktív tag

Végre!!
Kíváncsi leszek Dembouzra, de az biztos hogy nem fog minden problémát megoldani

(#97336) venember83 válasza Tibiajax (#97327) üzenetére


venember83
nagyúr

Dembelé 105 millió plusz bónuszok, a kivásárlási ár 400 millió. Már nem sok maradt Neymar árából. :D

(#97337) L_YKing válasza venember83 (#97336) üzenetére


L_YKing
addikt

Meg kellett volna varni ezt es utana eladni tripla ennyiert... :DDD

Visca el Barça! Mes Que Un Club!

(#97338) Tibiajax válasza venember83 (#97336) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

az új eto'o?
alcazernél biztos jobb lesz...

(#97339) szami777 válasza venember83 (#97316) üzenetére


szami777
addikt

Ha van angol csapat, aki nem szar bele a nemzetközi kupákba, az a chelsea...

“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.” ///// Old nick ->xsanyi77

(#97340) venember83 válasza L_YKing (#97337) üzenetére


venember83
nagyúr

Mikorra készül el a Dembelé avatar? :U

(#97341) 4580693 válasza venember83 (#97340) üzenetére


4580693
senior tag

LOL :D

(#97342) Cartevo


Cartevo
őstag

A: Villareal, Makkabi Tel-Aviv (izraeli), Asztana (kazah), Slavia Praha (cseh)
B: Dinamo Kiev, Young Boys (svájci), Partizan (szerb), Skënderbeu (albán)
C: Braga (portugál), Ludogorec (bolgár), Hoffenheim (német), Basaksehir (török)
D: AC Milan (olasz), Austria Wien (osztrák), Rijeka (horvát), AEK Athén (görög)
E: Lyon (francia), Everton (angol), Atalanta (olasz), Apollon Limasszol (ciprusi)
F: FC Köbenhavn (dán), Lokomotiv (orosz), Sheriff (moldáv), Fastav Zlín (cseh)
G: Viktoria Plzen (cseh), FCSB (román), H. Beer-Seva (izraeli), Lugano (svájci)
H: Arsenal, BATE Boriszov (fehérorosz), 1. FC Köln, Crvena zvezda (szerb)
I: Salzburg, Olympique Marseille, Guimaraes (portugál), Konyaspor (török)
J: Athletic Bilbao, Hertha BSC, Zorja Luhanszk (ukrán), Östersunds (svéd)
K: SS Lazio (olasz), AC Nice (francia), Zulte Waregem (belga), Vitesse (holland)
L: Zenit (orosz), Real Sociedad, Rosenborg (norvég), Vardar Szkopje (macedón)

(#97343) Tibiajax válasza Cartevo (#97342) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

hú, már be is jelölted, kik jutnak tovább?.. azta mindenit

(#97344) Cartevo válasza Tibiajax (#97343) üzenetére


Cartevo
őstag

A Krasnodar 2014 augusztusában búcsúztatta a Diósgyőrt, de most elvérzett Belgrádban. Hosszú böjt előtt áll, mert nem vb helyszín...

(#97345) L_YKing válasza venember83 (#97340) üzenetére


L_YKing
addikt

Az a baj, hogy azt sem tudom ki o..:(

Visca el Barça! Mes Que Un Club!

(#97346) DeathAdder válasza L_YKing (#97345) üzenetére


DeathAdder
veterán

az igen...

(#97347) cyberkind válasza L_YKing (#97345) üzenetére


cyberkind
félisten

Hát a Neymar pótlék. :P

Paranormal Cocktivity

(#97348) Tibiajax


Tibiajax
nagyúr

miért nem adja a spíler az angol fordulót?? tudja valaki? ezért fizettem elő?
miért ezt a retkes, mocsok motoros szart adja????

(#97349) venember83 válasza L_YKing (#97345) üzenetére


venember83
nagyúr

Te nem tudod, hogy én ki vagyok?

:D

(#97350) Sonja válasza Tibiajax (#97348) üzenetére


Sonja
veterán

Nézheted SD-ben a Primeon. :P Tavaly legalább a SuperTV2 HD-ra tette. :U

Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.