Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#97101) DeathAdder válasza Enzolord (#97100) üzenetére


DeathAdder
veterán

Még mielőtt öribarik leszünk; kcsg mu! :D

Semmi különös, csak megjegyeztem hogy Matic és Lukaku szerintem kbaszott nagy fogás lesznek a bajnokságban, és ebből már sokat meg is mutattak az első fordulóban :)

(#97102) adise


adise
őstag

Ennyi helyzetet kihagyni és ilyen fölényes játék után nem nyerni, mint az Ajax meccsen rég láttam már.

(#97103) máyköl válasza Enzolord (#97098) üzenetére


máyköl
veterán

Ricsi ideiglenesen, Citro végleg ban.

(#97104) NyxNyxNyx


NyxNyxNyx
addikt

Úgy látszik megvan a Spurs első igazolása, Davinson Sanchez az Ajaxból 28 millió fontért + 14 millió add ons. Bár még nem hivatalos.

Ajaxból eddig bevált védőket igazolni, ez a Sanchez gyerek is ígéretesnek tűnik Youtube alapján (bár az alapján ki nem? Paulinho esetleg).

[ Szerkesztve ]

"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."

(#97105) L_YKing válasza máyköl (#97103) üzenetére


L_YKing
addikt

:R

Visca el Barça! Mes Que Un Club!

(#97106) szami777 válasza máyköl (#97103) üzenetére


szami777
addikt

Köszi az infót. :R

“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.” ///// Old nick ->xsanyi77

(#97107) cyberkind válasza máyköl (#97103) üzenetére


cyberkind
félisten

Érdekes, hogy innen milyen könnyen kiraktak egy elvileg trollt, de persze egy szakmai off topikból 3 év alatt csak-csak sikerült, nem is tudom kinek jár a dicséret.

Paranormal Cocktivity

(#97108) szami777 válasza cyberkind (#97107) üzenetére


szami777
addikt

Azért párszor kihuzta a gyufát már. Szerintem még ezt a pár hónapot sem érdemelte meg, mert szándékosan flamelt és bomlasztott.

“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.” ///// Old nick ->xsanyi77

(#97109) cyberkind válasza szami777 (#97108) üzenetére


cyberkind
félisten

Ha nem kutyázott le titeket (és hasonlók) akkor kezdő se volt. :DDD

Paranormal Cocktivity

(#97110) venember83 válasza NyxNyxNyx (#97104) üzenetére


venember83
nagyúr

Eddig nyaraltak a halottsonkás szakemberek? Nem siették el. Vagy csak ennyire nem volt szükség erősítésre, amit a PL-ben igencsak kétlek.

(#97111) DeathAdder válasza venember83 (#97110) üzenetére


DeathAdder
veterán

Gyakorlatilag eddig a cselzi, szpursz, pool inkább gyengült mint erősödött, illetve alig igazoltak, pedig az ő keretük volt tavaly is már a legvékonyabb a top6ból.

Meglepő, nemigen tudom hova tenni :U

[ Szerkesztve ]

(#97112) DeathAdder


DeathAdder
veterán

Holnap az öt délután 4 órási meccsekből egyetlen egyet sem fog közvetíteni a a kedves TV2 banda!

(#97113) DeathAdder


DeathAdder
veterán

BBC, Daily Mail, Express, The Times.. barsza új 130 millió eurós ajánlata is azonnal visszautasítva Coutinhoért.

(#97114) adise válasza DeathAdder (#97113) üzenetére


adise
őstag

Szerintem itt már csak jól le akarják húzni a Barcát, meg talán a Dortmund is. Mivel távozási kérelmet adott be Coutinho fura lenne ezután, ha maradna

(#97115) DeathAdder válasza adise (#97114) üzenetére


DeathAdder
veterán

itt egyedül klopp nem akarja h maradjon amióta cou végtelenül aljas módon hátbaszútra, a tulajok viszont nem akarják eladni.
Ezért nyilatkozta klopp hogy neki is vannak főnökei, ezért bele kell törődni a döntésükbe.

Jó nagy vihart kavart ez a kis nyikhaj :(((

(#97116) KisTücsök válasza DeathAdder (#97115) üzenetére


KisTücsök
addikt

Hátba szúrta?

(#97117) adise válasza DeathAdder (#97115) üzenetére


adise
őstag

Igen, de ha nem adják el akkor motiválatlan lesz? Meg rászólnak Kloppra, hogy azért csak játszassad mert azt mondjuk? Csapategységnek sehol nem tenne jót egy ilyen helyzet sajna

(#97118) forceberg válasza adise (#97114) üzenetére


forceberg
veterán

Most mar akkor tartsakmeg, ezekutan nem nagyon van jatekos, aki jo szezont futna egy olyan csapatban,ahonnan lepni akart...

http://www.flickr.com/photos/4ceberg

(#97119) balazs025 válasza KisTücsök (#97116) üzenetére


balazs025
senior tag

Gondolom ezzel arra utalt, hogy képes volt az átigazolási időszak végéig várni a kérelemmel, és nem június/júliusban jelentette be, amikor azért lényegesen könnyebb lett volna pótlást igazolni.

(#97120) L_YKing válasza DeathAdder (#97115) üzenetére


L_YKing
addikt

Ezek után ha szar szezont fut akkor negyed ennyiért sem fog elkelni.. :DDD

Visca el Barça! Mes Que Un Club!

(#97121) LyonnaisFan1


LyonnaisFan1
őstag

A Vasast de kitömik, te jó ég :C :Y

As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))

(#97122) DeathAdder válasza adise (#97117) üzenetére


DeathAdder
veterán

Nem, ez így van, teljesen egyetértek.

Csak ez egy nagyon szar helyzet, mert ha menne akkor Klopp egész nyári nyilatkozatai, és a vezetők a hivatalos statementje után segget csinálnának a szájukból, mert ezek után adta be Cou a TR-t, a lehető legderültebb égből jött a villám.

Klopp meg hát elég érzékeny erre, Sakhot is kivágta csak mert nem vette komolyan az edzéseket. Az egyik stábtagot lebaszta hogy nem tudta hogy az új LB-nek gyereke van, mondván az a legfontosabb dolog az életben, és ő tényleg minden játékosáról érdekelt mindent téren, még a magánéletében is. A volt játékosaival is tartja a kapcsolatot, nem sok ilyen edző van.

Így viszont Klopp rohadtul megorrolt rá, a nyilatkozatain egyszerűen lerí hogy mennyire csalódott, és persze nem mondhatja ki ami a szívén van. A vezetőség meg nem akarja eladni értelemszerűen, már csak a statement miatt sem, Klopp viszont büszke, tehát ez az eddigi felhőtlen tulajok-Klopp vonalat is megingathatja, nem beszélve a csapat morálról.

Itt egyszerűen nem lehet jó döntést hozni.

(#97123) DeathAdder válasza KisTücsök (#97116) üzenetére


DeathAdder
veterán

Dióhéjban:

1. nem kellett volna fél évvel ezelőtt új szerződést aláírni, dupla akkora fizetésért (és nem mondom el mindenkinek, h mennyire szeretek liverpoolban élni és mennyire nem vonz spanyolország). Aztán idén nyáron mondta: "Ha a klubnak szüksége van az értem kapott pénzre, akkor eligazolok a Barcelonához, de ha nem akar eladni a klub, akkor én szivesen maradok Liverpoolban."

2. Klopp mindig azt mondta, hogy aki menni akar, azt nem kell marasztalni, mert neki 100%-osan elkötelezett játékosok kellenek, ebből fakad a csapatainak ereje, nem a sztárokból.

3. tehát meg kellett volna mondani a vezetőségnek, hogy el akar menni, de

4. mindezt nem a szezon kezdet napján, 4 nappal a nagyon fontos BL selejtező előtt, hanem mondjuk az első barca-bid után, ami nyár elején volt

5. idén klopp és a klub elnöke is elmondta neki, hogy nem akarják elengedni, mert nem tudják pótolni, fontos szerepet játszik a csapatban, ami gyakorlatilag köré lesz építve, és ő ezt el is elfogadta, egyáltalán nem akart elmenni, sőt még hangoztatta hogy milyen boldog itt. A pletykákra mentek is egész nyáron a nagyon határozott Klopp nyilatkozatok hogy semmi pénzért nem eladó.

6. Mindezek után végtelenül aljas módon a szezon kezdetének napján beadta a TR-t odabaszva ezzel Kloppnak, és a csapatnak, hogy basszatok tovább nélkülem.

Ez volt a leg gerinctelenebb húzás amit életemben láttam a csapatnál.

[ Szerkesztve ]

(#97124) NyxNyxNyx válasza venember83 (#97110) üzenetére


NyxNyxNyx
addikt

Hát az a szöveg, hogy költekezésben a Spurs nem tud versenybe kelni a nagyobb fizetést ígérő csapatokkal és Pochettinonak olyan beállítottságú emberek kellenek, akik nem teremnek minden fán, így azok nem olcsók, ezért fillért kell baszni és azt csak a szezon végén lehet.

"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."

(#97125) omfgk válasza DeathAdder (#97123) üzenetére


omfgk
addikt

Az ilyen játékost el kell adni.

Hihetetlen lépés kényszerben van a Barca. Minden egyes nap csak tovább emeli az árakat az amúgy is szétcseszett piacon. Le kell húzni őket amennyire csak lehet, aztán vigyék (lehetőleg augusztus legvégén:D).

Jön utána a válogatott szünet, így aztán mire egyáltalán elkezdhetik beépíteni a csapatba az szeptember közepe.
Amúgy érdemes követni a Dembele sztorit is. Klopp olyan szempontból nyugodt lehet ,hogy a Dortmund is hasonló cipőben van.

(#97126) omfgk


omfgk
addikt

Persze van még egy megoldás, de ehhez nem elég jó a Pool kerete (na és náluk nem feneketlen a tárca ,hogy nemet mondjanak egy 100milla + ajánlatra).

A játékos marad, és ha nem megfelelő a hozzáállása, durcáskodik, bomlasztja az öltözőt, akkor felküldeni a lelátóra és csessze el ott a karrierjét.

[ Szerkesztve ]

(#97127) DeathAdder válasza omfgk (#97125) üzenetére


DeathAdder
veterán

Ennek hátterében szinte biztos hogy a Barsza hírhedten visszataszító tárgyalási módszere áll.

Kellesz, most vagy soha, minden készen áll a bemutatásodra, úgyhogy gyere sürgősen, helyezz nyomást a klubodra. És ugyanezt csinálja mindkét játékos hasonló módon.

Mindegy én elfogadom akárhogy döntenek majd, de ebből jól kijönni szinte lehetetlen lesz :N

(#97128) Enzolord


Enzolord
addikt

Jujj gyerekek, hátha idén ismét öröm lesz United drukkernek lenni.. ;) amúgy 4től hogy hogy nem adnak egy meccset sem? Akkor játszik a Pool is.. Citro, mi a véleményed? ;) ;)

[ Szerkesztve ]

Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”

(#97130) L_YKing válasza Enzolord (#97128) üzenetére


L_YKing
addikt

:DDD

Visca el Barça! Mes Que Un Club!

(#97131) Sonja


Sonja
veterán

A Swansea drukkerek miért fütyülték már az elejétől fogva Rashfordot? :F

[ Szerkesztve ]

Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!

(#97132) hobizoli válasza máyköl (#97129) üzenetére


hobizoli
nagyúr

ilyenkor kulonosen jo rohogni a 120millas Pogba-n pl :DDD

több drón kell ;P

(#97133) gyuromoj válasza máyköl (#97129) üzenetére


gyuromoj
veterán

Isco meg azért nem kellet a MU-nak, mert nagy a feje és lassú is szegénykém. :DDD

PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.

(#97134) szami777


szami777
addikt

Annyira sejthető volt, hogy Mou 2. éve alatt összeszedi magát a MU, idén simán alkothatnak valamit, amit azért nem bánok, mert most végre megmutathatják, mit tudnak a BL-ben. Bár 2 forduló telt csak el, de ha idén egy valami boritékolható, az az, hogy sokkal többen fogják a MU hátát nézni, mint tavaly.
Bár Mou még most is csak rövidtávú megoldás szvsz.

[ Szerkesztve ]

“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.” ///// Old nick ->xsanyi77

(#97135) drachoHUN


drachoHUN
senior tag

Már megint Mandzu kezd a szélen, meg a kifejezetten rossz formában lévő Cuadrado... Minek vettük a szélsőket?

[ Szerkesztve ]

Forza JUVE!!!

(#97136) omfgk válasza szami777 (#97134) üzenetére


omfgk
addikt

Tekintve ,hogy SAF távozása óta, 2013 nyarától számítva, csak a City van nagyobb mínuszban a transferek terén, elvárható ,hogy mostmár alakítsanak valamit.

(#97137) KisTücsök válasza szami777 (#97134) üzenetére


KisTücsök
addikt

Szerintem a PL-re fog rámenni. Szerintem a board is ezt várja tőle.

Mu-City küzdelmet várnék az idei szezonra.

(#97138) KisTücsök


KisTücsök
addikt

btw már csak egy Messi -> City kéne az idei nyárra. :DDD

(#97139) venember83 válasza drachoHUN (#97135) üzenetére


venember83
nagyúr

Allegri nem szokta azonnal bedobni a friss igazolásokat. Még ha lényegesen komolyabb minőséget is képviselnek jelen helyzetben.

(#97140) máyköl válasza venember83 (#97139) üzenetére


máyköl
veterán

Matuidi és D.Costa pedig nagyon is beférnének...

(#97141) drachoHUN válasza venember83 (#97139) üzenetére


drachoHUN
senior tag

Azért Matuidit nem tartogatta sokáig. Costa pedig amikor eddig játszott, nagyon komoly javulást hozott a támadásokban. Kezdőbe vele, azonnal!
Úgy tűnik tervben van a 4-3-3 használata is a szezon során.
Kemény lesz ezt a keretet úgy menedzselni, hogy ne legyenek majd elégedetlen játékosok.

[ Szerkesztve ]

Forza JUVE!!!

(#97142) adise


adise
őstag

Atletico nagyon bekezdett mi van velük?

(#97143) jkrisztian válasza adise (#97142) üzenetére


jkrisztian
aktív tag

Gaitán a padon, ez a probléma oka, na meg Godín sem játszik. :D
A mai nap egyetlen lényeges spanyol eredménye, hogy a Sociedad nyert. :)

(#97144) DeathAdder


DeathAdder
veterán

Jesé azé jött, látott és góljával megverte az Arsenalt első PL meccsén.

(#97145) jkrisztian válasza DeathAdder (#97144) üzenetére


jkrisztian
aktív tag

Az Arsenal idén már nem csak a szezon második harmadától kezd el kínlódni? Úgy olvasnám ilyenkor az Útwengert, de sajnos bannoltak Facebookon. : :C

(#97146) Cartevo válasza Sonja (#97131) üzenetére


Cartevo
őstag

/nem walesi/

(#97147) Sonja válasza Cartevo (#97146) üzenetére


Sonja
veterán

Node ott volt a pályán Jones is, és nála nem fütyültek?! :F

[ Szerkesztve ]

Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!

(#97148) #16514048 válasza Sonja (#97131) üzenetére


#16514048
törölt tag

Szerintem ezért.

(#97149) Cartevo válasza Sonja (#97147) üzenetére


Cartevo
őstag

Nem hasonlítanak.

(#97150) sh4d0w


sh4d0w
nagyúr
LOGOUT blog (1)

"...Busai nagy passzt kap, Pajovics az ötösön irgalmatlan lyukat rúg, de Busai megijed tőle, oda a helyzet. Majd nekifut a kapusnak, és őt kell ápolni. MICSODA JELENET..."

Pillanatkép az NSO-ról, Újpest-DVTK. Kész kabaré...

https://www.coreinfinity.tech

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.