Hirdetés

2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#86251) Citroware


Citroware
addikt

Már kb az 50. perctől úgy érzem, hogy a Liverpool játékosok megint jobban el vannak fáradva...

[ Szerkesztve ]

(#86252) L_YKing válasza Citroware (#86251) üzenetére


L_YKing
addikt

Mert a BL-re koncentralnak... :U

Visca el Barça! Mes Que Un Club!

(#86253) KisTücsök


KisTücsök
addikt

Miért nem cserél már?! Mire vár már megint?

(#86254) Tibiajax válasza Citroware (#86251) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

vedd már le azt az ellenzős szemüvegedet..:D

(#86255) szami777 válasza KisTücsök (#86253) üzenetére


szami777
addikt

7 perc van hátra, hármas csere....
Biztos azért cserél ilyen későn, mert a végére akarja a drámát. :DDD

(#86251) Citroghost
Téged egyre nehezebb komolyan venni. :DDD

[ Szerkesztve ]

“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.” ///// Old nick ->xsanyi77

(#86256) venember83 válasza KisTücsök (#86253) üzenetére


venember83
nagyúr

Majd megszokod. Conte mindig ugyanakkor cserél. Ha nagy szarban van a csapat, akkor is. Max kapuskiállítás esetén jöhet hamarabb a csere. :DDD

xsanyi77: Tegyük hozzá, az elején sem volt könnyű, mostanra meg kevesen maradtak, akik nekivágnak ennek a reménytelen ügynek.

[ Szerkesztve ]

(#86257) Citroware válasza szami777 (#86255) üzenetére


Citroware
addikt

Így meccs végére pedig már egyértelműen látszik, szóval jó meglátásom volt. Lehet túl kifutották magukat az első félidőben, de nem tudják már annyira lekövetni az elfutásokat.

[ Szerkesztve ]

(#86258) NyxNyxNyx


NyxNyxNyx
addikt

Még talán szurkolni is tudnék a Liverpool-nak, ha citrom nem kúrna fel annyiszor. ;]

Előfizettem a mytv-re, ez a Spíler TV stúdió zseniálisan alacsony színvonalú. Na mindegy, felesbe 650 forintot megér nekem, csak ki kell kapcsolni a sípszó után.

Más: Most olvastam, hogy a Tottenham új stadionjának az elnevezési jogából elvileg akár 400 millió fontot is kaszálhatnak. :Y Az már majdnem az egész stadion ára. Cserébe sajnos elég valószínű, hogy valami Qatar-szerű neve lesz a stadionnak. :(

#61: Ország világ előtt megmondom, hogy mi jobban megérdemeltük volna a győzelmet a Pool ellen, mint a Monaco a Spurs ellen. Ilyen a foci. Nagyon a szívedbe taposhatott az a döntetlen, vagy huszadjára hozod fel. Segítene a lelki világodon ha elfogadnám, hogy azon a meccsen jobb volt a Pool, vagy azt szeretnéd, hogy csapatot is váltsak?

[ Szerkesztve ]

"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."

(#86259) KisTücsök válasza venember83 (#86256) üzenetére


KisTücsök
addikt

Nem tudom megszokni. És megérteni sem. A csere pont azért van, hogy ha kell, ezzel is beletudjon nyúlni a meccsbe. Ez nem jutalom, vagy kötelezettség, egy lehetőség. Ezt valaki elmagyarázhatná neki. X még meglehetett volna, ha hamarabb cserél, az előző meccsen meg a győzelem. Hármas csere pár perccel a vége előtt vesztes állásnál... egy vicc.

Csak az a szomorú, hogy hiába az ordas védelmi hiba megint, ami eredményezte az egyik gólt, cahill gólpassza meint, ami a másikat, semmi nem fog változni. Jövőhéten is ugyanúgy kezd a két szerb, meg a cahill.

Komolyan azt hittem, Conteval végre lesz valami változás. Valahogy tökösebb edzőnek tűnt.

(#86260) Citroware


Citroware
addikt

Végülis megérte futni az elején, mert az első félidőben sikerült két gólt lőni. De ez most viszonylag gyenge teljesítmény volt a 'pooltól, de idegenben, egy Chelsea ellen, ez nem róható fel, főleg, hogy sikerült nyerni, de egy döntetlen sem lett volna gáz.

5 meccs után 10 pont úgy, hogy 4 topcsapattal játszottunk, és 4 idegenbeli mérkőzés volt, csak 1 otthon, ez több mint biztató.

(#86261) Citroware válasza NyxNyxNyx (#86258) üzenetére


Citroware
addikt

Pedig itt ország-világ előtt megmondom neked, hogy ez a Chelsea jobban megérdemelte volna a döntetlent, mint ti. ;] Egész meccset tekintve ellenetek nagyobb fölényben játszott a 'pool, itt ma a második félidő miatt inkább volt egál, vagy csak egy hajszállal jobb az eleje miatt.

Ja nem veled van bajom, tényleg szívemre vettem azt az eredményt, sokkal jobb lenne, ha nekünk plusz 2 pontunk lenne, nektek meg mínusz egy, az elmúlt évek tapasztalatából ez a végelszámolásnál még sokat számíthat ám, amikor ilyen sokakkal kell szorosan küzdeni.

[ Szerkesztve ]

(#86263) KisTücsök válasza Citroware (#86262) üzenetére


KisTücsök
addikt

Nézzétek azt a mesteri gólpasszt. Le se veszi. Kapásból. Még csak fel sem néz. És pont lábra megy. Ez volt a nehéz, nem az a mákos lövés...

Modricok elbújhatnak.

Cahill MotM.

(#86264) DeathAdder válasza KisTücsök (#86259) üzenetére


DeathAdder
veterán

Hármas cserével a csapat szerkezetet váltott, ha előbb hozza be akkor fel kellett volna adnia Contenek a luxusbusz taktikát és nagy eséllyel jött volna még 1-2 gól..
Alapvetően nem lett volna rossz a taktika (és Conte csak abban jeles) csak az egyéni hibák tették azzá, de egy cselzi, utd féle luxusbusz fog még törni borsot klopp orra alá.
De nem kell egyéneket hibáztatni, a pressing arról is szól hogy hibába hajszolod az ellent, ha nem támadod le mint az állat akkor nem fognak hibázni, értsd rossz helyre passzolni max csak nagyon ritkán.

Bár úgy látom nem csak pep változtatott a PL-ben a játékán (aki felvállalta és bőszen beállt védekezni a szitivel eredményt tartani amikor kellett), úgy Klopp is a 4-2-3-1 helyett egy teljesen más 4-3-3-as felállást gyakorol a buszozó ellenekre és meg is van a gyümölcse, a két buszkirály ellen 2 meccs alatt 6 gól.

Henderson kezd belejönni a controllel szerepbe Can hiányában (sőt tanári a csávó), valamint a 433-al mindig van 2 játékosunk a halfspace mindkét oldalán (potenciális veszélyzóna), valamint könnyebben lehet ebben a fellálásban pressingelni hogy hátul a védekezés is stabil maradjon.

Szóval örömmel látom hogy Klopp kezdi belátni hogy a 4-2-3-1 nem nyerő a buszozók ellen, ahogy Pep sem azt a futballt erölteti ami feltétlen a bárszá vagy bayernnél volt sikeres (ott sem volt ugyanaz).

[ Szerkesztve ]

(#86265) Citroware válasza DeathAdder (#86264) üzenetére


Citroware
addikt

Ez nagyon noob kérdés lesz, de ki a másik buszkirály, akire gondoltál? :DDD

(#86266) Tibiajax válasza KisTücsök (#86263) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

:D

(#86267) DeathAdder válasza Citroware (#86265) üzenetére


DeathAdder
veterán

A leszter! Nem tűnt fel lehet, de kurvára jól tudnak védekezni, a kontrái meg életveszélyek.
Számomra (és nem csak számomra) a legnagyobb erőfelmérőnek számított hogy mire megyünk ellenük, tavaly is csak egy nagyon okos taktikával vertük meg őket 1-0-ra, de az idegenbeli meccsen már lehajoltunk a szappanért :DDD

Ez az új 4-3-3 bizakodással kezd eltelnteni (vagy hogyafaszomba mondják ezt helyesen pohár? :D), mert eddig nagyon szkeptikus voltam klopp érkezésekor is hogy hogyan oldja meg a buszozó csapatok ellen a játékot.

(#86268) Citroware válasza DeathAdder (#86267) üzenetére


Citroware
addikt

Szerintem csak félig van igazad. Ők a gyors kontráikkal igencsak meg szoktak nyílni, és ezek kihasználhatóak, ha visszakontráznak rájuk.

A Chelsea az igazi buszozó csapat már évek óta, meg a MU (meg a kiscsapatok egy része), mert ők ha visszaszerzik a labdát, akkor sem rohannak le, nem futnak fel a játékosaik, nem nyílnak meg annyira. Az az igazi busz.

[ Szerkesztve ]

(#86269) DeathAdder válasza Citroware (#86268) üzenetére


DeathAdder
veterán

végülis akkor az egész tomkinstimesnak és szakelemzőnek nincs igazuk ezek szerint.
a cselzi, utd csak azért nevezem luxusbusznak, mert az anyagi körülményeikhez képest is azt tolják amit a kiscsapatok csak minőségi játékosokkal

A leszter az egyik legjobban és leginkább buszozó csapat volt tavaly is :) (ez a labdabirtokásukon is meglátszik, illetve egyéb statokból is jól kiolvasható hogy a csapat buszban gondolkodik-e, és ezt sem én állítom, hanem tény :) )
A busznak meg az a lényege amit a leszter játszott, vagy Simeone, vagy Mou a fénykorában. 90+ percen át mindenki fegyelmezetten védekezik, amiből úgyis lesz egykét kósza ellentámadás amikből kettő legalább 100%-os ziccer lesz.. ha nem lehetne gól szerezni belőle akkor senki sem buszozna :D (max eredménytartás céljából)

[ Szerkesztve ]

(#86270) KisTücsök válasza DeathAdder (#86264) üzenetére


KisTücsök
addikt

Szerkezeti váltás már a meccs előtt kellett volna, amikor imádkoztam, hogy most találjon ki valami újat, mert nem lesz jó vége. Csak azt nem értem, ezek nem elemezték a pool nagyok elleni játékát? Mindig ezt nyomatják. Szarért nem lehet ilyenkor valami váratlant húzni. Neeem. Ugyanazt a fost, majd lesz valami. Hazai pályán, egyszerűen meg kellett volna lepni őket valami tökösebb felállással.

Az a baj, hogy ez a keret egyszerűen alkalmatlan a buszozásra, és pont az egyéni hibák miatt. És még csak akkora nyomás sem kell, hogy ivanovics eladja a labdát a tizenhatosunk közelében, vagy cahill gólpasszt adjon fer-nek (még ha szabálytalan is volt, rég nem kellett volna nála lennie a labdának). Kb 2 éve ezt kell néznem, tudom jól. Akkor is ilyeneket hibáznak, amikor mi nyomunk. Egyszerűen nem chelsea szintű játékosok, és mégis minden egyes héten ott vannak a kezdőben. Ez számomra érthetetlen.

De amúgy mindegy, mert az arsenal ellen is ugyanez lesz egy hét múlva.

(#86271) venember83


venember83
nagyúr

Csak az összefoglalót láttam (mobilneten keresztül nem nézek PL-t streamen), de a Chelsea védelme elég borzasztónak tűnik, plusz mintha a hazaiak csak két gól becumizása után ébredtek volna fel, hogy focizni kellene. Kíváncsian várom, mit hoz a következő pár meccs, mert abban biztos vagyok, hogy a vezetőség nem lesz túl türelmes Tonióval, ha nem jönnek az eredmények.

(#86272) Citroware válasza KisTücsök (#86270) üzenetére


Citroware
addikt

De a Liverpool formájának tudatában álltak fel így, idén még nem jutott el ilyen kevésszer a kapuig a 'pool, szóval a taktika nem volt rossz, csak az egyéni megoldások. Na meg az, hogy ha már ennyire vissza volt állva a Chelsea, akkor nem tudtak támadni normálisan.

[ Szerkesztve ]

(#86273) máyköl válasza KisTücsök (#86263) üzenetére


máyköl
veterán

Modric hányat lőtt a 16 -oson kívül?

(#86274) szami777 válasza KisTücsök (#86270) üzenetére


szami777
addikt

"Az a baj, hogy ez a keret egyszerűen alkalmatlan a buszozásra, és pont az egyéni hibák miatt...Egyszerűen nem chelsea szintű játékosok, és mégis minden egyes héten ott vannak a kezdőben."

De nem az a baj, hogy nem chelsea szintű játékosok, ezzel nem is értek egyet A baj az, ahogy te is mondtad, hogy nem buszozásra valók, a mi térfelünkön lényegesen többször van a labda és kiveszett az a magabiztosság, ami régen megvolt. Az utolsó 1.5 évben eszméltem rá, hogy konkrétan halálfélelmem van, amikor ezek a védők hátul passzolgatnak a kapussal. Kb. minden meccsre jutott pár ilyen, de tényleg, tegnap is volt ilyen, az utóbbi időben nem egy ilyen gólt kaptunk, hogy hátul pöcsölt valaki. Rohadtul offenzív játékot kéne játszani ezzel a kerettel, mert az első részen vannak a karmesterek és a jó befejező emberek(Hazard, Costa,Fabre,Willian), de ez az egész már ott elbukik, hogy két szűrővel játszunk, akik hátrafelé passzolgatnak és a legnagyobb szervező mester a Pl-ben, Fabregas meg a padról nézi ezt az egész szerencsétlenkedést. Ráadásul Oscar is hátra lett tolva, és több védekező munka van rábízva, tehát 3 védekező felfogású középpályásunk van rendszeresen a kezdőben. Ez szerintem nem normális. Egy gyors kontrát tudtunk végigvinni, mert a középpályán letámadott a Pool és nem volt meg a tudás, hogy átmenjen a labda a középpályán. Sajnos olasz edzőnk van(persze nem minden rajta múlik), előbb leszek én pápa, mint hogy offenzív játéka legyen a csapatnak.
És kibaszhatod a kukán az olasz habitust, meg a küzdeni akarást, ami idén sok meccsen látszódott, ha csak akkor jön elő, amikor már két gólt bekaptál.

[ Szerkesztve ]

“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.” ///// Old nick ->xsanyi77

(#86275) Citroware válasza szami777 (#86274) üzenetére


Citroware
addikt

Ezzel az olasz habitussal nem lehet mit kezdeni vesztett állásban. Ezt már a Juventusnál is láttam.

Az ilyen olasz hozzáállással az a baj, hogy csak védekezni tudnak jól, nem nagyon kapnak gólt aztán majd max betalálnak egyet-egyet, ahogy esik a lehetőség. Ez akkor működik jól, ha tényleg nem kapnak gólt, és nincsenek védelmi hibák. De ha egy ilyen olasz mentalitású csapatnak kell mennie az eredmény után, mert vesztésre állnak vagy nem jó a döntetlen, kurva nehéz dolguk van, mert támadásban gyengék. Kivéve ha kiscsapat az ellenfél, de itt most komolyabb meccsekre gondoltam ezzel.

Ha egy Juve lenne az ellenfél, akkor is ilyen meccs lett volna a 'poollal. Vagy kivédnénk a szemünket is, aztán max egy jó pillanatba bekotorná elöl Higany vagy valamelyik, de ha a 'pool szerezne vezetést, kurva nagy bajban lennének, mert nincs gólerő, csak a Serie A csicskái között.

[ Szerkesztve ]

(#86276) KisTücsök válasza szami777 (#86274) üzenetére


KisTücsök
addikt

A nem chelsea szintű játékosok alatt arra a néhány kutyaütőre gondoltam. Egy ivanoviccsal semmit nem lehet nyomni, mert előre is hasztalan (ami régen nem volt), hátra meg -1 ember. Botlatozik, és már én lefutnám, kicselezném. Ha nem kapaszkodik bele a támadóba, kvázi nem ugrik rá a hátára, akkor egyszerűen nem tud lépést tartani vele. Nincs az a taktika, ami ezeket kompenzálná. De hát te tudod jól. Tényleg, érzem ahogy megugrik a pulzusom, ha ehhez az emberhez kerül a labda. Meg még egy-kettőhöz. Már vagy 2 éve ez megy. És ezt mindenki látja, csak az aktuális edző nem. És akkor ezekkel akarunk olyan taktikát nyomatni, aminek az alapja egy betonbiztos védelem? lol. Ezt még 10 éve lehetett nyomatni a csapattal, de még 5 éve is. Most már egy ideje nem. Eközben ott elől Hazard meg nem tud kinek passzolni, mert a választása abból kimerül, hogy Costa, akin 4-en vannak, vagy Matics, akinek amúgy kurvára semmi keresnivalója nem lenne ott elől (meg mondjuk a csapatban sem). Ha nem tudta a nyáron megszerezni azokat, akiket akart, hogy azt nyomassa, amit akar, akkor ideje lenne a csapathoz illő taktikát kitalálnia, illetve legelőször is a szemetet kitakarítania.

Hétközi kupameccs nem izgat, igazából a kiesés nagyobb haszon lenne, de a hétvégére komoly változtatásokat várnék.

Citro: Pont ez a lényeg. Ez a párharc már a meccs előtt eldőlt. Tudjuk, hogy a Pool ezt nyomatja, tudjuk, hogy ideális esetben mit kellene ellene tenni, tudjuk, hogy mi alkalmatlanok vagyunk arra, hogy ezt tegyük, akkor nosza, húzzunk valami váratlant. A második felesben is kb csak azért nyomtunk jobban, mert ti jobban elvoltatok fáradva. És ilyenkor kellett volna, hogy akkor behozni azokat az embereket, akik használhatóak támadásra. De nem. Mikor hozzuk be őket? A 84. percben...

(#86277) DeathAdder válasza KisTücsök (#86270) üzenetére


DeathAdder
veterán

Contet ismerve tuti hosszú éjszakákon át készült a meccsre és elemezte a pool játékát, de pár meccs óta kloppék is átálltak a 433-ra mint fentebb írtam, egy sokkal eredményesebb, labdabiztosabb, hátul biztonságosabb játékra, meg valószínűleg a hét folyamán klopp se malmozással töltötte az idejét :)

És a védekezés is igen innovatív és okos volt, Costa és Hazard potenciális veszélyei miatt inkább tömörült a védekezés középre és halfspacere, és feladták a széleket amolyan simeonesen ezzel kiszorítva minden támadást a szélre, vagyis a pálya stratégiailag leges legértéktelenebb részére. Ezzel nagyon megfogták a cselzit, pedig úgy tűnt a poolnál a végére már erősen elfogyott a kráft.

Atma védekezés a margit ellen, a széleket teljesen feladta Simeone.. okos!

Amit a Juves kolléga írt még régebben Conteról, hogy makacsul ragaszkodik elképzeléseihez lehet előbb utóbb meglesz a gyümölcse, de hátrányai is lehetnek, és hát Abra papa nem túl türelmes. (Kloppnál ugyanúgy megvannak a negatívumok, csak máshol, de egyelőre úgy néz ki tanul belőle -kopp-kopp-)

Én nem értek a cselzihez, de gondolom Conte játékának ellentmondott volna ha egy szűrő helyett a sokból Fabreval tolja végig a meccset offenzívebb felfogásban, miközben átjáróház lett volna a KP és ez a veszély akkor is fennállt volna ha fél órára hozza be, nem pedig 8 percre. Talán Conte bízott benne hogy így is feljönnek X-re...

[ Szerkesztve ]

(#86278) NyxNyxNyx válasza máyköl (#86273) üzenetére


NyxNyxNyx
addikt

Na most olvasd el mégegyszer a hozzászólását.

"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."

(#86279) DeathAdder


DeathAdder
veterán

mekkora mákja van megint ennek a rohadt arzenálnak.. :D

(#86280) KisTücsök válasza DeathAdder (#86277) üzenetére


KisTücsök
addikt

De az így is átjáróház volt, mert Matics helyén az ment el, aki csak akart. Egyedül Kanté tudott normálisan szűrni a középpályán kicsit hátrébb. Márpedig most Fabret Matics miatt padoztatja.

Nyilván arra számított, hogy a végén hátha bemegy egy. Az első két meccsen bement, gyengébb csapat ellen, koraibb cserékkel. Legutóbbi meccsen viszont már nem, későbbi cserékkel. Most a Pool ellen még későbbikkel szintén nem. Micsoda meglepetés. De alapból, az x-ért ment a csapat. Az x-ért.

Régebben amúgy úgy volt, hogy aki szar volt, az kikerült a csapatból. Ez valamiért kiment a divatból. Legalábbis a chelseanél.

(#86281) viharhozo válasza Tibiajax (#86206) üzenetére


viharhozo
addikt

Ez egy hulye kerdes, a vegeredmenybol kovetkezik, h nem kapott.

De ilyen hulye kerdest masrol is konnyu feltenni. Hogy testhezallo peldat mondjak: ki rugott tobb golt a 2012-es Chelsea-Barcelona BL-elodontoben?

Durvasága miatt töröltem - moderátor.

(#86282) L_YKing


L_YKing
addikt

Ez de fasza kep. :))

Visca el Barça! Mes Que Un Club!

(#86283) Tibiajax válasza L_YKing (#86282) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

játszanak a babák?.. :)

(#86284) DeathAdder válasza L_YKing (#86282) üzenetére


DeathAdder
veterán

;]

(#86285) Tibiajax válasza L_YKing (#86282) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

azt láttad a vége fele volt a meccsnek - mikor Junior kapta a játékszert balszélen, levette, aztán elkezdte kicsit szopatni a védőt, majd továbbadta, az meg odament oszt felrúgta..
:D

(#86286) L_YKing válasza Tibiajax (#86283) üzenetére


L_YKing
addikt

Nagyon érzik a játékszert meg egymást is, mint ha együtt nőttek volna fel, elképesztő. Láttam láttam, amint Rafinha vagy Ney megkapta a labdát 10mp-nél tovább nem volt náluk a labda mert aprították őket, csodálom, hogy így bírták (Bár Neymarnak kicsit sok volt már).

DeathAdder: Majd a kis csapatok.. ;]

[ Szerkesztve ]

Visca el Barça! Mes Que Un Club!

(#86287) DeathAdder válasza L_YKing (#86286) üzenetére


DeathAdder
veterán

eddig csak a világ második legerősebb bajnokságának legutóbbi bajnoka tudta megverni a liverpoolt

;] ;]

(#86288) Tibiajax válasza L_YKing (#86286) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

tegnapi is kiscsapat volt.. azok nem fognak jelenteni problémát, a nyári felkészülési ingyencirkuszos látnivaló-időszak meg teljesen más volt. lásd celtic ellen.. nyáron partiban voltak, most bl-meccsen moccanásuk se volt a világ legjobb klubbjával szemben
nagycsapatokból bayern meg a két madrid lesz/lehet egyedül ellenfél nekik, szerintem.. kb

[ Szerkesztve ]

(#86289) DeathAdder válasza Tibiajax (#86288) üzenetére


DeathAdder
veterán

a "nagyobbik" madrid mikor volt utoljára ellenfele? más dimenzió ez a bárszá

(#86290) Tibiajax válasza DeathAdder (#86289) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

legutóbbi bajnoki el classico?...

(#86291) DeathAdder válasza Tibiajax (#86290) üzenetére


DeathAdder
veterán

sose nézek classicot, de gondolom egykét leszopott csapat is elverte őket néhány alkalommal nem csak a margit.

viszont már legalább 10 éve csak egyszer tudtak előttük végezni akkor is az általuk legjobban utált és megbukottnak titulált edző kezei alatt... :D

de most megnéztem az utóbbi idő egymás elleni meccseiket: Barca, Barca, Barca, Barca, Barca, döntetlen, Barca, Real, döntetlen, Real, Barca, Barca, Real, Barca, Barca, Real, tehát kb. kanyarba sincsenek a bárszához.
Ennyiszer ennyi idő alatt a Sevilla, Villarrreal, Valencia is megverte őket, az AtMa meg még többször is..

(#86292) Citroware válasza DeathAdder (#86291) üzenetére


Citroware
addikt

Ezt neked tudnod kéne, mert mi baszhatjuk a legjobban, hogy oda-vissza szoktuk verni a nagy rivális csapatokat, ha aztán mégis mögöttük végzünk a bajnokságban. Mondjuk a Barca általában előrébb végez, de a BL-ben nem annyira.

(#86293) #16514048


#16514048
törölt tag

MU alkot megint. A Watford úgy vezet 1-0-ra, hogy egy üreskapus helyzetet már kihagyott.

(#86294) szami777


szami777
addikt

Nem csipázom Neuert, de ez reflex a javából. :Y
[link]

___
Más
Szerintetek ezért nem túlzás az azonnali piros? [link]

[ Szerkesztve ]

“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.” ///// Old nick ->xsanyi77

(#86295) paatrick


paatrick
senior tag

Watford - MU

Nincs spílerem, streamen nézem. Azt hallottam a spíler elég gáz kommentátorokat foglalkoztat szóval összefoglalom eddig miről beszélnek az angolok:

- gyors MU támadásoknál ha jön oldalról be a labda, akkor Ibrán kívül nincs senki benn, őt meg így hárman könnyen megfogják, a többiek 5 méterrel hátrébb jönnek csak
- Ibra és Rashford egyáltalán nem védekezik és nem is mennek vissza, így a középpályán hiányzik 1 ember a védekezésben
- Rooney túl hátul játszik, így kiütik egymást Pogbával és egyikük se tud érvényesülni, szerintük Rooneynak Ibra mögött kéne lennie
- Fellaini jó fejjel, de egyedül nem tudja megoldani a középpályát, így a Watford kontrák nagyon veszélyesek
- GÓL: egy nagyon kicsit elérték a labdát Martialnál így szerintük nem volt szabálytalanság és jól döntött a bíró hogy tovább engedte.
- De Gea-t folyamatosan dicsérik, még a gólnál is majdnem ki tudta rúgni a labdát
- Mourinho azt mondta Rooney támadó, de ők azt látják folyamatosan egyre hátrébb játszik így elveszik a mezőnyben

FÉLIDŐ.

6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯

(#86296) Tibiajax válasza DeathAdder (#86291) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

nem számít a múlt egy ki-ki meccsen
ismerik egymást, a két Madrid az, aki legjobban ismerik a "bárszát", ők tudják csak megfogni. Meg a bayern. De ők is csak akkor, ha jó napot fognak ki (a Barca meg mondjuk nem annyira jót, vagy csak közepeset..)

(#86297) Citroware


Citroware
addikt

Igaz csak fél szemmel nézem a MU meccset, de Pogba egész meccsen csak vergődik meg csapkod, jó megmozdulást nem láttam tőle.

(#86298) Tibiajax


Tibiajax
nagyúr

hopppsz...óó bazmeg... már megint ezek a nagyon béna, olasz bajnokságból a csoda premierlígbe érkező emberek rúgnak gólt, meg verik meg a cirkusz-united-et?..
nahát
egy Mazzari, meg Zuniga.. pedig ezek a béna bajnokságból jövők sose tudnak jók lenni a nagy Angliában, annyira azért nem jók

[ Szerkesztve ]

(#86299) Citroware válasza Tibiajax (#86298) üzenetére


Citroware
addikt

Tanulság: A Serie A jó játékosainak a Premier League kiscsapataihoz kell menni (Shaqiri is elég jó a Stoke-ban), ott meglesz a stabil helyük és ütik azt a szintet.

Ja amúgy Behrami és Pereyra is olaszból jött. :))

[ Szerkesztve ]

(#86300) paatrick


paatrick
senior tag

Melyik lehet az a szerencsétlen vezető akihez Fellaini ennyire benyalta magát? Már az első szezonja után el kellett volna küldeni, erre már 3 éve itt pusztítja a MU-t lefele.

Gyorsan rakják össze a Mhiktaryant mert ez így borzalmas a középpályán.

[ Szerkesztve ]

6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.