Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Rap, Hip-hop 90'
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
szami777
addikt
Na akkor ma kivételesen hajrá MU, vagy iksz.
De inkabb a mu győzelem.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
addikt
Természetesen az Eibar - Osasuna spanyol rangadóról beszélek.
-
addikt
Rég vártam ennyire meccset. Rangadó is, a bajnokság állását tekintve fontos is, két hetes szünet is...
-
szab.tam
nagyúr
válasz DeathAdder #86987 üzenetére
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
adise
őstag
válasz szami777 #86993 üzenetére
Kondogbia egyelőre nagy kérdőjel, asszem pont a Milan elöl vették meg. Banega is sztm elég jó volt a Sevillaban. Kérdés mennyi időt hagynak még De Boernak.
Elvileg hogy eladták a klubot nem sok értelme lenne eladniuk őket szerintem. Pl. a kapusnál jobb nem nagyon lenne? Ugye ennél csak több lehet még benne. Szerintem az eddigi pontvesztések se rajta múltak.#86994
Calabria talán sérült volt? Lehet csak pihentette. Fabregas nemtudom mekkora lutri, de télen valoszinu nincs jobb. Thiago Silvát pedzegették hátra. A fiataloknak szerintem jó lenne segiteni hátul. -
balazs025
senior tag
Mondjuk ott van még Calabria is csak őt valamiért nem annyira erőltetik, de nagyon hiányzik egy olyan játékos aki tudná a támadásokat szervezni, mert se Kuckanak nem az az erőssége, se Montolivonak. Ezért lenne nagyon jó, ha tényleg jönne Fabregas, de azt meg erősen kétlem.
-
szami777
addikt
Inter kerete papíron sokkal erősebb. Az egység viszont inkább a Rossoneriknél van.
Nagyon fontos lenne, hogy a fiatalokat ne adják tovább, és pár tapasztalt, de nem kiégett klasszist meg hozzanak még. (Pl. miont Bacca)“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
addikt
válasz L_YKing #86989 üzenetére
Ennyire optimista még én sem vagyok. Ha sikerülne megverni ma a MU-t, akkor azt mondanám, hogy talán a 'poolnak van a legnagyobb esélye, mert a legnehezebb sorsolás ellenére van elöl, és innentől már könnyű ellenfelek jönnek. Sikerült letudni az élcsapatokat, míg a többi rivális még sok pontot fog veszíteni egymás ellen.
[ Szerkesztve ]
-
adise
őstag
válasz balazs025 #86988 üzenetére
Nem tűntek annyira rossznak és ugye ennél csak jobbak lehetnek.De tény 1-2 klasszis elférne, akár a védelembe. Az interbe az a furcsa, hogy papíron viszont szerintem sokkal jobb kerete van jelenleg a Milannal/aktuális helyüknél.
Donnarumma,Locatelli kettős jót tesz az átlagéletkornak! Utobbi is csak 18. Talán Wenger papa szerette volna a nyáron? De gondolom hülyék lennének eladni őket. Donnarumma eladása meg egyenesen nonszensz lenne! Ritka az ilyen gyerek. És szerintem az sem fenyeget mint ami a Nigériai? válogatottnál volt
-
L_YKing
addikt
válasz DeathAdder #86987 üzenetére
Ahhoz kepest, hogy eros a bajnoksag ma mar eldol, hogy bajnok lesz e a liverpool...
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
DeathAdder
veterán
Ez mekkora bazdmeg, sírok
nem hiába, mindent be kell vetni a világ 2. legerősebb bajnokságában
-
addikt
Nincs hétvége Inter-vereség nélkül.
-
szami777
addikt
válasz Tibiajax #86981 üzenetére
Milánó másik oldalán viszont mintha alakulna valami. Sok a fiatal, akikre lehet épiteni, ki tudja, talán a bl indulás is meglehet.
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Enzolord
addikt
válasz szab.tam #86977 üzenetére
Lengőbordábú ki..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Ringman #86976 üzenetére
de miért nem játszik?? miért édereznek, miért szarakodnak? felvázolták a mai kezdő csapatot ma délelőtt, mondom, ez így jó lesz, az argentin meg az új brazil elöl, végre. erre még mindig ééééder.... takarítsák már el
bár mondjuk, bárhová máshova elpasszolják, egyből fogja rugdosni a gólokat.. juvéba lefogadom, simán császár lenne. egyszerűen olyan ma a kék-fekete milánói klub, mintha egy fekete lyuk lenne. aki ide jön, lófaszt se mutat. max a legelső meccsen, aztán már szürkül is el. vagy nem tudom
mindegy én befejeztem, ez egy vicc, holnaptól juvés leszek.. az a csapat. azok simán vernek egy maki kájjárit is 4-0-ra, mert ez a dolguk. nem vigyorogni a fészbukon egész nap, meg pózolgatni a mlánói plázában, meg mutogatni magukat, h edzésen hogy tudnak biciklin kardiózni milliós órával a kezükön
most meg megyek és leszopom magam. csontig -
szab.tam
nagyúr
"fú, ha holnap nem nyer az Inter, leszopom magam"
ajjajj.
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Ringman
nagyúr
válasz Tibiajax #86975 üzenetére
nem játszott, eder és jovetic viszont bejött.
banega lecserélését sem értettem.
icardi 0 volt, candreva meg a szokásos impotens formáját hozta, kb akkora flop, mint hernanes.
de boer sem fog sokáig maradni a padon
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
-
Ringman
nagyúr
válasz Tibiajax #86970 üzenetére
candreva kb annyira komplex játékos mint biabiany, a leigazolását sem értettem.
a kamutizit meg sikerült icardinak kihagyniaEladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Tibiajax
nagyúr
fú, ha holnap nem nyer az Inter, leszopom magam.. nagyon kell a győzelem. Juve hála jó istennek nagy nehezen, de szerencsére végre nyert, róma, nápoly szalad utána, muszáj nekünk is ott lenni az üldözők közt. számítok minden kedves nem juvés/nem rómás fórumtársam biztatására majd, köszönöm szépen előre is
-
szami777
addikt
válasz Enzolord #86963 üzenetére
Jó kis szoros meccsek, tele izgalommal.
Kistucsok
Jaja, nem semmi assist volt, a meccset is kifejetten élveztem. Végre.
Fura, de eddig a 3 védos rendszer mukodik, kérdés hogy mu ellen is bevallja e Conte.[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz DeathAdder #86965 üzenetére
-
L_YKing
addikt
válasz DeathAdder #86965 üzenetére
Hat de hogyan? Pl, pl2, pl3, pl4 stb...(nem tudom a neveket srry)
[ Szerkesztve ]
-
Enzolord
addikt
BTW közben a mai 4 spanyol meccsen esett 24 gól.. szolid 6 gólos meccsátlag..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
válasz DeathAdder #86960 üzenetére
-
L_YKing
addikt
válasz DeathAdder #86960 üzenetére
FOCI, FOOTBALL
Nem maganelet. A ketto nem keverendo.
-
Ringman
nagyúr
dzsudzsák úgy látom a kőkemény emírségbeli bajnokságban is remekel
[link]Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
addikt
válasz DeathAdder #86955 üzenetére
Én már beletörődtem a vereségbe, ami egyébként nem lenne nagy katasztrófa, mert így is maradnánk a negyedik helyen, mindössze 3 pontra az elsőtől és letudva az összes felsőházi csapatot, gyakorlatilag ez után olyan könnyű sorsolásunk van, hogy a december végi City meccsig simán lehetne hozni a nagyját.
De azért jó lenne nyerni, most nagyon tarthatatlan a támadó alakzatunk, a MU védelme pedig nem áll a helyzet magaslatán, lesz ezer óriási helyzetünk.. csak nehogy megint mindet kivédje De Gea.
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz Citroware #86954 üzenetére
répaliga, említésre sem méltó...
Arra viszont mérget vehetsz hogy legalább az első kaput eltalálójuk be fog menni, és ha lesz még akkor nagy eséllyel azok is, szóval szerintem kurva nehéz lesz, és már 3 hete rossz előérzetem van, ami egyébként ritkán szokott (burnley meg swanseanál voltak még)
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz DeathAdder #86952 üzenetére
Szerintem nem ezért, hanem azért, mert mostanában ezek a köcsögök mindig kibabrálnak velünk, még nulla játékkal is.
Kivéve legutóbb. [link] -
KisTücsök
addikt
válasz szami777 #86937 üzenetére
chalobah mi gólpasszt adott.
Elkezdi cifrázni a kezdőt, és lááám, jönnek az eredmények. kehill helyett terry vagy zouma(btw ezt mikor engedik már játszani?), meg télen elpasszoljuk a maticsot, és jó lesz ez.
Majd visszanézem, ha felkerül valahova.
___Tibiajax: Mondjuk azt sem, hogy a focit gólra játsszák.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest