Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#85608) BenHans válasza venember83 (#85600) üzenetére


BenHans
addikt

Igaz.

Van pár angol csapat óriási pénzekkel a háta mögött és mégsem nagyon sikerül ahhoz mérten szerepelni a BL/EL-ben. Kb még a Juve is csak álmodhat ennyi pénzről.
Nekünk imádkozni kell hogy sikerüljön 20-30 milliót kifizetni, úgy, hogy kölcsön + vételben hozzuk el a játékost. :((
A Juve viszonylag jó úton halad, nekünk is valami hasonlót kellene csinálni. Valószínűleg a Róma is csak akkor fog stabilan a BL legjobb 8 környékén megragadni amikor már kész lesz a stadion.

Csak azt sajnálom hogy az öreg már csak a lelátóról fogja nézni, pedig pont Ő lenne az aki megérdemelte volna, mert soha, soha többet nem lesz még egy ilyen játékosa sem ennek a csapatnak de másiknak sem nagyon. Max hasonló lehetne Florenzi személyében ha saját nevelésként ezt az utat járja be, talán neki megadatik egy eredményesebb korszak. Bárcsak... :((( Komolyan fáj belegondolni, hogy a lentebb lévő kép az utolsó amin Totti BL-ben szerepelt.

Most olvasom a meccs utáni nyilatkozatokat, hogy Spalletti felhívta a figyelmüket, hogy nehogy megismétlődjön a kinti meccs és kiállítás legyen...
Dühít Vermaelen esete, mert rutinos védő létére baromságot csinált. Nagyon haragszom De Rossira, hogy miért azt talán nem is kell részleteznem. Talán legkevésbé Emersont tudom okolni, mert nem is szabadott volna előfordulnia annak a helyzetnek hogy ő jöjjön be valaki helyett. Eleve ha a friss igazolás Mario Rui nem sérül meg súlyosan az első edzésen, vagy ha Flo nem sérül meg, vagy ha DDR nem hülye, vagy ha inkább Fazio jön középre és Jesus kimegy szélre. Ez a srác ifi szint, nem bl-be és legkevésbé sem egy ilyen fontos meccsre való, de hát bizonyítani akart fejetlen volt neki el lehet nézni.

Viszont aki szerint ennyit tud a Roma és nem egy mocsok balszerencsés párharc volt ez, az vegyen egy fehér botot. A két meccs statisztikája is elég "érdekes".
Továbbra is bízom a sikeres EL-ben, a bajnokságban és a kupában. Ahogy Ninja mondta, az új cél az EL győzelem, Forza Roma!

Tibiajax: 👍

🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.