Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Turbolada II
őstag
-
lacy86
addikt
Eddig uncsi az EB ...
-
Vladi
nagyúr
na most ettől a portugálok lettek a szimpatikusak. Csak én érzem úgy, hogy a franciák ráálltak Ronaldora, hogy valamelyik rúgja le? Kilóg a lóláb.
Úgyhogy sajnálom, nézzétek el nekem, de hajrá Portugália.
Akármennyire primadonna, meg reálos, mégiscsak egy rendkívüli sportember Ronaldo, aki ezért keményen megolgozott, hogy itt legyen. Ha győznek akkor az ő érdeme, ha elbuknak az ő bukása. De így kipontozni...il sole non sorge più ad Est!
-
pohár
félisten
válasz Tibiajax #83951 üzenetére
ha tényleg tudsz, akkor kösz, ha csak azért írtál, mert mijen meg egyenlőre, akkor...
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Ringman
nagyúr
válasz venember83 #83971 üzenetére
Gignac?
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Turbolada II
őstag
Mintha az olaszok játszanának önmagukkal.
"A szabadság az, ha szabadságunkban áll kimondani, hogy kettő meg kettő négy (kivéve Prohardver :D). Ha ezt megtehetjük, minden egyéb magától következik." 1984 "Magyar" Telekom, ja nem csak sima.
-
Vladi
nagyúr
-
DeathAdder
veterán
Könyörgöm csak hosszabbítás ne legyen
-
Turbolada II
őstag
Trollfoci Szombathely! Látszik, hogy Ákos koncert van, az ő szurkolói nem néznek holmi bizsem-baszom meccset. Tegnap Kisvárdán magyar válogatott mezben (68-as szám) is játszott, a hátán Ákos felirat volt, erre én a haverokhoz fordulok és egyet kérdezek: Elek?
[ Szerkesztve ]
"A szabadság az, ha szabadságunkban áll kimondani, hogy kettő meg kettő négy (kivéve Prohardver :D). Ha ezt megtehetjük, minden egyéb magától következik." 1984 "Magyar" Telekom, ja nem csak sima.
-
spammer
veterán
Pedig nagyon úgy fest...
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
L_YKing
addikt
válasz Turbolada II #83964 üzenetére
Nem az lenyeg... Ja es informatikus vagyok szoval nekem nem kell ekezetet hasznalni.
Fos meccs, zsiru letakarodhatna..
[ Szerkesztve ]
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
lacy86
addikt
Pogba sem produkal valami sokat .. es megis mennyiert akarja megvenni az MU
-
Turbolada II
őstag
válasz L_YKing #83980 üzenetére
Ja én meg ráolvasásból tudom ki mivel foglalkozik. Szép ez a bunkerfoci.
-
Vladi
nagyúr
Rui Patricio Királyi magaslatokban jár.
il sole non sorge più ad Est!
-
callmeakos
veterán
Ez a döntő elég retek. Ha finoman akarok fogalmazni....
All→M8
-
villamos
őstag
Nemá, most legalább valamiféle futballhoz némileg hasonlóságot mutató dolgot produkálnak...
[ Szerkesztve ]
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
spammer
veterán
Ez a kapufa bmeg... Kellett volna ez a gól, hogy vége legyen már, mert szégyenletesen szar ez a döntő.
[ Szerkesztve ]
-
lacy86
addikt
válasz callmeakos #83985 üzenetére
Nem kicsit ...
En hulye meg most is nezem 😜 -
fatal`
titán
Az utóbbi pár világverseny döntői mind igen fosok voltak (2010 óta), de ez még azok között is kiemelkedően szar.
-
szab.tam
nagyúr
válasz J.Hetfield #83908 üzenetére
"Az a fehér ruhás csajszi nagyon fincsi volt."
de szemét vagy, megetted?ha a zsebpénzedből összegyűjtesz egy 20-ast, megmutatom, hol kapsz ennél sokkal jobbat...
**
nem tudom, mi ez a felháborodás.
rendes játékidőben volt 9 szöglet.
ezzel teljesítették a támadójátékot...
( )**
pepe jó.
ő fogja meglőni a győztes gólt.[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Ringman
nagyúr
a meccs embere valamelyik kapus lesz.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
callmeakos
veterán
Nabazdmeg.....
All→M8
-
spammer
veterán
ott vaaaan
[ Szerkesztve ]
-
KisTücsök
addikt
Azért c-ben is lehetne annyi, hogy a szabadokat nem erőlteti. Már kb én jobban rúgom nála.
Legalább egy fél percet várjatok már mielőtt leírjátok.
[ Szerkesztve ]
-
Turbolada II
őstag
Éder
-
lacy86
addikt
Vegig x-elik az eb-t, erre a vegen meg nyernek is!!!
Vicc ....
-
cyberkind
félisten
Csak így tovább franciák, jó lesz ez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- DJI Mavic 3 Classic FMC drón táska, koffer (Skyreat)
- DJI FPV Racer FMC drón - Fly More Combo + Motion controller
- Tripltek 9 Pro masszív drónos táblagép 1300 nit tartós fényerővel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest