Hirdetés

2024. május 9., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#125971) BenHans válasza Napfénysüti (#125970) üzenetére


BenHans
addikt

Maga az elcsúszós eset előfordul.
Számomra teljesen egyértelmű, hogy a te csapatodé a labda az ejtés után.
Nem maradt ott az ellenfél egy játékosa sem, tehát valószínűleg így gondolták ők is, csak utána jött, hogy nem kapcsoltak időben, hibázott a srác és gólt kaptak, ezért kellett valamit mondani és krízishelyzetben ugye gyorsan talál az ember kifogást, ilyenkor ugye a has is tud kéz lenni, a tenyér meg váll... :D

Több mint korrekt volt amit csináltatok.
Ilyen esetben ha én vagyok az elcsúszó támadó, akkor mindenekelőtt bocsánatot kérek az érintett csapattársadtól, majd ott maradok a játékvezetői labdára és a) hagyom nektek b) megdumáljuk, hogy a fair play jegyében én kigurítom a játéktérről vagy nem kapu fele a kapusnak passzolom.

Amikor az egyik csapatból senki sem marad a labdaejtéshez, akkor az kb egyezményesen annyit tesz, hogy a történteket látva tudják nem az övék.

Hogy mi a helyes döntés az attól is függ melyik csapat milyen játékerőt képvisel és mennyi az eredmény, mert ez mindkét fél szemszögéből torzíthatja az igazságérzetet. :D Ha 3-0 nektek, akkor lehettek urak, max veled kell lenyeletni a békát a clean sheet miatt... :DDD

Mennyi lett a vége?

[ Szerkesztve ]

🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.