Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#123377) BenHans válasza Ringman (#123376) üzenetére


BenHans
addikt

Mi 30M€ + 5 bónuszt + Defrel és Luca Pelle játékjogát ajánlottuk, utóbbira visszavásárlási opció lenne.
Ezt a hírek szerint elfogadta a Cagliari, de a játékos az Inter lépésére vár.
Tehát ha nem is lesz a mienk, legalább feljebb vertük az árát. :D

Flornzivel valami nem kerek. Totti is érdekesen került minden kérdést amiben említették. A szurkolók kétszer is kikezdték egyszer a tavaly nyári Interes pletykák utáni fizuemelés kérés miatt "Florenzi 30 denari", aztán a lazio elleni vereség után vígan nevetgélt Leivával, ezt burkoltan Totti is említette, hogy egyesek nevetgélnek a vereség után, míg mások, itt Lorenzo Pellegrinit említette kimennek a sud elé bocsánatért.
Most azt mondják Florenzi elmenne, Conte akarja, és Dzeko + Florenzi együtt közelebb hozza hozzánk Icardit, mivel Conte már a felkészülésre sem hívja be, a Lukaku üzletbe való bevonást elutasította a MU, Sarri pedig azt mondta Dybala a Juve egyik legjobbja, nem valószínű egy Icardi-Dyabal üzlet. Én azért sajnálnám Florenzit, szerintem fel vannak fújva a dolgok, ahogy ünnepelt a Juve elleni góljánál nem úgy tűnik hogy jellemben sokat változott, egy nagyon jó srác. :/

🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.