Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#114019) DeathAdder válasza venember83 (#114017) üzenetére


DeathAdder
veterán

Nincs olyan h edzőbuktatás, én ebben egyáltalán nem hiszek, ezek ennyit tudnak. Érdekes az edzőbuktatás gyanúja mindig a Mourinho csapatok körül merül fel. De el tudjuk képzelni hogy klasszis játékosok garmada úgy álljon fel egy nívós meccsre, hogy tudatosan ne játszanak jól ezzel magukat is blamálva ország-világ előtt?

Ezek simán kiszopnak a Brightontól, West Hamtől, de láttuk hogy azért hogy tudnak durván jól is játszani néha ha összeáll minden. pl. NC ellen fordítottak 0-2 hátrányból úgy hogy ráborították az ellenre a pályát, de a Spurst is durván lefocizták az első félidőben (igazán utána a másodikban laza 0-3-ra kikaptak :D ) ezek játszanának ha lenne rendszer, de egyszerűen a támadásra nincs semmilyen taktikája azon kívül hogy az egyének majd megoldják.

Érdekes h Mou amennyire zokszó nélkül lapátra tett a múltban kb. bármilyen klasszist, vagy legendát, most annyira nem mer Pogbához nyúlni, akit nagyon nem tud használni. 4231-ben nincs neki helye, pedig az a felállás állna jól Mou-nak egy Herrera-Matic féle régimódi double pivotban (semmi extra nem lenne az sem, de simán nyernék a meccseik jó részét). Mert ez a jelenlegi annyira szedett-vedett, amiből csak Pogba emelkedik ki úgy ahogy, ebben a felállásban nélküle ez egy középszer csapat lenne.

Még a Martial, Pogba, Sanchez szerű játékosok sem akkora klasszisok, hogy rendszer nélkül kimagaslók legyenek, legfeljebb egykét meccs erejéig. Itt egy új edző varázsütés szerűen meg fog változtatni mindent rövid időn belül.. egyes edzők még a középszerekből is képesek erős csapatot építeni, nem hogy olyan alapanyagból amilyen a mu-nál van

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.