Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Astra kalandok @Első rész
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuromoj
veterán
Lukita
Tökéletes beszédet mondott.Szerk.:
Sanya bá, Don Florentino mellett foglalt helyet.[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
pruzsi
őstag
Üdv!
Linkelnétek nekem egy rendes fifa szabvány futball labdát ami vásárolható akár magyar vagy külföldi oldalról.
Természetesen füves pályára elsősorban. 20 évvel ezelőtt volt egy remek labdám valódi bőr 20ezer ft volt,most úgy láttam szintetikus bőrből vannak? vagy csak félreolvastam. Vettem egyet csak úgy tavaly és álltában tönkrement 4000ft volt .D -
vond
MODERÁTOR
válasz pruzsi #113153 üzenetére
Ha rendes, hivatalos labdát szeretnél, akkor az Official Match Ball (OMB) jelzésűeket keresd, ahogy nézem 30 ezer környékén, vagy afölött. Az ilyen 4-5 ezer forintosak csak rosszabb minőségű replikák.
Amúgy '86 óta szintetikusak a labdák, de azokból is vannak nagyon jó minőségűek, sőt. Volt nekem egy Adidas Fifa Tango Messina-m, aztán egy Adidas Fifa Etrusco Romano-m (az olaszországi VB labdája). Utóbbi még talán meg is van valahol. Bitang jó lasztik voltak. A 90-es éveket végigtoltuk velük, sokszor napi 10-12 óra focizással. Sokévesen persze már kopottak voltak, de a minőségük nem változott. Ha nagyon koncentrálok, még érzem a kezeim között, ahogy serceg a kopás, ahogy forgatom, meg ahogy ráfújunk reggel a biciklipumpával, aztán megyünk ki vele a terepre. Hjajjj... *sóhaj*
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
BenHans
addikt
válasz venember83 #113148 üzenetére
2 posztra is, de nem feltétlen középpályára...
Igen, hiányoznak, de koránt sem annyira mint ahogy jelenleg a tabella mutatja.
Ja és kurtára nem védem Monchit, semleges a pali, majd ha letett valamit a filozófiájával itt is akkor védem majd, addig meg csinálja a dolgát, ha botrány lesz akkor úgyis elkergeti a sud, az égő autó után már gépre is fog ülni azt garantálható.
Lenyilatkozta hogy a sevillai módi itt nem jön be, itt nem az EL a cél és más a felfogás, más a szurkolói kultúra is. Legalább már érzi...
Pallotta is fel kell ébredjen most a csapattal együtt.
Olyan a római szurkolói csoportok oldalain a hangulat, hogy nem lesz elnézve további mellébeszélés és eladás.
Most elő kell húzni valamit Monchinak is ha békében akar maradni.---- ----
pruzsi: A Fifa Quality Pro labdákat keresd. Én tudom ajánlani a Mitre, Select és a Decathlonos Kipsta F900 Fifa Pro plecsnivel ellátott labdákat is, ezek olcsóbbak. Amúgy pedig Nike, Adidas official match ball, ebből kapsz BL, EL és bajnokságra készítettet is mivel ilyenekkel játszanak.
Itt részletezik a minősítést. Itt pedig szűrni tudsz.
A komolyabb labdák már hőillesztettek, látható varrás nincs rajtuk tehát nem bőrből vannak, és nagyon fontos, hogy nem szabad őket leereszteni mert sérül az illesztés.[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
forceberg
veterán
válasz BenHans #113155 üzenetére
A németek különcök
Nem Nike, nem Adidas és kézzel varrott:
[DER BUNDESLIGA BRILLANT APS]http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
szami777
addikt
Salah gólja Puskás díjas? Wtf
Valaki irja már le nekem, miért, mert fejből több tucat szebb gól jut eszembe.
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Peterhappy
őstag
válasz szami777 #113160 üzenetére
Vigaszdíj.
Nálam Quaresma gólja lett volna a befutó, de azt hiszem legalább ennyien furcsállták volna, ha ő nyer.
Egyébként, ha jól tudom, a Puskás-díjat nem a szakma választja meg, hanem a szurkolók szavazzák a fifa honlapján. Vagy az csak részint számít bele?
Egyiptom esetében egy közel százmilliós országról beszélhetünk, melynek lakói szavazhattak az országuk nemzeti hősére, legismertebb sportolójára.Mi is megszavaztuk Zoli gólját az EB legszebbjének, pedig valljuk be, azért inkább csak dobogós volt
Na, Egyiptomban tízszer annyian élnek. Plusz csapd hozzá a Pudli szurkolókat, akad belőlük is bőséggel -
gyuromoj
veterán
válasz L_YKing #113156 üzenetére
A szervezet az alternatív csapatokat is ismertette:
A 2. számú csapat
Thibaut Courtois (Chelsea/Real Madrid) – Daniel Carvajal (Real Madrid), Thiago Silva (Paris Saint-Germain), Samuel Umtiti (Barcelona), Kyle Walker (Manchester City) – Kevin De Bruyne (Manchester City), Toni Kroos (Real Madrid), Paul Pogba (Manchester United) – Harry Kane (Tottenham Hotspur), Neymar (Paris Saint-Germain), Mohamed Szalah (Liverpool)A 3. számú csapat
Keylor Navas (Real Madrid) – Joshua Kimmich (Bayern München), Diego Godín (Atlético Madrid), Gerard Piqué (Barcelona), Jordi Alba (Barcelona) – Andres Iniésta (Barcelona/Visszel Kobe), Isco (Real Madrid), Ivan Rakitic (Barcelona) – Antoine Griezmann (Atlético Madrid), Romelu Lukaku (Manchester United), Luis Suárez (Barcelona)A 4. számú csapat
Gianluigi Buffon (Juventus/PSG) – Benjamin Pavard (VfB Stuttgart), Giorgio Chiellini (Juventus), Dejan Lovren (Liverpool), Kieran Trippier (Tottenham Hotspur) – Sergio Busquets (Barcelona), Casemiro (Real Madrid), Philippe Coutinho (Liverpool/Barcelona) – Edinson Cavani (Paris Saint-Germain), Paulo Dybala (Juventus), Sadio Mané (Liverpool)Az 5. számú csapat
Marc-André ter Stegen (Barcelona) – Sime Vrsaljko (Atlético Madrid/Inter), Virgil van Dijk (Southampton/Liverpool), Mats Hummels (Bayern München), Yerry Mina (Barcelona/Everton) – Nemanja Matics (Manchester United), David Silva (Manchester City), Arturo Vidal (Bayern München/Barcelona) – Karim Benzema (Real Madrid), Robert Lewandowski (Bayern München), Mario Mandzukic (Juventus)PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Peterhappy
őstag
Horváth Feri -> Hali
Bámulatos ez a magyar edzőkeringő.
-
gyuromoj
veterán
THE BEST - MENS's PLAYER 2018
(szavazatok pontosan)PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
vond
MODERÁTOR
válasz Peterhappy #113163 üzenetére
Még nem hivatalos, de bámulatos, igen.
-
vond
MODERÁTOR
válasz Peterhappy #113166 üzenetére
Hát, ismerve a hazai viszonyokat és szokásokat, nem lett volna nehéz eltalálni.
Ettől most aztán minden megoldódik, szárnyalni fogunk, hirtelen lesz jövőkép, meg minden. Persze...
Amúgy szombatra negyedórás bojkottot hirdettek a szurkolói csoportjaink. Eredménye úgyse nagyon lesz, mert magasról szarnak rá a vezetők, hogy mit éreznek a szurkolók, meg hogy 500 vagy 5000 néző van. De mi kb. ennyit, és ehhez hasonló dolgokat tudunk tenni. Mondjuk én a régi idők emlékére kiosztanék pár pofont is, biztos, ami biztos.
[ Szerkesztve ]
-
alázógyík
addikt
válasz Peterhappy #113163 üzenetére
Hihetetlen mélységekben a Magyar fodball....
-
vond
MODERÁTOR
válasz Peterhappy #113168 üzenetére
Kb. 25 éve járok meccsekre, abból 15 éve aktívan fotózom, videózom a Halit, de főleg a tábort. Megjártuk már a mennyet és a poklot is, nem is egyszer, de mi mindig kitartunk, mert mi magunk vagyunk a Haladás. A vezetők és a játékosok csak cserélgetik egymást időről-időre, és többségüknek semmit nem jelent a klub (tisztelet a kevés kivételnek).
[ Szerkesztve ]
-
adise
őstag
Értem ezt a Salah imádatot es a felhajtast korulotte meg jo kis jatekos, de azert nah. Ez nem volt az ev golja egyaltalan. Sot meg talan nem is jelolni valo.
[ Szerkesztve ]
-
Peterhappy
őstag
Nem volt egyértelmű számomra az előző hsz-edből.
És még csak tanulgatom, ki az, akit érdekel a mennyei, ki az, aki esetleg szurkol is valamelyik csapatnak (és melyiknek) és ki az, aki esetleg jár is meccsre. (A topic összefoglalóban nincs benne mindenki). De most jól megjegyeztelek magamnak - és ezt veheted nyugodtan fenyegetésnekÉs amúgy restecp
[ Szerkesztve ]
-
vond
MODERÁTOR
válasz alázógyík #113173 üzenetére
Ne is mondd, azon poénkodunk (vagy inkább szörnyülködünk), hogy nehogy most meg elkerüljük egymást a Zetével. Hiányoznak a derbik nagyon. Ők feljutnak (bár ott is bóhozat megy, ahogy hallom), mi meg kiesünk (ráadásul pont 100 évesen). És akkor méltóan az elmúlt évtizedek mérhetetlen vezetői fasságaihoz, a másodosztályban ünnepeljük a centenáriumunkat. Gyönyörű lesz.
(#113172) vighpeter: A topikban én is csak nemrég óta rontom a levegőt. De majd jól beírom magam az összefoglalóba, aztán akkor világos lesz a szimpátia.
(#113168) vighpeter: Még erre visszatérve. Sokan hülyének néznek, de én állandóan azt mondogatom, hogy kicsi stadiont építettek ide. Azt most hagyjuk, hogy valójában mennyibe került, és hogy inkább mire kellett volna költeni (amivel teljesen egyetértek).
Nagyjából 8-9 ezer eladható jegy van. Szerintem ez nagyon kevés. Végig a kiesés elől menekülve, ilyen fos focival is mindig volt 4-5-6 ezer néző, a nagyobb meccseken mégtöbb. Ha egyszer netán a dobogóért mennénk, vagy urambocsá' nemzetközi meccset játszanánk, mindjárt kicsi lenne. Az meg szépen nézne ki, hogy idevarázsoltak egy csodastadiont 16 milliárdért, de fel kell mennünk Pestre BL/EL meccset játszani. Persze, hol van ez még, meg lesz-e ilyen egyáltalán. De szerintem akkor is kicsi ide ez a 8-9 ezres stadion.
Debrecenben kevesebb pénzből felhúztak egy 20 ezres arénát. Mondhatnánk, hogy ott nincs csarnok, de akkor is. Azért ez nem lett jól összerakva. 14-15 ezrest simán elbírt volna a város/megye. A beton, meg a székek nem kérnek enni. Ja, és abszolút nincs kihasználva, nincs semmi egyéb rendezvény. Persze, hogy nem tudják így fenntartani.
A régi Rohonci út az olyan volt, amilyen (a végén már bokáig gázoltunk a húgyban), de Zete, Fradi ellen, meg pár nagyobb meccsen bőven 10 ezer felett volt a nézőszám. És akkor sem a bajnoki címért mentünk.
[ Szerkesztve ]
-
vond
MODERÁTOR
válasz Cartevo #113175 üzenetére
Áhhh, még ha "hagyományosan" épülne fel, akkor talán, de ezt a cirkuszi sátrat nem fogják szétszedni. Max. ha majd ránk szakad.
Mondjuk ez most tényleg a legkisebb gondunk. Csak zavar, hogy jobban is meg lehetett volna csinálni. Arról nem is beszélve, hogy elvileg ugye teljesen fedett a lelátó, de egy eső és gyengébb szél esetén az alsó 5-6 sor fullosan elázik, mert az első sor előtti korlát felett egy centivel sem húzták beljebb a tetőt. Pedig ott még jön kb. 3-4 méter műfű, aminek ugye nem igazán hiányozna az eső. Gratula a tervezőnek, meg annak, aki erre rábólintott.
Amúgy még amikor bontották a régit, összeírtunk kb. 200 dolgot, hogy mire kellene figyelni. Hát, elvétve sikerült egyet-egyet megvalósítani. De szerintem azokat is véletlenül. Pedig egyik sem került volna százmilliókba, csak egy kis odafigyelés, és értelmes gondolkodás kellett volna. Újabb adalék, hogy mennyire érdekli a mindenkori vezetést a szurkolók véleménye.
[ Szerkesztve ]
-
vond
MODERÁTOR
válasz Tibiajax #113177 üzenetére
Semmi különöset. Itthon (és mindenek előtt) a Hali és természetesen a válogatott, külföldön a MU, és az angol válogatott, plusz ha még meg kell említeni valakit más országokból, akkor Roma, és egy kicsit Dortmund (de főleg a szurkolók miatt).
-
addikt
Isco 3-4 hétre kiesik vakbélműtét miatt.
A legjobbkor, hiszen csak Sevilla meg Atletico meccsek jönnek...[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
BenHans
addikt
Ez mi? Az Inter mire kapott büntetőt?!
A labda éppen hogy érintette a figura kezét a beadásnál a 16-os vonala fölött kb, irányt sem változtatott és próbálta is elhúzni a kezét.️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
addikt
Újabb fostalicska produkció a United-től az Old Traffordon.
"You're getting sacked in the morning"
José-nak éneklik a vendég szurkolók.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
A MU máris bedobta a törölközőt a Liga kupában.
Tizenegyes párbajban belőttek zsinórban minden próbálkozást egészen 7 - 8 -ig. Aztán a 8. United rugó kihagyta.
[ Szerkesztve ]
-
vond
MODERÁTOR
Na ez ám a szégyen, gyalázat: [link]
De egy buziemelesz, vagy egy bedobott szotyis zacskó után már jön is a többszázezres büntetés. Anyátokat, azt.
MU ligakupa búcsú? Erre meg már nem is mondok semmit.
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
Titkon, nagyon mélyen bent azt remélem hogy a pool is így járjon ma és minimum egy full B csapattal
__
a Salah ügyre meg: vicc az egész, simán volt csak neki is 5 szebb gólja ennél, de felesleges ezen fennakadni, az uefa meg Cének (nahátt, aztaaa) adta a legjobb csatár díjat, aki a Juve ollón kívül kész homály volt a kiesési szakaszban, míg pl. Salah minden meccsen villogott (amíg nem mattolták).
-
Tibiajax
nagyúr
hjaaj gyerekek, csak most látom, mi lett az év gólja..
hát legyen csak egy rövid a vélemény-nyilvánitásom:
-
Tibiajax
nagyúr
válasz DeathAdder #113189 üzenetére
nagyon gáz..
néztem a csíjátadót, de pont ezt a részt nem láttam. pedig de megnéztem volna az arcokat, amikor -gondolom- bemutatták a győztes gólt..
főleg krisztiánóét -
NyxNyxNyx
addikt
válasz BenHans #113145 üzenetére
Igen erről volt már szó. A PL színvilága is sokkal szebb. Nem tudom, hogy felturbózták-e a színeket, vagy Angliában alapból zöldebb a fű, de érdemes lenne a többi bajnokságnak is csinálni ezzel valamit.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
KisTücsök
addikt
válasz DeathAdder #113187 üzenetére
Nananana. Ma a chelsea fog kiesni. Értem???
-
vond
MODERÁTOR
Na, születésnapomra kapok egy új Haladás edzőt (holnap lesz a bejelentés). Szebb ajándékot is el tudtam volna képzelni.
Ha holnapig még Zidane (vagy valaki más) is megérkezne Mou helyére, annak legalább örülni is tudnék.
-
-
DeathAdder
veterán
-
[CS]Blade2
addikt
Nem tudom, hogy észrevette-e valaki, vagy lett-e belőle hír, vagy valami,
de a tegnapi ANGLIA: FA Kupa - Selejtező-t nézve, az eredmenyek.com-on, ha az előző forduló eredményét nézzük, akkor
15 meccsből 15 döntetlen. Csupa: 0-0, 1-1, 2-2 és 3-3 az egész forduló. -
Peterhappy
őstag
válasz [CS]Blade2 #113199 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI FPV Fly more combo + sok tartozék
- DJI Mavic 3 Classic / Pro / Cine FMC drón táska, koffer (StrartRC)
- DJI FPV Drone - bontatlan - 2 év garancia
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +DJI hátizsák +Lumenier antennák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest