Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- aquark: Tapasztaltabb motorosok segítségét kérném!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Amikor a Samsung Galaxy AI írja meg helyettem a blogot...
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z'Z"
őstag
válasz
BenHans #106938 üzenetére
Évente lehetne cserélni a szövetségi kapitányokat, sajnos egyik se tudna nagyobb eredményt felmutatni.
Mindenesetre bízom Rossiban.
Egyébként a legnagyobb probléma szerintem, hogy nincsenek nemzetközi szinten elismert edzőink, akik nagyobb csapatokat irányítanának, kivéve Dárdai.
A klubokhoz is behozzuk a külföldi edzőket, gondolom nem kis fizetésért, de semmi látszatja, már évek óta.
Pedig vannak tehetséges magyar játékosok, akikre lehetne építeni, csak eltűnnek a süllyesztőben, vagy rossz csapathoz igazoltatják őket. stb.@ sh4d0w :
YT-n teljesen más, mint élőben.Más:
Ezek az oroszok milyen vodkával tuningolják magukat, vagy VVP papa beígért mindenkinek egy kis szibériai lágert?
[ Szerkesztve ]
-
-
szami777
addikt
Köszi srácok, minden világos.
Nekem a kijutás már elég.
-
BenHans
addikt
-
villamos
őstag
2-0
De ott a harmadik is...
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
válasz
villamos #106931 üzenetére
Na ácsi.
Cikk első sora:
"Továbbra is a 2020-as Eb-döntőbe jutás a magyar férfi válogatott legfontosabb célkitűzése"Itt kikoptem a söröm, miközben olvastam. Meg gyorsan megnéztem, hogy ez most foci, vagy vízilabda topik.
Ez most komoly, vagy lemaradtam valamiről?
Valaki legyen olyan kedves, vilagosítson fel.[ Szerkesztve ]
-
BenHans
addikt
válasz
hobizoli #106923 üzenetére
Iggeeeennn. Végre.
Mi történt ezekkel a szövetségnél? Mert nem hinném, hogy hirtelen megtáltosodtak.
Honnan jött az ötlet? Ki vette észre, hogy kiakad a bullshitométer és ezzel a palival barátságos meccsre sem jutunk ki?Dárdai után az első olyan ember akinek örülök.
Kíváncsi leszek a keretére.
Kezdje a védekezésnél olasz módra, utána jöhet a támadásvezetés kontrából, és a csapat feltüzelése.
A jelenlegi képességekkel ennyi lehet a repertoár, de mint láthattuk Dárdainál működött.[ Szerkesztve ]
-
Szilofon
aktív tag
Ha a kommentátor nem mondja,észre sem veszem hogy benne van a csapatban Salah
[ Szerkesztve ]
-
Z'Z"
őstag
Nem csak a magyaroknak kritikus az első negyed óra.
-
-
Z'Z"
őstag
válasz
venember83 #106928 üzenetére
Azt hittem, már végleg visszavonult.
-
villamos
őstag
válasz
cyberkind #106929 üzenetére
A belga szakember nem tart igényt végkielégítésre.
MLSZ hivatalos közlemény[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
-
cyberkind
félisten
válasz
LyonnaisFan1 #106921 üzenetére
Remélem jó sokba volt nekünk!
-
törölt tag
válasz
LyonnaisFan1 #106921 üzenetére
Végre info.
-
MdewC
nagyúr
Hehehe.
-
hobizoli
nagyúr
Marco Rossi az új szövikapi
-
LyonnaisFan1
őstag
Leekens vette a kalapjat, koveti Marco Rossi
A nap legjobb hire. -
DeathAdder
veterán
Hát ezen a meccsen mindkét oldalon a két ász volt a legszürkébb a komplett mezőnyben
Afrikai csapat 11 meccs után először tudott nyerni a vb-n
-
paatrick
őstag
Na ezzel vége az első körnek. Eddig a spanyolok nyerik a VB-t.
ezt itt hagyom
-
Z'Z"
őstag
válasz
Napfénysüti #106917 üzenetére
Zsuzsival azt is behúzzák.
-
-
paatrick
őstag
Szczesny az Arsenalos fénykorát idézi
-
Ringman
nagyúr
válasz
DeathAdder #106912 üzenetére
a fekete fiú vezeti a labdát? (copyright vitár)
-
villamos
őstag
Ehh... ilyen gólt...
-
DeathAdder
veterán
Szegény retardált kommentátornak fogalma nincs hogy sané meg mané két különböző játékos a szenegáli csapatban, kíváncsi vagyok a félidőben rászólnak-e a fülére...
-
Z'Z"
őstag
BAJNOKOK LIGÁJA
A SELEJTEZŐ 1. FORDULÓJÁNAK PÁROSÍTÁSA
F91 DUDELANGE (luxemburgi)–VIDEOTON (magyar)SELEJTEZŐ 2. FORDULÓJÁNAK PÁROSÍTÁSA
• BAJNOKI ÁG (értelemszerűen az első selejtezőkör győztesei lesznek érdekeltek az új bekapcsolódók mellett)
Ludogorec/Crusaders–F91 DUDELANGE/VIDEOTONA SORSOLÁS ELŐTTI CSOPORTOK
1. CSOPORT
Kiemeltek: APOEL (ciprusi), Qarabag (azeri), Sheriff (moldovai), The New Saints (walesi), Videoton (magyar)
Nem kiemeltek: Shkëndija (macedón), F91 Dudelange (luxemburgi), Olimpija Ljubljana (szlovén), Suduva (litván), Torpedo Kutaiszi (grúz).2. CSOPORT
Kiemeltek: Ludogorec (bolgár), Legia (lengyel), Malmö (svéd), Rosenborg (norvég), HJK Helsinki (finn)
Nem kiemeltek: Víkingur (feröeri), Crusaders (északír), Cork City (ír), Valur Reykjavík (izlandi) és az előselejtező győztese3. CSOPORT
Kiemeltek: Celtic (skót), Asztana (kazah), Crvena zvezda (szerb), Hapoel Beer-Seva (izraeli), Kukësi (albán), Zrinjski (bosnyák)
Nem kiemeltek: Spartak Trnava (szlovák), Valletta (máltai), Alaskert (örmény), Szutjeszka (montenegrói), Spartaks Jurmala (lett), Flora Tallinn (észt) -
Tibiajax
nagyúr
válasz
MdewC #106906 üzenetére
jajj anyám...
de ezt szeretem bennetek, ti legalább értitek a gondolataimatszóval info! +info, plz... ha, már felnéz az ember ebbe az elátkozott topikba
a léggömbös gif, nna az kurva jó volt.
olyan jöhet bármkor. az egy annyira őszinte és vicces volt, tele egyszerre humorral és igazsággal, isten tartsa meg az alkotóját
[ Szerkesztve ]
-
MdewC
nagyúr
válasz
venember83 #106905 üzenetére
Tibi úgy értette, hogy nem lehet minden meccs Juve bajnoki szintű.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Szilofon #106874 üzenetére
bármi mást
Volt pár meccs már. igen.....észrevettük
De nekem csak a Spanyol-Portugál tetszett. igen, jajj mint mindenkinek... azon volt a legtöbb gól!
A többi sótlan volt. igen, minden vb-kezdés ilyen.. egy jó meccs, többi puhatolózás, meg bemelegítőmeccs. mit vársz, bl-döntőket? ki akar lesérülni már az első meccsen, kibszott erőfoci a mai, sós meccseket akarsz? nézzél béel-elődöntőket -
vond
MODERÁTOR
válasz
ZavaBalazs #106900 üzenetére
Kösz, most láttam én is az összefoglalóban. Ezt legalább nem nagyon lehet vitatni. Kemény lesz azért így 10 emberrel az egész meccsen.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mini 3 Fly More Combo Plus RC drón szett - új állapot, garancia, 1x battery, 2x battery plus
- Loreal x Zuvi AirLight Pro professzionális hajszárító // Számla + Garancia //
- DJI Mini 3 RC drón szett - új állapotban, garanciával (3)
- DJI RCN1 drón távirányító (RC-N1)
- Oakley Five Sqared Polarized 9238-0654
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest