Hirdetés

2024. március 28., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#105999) DeathAdder


DeathAdder
veterán

Érdekesség:

Loris Karius a BL-döntőt követően az Egyesült Államokba utazott, hogy egy kivizsgáláson vegyen részt. A német kapus egy könyököst kapott Sergio Ramostól, és az esetet követően születtek a jól ismert hibái.

Dr. Ross Zafonte és Dr. Lenore Herget orvosok jelentései:

"Számos kérdés érkezett már felénk Loris Karius egészségügyi helyzetében kapcsolatban. Mr. Karius engedélyével szeretnénk közölni ezeket az információkat, mielőtt más hírek kezdenének terjedni vele kapcsolatban.

Május 31-én Mr. Karius átesett egy átfogó vizsgálaton, amelyet Dr. Ross Zafone és Dr. Lenore Herget végzett el Bostonban, a massachusettsi kórházban.

Miután figyelmesen végignéztük a felvételeket és kivizsgáltuk az eset utáni reakciókat, elmondhatjuk, hogy Mr. Karius május 26-án agyrázkódást szenvedett. (Ramos fejjel nekilökte a kapufának)

Az elemzéseket követően felfedtük, hogy az agyrázkódás hatásai később is fennmaradtak, amelyek vizuális zavart okoztak nála és ezek vezethettek az ismert eseményekhez.

Megjegyezendő, hogy Mr. Karius jelentős javulást produkált az eset óta és teljes felépülést számítunk az esetében.

Ilyen mélységű információt szeretnénk csak biztosítani a média számára. A többi médiával kapcsolatos érdeklődés csak a Liverpool FC sajtó referensei útján lehetségesek."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.