Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#105301) villamos


villamos
őstag

Újpest győzelem a büntetőpárbaj után. :C

Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!

(#105302) Ringman válasza villamos (#105301) üzenetére


Ringman
nagyúr

;]

(#105303) sh4d0w válasza venember83 (#105282) üzenetére


sh4d0w
nagyúr
LOGOUT blog (1)

Köszi, egy élmény volt! :R

https://www.coreinfinity.tech

(#105304) forceberg válasza Tibiajax (#105258) üzenetére


forceberg
veterán

Még a gépet is becsempésztem, de jó sötét volt a fiesta idején! :))
(majd lesz több kép is)

http://www.flickr.com/photos/4ceberg

(#105305) BenHans válasza venember83 (#105282) üzenetére


BenHans
addikt

Köszi.
Bár én néztem élőben, de mivel megunhatatlanok így "öregen" is a Capitano passzai, újra fogom nézni. :B

🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

(#105306) venember83 válasza DeathAdder (#105294) üzenetére


venember83
nagyúr

Sarri Oroszországba megy, ha nem tévedek, akkor a Zenithez.

(#105307) venember83 válasza BenHans (#105192) üzenetére


venember83
nagyúr

Kele Jani védeni próbálta Martinezt:

Rég kavarta fel a magyar sajtót annyira egy nemzetközi futballsztori, mint Radja Nainggolan kipenderítése a belga válogatottból. Azt most hagyjuk, hogy az eset maga ezer éves (Martínez kapitány közismerten fasírtban volt a középpályással már jó ideje, okkal), koncentráljuk csak arra, miképpen mutatja be a szakág címerállatának számító felszínességet az ügy tálalása.

📌Nainggolannak van egy baromi komoly posztriválisa a keretben: Moussa Dembelé az elmúlt években stabilan a PL legjobb középső középpályásai között volt, skilljei simán pótolhatatlanok egy olyan csapat számára, amelyik rendre bajban van azzal, hogy mit kezdjen egy komolyabb letámadással. Ja, hogy távolról nem lő olyan jól, mint Radja? Tényleg baromi fontos szempont, nem mondom.

📌Ettől mondjuk Nainggolan még pont benne lehetne a keretben, mert körökkel jobb középpályás Fellaininél, vagy Witselnél, de a nagy helyzet az, hogy egy szövetségi kapitánynak nem feltétlenül mindig az n darab legjobb játékosát kell elvinnie egy tornára. Nainggolan korábban ráadásul megkapta az esélyt Martíneztől, hogy bizonyítsa, képes érett kerettagként viselkedni, de a római játékosnak ez nem jött össze - ivott, cigizett, bomlasztott a válogatott táborában. Nem tartotta be a kapitány amúgy nem túl bonyolult játékszabályait. Innentől mi a kérdés? Ne feledjük: egy vb-szereplés alatt elsősorban közösségként kell jól vizsgázni.

📌És akkor a lényeg: lehet élcelődni Martínez érvelésén, a taktikai szemponton, de baromira érdekelne, hogy a most pattogó futballszakik közül mégis mennyien látták játszani ezt a belga csapatot az Eb óta (tehát Martínez regnálása alatt)? Gyanítom, hirtelen kissé kirostálódna a mezőny... Ez persze nem gond, csak ilyenkor ne felejtsük el, micsoda különbségek adódhatnak vélemény és vélemény között, hitelességet tekintve.

(#105308) DeathAdder válasza venember83 (#105307) üzenetére


DeathAdder
veterán

Egyetértek vele, nekem is hasonló a véleményem, csak nem tudtam így leírni :D

Nainggolan képtelen volt betartani Martínez szabályait, nem tetszett neki, hogy nem alapember.
Ugye próbálkozott vele korábban is, csak hát éppen az derült ki számára, hogy a faszi nem igazi kerettag. Gondolom az edzőtábor alatt is voltak negatív tapasztalatai..

Szerintem is vicces ez a nagy sajnálkozás sajtóban. Dembelé hiányát a kutya nem kérdőjelezné meg, hol ott az egész PL egyik ha nem a leginkább alulértékelt játékosa. (érdekes viszont hogy pl. Emre Cantól meg úgy el vannak sokan szállva)

Mindig lesz olyan játékos akit a képességei ellenére az edző nem kedvel. Csak akkor miért nem mondja ki nyíltan, hogy fiam te egy remek játékos vagy, de alkoholista és nikotinfüggő, és a modorod, a habitusod miatt nem vagy igazi kerettag, jogom van feltételezni hogy ez nem lenne a keretre jótékony hatással ezért inkább mást viszek ki helyetted a vb-re.

Érdekes Klopp is -mint később kiderült- azért engedte el a tél közepén Coutinhot mert látta hogy mennyire zavart okozott a csapaton belül hogy már nem akar ott futballozni, ráadásul a kis szarházi próbálta maga mellé állítani a csapattársait is.

[ Szerkesztve ]

(#105310) venember83


venember83
nagyúr

Nahát, Pogba és Milinkovics-Szavics érkezése esélytelen. Mekkora meglepetés. Pedig micsoda fricska lett volna a Polpo visszahozása kölcsönben két évre.

(#105311) BenHans válasza venember83 (#105307) üzenetére


BenHans
addikt

& DeathAdder:
Egyben, pontokba szedve válaszolnék nektek ha nem gond.

1) Ez a pali annyira objektív, amennyire a #besztlíg szemüvege épp engedi.
De hát mindenkit is ismer, mindent is tud, tehát aki #besztlíg csapatban játszik annál indokolt a középszer ellenére is magas piaci érték és amúgy is jobb mert... Kommentekben vitatja is Nainggolan "szintjét", szerinte nem klasszis a posztján és "minimum united vagy arsenal, juventus szint". Ezek után gondolkodtam el azon, hogy foglalkozzam-e a kérdéssel és arra jutottam, neki nem, de nektek mindenképp szeretnék válaszolni.
Persze nem tagadom, vannak jó meglátásai, elemzései.

2) A 2. pontja hülyeség. Nem kell mindenáron kimosdatni. Azt hiszem futballról van szó, az öltözőtől a pályáig, nem pedig Witsel, Fellaini és Martínez védőbeszédről. Ivott, cigizett, gyorshajtott, késett 3 percet, lassabban köti a cipőjét, sőt még a sportszárat is kiszakítja. :Y Na szóval, Cruyff is dohányzott de tudjuk mit tett a pályán, más is dohányzik és iszik csak titkolja. Értem, hogy a pc világában élünk, de hányok attól, hogy amiről nem tudunk az nem fáj. Ő, de menjünk csak vissza picit. A késésért miért csak őt vette elő az újságírók előtt? Hmm... Meg Ninja bomlaszt, ja persze, hihető azok után amit a társak mondanak róla a Rómában. Maradjunk annyiban, hogy fontos az öltözői jelenléte. Bocsánat ez nem az óvoda, nekem is dohányzik pár csapattársam én mégsem dohányzom, nem hiszem, hogy miatta válna bárki nikotinfüggővé a klubjában.
Na a lényeg, hogy amíg csúszik mászik fut mint a barom, küzd minden labdáért akkor legalább ne a pályán kívüli életmódja miatt rakják ki, ugyanis úgy fest nincs hatással a teljesítményére.
"Dembelé az elmúlt években stabilan a PL legjobb középső középpályásai között volt, skilljei simán pótolhatatlanok egy olyan csapat számára, amelyik rendre bajban van azzal, hogy mit kezdjen egy komolyabb letámadással." Amikor Radja nincs ott az AS Roma kezdőjében, szalmaszálon függ a középpályás játékunk stabilitása és sikere úgy támadásban mint védekezésben, olyan ez, mint amikor a fatorony játékban a támasztéknál kezded a bontást.

3) Taktika mi?! A sokat látott Kele János. Mindenki 3-4-3-as és 3-4-1-2-es felállást vár, Mexikó ellen De Bruyne mégis az 5-3-2 miatt akadt ki Martínezre. Ezek után meg ne merjen húzni mást, ha már a felállás miatti taktikai berendezkedésre hivatkozik. Vagyis húzza csak meg, aztán menjen a πtsába.
Amúgy itt is kapóra jön a Spalletti - Di Francesco váltás. Három azaz 3! különböző szerepkörben játszatták és kifogástalanul megoldotta a védekező és a támadó felfogású játékot is, box-to-box ahogy mondják. Nem szubjektív vélemény, bárki megnézheti a statjait, értékeléseit és meccseit.
Százszor sokoldalúbb játékos ő, mint sok más és ezzel nem Dembélé érdemeit vitatom, neki is ott a helye, De Bruyne is egyértelmű bár nem is ugyanaz a játékstílus.
De ne gondoljuk túl, egyszerűbb is lehet a képlet. Mi van akkor ha kidől valaki? Fellaini, Tielemans, Witsel és
Dendoncker közül ki az aki -most hagyjuk ki Radját- minőségben pótlást jelent? Ne vicceljünk.
Azt írja, "Martínez szerint túl fegyelmezetlen" CM-ként. Tehát mégis viccelődünk, mert ez vicc annak aki követi a játékát, ismeri a szerepét vagy szerepeit és látja miként csapódik le a pályán a hiánya.

4) A mezszáma, és az én kedvenc számom is, tehát legyen 4. pont. :D
- kérdés a 40 millióért - Ki is bomlaszt valójában tisztelt szöv.kap. úr?
a) Egy edző, aki nem talál megfelelő taktikát a csapatához, ezért nem tudja kiaknázni a full teljesítményt.
b) Egy edző aki csak egy embert emel ki a sajtó előtt, mindig más és más a kifogással, önigazolást keresve.
c) Egy edző, aki kitesz egy ilyen kaliberű játékost, aki mellett ezt követően is nyíltan kiáll pár társa.
d) Egy játékos, aki buliban ivott, cigizik, mindezt fel is vállalja, de cserében a pályán mindig 110%-ot ad.

Segítségek: Felező (nem ajánlom mert ha kimegy a d, akkor nagyon nehéz lesz válaszolni). Telefonos segítség (azt ajánlom Kele Jánost hívja, különben könnyen kompromittálhatják). Közönség (nos, ezt végképp nem ajánlom, a zúgolódást hallva, csak egy lehetséges választ tudtak kizárni...).

[ Szerkesztve ]

🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

(#105312) Peterhappy válasza venember83 (#105310) üzenetére


Peterhappy
őstag

Van arra esély, hogy együtt játszanak idén - Manchesterben. Rémlik, hogy az United tárt karokkal várná M-S-t.

@DeathAdder: köszi, érdekes cikk volt. A legjobb kifejezés valóban az, hogy Emery-nek megvannak a maga korlátai. De benne van a pakliban, hogy ezeket az Arsenalnál leküzdheti. Nekem is a Sevilla-hasonlat ugrott be; biztos, hogy könnyebb dolga lesz, mint a párizsi szupersztárokkal és az is tuti, hogy rosszabb edző nem lett az ott eltöltött évek alatt. Sajnos AW utolsó éveihez képest előrelépni nem lehetetlen, akkor pedig lehet realitása akár BL-t érő helyezést megcsípni. Azt a pluszt épp az ellenfelekből történő alapos felkészülés jelentheti - ha ezzel csak +10 pontot hoz a konyhára idegenben, már ott lehetnek az Ágyúsok ismét a PL elitjében.

Mindettől függetlenül én még mindig Mikelnek örültem volna jobban.
Arról meg inkább nem mondok semmit, hogy egy szóbeli egyezségtől az utolsó pillanatban visszakoztak. Nem az első eset, hogy bizonyságot nyer, Gazidis nem lenne versenyben az "év tulajdonosa" címért.

(#105313) venember83 válasza Peterhappy (#105312) üzenetére


venember83
nagyúr

Elvileg a United is sokallja az árát (90-100 millió euró), így lemondott a leigazolásáról.

(#105314) LyonnaisFan1


LyonnaisFan1
őstag

A lyoni lanyok megmutatjak ki az ur a hazban :C

Mondjuk kezdhettek volna a meccset egybol a hosszabitassal, tiz perc alatt tobb esemeny tortent, mint azelott vagy 100 percig :DDD

As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))

(#105315) Cartevo válasza LyonnaisFan1 (#105314) üzenetére


Cartevo
őstag

3 éve nyerik a BL-t. A Real őket akarja lemajmolni.

(#105316) Peterhappy válasza Cartevo (#105315) üzenetére


Peterhappy
őstag

Előttem van a kép, ahogy Zizou a meccs előtt hergeli a játékosait, hogy "ha a mocskos lyoniak* meg tudják csinálni, akkor ti is" :)

Sajnálom, hogy Jakabfi nem játszott. A Lyon egyenlítő gólját azonban Marozsán készítette elő, nem is akárhogy!

Szerk: @LyonnaisFan1: a "mocskos lyoniak" csak a marseille-i születésű Zidane miatt volt, no offence :)

[ Szerkesztve ]

(#105317) Ringman


Ringman
nagyúr

[link]

Luciano Spalletti confirms Inter can’t take up their options on Rafinha or Joao Cancelo “but we’ll see in the future”.
The pair are on loan from Barcelona and Valencia respectively, and the Nerazzurri can sign them outright before the end of this month.
However, they have to meet their Financial Fair Play targets by June 30, so they cannot spend the money on them now

“That’s not to say they won’t arrive, but everything depends on what we can come up with. Right now Rafinha and Cancelo can’t be signed outright, even if they did very well for Inter.

kurva ideges leszek, ha máshova fognak igazolni

(#105318) Tibiajax válasza Ringman (#105317) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

várható volt, h nem fogják kifizetni végül Rafinha árát.. hiába vitt egyedül ő lendületet az egész játékba. ő volt az első kb hosszú idő után, aki egyáltalán képes volt erre
nem baj, ő nem kell
majd kell borjavaléró

(#105319) dudu5130 válasza Tibiajax (#105318) üzenetére


dudu5130
őstag

Sajnos az FFP köti a klub kezét. Talán még ki tud valamit harcolni a Barcanal a klub. Canceloert is nagy kár.

(#105320) Ringman válasza Tibiajax (#105318) üzenetére


Ringman
nagyúr

cancelo úgy sem fér be, hogy a nagy pályaívet befutó kondogbiával csökkentjük az árát? valenciában nem futott azért annyira szar idényt: [link]

ha belegondolok, hogy a valero, vecino, barbosa, joao mario, kondogbia, candreva hatosra 5,5 + 24 + 29,5 + 40
+ 36 + 22 millió euro ment el... - több mint 150M€

ha valerot nem adjuk oda nyáron akár a felcsútnak ingyen úgy hogy még a fizetését is álljuk, akkor a kopasz is mehet isten hírével.

[ Szerkesztve ]

(#105321) Tibiajax válasza Ringman (#105320) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

beférne a felcsútba? már nem annyira gyors....

kondogbiát ha visszahozzák, nem fogom nézni az Inter meccseit

(#105322) Ringman válasza Tibiajax (#105321) üzenetére


Ringman
nagyúr

na összeraktam egy kezdőt (kapus kivételével, de carizzot vissza lehetne hívni) a jelenlegi játékosokból
- kölcsönjátékosokkal kiegészítve

nagatomo - murillo - ranocchia - santon
valero
candreva - kondogbia - vecino
joao mario
eder

(#105323) NyxNyxNyx


NyxNyxNyx
addikt

Pochettino hosszabbított 2023-ig. :))

Elvileg sokat költhet most a nyáron. Egy Martial-nak + 1 belső védőnek + Dembele helyett valakinek + 1 jobbhátvédnek nagyon örülnék. Feltéve, hogy Rose marad, ha megy akkor bal hátvéd is kéne.

[ Szerkesztve ]

"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."

(#105324) Richard! válasza NyxNyxNyx (#105323) üzenetére


Richard!
addikt

Like ;) :K

Ma kezdődik életed hátralevő része!

(#105325) KisTücsök válasza NyxNyxNyx (#105323) üzenetére


KisTücsök
addikt

Helyes. Helyes.

(#105326) dudu5130 válasza Tibiajax (#105321) üzenetére


dudu5130
őstag

A Valencia élt az opcióval és megvette. 25 misi jön be de asszem 3 évig fizetik. Ausilio hatalmas luzer. A Vale meg halálba szopat Canceloval.

(#105327) sh4d0w válasza Tibiajax (#105321) üzenetére


sh4d0w
nagyúr
LOGOUT blog (1)

Hogyne férne be? A sok gyors, fiatal, akadémiai nevelésű játékos mellé simán...

https://www.coreinfinity.tech

(#105328) Cartevo válasza sh4d0w (#105327) üzenetére


Cartevo
őstag

Ők sem voltak akadémisták: 2002
2017

(#105329) dudu5130 válasza Cartevo (#105328) üzenetére


dudu5130
őstag

Guarin bomba ne maradjon ki.

(#105330) DeathAdder válasza BenHans (#105311) üzenetére


DeathAdder
veterán

Jórészt ezek csak felvetések egy csokorba fogva, hogy vajon miért nem válogatta be, mint én is írtam nyíltan kimondhatta volna hogy azért nem kell Martineznek mert a padoztatást nem tűri és úgy ítéli meg hogy ez nem tesz jót a keretnek.....de további ezeregy oka lehet. Ezért az edzőt lehet hibáztatni, majd kiderül hogy őt igazolja-e ez a döntés. (éppen lehet h semmi köze hozzá, de vannak olyan edzők akik nem tűrik a káros szenvedélyek fogyasztását minimális mértékben sem)
Az is lehet hogy simán összekaptak, mert Martineznél nem kerülne be a kezdőbe, ha mindenki egészséges.

Szerintem nagyon fel van fújva ez a téma, kb. minden vb-n van egykét ilyen név akin lehet csámcsogni, amit nem értenek a közgondolkodók. Igen, akkor valószínűleg benyeli ha a sérülékeny Dembelé kidől és lebőgnek a VB-n.

Én azt el tudom fogadni, hogy Martineznél nem ő az első számú ezért a padra kényszerülne, de nem ismerjük a játékos attitűdjét, nem tudjuk hogyan viselkedik, és hogyan tűri ezt, urambocsáá nem-e bomlaszt ennek hatására.

Ha netalán lebőgnének a VB-n, akkor joggal lehet feltenni neki ezeket a kérdéseket :)

Egy biztos, a negyeddöntőért a belgáknak panamát, tunéziát, és a lengyelország/szenegál/kolumbia egyikét kell lenyomni, tehát sok letámadással nem fognak találkozni, és ha nem menne a játék akkor Dembelé hiába kurvajó emberevő, azok az átlövések, ívelések biztosan hiányozni fognak.

Szerintem Kele elég objektív, de ezen nem veszünk össze :)
Coutinho is kiváló játékos, mégis bomlasztotta a közeget maga körül, ami többször meg is látszott az eredményen. Új csapatánál nem tesz ilyet. Ugyanakkor meg vannak azok a kiváló de egoista játékosok mint cé, ibra.. akik nem tűrik másodszerepet, és akkor lehet nem is éri meg a keretben tartani...

Arra mondjuk kíváncsi vagyok hogy a madrid ezt hogy fogja kezelni, lapátra teszi cét is úgy mint Raúlt, Casillast, Morientest, Michelt, Hierrot etc.. vagy hagyja hogy ott rinyáljon a kispadon és mindenki miatta görcsöljön :)

(#105331) DeathAdder


DeathAdder
veterán

(#105332) Cartevo válasza dudu5130 (#105329) üzenetére


Cartevo
őstag

(#105333) adise


adise
őstag

(#105334) Septum15 válasza DeathAdder (#105331) üzenetére


Septum15
aktív tag

Ez valami katasztrófa lett. Egyre lejjebb megy a színvonal...
Mondjuk szerintem a 2010-es VB zenéjét egy jó ideig nem fogják überelni. A hivatalos Shakira felé is egészen jó volt, aztán a Coca Colás Wavin flags pedig egyszerűen annyi jó volt.
Szeretem Will Smith-et, de ezt inkább ki kellett volna hagynia...
Amúgy nem értem, hogy miért nem az rendező ország feltörekvő vagy legnagyobb előadói készítenek dalt. Úgy eljutnának a globális piac felé jobban, és jobb hangulatú is lenne, amikor a TV-n vagy a stadionban hallja az ember.

(#105335) NyxNyxNyx válasza DeathAdder (#105331) üzenetére


NyxNyxNyx
addikt

Szerintem nem annyira gáz. A 2014-esnél sokkal jobb, a 2010-est meg úgy sem űbereli semmi.

"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."

(#105336) Cartevo válasza Septum15 (#105334) üzenetére


Cartevo
őstag

(#105337) DeathAdder


DeathAdder
veterán

Nálam ez eddig a legjobb :)

(#105338) DS39 válasza DeathAdder (#105331) üzenetére


DS39
nagyúr

ez komoly?
ez egy vb dal?
:(

(#105339) DeathAdder válasza DS39 (#105338) üzenetére


DeathAdder
veterán

Hát nem egy kommersz populista zörej az biztos :)

Ez is csak egy alternatíva maradt a 98-as vb-n, végül -asszem- nem ez volt a hivatalos.

(#105340) Ringman válasza DeathAdder (#105331) üzenetére


Ringman
nagyúr

azt hittem ez lesz az! [link]

(#105341) ZavaBalazs válasza DeathAdder (#105339) üzenetére


ZavaBalazs
őstag

az ideire érkezett a reakció, nem a carnaval de paris-ra :N

wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban

(#105342) DeathAdder válasza ZavaBalazs (#105341) üzenetére


DeathAdder
veterán

:W :W :R

[ Szerkesztve ]

(#105343) Ringman


Ringman
nagyúr

valaki kérdezte múltkor, hogy mi a pláne icardiban, ez:
Comparing the conversion rates of the top 10 scorers in Europe

With the best conversion rate of Europe’s top scorers (28.7%) , Icardi managed his 29 goals for the campaign from just 101 attempts.

[ Szerkesztve ]

(#105344) máyköl válasza DeathAdder (#105330) üzenetére


máyköl
veterán

Kelénél csak azt utálom, mikor a spanyol foci vizeire evez, és akkora baromságokat képes összehordani, hogy ihajj. Elhiszem, hogy ért a Premier League -hez, de maradjon is ott.

(#105345) omfgk válasza Ringman (#105343) üzenetére


omfgk
addikt

Ezek alapján főleg nem értem ,hogy miért Higany az aki az Argentin keretben helyet kapott.

Fejjátékban is jobb mint Higany.

(#105346) Tibiajax válasza Ringman (#105343) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

olasz gólkirály nem kell a válogatottba, nem elég...

(#105347) Cartevo válasza omfgk (#105345) üzenetére


Cartevo
őstag

A rutin miatt, amit már írtam, igaz, valamikor azt is meg kellene szerezni...

(#105348) dracox válasza omfgk (#105345) üzenetére


dracox
addikt

Valoszinuleg Higany balf*szoskodását élvezetesebb nézni, mint Icardit.

(#105349) Ringman válasza omfgk (#105345) üzenetére


Ringman
nagyúr

lehetséges változatok:
- szövkap balfasz
- messi nem kedveli
- maxi lopez miatt

(#105350) máyköl


máyköl
veterán

Tipp mára?

2:1 -re nyer a Madrid.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.