Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-31 14:25:16

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#78622) Kékes525 válasza Syl (#78610) üzenetére


Kékes525
félisten

"mert nincs benne semmi exkluzív hardver. Se VGA kártya, se USB-s hangkártya stb."

Nálam viszont van, ha nem is különleges, de új hardver, amiről nincs sok tapasztalat, így a driverük sem lehet olyan biztonságos, stabil mint az ami 5-6 éves hardveren fut.

Nálam az új HD driver alatt is megfagyott egyszer a gép a HitmaPro alatt, ami nem az "agyongányolt shellből" lett indítva, hanem az asztalról.

(#78611) Geth

Igazad van, de akkor mi alapján írsz ilyeneket? :D

Amúgy ha az "agyongányolt shell" lenne a ritka lefagyás oka, akkor valahogy látnom kellene az összefüggést vele. Soha nem az alóla indított programnál történik és akkor sem volt soha semmi gond, ha megnyitottam a shellt.

(#78613) King Unique

"Már megint a HPA..."

:( Nem, nem a HPA-ról beszéltem most, hanem a HP-ről.

Másrészt nagyon ritkán következik be, ahhoz képest, hogy mindennap futtatom, valamikor többször is. Eddig a HP csak 1 szer okozott rendszer fagyást.

"De, X naponként megjelensz itt és folyamatosan azt csinálod..."

Ha az, hogy nem elvakultan dicsérem, az fikázás, akkor igen.

Neked már írtam, úgy látszik erre valamiért nem emlékszel. Alapvetően megvagyok elégedve a Windows 10-el és tetszik is. Amit írok az "érted haragszom és nem ellened" miatt van, amit ha elolvastad volna te is láthattad volna. Ezt írtam:

"Mindenkinél más a hardver, szoftver, beállítás környezet és a felhasználói szokások, ettől pedig erősen függnek, függhetnek a problémák.

Ha tetszik ezek miatt nemhogy nem fikáztam a Microsoftot, hanem nagyon is dicsértem, mert nagyon nehéz ilyen körülmények között olyan programot írni, ami mindenkinek megfelelő. Gyakorlatilag lehetetlen."

Ha ehhez hozzáveszem azt, hogy mindezek a problémák (az a kevés), amikről írtam új hardveren történtek, amikről még értelemszerűen nagyon kevés a tapasztalat, akkor ez különösen igaz, hogy jó a Windows 10.

(#78615) pzstm

Én nem futtatom admin módba mindegyiket. Sőt kimondottam tetszik ez a feature is. Egyszer igen a parancssort. A HDS fejlesztője kérte legutóbb a tesztekhez, amit javasolt. A HP sem futott admin módban.

[ Szerkesztve ]

Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.