Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-22 08:41:00

LOGOUT.hu

Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#29086) kali válasza Mate (#29084) üzenetére


kali
legenda

ne csak a garanciális feltételeket nézd, adott készülék egy előfizetői szerződéshez kapcsolódik, és a szerződési feltételek is mérvadóak!
korábban is írtam, hogy a sima garis ügyintézést nem kötik személyhez, a jótállási jegy a telefonra szól, azzal beviszed a szolgáltatóhoz, és neked is intézik a javítást, hiába nem te vetted náluk a készüléket, de amennyiben olyan ügyintézésről van szó, ami már a telefonhoz kapcsolódó előfizetést is érinti, úgy nem okés a dolog, hiszen te nem írhatsz alá a szerződéssel kapcsolatban módosítást...stb, mivel nem te vagy az az előfizető, aki adott előfizetői szerződésen szerepel!
amennyiben a telefon vételárának a visszfizetésére kerülne sor, azt csak az eredeti előfizető eszközölheti, mivel a szerződéstől elállás esetén, csak az eredeti előfizető jogosult ügyintézni, aláírni...stb!
miként írnál te alá egy olyan szerződéstől történő elállást, amin nem a te neved szerepel, mint előfizető?
vettél egy mobiltelefont előfizetői szerződéssel, azt az előfizetést azóta is használod, viszont az ahhoz kapcsolódó telefont már eladtad. örülnél neki, ha helyetted a telefon új tulajdonosa bármilyen módosítást eszközölne az előfizetésben, amit te még használsz? nem valószínű, hiszen a te neveden van, használod, másnak nincs lehetősége azt bármilyen szempontból módosítani!

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.