Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-22 08:41:00

LOGOUT.hu

Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#26448) 1430 válasza sarkanyolo2 (#26431) üzenetére


1430
senior tag

Ez "szándékos". Mikor pár évvel ezelőtt bevezették a 80-as T-Pontos számokat (és hivatalosan nincs is más számuk), a szervizek még elérhetőek voltak. Mivel a szám immár a szervizeseknél csörgött, viszont a sok hívás ellenére elenyésző volt a szervizzel kapcsolatos érdeklődés (mert mindenki készletinfót meg egyéb dolgokat akart), ezt is kivezették.
Induláskor amúgy volt is nagy "sírás", mert nem tudták az ügyfelek, hogy nem az üzlettel beszélnek, és annyit sikerült elérnem, hogy az akciók menüpont választása után bemondja az automata, hogy "kapcsoljuk telefonos ügyfélszolgálatunk Ön által választott menüpontját" (a kolléganő is fórumozott erre felé annak idején, aki a bemondást készítette :) ).
Ügyfélnyomás hatására már több mint egy éve azt is sikerült elérni, hogy a telefonos ügyfélszolgálat is kiadjon T-Pont készletinfót, de ez is cseverből-vederbe, mert nem véletlenül szűnt meg anno ez a funkció (ezért van az, hogy darabszám nem adható ki, legfeljebb annyi, hogy ebben a pillanatban még van).
Várd az SMS-t az elkészülésről vagy írd meg facebookon az IMEI számot, aztán legfeljebb utána néznek (az IMEI számmal szerintem nem lehet így visszaélni, de ha nem szeretnéd így nyilvánosan kiadni, akkor legfeljebb My T-Mobile-on keresztül írd meg).

meroly
Vagy változott a megállapodás vagy valami más logikus magyarázat van rá. :D
Például ha flottán belül ingyen beszélsz, annak jellemzően díja van. Szóval inkább az a fura, ha eddig nem fizettél érte. Mivel a Partner 3 díjcsomag egy általános megnevezés, ezért a részletekért érdeklődj telefonon vagy írásban.

''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.