Hirdetés

2019. november 21., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-11-27 17:56:13

LOGOUT.hu

Magyar Telekom (Mobil szolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#26101) Lajos11107 válasza Vangelis (#26100) üzenetére


Lajos11107
(tag)

hát jah de ehez el kell mennem ,Kaposvárra vagy Szekszárdra hogy letudjam kérni a hívás listámat

(#26102) Vangelis válasza Lajos11107 (#26101) üzenetére


Vangelis
(nagyúr)

1430. Szerintem leküldik ha felhívod őket.

(#26103) Lajos11107 válasza Vangelis (#26102) üzenetére


Lajos11107
(tag)

nem hiszem,mert ezt csak személyesen tudják meg mondani,ezt a rádiótelefon hőközi hívást

(#26104) sifarr válasza g0n21 (#26098) üzenetére


sifarr
(tag)

Hát, az esélyed bármilyen neked kedvező megoldásra gyakorlatilag nulla.

Van olyan opció a T-nél vajon, hogy átvállalja rólam az ember a tartozást (az előfizetést)?
Az előfizetést át lehet íratni, de csak akkor, ha előtte minden tartozást rendeztél. És persze újra aktiváltattad a két előfizetést.
Tartozást a T biztos nem enged átíratni. Nekik nem is lenne logikus. Te elkezdted fizetni a tartozást, tehát egy jó adóst miért cserélne le egy bizonytalanra?
De - szerintem - a "barátod" sem menne ebbe bele, azaz nem venné a nevére a tartozást. Hiszen vitatja a jogosságát.
Meg utólag elgondolkoztató, hogy miért téged kért előfizetőnek. Szinte biztos, hogy volt korábban is hasonló vitája valamely szolgáltatóval. Tehát vagy fekete listán van, vagy nem felelt meg a hitelképességi vizsgán.
Szóval ez az átírási út bukta.

Egyébiránt ez baromság, mert nem tudja bizonyítani, hogy nem küldte el.
Ebben viszont nincs igazad. Hogy egy emelt díjas számra történt-e hívás/sms/szolgáltatás megrendelése, hogy mikor, melyik számodról, azt a T pontosan tudja a híváslistából. Ez vagy abban a hónapban történt, amire kiszámlázták, esetleg az előző hónapban.
Amikor a 4 ezres megjelent a számlán, akkor ezt te lekérhetted volna a T-től.
Megteheted most is, utólag is. Csak minek?
Már nem a 4 ezer az igazi bukta tétel, hanem a többi.
Ha a T a híváslistából igazolja neked, hogy volt emelt díjas hívás, akkor mit csinálhatnál?
A barátod továbbra is vitatná. Ő nem perelhet, te főleg nem perelnél, mert tudod, hogy hiába.
Kifizethetnéd az elmaradt számlákat egyben, kérhetnéd az előfizetések aktiválását és kérhetnéd, hogy a T méltányosságból törölje a kötbért. Viszont, ha/esetleg megadná is, neked kellene kitölteni a hűségből fennmaradt részt. Neked viszont az előfizetésekre nincs szükséged.
Nincs itt neked jó megoldás. :(

(#26105) blg válasza A_ScHuLcZ (#26087) üzenetére


blg
(aktív tag)

Szia,

Nekem megvan az Option GIO 225-höz való szoftver, ami az Option honlapján volt fönt. De ez nem firmware, hanem az a kliensprogram, amivel csatlakozni lehet a netre. Ahelyett használom, ami eredetileg rajta van az eszközön, még az eszköz bedugása előtt telepítem a számítógépre, bedugom a kütyüt, és már írhatom is be a pinkódot. Kinézetre ugyanolyan, mint a korábbi, csak nincs T-Mobile-ra márkázva, Globetrotter Connect 3.1.0.1162 a neve és verziója. Kéred? Kirakjam valahova?

(#26106) erdoke válasza g0n21 (#26098) üzenetére


erdoke
(titán)

A "barátod" a 4e Ft-on felüli, ill. nem ahhoz kapcsolódó tartozásokat miért nem rendezi feléd? A 4e Ft-on és járulékain lehet vitatkozni, de a többit még annál is nagyobb görénység nem fizetni. :((

Not addicted to sugar and grain anymore...

(#26107) vgyuri


vgyuri
(őstag)

"Két eszközön is lenetezhető egy előfizetés a T-Mobile-nál (forrás)
2013. március 08., péntek, 11:00

Adatmegosztásra alkalmas DuoNet opciót tett elérhetővé a T-Mobile. Azoknak lehet érdekes, akik több okoseszközön használnák ugyanazt a mobilnet-előfizetést.

A T-Mobile tapasztalatai szerint folyamatosan nő azoknak az ügyfeleknek a száma, akik egyszerre több mobil eszközön aktívak, híreket olvasnak, közösségi életet élnek, e-maileznek vagy dolgoznak. Az alap előfizetéshez járó SIM mellett +1 SIM kártyát tartalmazó DuoNet opció használatával nincs szükség a SIM kártya eszközök közötti áthelyezésére.

A DuoNet opció SIM kártyával Mozaik (M-XXL), Média Mánia (M-XL) és T-Mobile Ikon díjcsomagok mellé vehető igénybe, a választott díjcsomagban foglalt adat- és SMS mennyiség pedig a 2 SIM kártyán tetszőleges arányban, párhuzamosan felhasználható. Az opció használata 500 forintba kerül."

Ez miért mostani hír? Korábban is volt erről szó a topic-ban.

[ Szerkesztve ]

(#26108) Varszegig válasza vgyuri (#26107) üzenetére


Varszegig
(veterán)

Az lenne a hír, ha S-hez is elérhető lenne:)

(#26109) erdoke válasza Varszegig (#26108) üzenetére


erdoke
(titán)

Még inkább, ha két, nagyon eltérő net elérésű csomag között lehetne osztani, pl. Mozaik XL (+1 GB csomag) és Domino Surf között. :K

Not addicted to sugar and grain anymore...

(#26110) g0n21 válasza sifarr (#26104) üzenetére


g0n21
(senior tag)

sifarr és erdoke: Első körben köszönöm a válaszokat, nagyjából így gondolm én is.

A tartozás átvételét talán rá tudnám erőszakolni, úgysem fizetne, neki 8.
A napokban olvastam, hogy élő szerződést át lehet venni. A szerződés élő, csak tartozás van rajta. Majd kifaggatom a T-t, ha felveszik végre :D (tegnap 1:15p alatt nem siekrült)

Azért mondom, hogy nem tudja bizonyítani, hogy NEM küldte el, mert még akkor kikértem a hívásrészletezést, a mai napig megvan, és azon percre pontosan kristálytisztán rajta van, ez által (is) tudtam utánamenni az emeltdíjas telefonszámnak.
Ő azt állítja, hogy korábban sem lehetett emelt díjas sms-t küldeni, mert a készülék nem engedte. Ami egy adag baromság (mint írtam), mivel a szolgáltatónál engedélyezve volt, a 4000-rel terhelt számla kézhezvétele napján tiltattam az emeltdíjasokat a két számon.

Igen, ő továbbra is vitatja, hiába ugatom neki, hogy SEMMILYEN hivatalos papír nincs arról, vagy álláspont, hogy neki igaza lenne.

erdoke: Mivel akkor is nagyon pattogott a négyezren, én mondtam, hogy odaadom neki azt a +4ezret, csak fizesse be, és hagyjuk már ezt az ügyet békén, mert se időm, se kedvem, se energiám nincs ezzel foglalkozni. Azt mondta, hogy nem a 4 ezer a lényeg, hanem hogy a T hülyének próbálja nézni (na ja -.- )
Többször mondtam, hogy kifizetem, de nem, ő csak háborgott.
Mondhatom röviden úgy, hogy: egy köcsög.

Tegnap, mikor beszéltem vele, megkérdeztem, hogy amit eddig befizettem, és a továbbiakban be fogok fizetni, az hogyan és mi módon kerül vissza hozzám, erre annyit kaptam, hogy "ez egy jó kérdés".

Az én véleményem (miután végképp átnyálaztam az ASZF-et) az, hogy itt semmi helye nincs reklamációnak.

Az, hogy az emeltdíjas telefonszám valójában warez Spam, az sem magyaráz semmit, az fogy.védes ügy lenne, amit a T-vel szemben kevés, mert akkor sem magyarázza meg, a további 59.xxx Ft számlatartozást.

-Mélytorok-

Kronometer.hu // nick: Gonzi // Seiko 6138-3002 Jumbo 220e // Ball Fireman Racer (full) 225e // Tudor Prince Oysterdate (34mm) 300e //Omega SMP Electric Blue kvarc 440e // Dagaz Thunderbolt 75e

(#26111) blueye válasza vgyuri (#26107) üzenetére


blueye
(addikt)

Ez a hír annyira felcsigázott hogy továbbra is a telefonom netjét osztom meg WiFi-n ha kell. :)

I feel good!

(#26112) g0n21 válasza g0n21 (#26110) üzenetére


g0n21
(senior tag)

Update: Beszéltem egy jót a kedves és együttérző ügyintézőkkel, és a következők derültek ki:

- IMEI alapján tiltathatom a telefonokat (hogy hogyan, nem tudom, de lehet)
- Telekommunikációs BAR-on vagyok, amíg a teljes tartozás rendezésre nem kerül (egyik szolgáltatónál sem vásárolhatok kedvezményes készüléket, és nem köthetek hűségnyilatkozatot). -> amennyiben nem fizetem a tartozás részleteit, átraknak rendes, bankközi BAR-ra.
- Az előfizetői szerződés(ek) tartozással terhelve IS átruházhatóak másra, amennyiben az illető befárad velem a T-be személyesen.

Most jött el az a pont, hogy ha beledöglök (vagy valaki más - képletesen, még mielőtt valaki ezt felhasználná ellenem)), akkor is be fog fáradni velem.

[ Szerkesztve ]

Kronometer.hu // nick: Gonzi // Seiko 6138-3002 Jumbo 220e // Ball Fireman Racer (full) 225e // Tudor Prince Oysterdate (34mm) 300e //Omega SMP Electric Blue kvarc 440e // Dagaz Thunderbolt 75e

(#26113) StLui válasza g0n21 (#26112) üzenetére


StLui
(veterán)

Ezt nem tudom elképzelni, hogy valaki 4eFt miatt bevállaljon egy százezres rizikót, esetleg kifizetem és utána perelhetem, levelezgethetek a visszatérítésért, majd visszakapom, ha nyerek. Itt tuti a veled szembeni rosszindulata, meg a más f.szával verem a csalánt este forog fenn. Ennyire nem szúr ki az ember a másikkal véletlenül :(

Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire

(#26114) g0n21 válasza StLui (#26113) üzenetére


g0n21
(senior tag)

Beütött időközben nála a krach. Hogy ö majd fizeti-e a t-nek, nem hiszem, de nem is érdekel.És szerintem nem inkorrekt amit mondok.

Kronometer.hu // nick: Gonzi // Seiko 6138-3002 Jumbo 220e // Ball Fireman Racer (full) 225e // Tudor Prince Oysterdate (34mm) 300e //Omega SMP Electric Blue kvarc 440e // Dagaz Thunderbolt 75e

(#26115) StLui válasza g0n21 (#26114) üzenetére


StLui
(veterán)

Könyvelek, sajnos bármilyen hihetetlen, rengeteg munkavállalótól kell a fizetésből levonást foganatosítanunk mert a rokon barát nem fizette a részletét, és ő volt a kezes. Szóval szomorú, de sajnos nagyon sok ember képes kiszúrni barátjával, rokonával, úgy mint veled ez az illető :(

Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire

(#26116) g0n21 válasza StLui (#26115) üzenetére


g0n21
(senior tag)

Addig nem szeretnék eljutni. Ha nem sikerül semmilyen módon rávennem az átvállalásra, inkább fizetem, mert a T csak peres eljárás útján inkasszózhat, akkor pedig kapok egy finom perköltséget. Akkor már inkább megalázkodom magam, és az elveim előtt és fizetem a részleteket, majd szemenköpöm magam, és soha többet nem állok szóba velem... (Bocsi a képzavarért, én a film-oktatás-és reklámiparban dolgozom, + egy mesterszak, ez a magasröptű baromságokkal jár :D :D)

[ Szerkesztve ]

Kronometer.hu // nick: Gonzi // Seiko 6138-3002 Jumbo 220e // Ball Fireman Racer (full) 225e // Tudor Prince Oysterdate (34mm) 300e //Omega SMP Electric Blue kvarc 440e // Dagaz Thunderbolt 75e

(#26117) sifarr válasza g0n21 (#26114) üzenetére


sifarr
(tag)

Beütött időközben nála a krach.
Akkor igen kétséges, hogy bemegy veled tartozást, szerződést átvállalni.

De ha rábeszéled és bemenni is.
Hogy ö majd fizeti-e a t-nek, nem hiszem, de nem is érdekel.És szerintem nem inkorrekt amit mondok.
Ha a T-pontban az átvállalásnál is elkezdene pampogni a 4 ezer, meg a kötbér, meg a T eljárása miatt, akkor tuti, hogy elbukik a hitelbírálaton. Vagy kap egy 50-100 ezres előlegbefizetési kötelezettséget. Elvégre 2 kiló tartozást kellene a nevére átírni.
A T se hülye, a legkisebb gyanúra visszakozni fog.

Azért szurkolok neked, hogy sikerüljön! :K
Majd írd meg, mi lett a vége.

(#26118) Soulfly842


Soulfly842
(őstag)

Az a baj, hogy semmilyen jogalapod nincs, amivel őt támadhatnád, amivel esélyed lenne bármit is kezdeni.. Jogilag te vállaltad a felelőséget, te írtad alá a hűségidőt, te vállaltad a kötbér kötelezettséget. Arra én nem támaszkodnék, hogy majd ő fizeti, az alapján amit leírtál archetípusa annak h. nem fogja vagy csak hébe-hóba lökne bele valamit (jobb esetben) Egy részletfizetési megállapodást komolyan kell venni, mivel seperc alatt tovább adják onnan behajtócégnek, ha a megállapodási feltételek nem teljesülnek (onnan meg illetékek, elj., egyéb költségek kerülnek rá). Jogilag semmit nem írt alá. Tanulópénz volt ez, nagyon úgy néz ki.

(#26119) Phreetsie


Phreetsie
(tag)

ekkor *** ceget.. akartam venni egy uj telot elofizuval, funba.. erre a no elkezdi, hogy fizessek be mar 75ezret.. *** ceg ez. foleg, hogy sohase volt elmaradasom es sohase volt semmi hitelem sohase. ja es mar ketszer kertek 40ezer eloleget azaz tag vagyok naluk ket elofizuval. ***

*moderálva

[ Módosította: Barthezz2 ]

Lumia 710 BLACK | vodafone HU

(#26120) .bruszli. válasza Phreetsie (#26119) üzenetére


.bruszli.
(aktív tag)

Gratula...

...ja és szóljatok ha kell olcsón egy kanna besugárzott hangya !

(#26121) raziel01 válasza Phreetsie (#26119) üzenetére


raziel01
(veterán)

Mondjuk ez már tényleg gáz. Milyen telót akartál venni?

(#26122) Soulfly842 válasza Phreetsie (#26119) üzenetére


Soulfly842
(őstag)

Ill. milyen rég vagy előfizető, hány aktív részletfizetésed van? Szerinted más cégnél máshogy van...? :)

[ Szerkesztve ]

(#26123) D@niel


D@niel
(őstag)

hello,

van olyan lehetőség, hogy ha beviszek egy telefont szervizbe, majd cserélik, akkor egy teljesen más modellt választok amely természetesen, árban megegyezik?

[ Szerkesztve ]

Hominem te esse memento_🖋️

(#26124) kali válasza D@niel (#26123) üzenetére


kali
(legenda)

direktben nincs ilyen, törvény szerint; javítás, csere azonosra, vagy elállás a szerződéstől!
más kérdés, hogy utóbbi esetben vásárolhatsz akár azonnal más típust, ha a feltételek adottak.

Phreetsie; a vásárlás is ilyen stílusban történt volna?

[ Szerkesztve ]

(#26125) randras


randras
(veterán)

Sziasztok,

T-s 4G-s iPad Mini független vajon? Van valakinek tapasztalata?
Egyáltalán milyen SIM-et kell ebbe rakni, hanghíváshoz használt SIM net hozzáféréssel megy, vagy hogy van ez? :F

:R

(#26126) Phreetsie válasza kali (#26124) üzenetére


Phreetsie
(tag)

termeszetesen nem. webshopos rendeles stb. nem beszeltem igy az elado holgyel, ha erre lennel kivancsi. mert, nem az o hibaja. egyszeruen csak leirtam duhongve hogy mi van. amugy 1 reszletem van, 1 meg sima elofizu. ahhoz nincs reszlet. de mondom, egy darab elmaradasom sem volt sohase. ket elofizunal kertek 40ezret azaz, 80 ezrem van mar naluk amibol kb. meg 45 ezer korul van amit nem hasznaltam fol. amugy egy galaxy s advance lett volna. funba. egyszeruen elpattant az agyam, mikor ide irtam. es lehet mondani, hogy en vagyok a goreny geci proli ember.. de ezek nem normalissak, en mondom nektek.. 75 ezer eloleg. pf, ugy, hogy fizettem be mar 2 elofizunal 80-at.. ja es ez nem is reszletre lett volna. hihetetlen. ennel meg az is jobb lett volna, ha azt mondja: nem kapod meg.
oszt' elvan intezve, nem pofatlanul ekkora osszeget mondani szvsz.

.bruszli.: gratulalhatsz, de ez akkor sem normalis. jo lenne, ha a kormany mar jo seggbe rakna ezeket a szolgaltatokat vagy valami, mert amit ezek muvelnek az elofizetokkel az mar kesz rablas es mocsoksag. aztan lehet engem fujjolni meg puffogni

[ Szerkesztve ]

Lumia 710 BLACK | vodafone HU

(#26127) kali válasza Phreetsie (#26126) üzenetére


kali
(legenda)

nem is azzal volt baj, amit problémaként leírtál, hanem a hogyannal...
tőlem sosem kértek még előleget, pedig vettem már részletre több telefont is, általában drágábbakat - például iphone 4s -, és bár simán kifizet(het)tem volna zsebből a teljes vételárat, de gondoltam, inkább nálam kamatozzon és romoljon a forint, ne pedig a szolgáltatónál, ha egyszer adott a lehetőség!

(#26128) .bruszli. válasza Phreetsie (#26126) üzenetére


.bruszli.
(aktív tag)

A kulturált kifejezésmódodhoz gratuláltam...
3 hónapos előfizetői "múlttal" lenne ez a 3. előfizetésed,ha jól látom.

Persze azért kicsit erős,egy 50 ezres telefonra 75e előleget kérni...jobban jársz,ha megveszed Dominoval. Bár lehet tőled még úgy is kérnének előleget...vagy eleve drágábban kapnád csak meg.

...ja és szóljatok ha kell olcsón egy kanna besugárzott hangya !

(#26129) Soulfly842 válasza Phreetsie (#26126) üzenetére


Soulfly842
(őstag)

a kezdeti hőfokot félretéve: Erős a gyanúm, hogy viszonylag friss előfizető vagy, rövid időn belül két előfizetést aktiváltál (hivatalosan három havonta egyet lehet egy új előfizető esetében - egyedi, felsőbb engedéllyel, nagyobb előleggel lehet eltérni ettől) és kiemeltségi szinttel sem rendelkezel. Ezek biztonsági szintek, biztonsági eljárások, s ne hidd azt h. más szolgáltatónál ez máshogy van - sőt az szerintem még felmenő szidósabb is :) ) Ami a lényeg: érd el az aranykártya szintet, rendelkezz legalább 7 hónapos előfizetői múlttal és onnan ezerszer szimpatikusabb lesz az eljárás a jövőbeli vásárlás(aid)hoz. :)

(#26130) csilla5ma


csilla5ma
(csendes tag)

Sziasztok!

Nagyon be vagyok parázva, T-Mobile-nál vagyok Like díjcsomag 2 éves hűség. Úgy jött ki a lépés, h nem tudtam fizetni 2 havi számlát, ami össz 7120 ft, kikapcsolták a telefonomat, majd 03.07-én felfüggesztették a szolgáltatást, ebben az esetben úgy tudom, h kötbért kell fizetni, ami 30-40000 ft?? (nem találom sehol az előfizetői szerződésem). Ki lehetne kerülni még ezt a kötbér fizetést valahogy? 7120 ft-os tartozásra nem szeretnék, és nem is tudok ennyi kötbért kifizetni:S

Előre is köszönöm a válaszokat
Üdv

(#26131) kali válasza csilla5ma (#26130) üzenetére


kali
(legenda)

szia,

mihamarabb felvenni a kapcsolatot a szolgáltatóval, és lehetőség szerint rendezni a számlákat/elmaradásokat, annál több esély van - bizonyos kereteken belül - olcsóbban megúszni a dolgot!
a kötbér mértéke több tényező függvénye, de erről is adnak pontos információt, ha nem lesz meg a szerződés.
némi támpont, hogy miként történnek a dolgok; link
az utolsó pont a húzós, ott már nem csak a számlás elmaradás és a kötbér lóg a levegőben, hanem egyéb költségek is, és az összeg folyamatosan nő, "kamatozik" a számukra!

[ Szerkesztve ]

(#26132) csilla5ma válasza kali (#26131) üzenetére


csilla5ma
(csendes tag)

Köszönöm szépen! És ha mondjuk ma befizetem elektronikus átutalással a számlát, az javít valamit a helyzetemen?

(#26133) kali válasza csilla5ma (#26132) üzenetére


kali
(legenda)

biztos, hogy jobb a mihamarabbi rendezésre az elmaradásoknak, de előtte szerintem vedd fel a kapcsolatot a telefonos ügyfélszolgálattal, hogy hol tart jelenleg a folyamat, és kérd a segítségüket, lássák, hogy hajlandóságot mutatsz a tartozás rendezésére, biztos segítenek!

(#26134) tomy86 válasza Phreetsie (#26126) üzenetére


tomy86
(addikt)

Egyrészt, ahogy írták ez más szolgáltatóknál is így van. Másrészt emiatt legyél dühös a sok kedves honfitársra, akik orrba-szájba vásárolták hűségre a telefonokat (egy időben "divat" volt hajléktalanokat igénybe venni erre a célra) és cse...tek fizetni a részleteket. Ha majd nem friss ügyfél leszel, akkor nem kell előleget fizetni. Én 16 éve vagyok a Westel/T vonalon és egyszer sem kértek előleget.

(#26135) Daffni2 válasza .bruszli. (#26128) üzenetére


Daffni2
(addikt)

Ráadásul nem magyar nyelven írt, hanem egy ismeretlen nyelven.

"Aki ad,az nyer"

(#26136) .bruszli. válasza Daffni2 (#26135) üzenetére


.bruszli.
(aktív tag)

Na és a jelenlegi már az átszerkesztett 'puha' verzió...

...ja és szóljatok ha kell olcsón egy kanna besugárzott hangya !

(#26137) sarkanyolo2


sarkanyolo2
(senior tag)

Sziasztok!

Szerintetek megéri egy dominó készülékre 10.000 Ft-ért biztosítást kötni egy évre? Egy most 80.000 Ft-os LG L9-ről lenne szó.

Üdv, sarkanyolo

Sony XZ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ / LG U620 / Lenovo Z50-70

(#26138) dedike válasza sarkanyolo2 (#26137) üzenetére


dedike
(addikt)

Persze. :K

A biztosítónak mindenképpen. ;]

Neked csak akkor, ha valami történik a készülékkel! ;)

Jó szerencsét!

(#26139) pana0017


pana0017
(senior tag)

Sziasztok!

Like díjcsomagom van, és tudomásom szerint ennek az 1620 Ft-os díját csak 30-as felé lehet lebeszélni, smsezni stb., azonban szoktam hívni 70-est is, de az 1620 Ft-os számla mellé mostanában nem számolja fel. Ez mi miatt van?

(#26140) pepe091 válasza pana0017 (#26139) üzenetére


pepe091
(MODERÁTOR)

Nekem is Like-om van, de nem értem mi alapján megy... Előző hónapban is küldtem 3 SMS-t Telenor irányba, még rajta is van a számlán, viszont nem adta hozzá pluszban... :F Viszont néha meg hozzáadja.. :F

(#26141) raziel01 válasza pepe091 (#26140) üzenetére


raziel01
(veterán)

Nekem is néha hozzáadja, néha nem.

(#26142) St3ven válasza pana0017 (#26139) üzenetére


St3ven
(addikt)

Nem lehet, hogy hordozott a szám? Írd be így a tárcsázóba, és nyomj rá a hívásra: *126*70xxxxxx#

"Ultimate Windows Phone megoldás: factory reset" 😈

(#26143) St3ven válasza Soulfly842 (#26118) üzenetére


St3ven
(addikt)

Szokásommal ellentétben nem néztem utána, de nem lehet erre ráhúzni a csalás bűntettét?

"Ultimate Windows Phone megoldás: factory reset" 😈

(#26144) kali válasza St3ven (#26143) üzenetére


kali
(legenda)

elég nehéz menet lenne...

(#26145) Sztbeni


Sztbeni
(őstag)

A T-Mobile oldalán van külön 3G és HSPA lefedettségi térkép. Ahova 3G-t jelez, de HSPA-t nem, ott 384 kbit/s-el megy a net?

Az igazság semmitől sem fél. Csak attól, ha elhallgatják.

(#26146) 1430 válasza Sztbeni (#26145) üzenetére


1430
(senior tag)

Bár én csak 3G/HSPA lefedettségi térképet találtam az oldalon, de igen, az UMTS (3G) cellák mérete nagyobb szokott lenni, mint a HSPA, ezért van olyan hely, ahol csak UMTS van, ami 384 kbit/s-os elvi sebességet biztosít.

pana0017 & pepe091 & raziel01
Esetleg fel tudtok tölteni olyan - személyes adatoktól mentesített - számlakép részletet, amin ez a jelenség látható? (pl. forgalmi sorok, kedvezmény sorok és végösszeg)
Főleg azt a részt furcsálom, hogy "néha hozzáadja, néha nem". Mivel a normális az lenne, hogy hozzáadja, olyan kép lenne jó, amin nem adja hozzá.

[ Szerkesztve ]

''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!

(#26147) Sztbeni válasza 1430 (#26146) üzenetére


Sztbeni
(őstag)

az oldalon az ügyintézésre kattintva a lefedettségnél van külön 3G. Azért kérdezem, mert a Voda esetében is jelez külön 3G-t és HSPA-t, de az hülyeség, mert nekem ahol csak 3G-t ír, ott is jelzi a telefonom a 3.5G-t, és jön is 10 megabit fölött az adat.

Az igazság semmitől sem fél. Csak attól, ha elhallgatják.

(#26148) 1430 válasza Sztbeni (#26147) üzenetére


1430
(senior tag)

Ugye ezen most nem lepődtél meg! ;)
Mivel ezek "lélegző" hálózatok, az aktuális terheltségi viszonyok határozzák meg a cella méretét, illetve a térképet sem úgy szokták összeállítani, hogy fogják a körzőt és bejelölik az elvi jelterjedési maximumot, hanem igyekeznek figyelembe venni a domborzati viszonyokat, tereptárgyakat, várható forgalmi hatásokat, sőt még helyszíni méréseket is végeznek (ami csak egy pillanatnyi állapot). Szóval inkább alulterveznek, mert azért kevésbé panaszkodnak, ha jobb a térerő, mint amit mondanak.

''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!

(#26149) tween


tween
(őstag)

Hálózati korlátozás (SIM Lock) feloldását milyen feltételekkel hajtja végre a T-Mobile? 1 éves előfizető vagyok náluk.

(#26150) kali válasza tween (#26149) üzenetére


kali
(legenda)

aszf; link (10.3)
díjszabás; link (5.2)
Hálózati korlátozás feloldása (Az akció során igénybevett kedvezmény visszafizetésén felül.) / 15000 Ft/alkalom/készülék
(domino; 25 e ft, de ott ugye nincs esetleges járulékos költség)

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.