Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-22 08:41:00

LOGOUT.hu

Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#26101) Lajos11107 válasza Vangelis (#26100) üzenetére


Lajos11107
tag

hát jah de ehez el kell mennem ,Kaposvárra vagy Szekszárdra hogy letudjam kérni a hívás listámat

(#26102) Vangelis válasza Lajos11107 (#26101) üzenetére


Vangelis
nagyúr

1430. Szerintem leküldik ha felhívod őket.

@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new

(#26103) Lajos11107 válasza Vangelis (#26102) üzenetére


Lajos11107
tag

nem hiszem,mert ezt csak személyesen tudják meg mondani,ezt a rádiótelefon hőközi hívást

(#26104) sifarr válasza g0n21 (#26098) üzenetére


sifarr
senior tag

Hát, az esélyed bármilyen neked kedvező megoldásra gyakorlatilag nulla.

Van olyan opció a T-nél vajon, hogy átvállalja rólam az ember a tartozást (az előfizetést)?
Az előfizetést át lehet íratni, de csak akkor, ha előtte minden tartozást rendeztél. És persze újra aktiváltattad a két előfizetést.
Tartozást a T biztos nem enged átíratni. Nekik nem is lenne logikus. Te elkezdted fizetni a tartozást, tehát egy jó adóst miért cserélne le egy bizonytalanra?
De - szerintem - a "barátod" sem menne ebbe bele, azaz nem venné a nevére a tartozást. Hiszen vitatja a jogosságát.
Meg utólag elgondolkoztató, hogy miért téged kért előfizetőnek. Szinte biztos, hogy volt korábban is hasonló vitája valamely szolgáltatóval. Tehát vagy fekete listán van, vagy nem felelt meg a hitelképességi vizsgán.
Szóval ez az átírási út bukta.

Egyébiránt ez baromság, mert nem tudja bizonyítani, hogy nem küldte el.
Ebben viszont nincs igazad. Hogy egy emelt díjas számra történt-e hívás/sms/szolgáltatás megrendelése, hogy mikor, melyik számodról, azt a T pontosan tudja a híváslistából. Ez vagy abban a hónapban történt, amire kiszámlázták, esetleg az előző hónapban.
Amikor a 4 ezres megjelent a számlán, akkor ezt te lekérhetted volna a T-től.
Megteheted most is, utólag is. Csak minek?
Már nem a 4 ezer az igazi bukta tétel, hanem a többi.
Ha a T a híváslistából igazolja neked, hogy volt emelt díjas hívás, akkor mit csinálhatnál?
A barátod továbbra is vitatná. Ő nem perelhet, te főleg nem perelnél, mert tudod, hogy hiába.
Kifizethetnéd az elmaradt számlákat egyben, kérhetnéd az előfizetések aktiválását és kérhetnéd, hogy a T méltányosságból törölje a kötbért. Viszont, ha/esetleg megadná is, neked kellene kitölteni a hűségből fennmaradt részt. Neked viszont az előfizetésekre nincs szükséged.
Nincs itt neked jó megoldás. :(

(#26105) blg válasza A_ScHuLcZ (#26087) üzenetére


blg
senior tag

Szia,

Nekem megvan az Option GIO 225-höz való szoftver, ami az Option honlapján volt fönt. De ez nem firmware, hanem az a kliensprogram, amivel csatlakozni lehet a netre. Ahelyett használom, ami eredetileg rajta van az eszközön, még az eszköz bedugása előtt telepítem a számítógépre, bedugom a kütyüt, és már írhatom is be a pinkódot. Kinézetre ugyanolyan, mint a korábbi, csak nincs T-Mobile-ra márkázva, Globetrotter Connect 3.1.0.1162 a neve és verziója. Kéred? Kirakjam valahova?

(#26106) erdoke válasza g0n21 (#26098) üzenetére


erdoke
titán

A "barátod" a 4e Ft-on felüli, ill. nem ahhoz kapcsolódó tartozásokat miért nem rendezi feléd? A 4e Ft-on és járulékain lehet vitatkozni, de a többit még annál is nagyobb görénység nem fizetni. :((

A legjobb aláírás a héten

(#26107) vgyuri


vgyuri
őstag

"Két eszközön is lenetezhető egy előfizetés a T-Mobile-nál (forrás)
2013. március 08., péntek, 11:00

Adatmegosztásra alkalmas DuoNet opciót tett elérhetővé a T-Mobile. Azoknak lehet érdekes, akik több okoseszközön használnák ugyanazt a mobilnet-előfizetést.

A T-Mobile tapasztalatai szerint folyamatosan nő azoknak az ügyfeleknek a száma, akik egyszerre több mobil eszközön aktívak, híreket olvasnak, közösségi életet élnek, e-maileznek vagy dolgoznak. Az alap előfizetéshez járó SIM mellett +1 SIM kártyát tartalmazó DuoNet opció használatával nincs szükség a SIM kártya eszközök közötti áthelyezésére.

A DuoNet opció SIM kártyával Mozaik (M-XXL), Média Mánia (M-XL) és T-Mobile Ikon díjcsomagok mellé vehető igénybe, a választott díjcsomagban foglalt adat- és SMS mennyiség pedig a 2 SIM kártyán tetszőleges arányban, párhuzamosan felhasználható. Az opció használata 500 forintba kerül."

Ez miért mostani hír? Korábban is volt erről szó a topic-ban.

[ Szerkesztve ]

(#26108) Varszegig válasza vgyuri (#26107) üzenetére


Varszegig
veterán

Az lenne a hír, ha S-hez is elérhető lenne:)

(#26109) erdoke válasza Varszegig (#26108) üzenetére


erdoke
titán

Még inkább, ha két, nagyon eltérő net elérésű csomag között lehetne osztani, pl. Mozaik XL (+1 GB csomag) és Domino Surf között. :K

A legjobb aláírás a héten

(#26110) g0n21 válasza sifarr (#26104) üzenetére


g0n21
senior tag

sifarr és erdoke: Első körben köszönöm a válaszokat, nagyjából így gondolm én is.

A tartozás átvételét talán rá tudnám erőszakolni, úgysem fizetne, neki 8.
A napokban olvastam, hogy élő szerződést át lehet venni. A szerződés élő, csak tartozás van rajta. Majd kifaggatom a T-t, ha felveszik végre :D (tegnap 1:15p alatt nem siekrült)

Azért mondom, hogy nem tudja bizonyítani, hogy NEM küldte el, mert még akkor kikértem a hívásrészletezést, a mai napig megvan, és azon percre pontosan kristálytisztán rajta van, ez által (is) tudtam utánamenni az emeltdíjas telefonszámnak.
Ő azt állítja, hogy korábban sem lehetett emelt díjas sms-t küldeni, mert a készülék nem engedte. Ami egy adag baromság (mint írtam), mivel a szolgáltatónál engedélyezve volt, a 4000-rel terhelt számla kézhezvétele napján tiltattam az emeltdíjasokat a két számon.

Igen, ő továbbra is vitatja, hiába ugatom neki, hogy SEMMILYEN hivatalos papír nincs arról, vagy álláspont, hogy neki igaza lenne.

erdoke: Mivel akkor is nagyon pattogott a négyezren, én mondtam, hogy odaadom neki azt a +4ezret, csak fizesse be, és hagyjuk már ezt az ügyet békén, mert se időm, se kedvem, se energiám nincs ezzel foglalkozni. Azt mondta, hogy nem a 4 ezer a lényeg, hanem hogy a T hülyének próbálja nézni (na ja -.- )
Többször mondtam, hogy kifizetem, de nem, ő csak háborgott.
Mondhatom röviden úgy, hogy: egy köcsög.

Tegnap, mikor beszéltem vele, megkérdeztem, hogy amit eddig befizettem, és a továbbiakban be fogok fizetni, az hogyan és mi módon kerül vissza hozzám, erre annyit kaptam, hogy "ez egy jó kérdés".

Az én véleményem (miután végképp átnyálaztam az ASZF-et) az, hogy itt semmi helye nincs reklamációnak.

Az, hogy az emeltdíjas telefonszám valójában warez Spam, az sem magyaráz semmit, az fogy.védes ügy lenne, amit a T-vel szemben kevés, mert akkor sem magyarázza meg, a további 59.xxx Ft számlatartozást.

-Mélytorok-

Kronometer.hu // PestiOras.hu // nick: Gonzi // Bulgari Velocissimo 1,8m // Omega X-33 SkyWalker 1,5m // Zenith El Primero Chronomaster Open XXT 1,6m // Breitling Chronomat B01 42mm Rouleaux szíjjal 2,2m

(#26111) blueye válasza vgyuri (#26107) üzenetére


blueye
veterán

Ez a hír annyira felcsigázott hogy továbbra is a telefonom netjét osztom meg WiFi-n ha kell. :)

(#26112) g0n21 válasza g0n21 (#26110) üzenetére


g0n21
senior tag

Update: Beszéltem egy jót a kedves és együttérző ügyintézőkkel, és a következők derültek ki:

- IMEI alapján tiltathatom a telefonokat (hogy hogyan, nem tudom, de lehet)
- Telekommunikációs BAR-on vagyok, amíg a teljes tartozás rendezésre nem kerül (egyik szolgáltatónál sem vásárolhatok kedvezményes készüléket, és nem köthetek hűségnyilatkozatot). -> amennyiben nem fizetem a tartozás részleteit, átraknak rendes, bankközi BAR-ra.
- Az előfizetői szerződés(ek) tartozással terhelve IS átruházhatóak másra, amennyiben az illető befárad velem a T-be személyesen.

Most jött el az a pont, hogy ha beledöglök (vagy valaki más - képletesen, még mielőtt valaki ezt felhasználná ellenem)), akkor is be fog fáradni velem.

[ Szerkesztve ]

Kronometer.hu // PestiOras.hu // nick: Gonzi // Bulgari Velocissimo 1,8m // Omega X-33 SkyWalker 1,5m // Zenith El Primero Chronomaster Open XXT 1,6m // Breitling Chronomat B01 42mm Rouleaux szíjjal 2,2m

(#26113) StLui válasza g0n21 (#26112) üzenetére


StLui
veterán

Ezt nem tudom elképzelni, hogy valaki 4eFt miatt bevállaljon egy százezres rizikót, esetleg kifizetem és utána perelhetem, levelezgethetek a visszatérítésért, majd visszakapom, ha nyerek. Itt tuti a veled szembeni rosszindulata, meg a más f.szával verem a csalánt este forog fenn. Ennyire nem szúr ki az ember a másikkal véletlenül :(

Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire

(#26114) g0n21 válasza StLui (#26113) üzenetére


g0n21
senior tag

Beütött időközben nála a krach. Hogy ö majd fizeti-e a t-nek, nem hiszem, de nem is érdekel.És szerintem nem inkorrekt amit mondok.

Kronometer.hu // PestiOras.hu // nick: Gonzi // Bulgari Velocissimo 1,8m // Omega X-33 SkyWalker 1,5m // Zenith El Primero Chronomaster Open XXT 1,6m // Breitling Chronomat B01 42mm Rouleaux szíjjal 2,2m

(#26115) StLui válasza g0n21 (#26114) üzenetére


StLui
veterán

Könyvelek, sajnos bármilyen hihetetlen, rengeteg munkavállalótól kell a fizetésből levonást foganatosítanunk mert a rokon barát nem fizette a részletét, és ő volt a kezes. Szóval szomorú, de sajnos nagyon sok ember képes kiszúrni barátjával, rokonával, úgy mint veled ez az illető :(

Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire

(#26116) g0n21 válasza StLui (#26115) üzenetére


g0n21
senior tag

Addig nem szeretnék eljutni. Ha nem sikerül semmilyen módon rávennem az átvállalásra, inkább fizetem, mert a T csak peres eljárás útján inkasszózhat, akkor pedig kapok egy finom perköltséget. Akkor már inkább megalázkodom magam, és az elveim előtt és fizetem a részleteket, majd szemenköpöm magam, és soha többet nem állok szóba velem... (Bocsi a képzavarért, én a film-oktatás-és reklámiparban dolgozom, + egy mesterszak, ez a magasröptű baromságokkal jár :D :D)

[ Szerkesztve ]

Kronometer.hu // PestiOras.hu // nick: Gonzi // Bulgari Velocissimo 1,8m // Omega X-33 SkyWalker 1,5m // Zenith El Primero Chronomaster Open XXT 1,6m // Breitling Chronomat B01 42mm Rouleaux szíjjal 2,2m

(#26117) sifarr válasza g0n21 (#26114) üzenetére


sifarr
senior tag

Beütött időközben nála a krach.
Akkor igen kétséges, hogy bemegy veled tartozást, szerződést átvállalni.

De ha rábeszéled és bemenni is.
Hogy ö majd fizeti-e a t-nek, nem hiszem, de nem is érdekel.És szerintem nem inkorrekt amit mondok.
Ha a T-pontban az átvállalásnál is elkezdene pampogni a 4 ezer, meg a kötbér, meg a T eljárása miatt, akkor tuti, hogy elbukik a hitelbírálaton. Vagy kap egy 50-100 ezres előlegbefizetési kötelezettséget. Elvégre 2 kiló tartozást kellene a nevére átírni.
A T se hülye, a legkisebb gyanúra visszakozni fog.

Azért szurkolok neked, hogy sikerüljön! :K
Majd írd meg, mi lett a vége.

(#26118) Soulfly842


Soulfly842
addikt

Az a baj, hogy semmilyen jogalapod nincs, amivel őt támadhatnád, amivel esélyed lenne bármit is kezdeni.. Jogilag te vállaltad a felelőséget, te írtad alá a hűségidőt, te vállaltad a kötbér kötelezettséget. Arra én nem támaszkodnék, hogy majd ő fizeti, az alapján amit leírtál archetípusa annak h. nem fogja vagy csak hébe-hóba lökne bele valamit (jobb esetben) Egy részletfizetési megállapodást komolyan kell venni, mivel seperc alatt tovább adják onnan behajtócégnek, ha a megállapodási feltételek nem teljesülnek (onnan meg illetékek, elj., egyéb költségek kerülnek rá). Jogilag semmit nem írt alá. Tanulópénz volt ez, nagyon úgy néz ki.

(#26119) Phreetsie


Phreetsie
tag

ekkor *** ceget.. akartam venni egy uj telot elofizuval, funba.. erre a no elkezdi, hogy fizessek be mar 75ezret.. *** ceg ez. foleg, hogy sohase volt elmaradasom es sohase volt semmi hitelem sohase. ja es mar ketszer kertek 40ezer eloleget azaz tag vagyok naluk ket elofizuval. ***

*moderálva

[ Módosította: Barthezz2 ]

Lumia 710 BLACK | vodafone HU

(#26120) .bruszli. válasza Phreetsie (#26119) üzenetére


.bruszli.
aktív tag

Gratula...

...ja és szóljatok ha kell olcsón egy kanna besugárzott hangya !

(#26121) raziel01 válasza Phreetsie (#26119) üzenetére


raziel01
veterán

Mondjuk ez már tényleg gáz. Milyen telót akartál venni?

(#26122) Soulfly842 válasza Phreetsie (#26119) üzenetére


Soulfly842
addikt

Ill. milyen rég vagy előfizető, hány aktív részletfizetésed van? Szerinted más cégnél máshogy van...? :)

[ Szerkesztve ]

(#26123) D@niel


D@niel
addikt

hello,

van olyan lehetőség, hogy ha beviszek egy telefont szervizbe, majd cserélik, akkor egy teljesen más modellt választok amely természetesen, árban megegyezik?

[ Szerkesztve ]

𝕧𝕒𝕡𝕖 bemutatók, kedvezmények: facebook.com/Dan1el1031

(#26124) kali válasza D@niel (#26123) üzenetére


kali
legenda

direktben nincs ilyen, törvény szerint; javítás, csere azonosra, vagy elállás a szerződéstől!
más kérdés, hogy utóbbi esetben vásárolhatsz akár azonnal más típust, ha a feltételek adottak.

Phreetsie; a vásárlás is ilyen stílusban történt volna?

[ Szerkesztve ]

(#26125) randras


randras
veterán

Sziasztok,

T-s 4G-s iPad Mini független vajon? Van valakinek tapasztalata?
Egyáltalán milyen SIM-et kell ebbe rakni, hanghíváshoz használt SIM net hozzáféréssel megy, vagy hogy van ez? :F

:R

(#26126) Phreetsie válasza kali (#26124) üzenetére


Phreetsie
tag

termeszetesen nem. webshopos rendeles stb. nem beszeltem igy az elado holgyel, ha erre lennel kivancsi. mert, nem az o hibaja. egyszeruen csak leirtam duhongve hogy mi van. amugy 1 reszletem van, 1 meg sima elofizu. ahhoz nincs reszlet. de mondom, egy darab elmaradasom sem volt sohase. ket elofizunal kertek 40ezret azaz, 80 ezrem van mar naluk amibol kb. meg 45 ezer korul van amit nem hasznaltam fol. amugy egy galaxy s advance lett volna. funba. egyszeruen elpattant az agyam, mikor ide irtam. es lehet mondani, hogy en vagyok a goreny geci proli ember.. de ezek nem normalissak, en mondom nektek.. 75 ezer eloleg. pf, ugy, hogy fizettem be mar 2 elofizunal 80-at.. ja es ez nem is reszletre lett volna. hihetetlen. ennel meg az is jobb lett volna, ha azt mondja: nem kapod meg.
oszt' elvan intezve, nem pofatlanul ekkora osszeget mondani szvsz.

.bruszli.: gratulalhatsz, de ez akkor sem normalis. jo lenne, ha a kormany mar jo seggbe rakna ezeket a szolgaltatokat vagy valami, mert amit ezek muvelnek az elofizetokkel az mar kesz rablas es mocsoksag. aztan lehet engem fujjolni meg puffogni

[ Szerkesztve ]

Lumia 710 BLACK | vodafone HU

(#26127) kali válasza Phreetsie (#26126) üzenetére


kali
legenda

nem is azzal volt baj, amit problémaként leírtál, hanem a hogyannal...
tőlem sosem kértek még előleget, pedig vettem már részletre több telefont is, általában drágábbakat - például iphone 4s -, és bár simán kifizet(het)tem volna zsebből a teljes vételárat, de gondoltam, inkább nálam kamatozzon és romoljon a forint, ne pedig a szolgáltatónál, ha egyszer adott a lehetőség!

(#26128) .bruszli. válasza Phreetsie (#26126) üzenetére


.bruszli.
aktív tag

A kulturált kifejezésmódodhoz gratuláltam...
3 hónapos előfizetői "múlttal" lenne ez a 3. előfizetésed,ha jól látom.

Persze azért kicsit erős,egy 50 ezres telefonra 75e előleget kérni...jobban jársz,ha megveszed Dominoval. Bár lehet tőled még úgy is kérnének előleget...vagy eleve drágábban kapnád csak meg.

...ja és szóljatok ha kell olcsón egy kanna besugárzott hangya !

(#26129) Soulfly842 válasza Phreetsie (#26126) üzenetére


Soulfly842
addikt

a kezdeti hőfokot félretéve: Erős a gyanúm, hogy viszonylag friss előfizető vagy, rövid időn belül két előfizetést aktiváltál (hivatalosan három havonta egyet lehet egy új előfizető esetében - egyedi, felsőbb engedéllyel, nagyobb előleggel lehet eltérni ettől) és kiemeltségi szinttel sem rendelkezel. Ezek biztonsági szintek, biztonsági eljárások, s ne hidd azt h. más szolgáltatónál ez máshogy van - sőt az szerintem még felmenő szidósabb is :) ) Ami a lényeg: érd el az aranykártya szintet, rendelkezz legalább 7 hónapos előfizetői múlttal és onnan ezerszer szimpatikusabb lesz az eljárás a jövőbeli vásárlás(aid)hoz. :)

(#26130) csilla5ma


csilla5ma
csendes tag

Sziasztok!

Nagyon be vagyok parázva, T-Mobile-nál vagyok Like díjcsomag 2 éves hűség. Úgy jött ki a lépés, h nem tudtam fizetni 2 havi számlát, ami össz 7120 ft, kikapcsolták a telefonomat, majd 03.07-én felfüggesztették a szolgáltatást, ebben az esetben úgy tudom, h kötbért kell fizetni, ami 30-40000 ft?? (nem találom sehol az előfizetői szerződésem). Ki lehetne kerülni még ezt a kötbér fizetést valahogy? 7120 ft-os tartozásra nem szeretnék, és nem is tudok ennyi kötbért kifizetni:S

Előre is köszönöm a válaszokat
Üdv

(#26131) kali válasza csilla5ma (#26130) üzenetére


kali
legenda

szia,

mihamarabb felvenni a kapcsolatot a szolgáltatóval, és lehetőség szerint rendezni a számlákat/elmaradásokat, annál több esély van - bizonyos kereteken belül - olcsóbban megúszni a dolgot!
a kötbér mértéke több tényező függvénye, de erről is adnak pontos információt, ha nem lesz meg a szerződés.
némi támpont, hogy miként történnek a dolgok; link
az utolsó pont a húzós, ott már nem csak a számlás elmaradás és a kötbér lóg a levegőben, hanem egyéb költségek is, és az összeg folyamatosan nő, "kamatozik" a számukra!

[ Szerkesztve ]

(#26132) csilla5ma válasza kali (#26131) üzenetére


csilla5ma
csendes tag

Köszönöm szépen! És ha mondjuk ma befizetem elektronikus átutalással a számlát, az javít valamit a helyzetemen?

(#26133) kali válasza csilla5ma (#26132) üzenetére


kali
legenda

biztos, hogy jobb a mihamarabbi rendezésre az elmaradásoknak, de előtte szerintem vedd fel a kapcsolatot a telefonos ügyfélszolgálattal, hogy hol tart jelenleg a folyamat, és kérd a segítségüket, lássák, hogy hajlandóságot mutatsz a tartozás rendezésére, biztos segítenek!

(#26134) tomy86 válasza Phreetsie (#26126) üzenetére


tomy86
addikt

Egyrészt, ahogy írták ez más szolgáltatóknál is így van. Másrészt emiatt legyél dühös a sok kedves honfitársra, akik orrba-szájba vásárolták hűségre a telefonokat (egy időben "divat" volt hajléktalanokat igénybe venni erre a célra) és cse...tek fizetni a részleteket. Ha majd nem friss ügyfél leszel, akkor nem kell előleget fizetni. Én 16 éve vagyok a Westel/T vonalon és egyszer sem kértek előleget.

(#26135) Daffni2 válasza .bruszli. (#26128) üzenetére


Daffni2
addikt

Ráadásul nem magyar nyelven írt, hanem egy ismeretlen nyelven.

"Aki ad,az nyer"

(#26136) .bruszli. válasza Daffni2 (#26135) üzenetére


.bruszli.
aktív tag

Na és a jelenlegi már az átszerkesztett 'puha' verzió...

...ja és szóljatok ha kell olcsón egy kanna besugárzott hangya !

(#26137) sarkanyolo2


sarkanyolo2
őstag

Sziasztok!

Szerintetek megéri egy dominó készülékre 10.000 Ft-ért biztosítást kötni egy évre? Egy most 80.000 Ft-os LG L9-ről lenne szó.

Üdv, sarkanyolo

Sony XZ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ / LG UJ620V / Kanto YU6

(#26138) dedike válasza sarkanyolo2 (#26137) üzenetére


dedike
addikt

Persze. :K

A biztosítónak mindenképpen. ;]

Neked csak akkor, ha valami történik a készülékkel! ;)

Jó szerencsét!

(#26139) pana0017


pana0017
senior tag

Sziasztok!

Like díjcsomagom van, és tudomásom szerint ennek az 1620 Ft-os díját csak 30-as felé lehet lebeszélni, smsezni stb., azonban szoktam hívni 70-est is, de az 1620 Ft-os számla mellé mostanában nem számolja fel. Ez mi miatt van?

(#26140) pepe091 válasza pana0017 (#26139) üzenetére


pepe091
MODERÁTOR

Nekem is Like-om van, de nem értem mi alapján megy... Előző hónapban is küldtem 3 SMS-t Telenor irányba, még rajta is van a számlán, viszont nem adta hozzá pluszban... :F Viszont néha meg hozzáadja.. :F

(#26141) raziel01 válasza pepe091 (#26140) üzenetére


raziel01
veterán

Nekem is néha hozzáadja, néha nem.

(#26142) St3ven válasza pana0017 (#26139) üzenetére


St3ven
addikt

Nem lehet, hogy hordozott a szám? Írd be így a tárcsázóba, és nyomj rá a hívásra: *126*70xxxxxx#

Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html

(#26143) St3ven válasza Soulfly842 (#26118) üzenetére


St3ven
addikt

Szokásommal ellentétben nem néztem utána, de nem lehet erre ráhúzni a csalás bűntettét?

Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html

(#26144) kali válasza St3ven (#26143) üzenetére


kali
legenda

elég nehéz menet lenne...

(#26145) Sztbeni


Sztbeni
őstag

A T-Mobile oldalán van külön 3G és HSPA lefedettségi térkép. Ahova 3G-t jelez, de HSPA-t nem, ott 384 kbit/s-el megy a net?

Az igazság semmitől sem fél. Csak attól, ha elhallgatják.

(#26146) 1430 válasza Sztbeni (#26145) üzenetére


1430
senior tag

Bár én csak 3G/HSPA lefedettségi térképet találtam az oldalon, de igen, az UMTS (3G) cellák mérete nagyobb szokott lenni, mint a HSPA, ezért van olyan hely, ahol csak UMTS van, ami 384 kbit/s-os elvi sebességet biztosít.

pana0017 & pepe091 & raziel01
Esetleg fel tudtok tölteni olyan - személyes adatoktól mentesített - számlakép részletet, amin ez a jelenség látható? (pl. forgalmi sorok, kedvezmény sorok és végösszeg)
Főleg azt a részt furcsálom, hogy "néha hozzáadja, néha nem". Mivel a normális az lenne, hogy hozzáadja, olyan kép lenne jó, amin nem adja hozzá.

[ Szerkesztve ]

''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!

(#26147) Sztbeni válasza 1430 (#26146) üzenetére


Sztbeni
őstag

az oldalon az ügyintézésre kattintva a lefedettségnél van külön 3G. Azért kérdezem, mert a Voda esetében is jelez külön 3G-t és HSPA-t, de az hülyeség, mert nekem ahol csak 3G-t ír, ott is jelzi a telefonom a 3.5G-t, és jön is 10 megabit fölött az adat.

Az igazság semmitől sem fél. Csak attól, ha elhallgatják.

(#26148) 1430 válasza Sztbeni (#26147) üzenetére


1430
senior tag

Ugye ezen most nem lepődtél meg! ;)
Mivel ezek "lélegző" hálózatok, az aktuális terheltségi viszonyok határozzák meg a cella méretét, illetve a térképet sem úgy szokták összeállítani, hogy fogják a körzőt és bejelölik az elvi jelterjedési maximumot, hanem igyekeznek figyelembe venni a domborzati viszonyokat, tereptárgyakat, várható forgalmi hatásokat, sőt még helyszíni méréseket is végeznek (ami csak egy pillanatnyi állapot). Szóval inkább alulterveznek, mert azért kevésbé panaszkodnak, ha jobb a térerő, mint amit mondanak.

''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!

(#26149) tween


tween
őstag

Hálózati korlátozás (SIM Lock) feloldását milyen feltételekkel hajtja végre a T-Mobile? 1 éves előfizető vagyok náluk.

(#26150) kali válasza tween (#26149) üzenetére


kali
legenda

aszf; link (10.3)
díjszabás; link (5.2)
Hálózati korlátozás feloldása (Az akció során igénybevett kedvezmény visszafizetésén felül.) / 15000 Ft/alkalom/készülék
(domino; 25 e ft, de ott ugye nincs esetleges járulékos költség)

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.