Hirdetés

2020. július 15., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-07-10 17:32:42

LOGOUT.hu

Magyar Telekom (Mobil szolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#25651) raziel01 válasza zsoleer (#25648) üzenetére


raziel01
(veterán)

Ezen mit csodálkozol? Így is kaptál 20 napot ajándékba.

(#25652) airmax_2.0 válasza 1430 (#25639) üzenetére


airmax_2.0
(tag)

Tudnál akkor valamit javasolni arra a problémára, hogy az 500 MB korlátomat nagyobbra cseréljem, amiért szivesen fizetek, csak valahogy azt érzem, ez senkit nem érdekel... :-/

Összefoglalom Novemberben vállaltam új 2 év hűséget az ECO+GoNet L csomagomra..
Ami eddíg rendben működött. Hála az LG Optimus L9-nek rendszeresen átlépem az 500 MB korlátot ami lassítással ját (kibírható, de bosszantó is egyben)
Szeretnék váltani úgy hogy a hűséget megtartom de nagyobb adatforgalmat kaphassak.
Nem akarok többet telefonálni sms-ezni, nem érdekel, hogy ott milyen áron van a tarifa. Jó az ECO, de még váltani is hajlandó vagyok, ha valami árukapcsolásban a nagyobb adatforgalomhoz úgy jutok hozzá.
Mik a lehetőségeim?
És nagyjából milyen áron?

Nagyon megköszönném, ha erről tudnál valami bíztatót mondani...

[ Szerkesztve ]

(#25653) dedike válasza airmax_2.0 (#25652) üzenetére


dedike
(addikt)

Aranykártyás vagy?

1.) Aranytráskártya Net&Roll XS Bár itt a meglévő havidíjas díjcsomagja mellé az is lehet, hogy csak elírás...
illetve
2.) Kapcsolat Net

Jó szerencsét!

(#25654) cris78 válasza airmax_2.0 (#25652) üzenetére


cris78
(őstag)

Jó látni, hogy nem csak én voltam idióta, hogy a go!netr-re vállaltam hűséget :DD

(#25655) airmax_2.0 válasza 1430 (#25644) üzenetére


airmax_2.0
(tag)

Végülis nem volt olyan eget rengető a kedvezmény a GoNet-re kb ugyanannyi, mint a Mozaik XS-re, de még az is lehet, hogy kevesebb... Tehát miért ne lehetne váltani rá?
És további kérdés is felvetődik. Mondjuk visszafizetem a kb 10-15 ezer forintos kedvezményt és kötök egy másik hűséget a Mozaik XS-re. Ott visszakaphatom? Nem tudom ez nekem túl bonyolult marketingpolitika, túlságosan terelni akarják a fogyasztókat valahova, amit nem tudok hova, mert elvileg én is oda akarok terelődni, de valahogy nem megy...

(#25656) cris78 válasza dedike (#25653) üzenetére


cris78
(őstag)

De ez a net&roll aranytárskártya plusz még egy sim-et ad és azon használhatod...

(#25657) airmax_2.0 válasza dedike (#25653) üzenetére


airmax_2.0
(tag)

aranykártyás vagyok.
Nem értem váltsak ki egy társkártyát magamnak?

Az a napi 100 Mb megint olyan mint a halva született nagymama... Nem akarok naponta adminisztrálgatni, meg igényelni, vagy ki tudja mit kell azzal tenni..
Egyszerűen nagyobb csomag kéne.

[ Szerkesztve ]

(#25658) airmax_2.0 válasza cris78 (#25656) üzenetére


airmax_2.0
(tag)

Akkor azt hiszem sim kártyát kéne cserélgetni (vagy kétkártyás telefont, esetleg tabletet venni) illetve azt hiszem az más hívószámot is jelent... nem igazán opció...
Szinte már szégyellem magam, hogy a magam kis gondjával megoldhatatlan feladat elé állítok egy nagy nemzetközi multicéget...

(#25659) airmax_2.0 válasza cris78 (#25654) üzenetére


airmax_2.0
(tag)

Igazából teljesen jó az a csomag.. Én romlottam el mert ha unalmas tv műsort néz a család akkor youtube videot nézek vagy újságot olvasok rajta... időnként a mozi trailereket az imdb-n... amit korábban nem tettem..
Ráadásul pont akkor lassul be amikor múltkor a navigációt használva rosszul mentem ki egy körforgalomból, és új térképrészletet töltött le, de mire lejött három sarokkal odébb voltam, és jó nagy kört kellett leírnom. normál esetben a gps azonnal reagál és a következő sarkon már vissza is vezet a jó útra...
Szóval megnőnek az igények, ez már csak így van...

(#25660) dedike válasza airmax_2.0 (#25659) üzenetére


dedike
(addikt)

ha unalmas tv műsort néz a család akkor youtube videot nézek vagy újságot olvasok rajta... időnként a mozi trailereket az imdb-n... amit korábban nem tettem..

Nem lenne érdemesebb egy router az otthoni netre?

A honlap szerint meglévő előfizetéshez kérhető az AK N&R XS, míg az összes többi új SIM-mel.

A 1430-at nem hívtad?

[ Szerkesztve ]

Jó szerencsét!

(#25661) cris78 válasza dedike (#25660) üzenetére


cris78
(őstag)

Még a nyáron mikor én is megoldást kerestem a go!net kiváltására bennem is felmerült ez a net&roll aranytárskártya, de akkor még nem így nézet ki a honlap és ott írta, hogy különáló sim kártyával jár. De ha számít akkor ott van, hogy mihez ajánlják és csak táblagép meg lap top van ott, okos telefon nincs ott.

(#25662) dedike válasza cris78 (#25661) üzenetére


dedike
(addikt)

Szerintem is elírás lesz az, s nem az első esetben, sajnos.... :(

Jó szerencsét!

(#25663) Otisz válasza andrás47 (#25650) üzenetére


Otisz
(őstag)

Ez természetes :U

(OO[IIII][IIII]OO)

(#25664) Dákesz


Dákesz
(tag)

Én ugy tudtam, hogy meglévö elöfizetönek nem kell mobile előleget fizetni, de 50ft feletti értékü telohoz kötelezö...ezt mér nem tüntetik fel a honlapon v fentvan? csak én vagyok vak ?:D

(#25665) icons


icons
(addikt)

Hello!

2011 októberében kötöttem egy Like díjcsomagra 2 éves szerződést. A helyzet az, hogy a SIM kártya nincs meg (valójában megvan, csak sajnos elérhetetlen távolságban, legközelebb 1,5 hónap múlva tudnám újra a markomba tartani. Addig senki más se fogja használni).
Arra gondoltam, hogy nem szeretnék 1,5 hónapot SIM nélkül tölteni, ezért új SIMet igényelnék, vagy bármi hasonlót tennék. A kérdésem az, hogy erre milyen lehetősége(i)m vannak?

Voltam T-pontban, az ügyintéző azt mondta, hogy 4ezer forintért tud SIM kártya cserét végrehajtani. A kérdésem az, hogy ez valóban így van-e, ennél olcsóbban nem tudom megoldani? (tisztában vagyok vele, hogy elvileg ő a hozzáértő, de én meg a szkeptikus vagyok ;] )

Köszönöm!

(#25666) zsoleer


zsoleer
(aktív tag)

Jól tudom hogy elöfizetést hosszabbítani csak 22 hónap után lehet?? Mert régen 6 hónap a lejárat elött lehetett!

(#25667) dedike válasza zsoleer (#25666) üzenetére


dedike
(addikt)

21... de az már majdnem mindegy...

Jó szerencsét!

(#25668) dptrsk válasza icons (#25665) üzenetére


dptrsk
(Topikgazda)

Ez a 4ezer forintos összeg a hivatalos, így van.
Nem tudom mennyibe kerülne, az ha esetleg egy másik szeménynél van, vagy egy másik szemény hozzáfér, feladja postán (esetleg expressz küldeményként)?

(#25669) icons válasza dptrsk (#25668) üzenetére


icons
(addikt)

Jó kérdés. Sajnos a másik hely Németország nyugati felén van, és ez kisebb bonyodalmakat okoz :)
Bár most így belegondolva, simán borítékba belecsempészve levélként is fel lehetne adni, egyszer valakinek a valakije azt állította, hogy ezek relatíve gyorsan meg tudnak érkezni sima küldeménnyel is. (napok kérdése)

(#25670) Crytec210 válasza icons (#25669) üzenetére


Crytec210
(veterán)

Ajánlottan, tértivevénnyel, meg minden biztonsági lehetőséggel minimum, mert ne feledd, az ellenfeled nem más, mint a magyar posta... Nekem már túl sok levelemet tüntették el.. :(((

Everybody lies.

(#25671) 1430 válasza airmax_2.0 (#25652) üzenetére


1430
(senior tag)

Nézd, túl sok lehetőséged nincs, mert a Go!Net L-t tartanod kell. Jó lenne ténylegesen látni a kötbéreket, mielőtt annak kifizetését tanácsolnám, ezért talán érdemes lenne betelefonálnod, mert nem tudom, egybe került e a készülékkötbérrel (még nem találkoztam Go!Net hűséges ügyféllel :D ). Ha egyben van, akkor ciki, mert a teljes készülékkedvezményt ki kell fizetni. Ha külön van, akkor még működhet a dolog, hogy kifizeted a Go!Net kötbért (szerintem ez 10 ezer Ft alatt lenne). Például a Mozaik tarifahűség egyben van a készülékkötbérrel, ezért ha valaki lejjebb vált, mint szabadna, akkor kövér csekkre számíthat.
#25655 Mozaik tarifahűséget csak készülékvásárláskor tudsz vállalni, tarifahűség cseréje pedig nem lehetséges.
Ha a kötbér nem járható út, akkor még mindig megteheted, hogy Mozaik XS-be váltasz, megtartod a Go!Net L-t és lesz kemény 700 MB-od 5200 Ft-ért, amiből 3200 lebeszélhető, de mint írtad, ha ezt nem beszéled le, az hosszú távon lenne pénzkidobás.
#25657 Ami az AT Net&Roll XS-t illeti, jól gondoltad, hogy ez egy társkártya konstrukció, külön SIM kártyán igényelhető. Vagyis cserélgethetnéd a SIM-et... Mondjuk ha olyan célokra használod a telefonod, amit írtál, lehet beruházhatnál egy tabletre. :D
Más adatcsomag nem jöhet szóba (pl. KapcsolatNet vagy Net&Roll opciók), mert a Go!Net L-nek aktívnak kell lennie, de egyszerre két adatcsomag meg nem lehet a hívószámodon.
Összefoglalva, ha otthon van vezetékes neted, akkor wifi-t neki! Ha nincs, akkor gondold át a fentebb leírtakat.

zsoleer
Ez készülék törlesztőrészlet volt? (csak mert hó végéig annak van fizetési határideje)
Mert 30 napra korlátoznak, de ebben az esetben nem a 31-ig esedékes összeg volt a gond (nem onnan indult a 30 nap), hanem például a januárban kapott számla. A lényeg, hogy ha kimegy a figyelmeztetés, elindul a 30 nap, de hiába rendezed az elmaradást 30 napon belül, ha idő közben másik számla is lejár, tovább ketyeg a 30 nap. Tehát ha például 01.21-én figyelmeztettek az elmaradásról, akkor elindult a behajtási folyamat, de ha csak februárban fizetted be az elmaradt számlát (vagy addigra ért be az összeg), akkor nem állt le a folyamat, mert idő közben lejárt egy (vagy több) másik (törlesztőrészletes) számla is.
#25666 Viszont vigyázz ezekkel a korlátozásokkal, mert fél éven belül két ilyen elég az arany/platina szint megvonásához, és akkor 21 hónap hűség után sem vehetsz új készüléket. ;)

Dákesz
Meglévő ügyfélként, de új előfizetéssel vásárolsz készüléket? Mert akkor az előfizetői multadtól függ a dolog, de 50 Ft felett biztos nem (és 50 ezer Ft felett sem) kötelező előleget fizetni (tehát ez nincs összeghez kötve).
A közbér pedig benne van az ÁSZF-ben, illetve a rendelés közben is hivatkoznak rá:

''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!

(#25672) Breki


Breki
(veterán)

Szia

Medimania XS-hez nincs családbarát kedvezmény?

Vagy ahhoz hasonló amivel ingyenesen lehet hívni egy számot.

Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561

(#25673) Dákesz válasza 1430 (#25671) üzenetére


Dákesz
(tag)

Köszönöma választ :R , de én ma voltam benn a T -ben és a nőci mondta, hogy tök m1 hogy uj vagy meglévő elöfizető vagyok 50e ft felett kötelező a mobilelőleg :S

(#25674) 1430 válasza Breki (#25672) üzenetére


1430
(senior tag)

A Családbarát kedvezmény minden lakossági (hang) díjcsomaghoz elérhető, így MédiaMániához is.

Dákesz
De ezt már a vásárlás közben mondta, mikor "meglepődtél", hogy előleget kér be?

[ Szerkesztve ]

''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!

(#25675) Dákesz válasza 1430 (#25674) üzenetére


Dákesz
(tag)

Nem-nem, csak odamentem és érdeklödtem erröl a mobil előlegről mert a honlapon szinte semmi nincs írva róla

(#25676) icons válasza Crytec210 (#25670) üzenetére


icons
(addikt)

Teljes mértékben egyetértek:d Megkértem az ismerősömet, hogy ha lehet, akkor adja fel ASAP, és lehetőleg csomagolja be minden jóba. A gond az, hogy Németországból érkezik, tehát így is drága lesz szerintem, nem tudom mennyit dobna az áron az ajánlott/tértivevény, stb:D

(#25677) dedike válasza 1430 (#25671) üzenetére


dedike
(addikt)

Főnök Úr! ;]

Akkor megint hibás a honlap? :F :Y

Jó szerencsét!

(#25678) Breki válasza 1430 (#25674) üzenetére


Breki
(veterán)

köszi, de azért kérdeztem mert bejelentkezve a mytmobile-ba díjcsomagomhoz nem tudtam beállítani

Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561

(#25679) 1430 válasza dedike (#25677) üzenetére


1430
(senior tag)

Ezt ennyire direktben nem akartam írni, de igen. ;]

Dákesz
Ugye Te sem gondoltad, hogy ez ilyen egyszerű!
Elég komoly algoritmusok vannak az előlegszámítás mögött. ;)

Breki
Mert ezt csak ügyintéző tudja beállítani.

[ Szerkesztve ]

''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!

(#25680) szilard28


szilard28
(aktív tag)

domino quick sim kártyát meddig kell regisztrálni a csomagon lévő dátumtól számítva?

Kösz

(#25681) bubi92


bubi92
(őstag)

ha most aktiválok netbővítőt pl. netroll1gb, akkor az arányosan lesz az e havi számlámon, vagy erre a 10 napra is teljes hónapot kell fizetnem?

(#25682) buca84


buca84
(őstag)

nem tudok belépni a my tmobilba. nem tudom a jelszót beírni, mert folyamat kitörli. 3 böngészőben, 2 különböző gépen próbáltam. mi lehet a gond?

(#25683) dptrsk válasza buca84 (#25682) üzenetére


dptrsk
(Topikgazda)

Nekem működik rendesen.

(#25684) buca84 válasza dptrsk (#25683) üzenetére


buca84
(őstag)

Milyen böngészőt használsz?

(#25685) tomy86 válasza buca84 (#25684) üzenetére


tomy86
(addikt)

Én gond nélkül be tudtam lépni nemrég. Firefox 19

(#25686) buca84 válasza tomy86 (#25685) üzenetére


buca84
(őstag)

Nem tudom mi lehet...se iceweasel/firefox, se chromium. win alatt se jó. az utóbbi pedig egy másik gép...
töröltem a sütiket is, böngésző adatokat is...

[ Szerkesztve ]

(#25687) buca84 válasza buca84 (#25686) üzenetére


buca84
(őstag)

Most sikerült jelszót változtatnom, de az újjal nem enged be.
Agyvérzést kapok mindjárt! Nem értem...

Sikerült...

[ Szerkesztve ]

(#25688) polonic


polonic
(nagyúr)

Az adatforgalmi értesítőnek nem kéne 80%-nál is jönnie? Nekem csak akkor jött, hogy elértem a limitet.

A számlán egyébként szerepelni fog, hogy mennyi adatot forgalmaztam?

(#25689) bubi92 válasza polonic (#25688) üzenetére


bubi92
(őstag)

nem
nem
:K :P

(#25690) Soulfly842 válasza 1430 (#25671) üzenetére


Soulfly842
(őstag)

Sajnos szerinten nem pár ezer forint így a kötbér - ha ja jól emlékszek a WGOM/WGOL (gonet m/gonet L hűség egyben van a készülékkötbérrel. Flottások -amiben alapban nincs net, vagy van (ingyen/kedvezményes áron) azoknál szívesen vállaltak be ilyet is :)

(#25691) Soulfly842 válasza polonic (#25688) üzenetére


Soulfly842
(őstag)

a régi médiamánia díjcsomagoknál jött 80 ill. 100%-nál... az új nem túlforgalmazhatóaknál már nem jön.. telepíts fel egy 3g watcdogot pl. h. monitorozhasd magadnak h. hol jársz :)

(#25692) polonic válasza Soulfly842 (#25691) üzenetére


polonic
(nagyúr)

Mibol gondolod, hogy droidot hasznalok? :)

lenne ilyen funkcio alapbol, ha a szolgaltato is tamogatna. . .

[ Szerkesztve ]

(#25693) airmax_2.0 válasza 1430 (#25671) üzenetére


airmax_2.0
(tag)

Értem. Nagyon köszönöm, akkor utánajárok a kötbér dolognak, végülis ha nem eget rengető összeg lehet bele fog férni... ez esetben a mozaik xs +1 GB kieg opciót meglépem... (végülis a mozaik xs + gonet L is határeset.. meglátjuk)
Ha nem legfeljebb kivárom a maradék idők, és igyekszem nem videózni, anélkül ki lehet húzni az egy hónapot.. (nincs vezetékes internet a családban, mindenki mobilos internetet használ...)

[ Szerkesztve ]

(#25694) Soulfly842 válasza polonic (#25692) üzenetére


Soulfly842
(őstag)

Akkor valamilyen ennek megfelelő szörnyeteget... egyéb rendszernél is akad szerintem ilyesmi :)

(#25695) catroot válasza Soulfly842 (#25694) üzenetére


catroot
(veterán)

Wp8-nál sajnos nem. Kicsit speciális probléma, mert a szolgáltató nem engedi a Data Sense működését, lévén adattömörítést is használ.

[ Szerkesztve ]

"I live in the weak and the wounded, Doc."

(#25696) polonic


polonic
(nagyúr)

Ti amúgy a 21 megás sebességgel milyen sebességet mértek?

Nekem 5-6 körül szokott lenni.

(#25697) szabogabor10 válasza polonic (#25696) üzenetére


szabogabor10
(Topikgazda)

Szintén. Sajnos még városokban is nagyon kevés helyen, mondhatni foltokban érhető el ennél nagyobb (valódi H+) sebesség. Ezen nagyon kellene már változtatni, de egyelőre ennek semmi jele, sajnos túlságosan az LTE-re koncentrálnak.

[ Szerkesztve ]

iPhone 11 Pro Max -- iPad Pro 10.5” -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro

(#25698) motoflug


motoflug
(őstag)

Ha vásárolok egy telefont,amely letiltásra került,de papíron még érvényes a garanciája,akkor az a garancia már nem érvényes a letiltás miatt?

(#25699) 1430 válasza szilard28 (#25680) üzenetére


1430
(senior tag)

ÁSZF 1.9.14.7. Előfizetői (SIM) Kártya érvényességi ideje
"Az Előfizetői (SIM) Kártya csomagolásától számított 2 (két) éves időtartam, amely alatt az Előfizetői (SIM) Kártya használatba vétele regisztrálásra kell kerüljön a Szolgáltató hálózatában. Az Előfizetői (SIM) Kártya csomagolási időpontja a csomagoláson kerül feltüntetésre. A csomagolás időpontjától számított 2 (két) év
leteltével lejár az Előfizetői (SIM) Kártya hálózatra való feljelentkezésének a lehetősége és az Előfizetői (SIM) Kártyához rendelt hívószám lekötésére való jog. Az Előfizető a 2 (két) év lejáratát követő 1 (egy) éven belül a Szolgáltató ügyfélszolgálatánál kérheti a lejárt és érvénytelen Előfizetői (SIM) Kártya azonos
Szolgáltatásokat biztosító – de más hívószámmal rendelkező - érvényes Előfizetői (SIM) Kártyára való kicserélését a Díjszabásban meghatározott díj ellenében."

Megelőzendő a kérdést: a Domino szerződés egy "Domino Egyedi Előfizetői szerződés", melyet a Domino Előfizető ír alá és Előfizetői (SIM) Kártya tartozik hozzá.

[ Szerkesztve ]

''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!

(#25700) zoli62 válasza polonic (#25696) üzenetére


zoli62
(addikt)

2011 nyarán az akkori mobilnet előfizetésemmel egy 21 Mps modemmel rendszeresen 14,4/4 volt a sávszélességem egy Relax M csomaggal. Aztán szeptembertől visszaállt a normál 7,2/1 értékre. Ezt azóta is sajnálom. Abban az évben vezették be szeptembertől a Net&Roll díjcsomagokat.

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.