Magyar Telekom (Mobil szolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Vélemény Kisfogyasztású számítógépek nyomában
- Vélemény STAR WARS Jedi: Fallen Order (spoiler)
- Tudástár OpenZFS a mindennapokra
- Bemutató LEGO 75252 - UCS Star Destroyer
- Bemutató Középkategóriás gamer gép építése A-tól Z-ig
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [Agyturbina:] A vörös teknős
- [Re:] Elektromos rásegítésű kerékpárok
- [Re:] Kisfogyasztású számítógépek nyomában
- [Re:] [kyrabaybee:] :L
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [sziku69:] Szólánc.
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [Sub-ZeRo:] Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- [Re:] STAR WARS Jedi: Fallen Order (spoiler)
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Téma összefoglaló
- Utoljára frissítve: 2018-11-27 17:56:13

LOGOUT.hu
Gergőke88
(addikt)
Csak a készüléket cserélik, tartozékokat nem. Fóliás, karcmentes, de nem új készülék. Viszont a garancia szintén 1 év lesz újra.

Rolly
(addikt)
Egyébként ilyenkor már ki is fizethetnék az óradíját ... pl ha egy vállalkozó akkor elég sok kiesése lehet már pusztán az utánna járásból

ördög82
(csendes tag)
Értem... Köszönöm srácok a segítséget!

tPedro_
(senior tag)
Refurbished: Amit valaki valamiert mar visszavitt. Viszont tokeletesen mukodik es nincs hibaja.

FRENK1988
(veterán)
Megint mi változik az Ügyfélszabályzatban?
[ Szerkesztve ]
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :) <3 dCI

kali
(legenda)
illetve felújított darab, amiben szinte mindent kicseréltek, és ellenőrizték is!

StLui
(veterán)
És teljesen újjávarázsolnak! nem csak visszarakják a dobozba.
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire

tPedro_
(senior tag)
@StLui:
Igazatok van. Erre gondotlam en is, csak kicsit rovidre fogtam a mondandomat.
Koszi a kiigazitast.

GLOCK34
(aktív tag)
Pont erre gondoltam. Nekem kb 3 éve volt gar.ügyintézés telefonnal a T-nél és nem mondhatom,hogy elégedett voltam. Cseretelefont alig akartak kiadni,végül amit megkaptam az bedöglött a 4. napon.
Pedig ha nem vagyok betegszabin mint most akkor nagyon sokat használom a telefont. (Gar. szervizes vagyok csak teljesen más területen)
Tiszta szégyen amit csinálnak.

Rolly
(addikt)
Engem a szolgáltatás minősége zavar miközben apró drágulások vannak ... kb 10 éve dominósként 20 forint körül beszéltem, most meg előfizetőnként 37 forintért ... Így valszeg átmegyek a vodafone-hoz 12 év után mert a céges flotta ott van. Bár a szolgáltatás minősége ott is hasonló

club1
(veterán)
Sok mindenben rosszabb. De ebből a szempontból a Telenyomornak nyomába sem érhetnek (már ami az ottani bűn rossz ügyfélszolgálatot és hálózatminőséget - elsősorban a 3G-t - illeti).

Rolly
(addikt)
Én ahol most vagyok újpest az egydül használható szolgáltató minden körülmények között a Telenor... csak hát nekem nem mindegy, hogy ha már váltok akkor mit választok...
Nekem a Telenorral kapcsolatban eddig csak pozitív tapasztalatom volt a korábbi cégnél a kapcsolattartó hozta nekem másnap a 50%-os akcióban vásárolt telefont ... amit egy 30 km-re lévő üzletben foglalt le és hozta el nekem ... Szóval le a kalappal ... T-mobileal se volt komoly gondom, de az, hogy 12-13 év után semmi extrát nem tudok igénybe venni sőt még olyan szolgáltatást is bekapcsoltak amit nem kértem...

club1
(veterán)
Elmondom neked, ez a Telenyomornál is pontosan ugyanígy van. Persze lehet, hogy a mi flottánk is túl régóta van már náluk...
A Telenyomor hálózata a legrosszabbul optimalizált, az adott ponton jó vétel 100 méterrel odébb csapnivaló is lehet. Én rálátok Dél-Budán 4 cellára is, és itt pont ez a problémám, mert össze-vissza váltogat a telefonom, nem tudok 3G-n befejezni egy hívást, mert 10-20 perc alatt garantáltan megszakad. 2G-n ok, csak ott meg időnként szavak hiányoznak a beszélgetésből (ha épp jól terhelt a környék).
[ Szerkesztve ]

polonic
(nagyúr)
"időnként szavak hiányoznak a beszélgetésből"
Nekem is volt sokszor ilyen, még a zte-s idők előtt is. Jó pár telefon és sim csere után is fenállt ez. Fogalmam sem volt, hogy ez mi lehet. Nem is foglalkoztam vele. Mióta T-nél vagyok, azóta feltűnt, hogy ezek a szókimaradások megszűntek. Most már utólag tudom, hogy a Telenor hálózata volt a ludas.

(jan)
(őstag)
Utána kérdeztem és tényleg annyi kicsit sokallom...
Legszebb öröm a söröm és az áramköröm!

Phreetsie
(tag)
ha nem vallalok huseget a dijcsomagra... csak az elofizetesre. akkor is kerhetnek eloleget? fun dijcsomag erdeklne foleg
van naluk 2 elofizetesem mar. de meg nem vagyok arany. mert ha igy kerem, a honlapon nem irja, hogy kene a eloleg. ha ugy kerem, hogy huseget vallalok a dijcsomagra, akkor irja, hogy lehetseges az eloleg. most akkor?
Lumia 710 BLACK | vodafone HU

BroCreSt
(aktív tag)
Ha van előfiz., akkor nem szoktak.
Samsung Notebook Series 9 NP900X3C-A01HU -> iPhone 4 16GB, fehér -> Samsung i9505 Galaxy S4 16GB, fehér

Phreetsie
(tag)
nekem elsore is kertek 40et, masodikra is kertek nekem 40et.. azert kerdem

BroCreSt
(aktív tag)
Érdekes, bár szerintem életkor függő is, meg hogy mondtál-e akkor be munkahelyet.
Samsung Notebook Series 9 NP900X3C-A01HU -> iPhone 4 16GB, fehér -> Samsung i9505 Galaxy S4 16GB, fehér

Phreetsie
(tag)
melo helyet nem is kerdeztek sohase /igaz, mindig csak webshoprol rendeltem/

qfm
(senior tag)
Valaki erre esetleg? Szeretném megtartani a likeot újabb 2 évig, viszont ez az egyetlen lehetőségem rá, ha megoldható.
Köszönöm előre is.

pepe091
(MODERÁTOR)
Természetesen akkor is kérnek ha webshopból rendeled. Nem lehet kijátszani a rendszert.

polonic
(nagyúr)
A net&roll 1 gigás opciónál az első aktiváláskor kell egy ezrest fizetni?

1430
(senior tag)
Úgy érzem, ugyanazt írtad le mint eddig, csak pepitában.
Nem azt írtam, hogy menj a Nokiához, hanem azt, hogy ha ragaszkodsz a cseréhez, azt a Nokiának mond, mert a Telekom csak közvetítő.
A többire nem is reflektálnék, mert úgy sem lenne értelme. Feladom!
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!

zoli62
(addikt)
Miért nem reflektálsz? Erre én is kíváncsi vagyok.

domerator
(addikt)
... és én is.
Beam me up Scotty! ... iPhone 4S 8GB iOS 6.1.3 (!!!), Samsung Note 8, Gear Frontier, MacBook Air 2017

Mottie
(őstag)
Sziasztok! A Következő kérdéssel fordulok hozzátok, hátha valaki tud segíteni.
Ha egy telefonnak T-mobile simlock-ja van, akkor az ugye arra az 1 darab szolgáltatóra vonatkozik. Tehét pl egy magyar T-Mobile függő telefont nem használhatok Angol T-Mobile kártyával?
Be Victorious!

attiati
(veterán)
Domino web mobilnetcsomagot lehet igényelni hangalapú domino kártya mellé?

Phreetsie
(tag)
mi van? mondjad mivan!
(#25877) Mottie: nem hasznalhatsz

.bruszli.
(aktív tag)
Persze,1 ilyen-1 olyan.
"Opcióként" nem.
...ja és szóljatok ha kell olcsón egy kanna besugárzott hangya !

attiati
(veterán)
tehát olyat nem lehet, hogy beszélek is róla dominó kártyásként, és rendelek mellé ugyanarra a sim kártyára domino web-et is?

.bruszli.
(aktív tag)
Nem. A mellé csak a Go!Net és RelaxNet csomagokat lehet rendelni.

guppy_83
(tag)
Szia,
Igen, szinte ugyan az, csak próbáltam érthetőbben leírni. Nekem az elvvel van gondom, rossza a telefon többször is akkor a t ezt miért nem ismeri be egy cseretelefonnal?
Na sebaj, ma futok egy újabb kört....
...olyan még sohasem volt hogy semmi sincs...

adam3
(aktív tag)
Amúgy amikor egyik ismerősöm Nokia telefonja elromlott, ő egyszerre a Nokiához ment, és egy rövid indoklás után tőlük kapott cseretelefont a javítás idejére . Ha nem is hasonló specifikációjút, de kapott.

tPedro_
(senior tag)
Valaki emlitette, hogy hamarosan megszunik a Go!Net S csomag.
Ez azt jelenti, hogy lesz egy uj, vagy marad az M es az L?
500MB nem tul sok es ha jol ertem mobilhoz nem lehet Net&Roll csomagot venni.

.bruszli.
(aktív tag)
Az akciónak lesz vége ( 90 ft/hó az aktiválás hónapjában és az azt követő 2 hónapban )

sifarr
(tag)
Nem azt írtam, hogy menj a Nokiához, hanem azt, hogy ha ragaszkodsz a cseréhez, azt a Nokiának mond, mert a Telekom csak közvetítő.
Ez nem teljesen igaz, illetve félreértésre adhat alapot. Nem csak "közvetítő" a TMob a telefonvásárló és a Nokia között.
A garanciális (jótállási) kötelezettség a forgalmazót terheli, amely ebben az esetben a TMob.
(151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet)
Az már más kérdés, hogy a kötelezettségét közvetlenül a forgalmazó teljesíti (ő intézi a garanciális ügyet) és/vagy szerződött szakszervizen keresztül. Márkaszerviz közvetlenül is vállalhatja a garanciális ügyek intézését a forgalmazótól függetlenül.
De az alapkötelezettség a forgalmazóé és nem a gyártóé!
Az indoka könnyen belátható.
Egy gyártó bármikor tönkremehet, de ettől még a jótállási jogait a fogyasztó nem veszítheti el.
Legfeljebb akkor, ha a forgalmazó megy csődbe és a gyártó nem vállalja át a jótállást.
Az esetileg eldöntendő kérdés, hogy a garanciális kötelezettségét javítással vagy cserével oldja meg. Ezt a forgalmazó valóban eldöntheti.
Mint ahogy a konkrét esetben a TMob-nak jogában áll a szakszerviz véleményére hagyatkozni a javítás/csere kérdésében. De ki is cserélheti, ha úgy látja jónak.
[ Szerkesztve ]

guppy_83
(tag)
Szia,
Köszönöm szépen! Hasznos infó!
További szép napot!

tPedro_
(senior tag)
"A Szolgáltató megszünteti a Go!Net S és a Domino Go!Net S adatdíjcsomagok értékesítését. Ezen díjcsomagot használó előfizetők a díjcsomagot változatlan feltételekkel vehetik igénybe."
[ Szerkesztve ]

.bruszli.
(aktív tag)
Igaz,ez elkerülte a figyelmem...bocs.

szilard28
(aktív tag)
A vevő a T-mobillal áll jogviszonyban, és nem a Nokiával, hiába próbálja a T hazugságcunamival lerázni az ügyfelet.
A T pofátlan módon visszaél az erőfölényével, mert tudja hogy a vevőnek nincs ideje és pénze pereskedni.

club1
(veterán)
A jogviszony igaz. A hazugságcunamit én nem vettem észre, pedig végigolvastam a hozzászólásokat. A fogyasztónak pont annyi joga van, mint amit a jogszabályok számára biztosítanak. Én itt úgy láttam, hogy a T a jogszabályok szellemében jár el. Természetesen a jogszabályoktól az ügyfél számára kedvezően el lehet térni, de ez a szolgáltató döntése, ha nem tér el, akkor ezért nem hibáztatható. A 80 előfizetésünkből egy T-s és 2 db T-Home-os van, ennyi közöm a céghez.

guppy_83
(tag)
Tehát amennyiben a szolgáltató nem bal lábba kel fel és süt a nap, akkor ők jófejként esetleg kicserélhetik a 3x szervizelt még mindig hibás és számomra 4 hete használhatatlan telefont, amit kifizettem?.......

motoflug
(őstag)
Korábbann kérdeztem,de nem jött még válasz: a letiltott készülékek garanciája érvényét veszti a letiltással?

club1
(veterán)
Azokat a törvényhozókat tapsold meg, akik a 2003-ig élő és tényleg fogyasztóbarát törvényt úgy harmonizálták az EU-hoz, hogy abban a 3 munkanapon belüli cserén kívül egy konkrétum sem maradt.
A régi törvény alapján 5 javítás után csereutalványt kellett a gyártónak kiállítania. Az aktuális törvény szerint pedig törekednie kell a jótállásra kötelezettnek, hogy 15 napon belül a készüléket kijavítsa. Ez sem konkrétum, hiszen én is törekedhetek, ha egyszer szorulásom van...

.bruszli.
(aktív tag)
Igen.

club1
(veterán)
Egy szerződés nem írhat felül jogszabályi kötelezettséget. A jótállás jogszabályi kötelezettség. Más a gyerek fekvése, ha a tiltásnak speciális oka volt.

alien19
(tag)
Sziasztok!
A kérdés a következő:
Van egy előfizus telefonom, meg egy usb internet előfizum társkártyában.
Tudok venni notebookot előfizetéssel másik társkártyával?
Galaxy S8+/PS 3/PS4 Pro/Nintendo Wii/LG UH6207/ PSN ID: gzsolti

motoflug
(őstag)
Én már így vettem a készüléket,nem történt átverés,vagy ilyesmi.Ha beviszem egy T-üzletbe, akkor imei szám alapján el tudják mondani,hogy mi a helyzet a letiltással/garanciával, igaz?

dokee78
(félisten)
Adott egy Mozaik XS aminek lejárt a 200MB adatforgalma.
Volt mellé egy GoNET 30MB. Ugye már lassított a NET-em,mert az is elfogyott.
Viszont ma az ügyfél szolgálaton lemondtam a GoNETet.
Kellett csinálom egy telefon restartot.
Most fura módon nem lassított a NETem.
Miért van ez?
Téma tudnivalók
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- HP Pavilion 15, 15.6" HD, i5-8250U, MX130 - 4GB GDDR5, 16GB DDR4, 128GB SSD+1TB HDD, 6 hó. gar.
- Sony RX100
- Asus GTX 1060 3G Dual, OC. 2020.junius.24.ig Garanciális
- iPhone Xr 64GB SpaceGray * GYÁRI FÜGGETLEN * Dobozos * Garancia * 98% akksi * BESZÁMÍTOK!!!
- MACBOOK PRO 2013 late 13" MAGYAR * i5 8GB 256 GB SSD * Garancia * BESZÁMÍTOK!!!