Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Kempingezés és sátrazás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
dom1n0
őstag
Betörtük a lovakat.
Tegnap végül 2 bringát vettünk, egy említett Cube Agree C:62 Pro-t elsődlegesen nekem, és a fiamnak egy Cube Attain SLX-et.
Az Attain könnyített alu, 105-ös 12 sebis szettel.
Mondtam a fiamnak ha ezt kiegészíti a saját lóvéjából, választhat drágábbat, azonnal megfelelt neki, szerintem nem rossz bringa egyébként, 11kg mindennel felszerelve menetkészen. Azt mondta így egy óra tekerés után alapvetően fasza bringa, a súlyát elindulásoknál, kigyorsításoknál érezni kicsit, ha már megvan egy 15-20-as tempó, hasonló mint a régi Cervélo érzésre.
Vicces mert 56-os méret az is, az enyém is.Na és akkor az Agree..
7.95kg csupaszon a bringa, SPD-SL pedállal, garminnal, kulacstartókkal 8.4kg lett, szerintem korrekt.
Menetdinamikában erősen érezni a könnyebb (1450g körüliek...) 50mm-es karbon kerekeket, oldalszél ha belekap kapaszkodni kell rendesen
, maga az egész bicó nekem pörgősebb, direktebb érzésre az Orbeánál.
A gyári ülés szerintem fos, fiam is mondta az övé se volt egy kényelembajok, ezek cserések.
A Di2 rendszer összességében tetszik, a váltás gyors és pontos, megkockáztatom jobb a RIVAL-nál, viszont őszintén bevallom a SRAM féle egy-egy gomb-os megoldás szerintem fényévekkel egyszerűbb és nagyszerűbb, de nyilván ez relatíve egy apróság csak, a D-FLY gombok (hoodson lévő extra gombok) működtek megfelelően, bár kicsit mintha lagosak lennének.
28MM-es GP5000 gumikkal jött a gép, ezt már elég jól ismertem, belsős a rendszer, de rámbeszéltek egy pár Aerothan versenybelsőt, majd ezt kipróbálom ha lesz egy kis szabadidőm átszerelni.
Az ultegra fékek nagyon faszák. Nem olyanok hogy picit húzol és fejreállsz egyből, de nagyon jók a fékpontok, hazafele mentünk egy zúzósabb tempót 33-35 átlaggal, amikor rákellett fékezni, nagyon jól adta, egyelőre úgy érzem elleszek ezzel a betéttel és tárcsával is.
Még egy kis fit állítgatás hátra van, de így elsőre tetszik a bringa, jó az irány vele szerintem
Na és a képek:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Teljesen átvariálhatja szoftverei nevezéktanát az Apple
- Philips LCD és LED TV-k
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Alkoholista nevelde
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Windows Insider Program
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- AKCIÓ! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest