- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- bambano: Bambanő háza tája
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
AMD Software: Adrenalin Edition 25.4.1 Optional Update Release Notes
21-i build, non-WHQL.
-
ReSeTer
senior tag
Helló!
Van egy rx 9070-es VGA-m.
Nektek nem szokott olyan lenni, hogy ha néztek teljes képernyőn egy videót (nem youtube), és előhozzátok azt a panelt ahol belehet hajtani a videóba, rámentek egérrel, és elkezd akadni a videó? Olyan mintha 15 fps-el menne. Ez főleg ekkor jön elő.
NVIDIA 1660 super-nél nem volt ilyen gond.2 monitorom van, 1080p mindkettő, egyik 60hz/hdmi, másik 240hz/DP.
A 240hz-s monitor van elsődlegesként beállítva.
A videót a 60hz monitoron nézem.Youtube-nál nincs ilyen gond. Ahol előjött a probléma, az ilyen egyéb felhőtárhely saját lejátszója.
-
pkornel
aktív tag
Sziasztok Dirivel újra telepítés után a kontrolpanel nem látja a Senua's Saga: Hellblade II Játékot (Game pass verzió) és nem is tudom hozzáadni ott ahol van a többi játék. (Azok is mind game pass játékok) Mit lehet ilyenkor tenni? Előtte minden fasza volt.
-
beef
őstag
Egyébként meg ott az auto-detect driver, az letölti a chipset és vga drivert is:
https://www.amd.com/en/support/download/drivers.html -
Zadia
senior tag
Sziasztok.
Lehet láma kérdés,de új rendszert raktam össze Radeon vga-val.
A kérdésem,hogy a drivert az alaplap honlapjáról töltsem le vagy inkáb az amd hivatalos oldaláról?
ASROCK :AMD graphics driver ver:24.10.34.240730a 995MB 2025/1/9
AMD : Adrenalin 24.12.1 (WHQL Recommended) 772 MB 2024-12-05 -
westlake
félisten
AMD Software: Adrenalin Edition 25.3.2 Optional Update Release Notes (non-WHQL)
Tegnapi build, és nincs belőle Vega & Polaris verzió.
-
TIT
veterán
válasz
redingitell #39944 üzenetére
Viszont akkor az adrenalin el se indul.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
redingitell #39942 üzenetére
Nem lehet,hogy inkább a windows erőszakolta fel a drivert?Régebben előfordult ilyen.
-
redingitell
senior tag
Ez a 25..3.1 miért ilyen erőszakos? Leszedtem DDU-val mert folyamat leállt a játék szoftverhibával. Visszatettem a 24.8.1 et, minden ok. Természetesen az automatikus frissítést kikapcsoltam. Másnap indítom a gépet, 25.3.1 van fent!
Nagyon nem értem.... -
westlake
félisten
AMD Software: Adrenalin Edition 25.3.1 Release Notes (WHQL, Build2)
13-i build, nyolc nappal újabb, mint a Build1.
-
mcwolf79
veterán
Sziasztok!
AMD Adrenalin driver-ben lehet valahogy maximalizàlni játékonként az fps-t? Kerestem, de nem találtam.
Köszi -
Bib
őstag
válasz
spleenszuru #39933 üzenetére
Rosszabb nem lett, szerintem ennek is örülni kell.
-
PuMbA
titán
válasz
spleenszuru #39933 üzenetére
AFMF2.1-en kívül semmi csoda nincs benne
-
spleenszuru
őstag
Nos, mi a helyzet az új driverrel?
Hozott valami csodát 6xxx sorozatnál?
-
Curtain
senior tag
Én így telepítettem: Adrenalin-ban cache törlés, gyári visszaállítás, amd cleanup-al törlés, új driver-nél tiszta telepítés. Mégis azokat produkálta amiket írtam. Mindegy mert nincs olyan játékom amihez feltétlenül az új driver kéne. Majd a 25.4.1-et megint megpróbálom.
-
Curtain
senior tag
Én visszatértem a jól bevált 24.9.1-hez. Ennél az új drívernél hol működött az overlay hol nem, volt hogy alig tudtam megnyitni az adrenalint. Hiába kattintottam rá nem reagált semmit.
-
westlake
félisten
válasz
ScomComputer #39921 üzenetére
Tegnapelőtti build. A Polaris, Vega része tavaly szeptemberi (24.9.1).
Meg van egy ilyen is:
AMD Software: SI Driver for Radeon™ RX 9070 XT / RX 9070 Driver Version Release Notes
Ez február 18-i build.
-
Lacccca87
addikt
válasz
Felraktam, ratelepitessel. Eddig nincs gond vele, igaz csak CS2 vel probaltam. 6800 as karival, win 11.
-
vg
addikt
válasz
Hát ezt még jó ideig nem teszem fel.
-
Curtain
senior tag
Az új drivernél nektek működik az overlay? Nálam nem mutat fps-t. Van olyan játék (forza motorsport) ahol meg sem jelenik.
-
ScomComputer
veterán
AMD Software: Adrenalin Edition 25.3.1 Release Notes!
Letöltés a fenti linken alul! -
westlake
félisten
12-i build, két nappal régebbi, mint a 25.2.1 második kiadása.
-
westlake
félisten
AMD Software: Adrenalin Edition 25.2.1 Optional Update Release Notes (non-WHQL)
Második kiadás, 14-ei, három nappal újabb, mint az előző kiadás.
-
Fuel
tag
válasz
Pityu. #39903 üzenetére
Ez egy remekmű lett, hasznos, nálam is van amúgy revo uninstaller, de az én esetembe nem volt chipset driver, max. win update, ha az leszedi-e egyáltalán, de a revo se látta azt hogy van e vagy nincs, chipset driver telepítés után ott kuksol.
Köszi, ez még másnak is segíteni fog!
-
Pityu.
nagyúr
A videokártya drivert úgy tudod,hogy beírod a lenti keresőbe,hogy msconfog rákattintasz bejön egy panel
Kijelölöd ami be van karikázva aztán alkalmaz és oké ezután ad egy választási lehetőséget ott újraindítás,ekkor újraindul a rendszer csökkentett módban ott megnyitod a DDU-t
Bejelölöd a GPU-t ott automatikusan felismeri és a legfelső bekarikázott uninstalállási módszert használod.Aztán mikor újra indul csökkentet módba megy vissza a gép ott a keresőbe szintén msconfig kiveszed a pipát a biztonságos indítástól megint az újraindítást választod és ezután normál módban indul a windows.Én ha pl chipset drivert szedek le én revo uninstaller programmal szoktam mert az kicsit takarít is utána.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Sapphire Radeon RX 6900 XT Nitro+
- Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti VISION OC 8G - újrapadozva és pasztázva
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- Hibás/Kis hibás/Hiányos,Működő/ Teszteletlen Hardverek és egyéb 500ft-tól.
- Garanciális! GIGABYTE RTX 4070 Ti SUPER OC 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK!
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest