Hirdetés
- Ketogén étrend
- gerner1
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Aweriot: Cloudflare és mi
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
-
LOGOUT
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomantiii
addikt
Valaki meg tudná mondani, hogy a Titan OS-en fut-e az m3 applikáció?
-
kelly416
veterán
Sziasztok!
Nemrég vettem egy Philips 55OLED820 tévét, és most vagy balek vagyok, vagy tényleg csak almás eszközzel lehet képernyőt tükrözni rá? Milyen alkalmazás javallott erre a funkcióra?
-
-
rainman72
nagyúr
-
dvogabi
tag
válasz
patrik1994
üzenetére
Légy bátor. Én 3 Philips TV-t vettem csak fórum olvasása alapján. Egyiket se bántam meg.
-
migabi24
nagyúr
válasz
patrik1994
üzenetére
Mitől félsz? A kiállított darabokon nem fogod látni, mert nem falon lesz a tv, és sötét sincs, egyébként csak annyira jó az ambilight, hogy nekem nem kell más ezután

-
patrik1994
csendes tag
Sziasztok, Philips ambilight TV-t szeretnék venni, videók alapján nagyon tetszik, de megnézném előtte milyen élőben. Budapesten Mediamarktban, Euronicsban, Alzában jártam, de sehol nem volt kiállítva. Tudtok olyan helyet, ahol meg lehet nézni?
-
baandii
senior tag
sziasztok!
minden bekapcsolásnál ezt írja ki a tv:
már mindennel próbálkoztam ami eszembe jutott, áramtalanítás, antenna megigazítása....esetleg van vkinek ötlete?
-
tlaci72
tag
válasz
Alien!
üzenetére
Lehet az is benne van, hogy ugyanannyi pixel nagyobb kijelzőn nyílván tv adásnál rosszabb képet nyújt. Beállításoknál nem lehet annyira finom hangolni mint a régebbit mert ott mindent lehetett egy skálán 0-100-ig állítani, itt meg sok mindennél csak annyit tudsz pl: ki - minimális - közepes - maximális
Viszont hétvégén rengeteget állítgattam és valamelyest javult a helyzet
de még nem tökéletes. Megvárom azt a kb 100 óra járatást aztán lesz egy kalibrálás hátha utána jobban fog tetszeni. Csak a méret miatt cseréltem én is (55"- 65") más hiányérzetem nem volt a 865-el, amit egyébként vasárnap elvittek
-
Alien!
senior tag
válasz
tlaci72
üzenetére
10 collal nagyobb....rengeteget számít! Ha egyéb hiányérzeted van, akkor az érdekes, mivel papíron kb minden tulajdonság sokkal jobb...Oled ex panel, 5 gennel frissebb P5, VRR, natív 144hz panel.... nem is értem....Talán a régi Woled panel pixelrendezésére tudok gondolni, az esetleg részletesebb képet adott volna(?). Lehet, hogy ez még a bőrszínre is kihat amúgy.
Amúgy én oled805 tulajként semmi olyat nem szoktam látni az áruházakban amiért érdemes lenne cserélni...tökéletes képe van manapság is.
-
Vhiktor
nagyúr
Kalibraljuk be.
-
leroyclub
senior tag
Sajnos újra elkövettem azt a hibát, hogy lefrissíttettem a TV-m (75pus8506) mert azt hittem van hozzá olyan újabb fw ahol már javították a hanghibát a soundbarral. Gondoltam nem baj majd megint downgradelem de sajnos a TPM211EA_101.001.004.105 fájlt már nem tudom letölteni csak újabbakat a toengel.net oldaláról, amikkel úgyanúgy nem működik. Esetleg valakinek nincs meg ez a fw, vagy valahonnan nem tud hozzá egy linket? Már órák óta keresem de nem találtom
-
tlaci72
tag
válasz
Alien!
üzenetére
Sajnos még nem...
pedig amit állítgattam már... egyszerűen nem bírom úgy belőni mint az OLED854-et. Ami érdekes, hogy a tv adás az sokkal rosszabb ugyanazon a kábelen amin a régebbi volt, főleg élességben van visszaesés amit egyszerűen nem értek. A régin szinte minden apró bőrhibát, pattanást stb lehetett látni, itt sokkal mosottabb a kép úgy, hogy az élesség 5-ös szinten van mindkét tv-n. A bőrszint sem bírom belőni mint a régin, azon annyira igazi volt. Még szenvedek vele de nem vagyok túl happy Már azon is elgondolkodtam, hogy nem adom el a régebbit
-
rainman72
nagyúr
Az idei PU9010 van.
Nagy csodát nem kell várni ezektől a tvktől már,hozzák a megszokott jó képminőséget,de lemaradásban vannak a sokszor olcsóbb kinai belépő mini ledekhez képest is.
459euros ár kb 180e lenne itthon.
Ha azt nézzük h 55" P5 Engine nem vmi alap proci,Ambilight úgy azon az áron megérős.
Itthon rossz ára van nagyon egy 65s TCL C6K jóval olcsóbb és többet tud. -
Alien!
senior tag
válasz
tisszekreny
üzenetére
Azért ha csak ezért kellene tv-t venned, akkor egy amazon firestickkel kb mai szintre tudod hozni tudását, annál sokkal okosabb lesz,mint volt🙂
-
tisszekreny
tag
Többször megcsináltam most. (Lecsatlakoztattam, újraindítottam a routert és a modemet, majd visszacsatlakozás, de semmi. Majd TV teljes visszaállítás, közben hálózati eszközök restart, ugyanaz. Mobilnet megosztás és a TV-t a telefonra csatlakoztatva, ugyanaz.)
Írok a Philips-nek, bár nagy reményeket nem fűzök a dologhoz.
Mindentől függetlenül köszönöm szépen hogy próbáltál segíteni. -
ftc
nagyúr
válasz
tisszekreny
üzenetére
S ha leszeded a netről? s adsz neku ujra netet? router restart? ilyenem is volt, hogy router nem engedte be a TV-t a hálózatra...
-
tisszekreny
tag
Akiknek van tapasztalata vele, kinek mi a véleménye a Titan OS-szel rendelkező Philips TV-kről?
Lévén, hogy az Android-ost nem tudom életre kelteni (pontosabban elérni, hogy minden működjön rajta), gondolkodok a cserén, de bizonytalan vagyok a Titan-nal kapcsolatban. -
ftc
nagyúr
Élőben ma láttam egy 50PUS8359 - több Philips nem volt... hát színei jobbak voltak mint a melettelévő LG-nek, de a képe inkább szemcsés volt... Ugyanaz a video ment rajta
Igaz mást kerestem így nem igazán néztem a TV-t...
De amit láttam képre így mondanám
Hisense=LG>Samsung/ Philips>TCL(nem jött be a képe)> Sencor(mióta gyárt TV-t?)
-
-szabi-
addikt
Nálunk most volt ilyen.
Kaptam az infót, hogy bekapcsoláskor 759 nem az utoljára nézett csatornára megy, helyette fekete képernyő de ambi világít.
A megoldás az áramtalanítás volt. -
ftc
nagyúr
Volt ilyenem illetve neha van, ez szokott segiteni... Illetve valamikor magátol megjavul
-
ftc
nagyúr
válasz
tisszekreny
üzenetére
Hard reset? perform a power cycle by unplugging the TV, waiting at least two minutes, and then plugging it back in and turning it on
-
tisszekreny
tag
Sziasztok,
Tudom, hogy egy közel 10 éves TV-ről kérdezek, de hiszek még a mesékben.
A 32PFT6500/12 TV-m a múlt héten már nem indította el a YouTube-ot. Nem segített a YouTube frissítések eltávolítása, a YouTube adatainak törlése. A Google Play nem mutatott frissítést hozzá.
Jobb ötlet híján adtam neki egy teljes visszaállítást, de azóta már a Google fiókomba sem enged be, így a Google Play-be sem tudok belépni. A YouTube továbbra sem működik. (Persze arra sincs garancia, hogy amennyiben lehetne is frissíteni, hogy utána életre kelne.)
Van bárkinek tapasztalata ilyen helyzettel kapcsolatban? Van esély a feltámasztásra?
Előre is nagyon szépen köszönöm, ha valaki tud benne segíteni. -
Kronk
őstag
-
ftc
nagyúr
Telekomtol - Philips 55PML8709/12
20EUR/ho s 9EUR letét az annyi mint 489EUR vagy Samsung UE55U8092FU - 515EUR
róbálom a legjobban kihozni
-
-
rainman72
nagyúr
Tisztelet uraim nektek ez mind kinai amit leírtatok

Én csak megvenni meg használni tudtam őket,meg idő előtt eladni.
Volt ami 1-2 hónapot bírt de volt ami 1 évet is volt nálam.
Az eladott vagy családban/ismerősöknél lévők viszont nem okoztak soha gondont az is fura,tudnék róla
A legidősebb az 50PUS6503 meg a 50PUS6704 -
stefi68
addikt
válasz
stefi68
üzenetére
... És még egy hasznos dolgot találtam az elmúlt napok kutakodásai során:
Eddig is használtam az ADB App Control nevű PC-s alkalmazást, akár telefonokhoz, akár a TV-hez is (ADB over Wi-Fi).
Viszont nekem is újdonság, hogy született TV-re készült változata is, ADB TV néven.
Azt kell mondanom, marha jó. Van konzol funkciója is.
Háát kérem szépen ilyen ez az Android. Lehet agyba-főbe buherálni, meg aztán kell is, úgy néz ki.
De hát ez is már a múlté a Philips termékpalettáján, vagy ki tudja mit hoz a jövő... -
stefi68
addikt
Igen ezt az AVFORUMS topikot én is megtaláltam délelőtt.
Most úgy tűnik meg is találtam a kérdéses appot.
Ha letiltom a megjelenítést más alkalmazások felett a org.droidtv.upgradeapp.ui.ApplicationClass számára, nem jön több értesítés a frissítésről.
Ami érdekesség, hogy kilistáztam az összes rendszerappot csomagnév szerint és nincs is ilyen alkalmazás (org.droidtv.upgradeapp).
A másik megoldás is jó, miszerint három URL-t kell letiltani a router tűzfal beállításainál
Forrás: Toengel
Igazából ezzel kellett volna kezdeni, mert miután már észlelte, hogy van frissítés, már hiába tiltom az URL-eket.
Viszont ha a letiltott URL-ekkel csinálok egy manuális frissítés keresést, akkor már kiírja hogy nincs frissítés és így sem dobál fel többé értesítést.
Szóval mindkettőt alkalmaztam, biztos ami biztos.Azért köszi, hogy foglalkoztál a dologgal...

-
stefi68
addikt
Amit írtál, az az automatikus szoftverfrissítés Be-/Kikapcsolására vonatkozik.
Ez természetesen ki van kapcsolva.
Ettől függetlenül időnként felbukkan az új szoftver megjelenéséről információt adó felugró ablak, melyet elfogadva végbemegy a frissítés. Természetesen el is lehet utasítani, de időközönként bosszantóan újra megjelenik. Ezt szeretném eltüntetni végleg. -
stefi68
addikt
válasz
tlaci72
üzenetére
Szerencsére én ezt nem olvastam....

Tudsz linket, ahol írtak ilyeneket?
Egyébként írtam a Philips supportnak, röviden leírva a történetet, és hogy szeretném megtartani az Android 11-et és kiküszöbölni hogy a frissítésre vonatkozó felugró ablak nem zavarjon. Meg tudják-e oldani?
Erre visszaírták, hogyan frissíthetem a legújabb FW-re.
Válaszul még egyszer leírtam, hogy nem szeretnék frissíteni, csak az értesítéstől megszabadulni.
Végül is, ez is egy megoldás, hogy rakjam fel a legfrissebb szoftvert, és azután már nem értesít.
Na, mindegy, még keresem a megoldást az értesítés megszüntetésére ...
-
tlaci72
tag
-
stefi68
addikt
válasz
stefi68
üzenetére
Megcsináltam a downgradet Android 12-ről 11-re az 50PUS8505 TV-n.
Visszaállt a rend, rendben működik BT hangátvitel, már nem szakadozik.
Remélem így is marad. Nem frissítek többet.
Már csak azt kellene megtalálnom, melyik app a felelős a frissítés keresésért, mert elkezdte újra feldobálni a figyelmeztető ablakot.
Korábban találtam olyan infót, hogy az org.droidtv.tv.upg csomag, de én nem találtam ilyet.
Valakinek esetleg tippje mit tiltsak le hogy ne dobálja a frisítési emlékeztetőt? -
rainman72
nagyúr
Tudtommal a Mled820 nem ambis,így az eldöntené melyik legyen az vagy a 9010.
Mind2 P5 Engine alapból jó kép lesz viszont a mini leden a HDR jobban fog mutatni főleg ha az a 55PUS9010 alacsony kontrasztos IPS panel.Nem tudom miből mennyit nézel de ha lényegesen több a 4K stream,Nflix,azon belül is természet filmek akkor jobb az Mled.
Nagyon olcsó ambi nélküli Philipseket meg kihagynám akkor inkább TCL,Hisense inkább. -
rainman72
nagyúr
250e szállítással 65PUS9010
55/65OLED820 366/510e
-
ftc
nagyúr
Elvesztem a sok olvasásban

55PUS7000
50PUS8010
50PUS9010
55PUS7810vagy más gyártó pl Hisense 55U7Q PRO? esetleg TCL de ott szintén olvasni jobb roszabb véleményeket... Philipsnél Android hiánya, de képminőség tutira... többivel nem igazán van tapasztalatom...
LG-t alapból kilőttem engem a menü idegesít
illetve ha elmegyek nézni valahova máris a Samsungot tukmálják...
-
rainman72
nagyúr
válasz
AxBattler
üzenetére
Nekem eddig is volt mediaplayer 1 Himedia de az streamre nem igazán jó.Közbe meg vettem egy Xiaomi Box 3.gen. meg van egy Fire tv Max is vhol kölcsönadva.
Kipróbálok minden biszbaszt
De a Tkom box is megoldás manapság stream app hiány esetén.
Persze ezt nem szoktam ajánlani mindenki olyan tvt vegyen ami neki megfelelő.
Te meg úgyse veszel tvt soha mindig csak
előtte vagy
-
válasz
rainman72
üzenetére
Teljesen rendben lenne a TitanOS (főleg hogy Freesync-et/VRR-t is támogat tudtommal), de a streaming platformok hiánya miatt kilőve.
Persze, lehet mondani, hogy akkor vegyek külső okosbox-ot, stick-et, AppleTV-t... de egy háztartásban ált. van 2-3db TV... akkor mindegyikhez kell külön lejátszó?
Nem, köszi, inkább maradok a frissebb GoogleTV-s készülékeknél. -
rainman72
nagyúr
válasz
AxBattler
üzenetére
Fapad igen.
De a P5 meg nem ennyibe kerül
Aki kis képátlót keres főleg tv adásra néha 1 film arra sztem jó.
Ennyiért ambis tvnek jó ár és meglepinek ott a google tv is,ezek miatt raktam ki is,hogy létezik ilyen is,csak eddig itthon nem volt forgalomban.
Igazából nincs bajom a Titannal se,a Skyshow viszont kellett volna.Amugy meg tiszta retro érzés olyan mint egy régebbi Saphi-s tvt használnák.Na ez lehet jó is meg nem is.Ki mennyire szerette
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE50LS03D FRAME) 127CM Q-LED SMART PRÉMIUM ART TV ! uj modell AKCIÓ
- SAMSUNG (QE65LS03B) 165CM Q-LED FRAME PRÉMIUM MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75LS03D ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75LS03FW) 190CM NEO QLED FRAME SMART UJ MODELL! AKCIŐ
- SAMSUNG (QE85QN85B) 215CM NEO-QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Ha mindkettőt viszed, 170ért tied! - Apple Thunderbolt Display
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 4.2GHz turbo 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3883, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

nincs tippem
Viszont hétvégén rengeteget állítgattam és valamelyest javult a helyzet
de még nem tökéletes. Megvárom azt a kb 100 óra járatást aztán lesz egy kalibrálás hátha utána jobban fog tetszeni.
szólok ha eladó