- Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- New Game Blitz - 2025
- Bambanő háza tája
- Digitális Állampolgárság Program
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- OpenZFS a mindennapokra
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz Zoliwrc #318003 üzenetére
Akkor téged a villanyosság továbbra sem hoz lázba. ...pedig ez így már alig olcsóbb ennél.
...és ez már X01.
Én úgy voltam vele, hogy mivel rejtett bowdenezést kellene cserélnem (már nem éreztem tökéletesnek), plusz a váltókarral sem voltam 100% kibékülve ((miután első XT SL 8100 I-Spec EV garisan cserélve lett mert meghibásodott, és az így újan kapottat meg valahogy letörtem (ma sem tudom hogyan ) az SLX SL7100 valahogy mindig gagyinak tűnt amazhoz képest), végül egyszerűbbnek tűnt elhagyni az egészet úgy ahogy van és kielégíteni egyben kíváncsiságomat is az eletromossal. Egyelőre nagyon tetszik..."Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
Új hozzászólás Aktív témák
- Teljesen újszerű szett! Philips Lumea Advanced SC1997/00 villanófényes IPL szőrtelenítő
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón szett - 5,4k video, 1" SONY CMOS (2S4)
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, Care Refresh, FPV Controller, ND Filter szett
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo FMC drón - 1" Hasselblad kamerával (3 akkuval)
- Corength dönthető pad + 20kg-os súlyzókészlet + 2x5kg tárcsa + francia rúd
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest