Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- Jhonny06: Kindle reklámmentesítés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Dirt Rally 2.0 steames linkje
PH Klubok az összefoglalóra kattintva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ciccuka
veterán
-
biker
nagyúr
válasz
Találtgyerek
üzenetére
a helyzet az, hogy egy kontrollert már februárban vettem, mert azóta érik bennem a gondolat, hogy vége, nem friss döntés volt. És nyomtattunk rá kormányt áttétellel, de nem az igazi az a megoldás, így egyelőre talonba került.
De jóbarátom és örök csapattársam Jules rámutatott a RaceRoom RR-DC2 kontrollerre direkt kormánnyal (és nem a TM féle cserélhető betétes 80ezres áron) így rendeltem egy ilyet, ami hamarosan érkezik.
De még a gép a rigen van, és egy métert nem mentem vele, karos kontrollerrel tudom milyen béna vagyok
-
fatal`
titán
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Kedvem sok mindenhez lenne, csak időm nincs.

Bár rallycrossban meg aztán különösen béna vagyok.
-
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Jelen
-
fatal`
titán
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Nekem működik minden probléma nélkül.
-
biker
nagyúr
válasz
Találtgyerek
üzenetére
nagyon imádtam a DR2.0-ban a rallycrosst, és hiányoltam azt is meg a free practice módot az ea wrcből.
amúgy nekem kb 8 hónapja meghalt a dr2.0, nem indul el, kilép betöltéskor. reinstall után is. valami frissítés kavarhat be -
Találtgyerek
veterán
Hali!
Akinek van kedve rallycross online összecsapásra, az jelentkezzen itt legyen szíves!
-
biker
nagyúr
válasz
Találtgyerek
üzenetére
én is így emlékszek
én se kaptam. ajándékcsomagot is kétszer sorsoltak, soha többet. -
zodo
nagyúr
Na én ezt nem is néztem meg de kb. jó lehet mert nem vettem észre (igaz nem sok autót teszteltem eddig) hogy nagyon gáz lenne az irányítás.
Időközben vettem a mtsimtech oldaláról egy Fokozatszám jelzőt (tartó nélkül) és sikerült fel barkácsolni a CSW 2.5 bázis tetejére.
Játékban a karrier résznek hogy álljak neki, mi a menet?
Fejlesztem a csapattagokat gondolom de melyikre érdemes gyúrni?
Választok egy tetszőleges futamot amihez persze 0 autó, veszek egyet és fel kell tunningolni hogy végig is tudjam tolni megfelelő eredménnyel vagy elegendő az alap típus ahogy megvettem? -
JoolsNOS
veterán
Szaisztok! G920al próbálgatom a játékot. Olyan gondom van vele, hogy a kormány kevesebbet mozog, mint ahogy tekerem, tehát én már tekertem egy egész fordulatot de a játékban még csak pl 270et ment. Hol tudom állítani? Játékon belül nem látok rá opciót.
Köszi -
snecy20
nagyúr
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Persze, nincs átmenet vagy finom adagolás... de a 2.0 is és az 1 is gyönyörűen játszható vele. Valószínűleg a ranglistákon találnánk is bőven magunk előtt billentyűzeteseket.
-
Találtgyerek
veterán
válasz
snecy20
üzenetére
Én még az alap RBR-t is billentyűzettel játszottam egy ideig. Amikor újra elkezdtem szimulátorozni, akkor is egy pár hétig a DR-t is billentyűzettel játszottam. Lehetett vele jól menni, de nem ugyanaz az érzés meg a gázt és a féket sem tudtam annyira pontosan adagolni.
-
snecy20
nagyúr
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Még a kormányos korszak előtt a kezdő rallys és pályaautós éveimet én is billentyűzettel csináltam. RBR-en kívül bármivel elboldogultam kb..
-
snecy20
nagyúr
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Az kemény.
-
snecy20
nagyúr
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Igen, ez is igaz hogy vagy 5-10x több a próbálkozó ezeknél.
-
Találtgyerek
veterán
válasz
snecy20
üzenetére
Általában magamnak sokkal jobb setupot tudok írni, mint a publik setupok. Más a vezetési stílus gondolom.
Szerintem van olyan aki napokat beleöl egy jó sérül a és azzal brutális tempót lehet menni.
Azért van ezekben a kategóriákban a nagyobb lemaradásod, mert ezek a legnépszerűbbek. RWD-vel meg B csoporttal jóval kevesebben mennek. -
snecy20
nagyúr
válasz
snecy20
üzenetére
meg amiket a ghost-ok alapján észreveszek: Olyan kanyarokon tolják át az autót mondjuk 140-nel, ami nekem fizikai képtelenség még 120-szal is, és az ilyen jellegű kanyarvételi tempó különbségek fennállnak mindenhol. Ezek olyan maszek setupok lennének, amik sokkal jobbak vajon a youtube-os publikus setupoknál?
-
snecy20
nagyúr
válasz
Találtgyerek
üzenetére
A másik ami nekem nem tiszta, hogy ugye a két legfiatalabb géposztály rendelkezik a legkezesebb, legstabilabb és legkönnyebb vezethetőségű autókkal, mégis azokkal a legdurvábbak a lemaradásbeli különbségek. Nem tudtam megfejteni, miért..
-
snecy20
nagyúr
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Amúgy döbbenet, hogy pl. Finnországban és Új Zélandon, meg pláne Monte Carloban mennyit kapok az elejétől, szárazon is meg nedvesen is, meg is rökönyödtem rajta. Talán még a 4WD B-sekkel tudok kompetitív időket menni.
-
snecy20
nagyúr
válasz
Találtgyerek
üzenetére
-
biker
nagyúr
válasz
Találtgyerek
üzenetére
-
biker
nagyúr
válasz
Találtgyerek
üzenetére
ha beröffentem a simet, igen.
sajna a mac-en a safarival szórakozik a dirt weblapja, belépés után visszadob belépésre néha, és nem tudom megnézni az eredményeket
ezen a racenet se segít -
biker
nagyúr
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Na letudva, 2-3 kisebb hiba volt, mikor már nagyon befáradtam, de összességében jól sikerült.
21 órától lesz publikus a video, a 6. szakasz után végigmutatom a setupot, ha érdekel. -
fatal`
titán
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Jó, de te "csalsz" és szekvenciális váltóval mész kuplung nélkül, úgy könnyű.

-
biker
nagyúr
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Rallytechnical setupokat szoktam használni
-
biker
nagyúr
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Én a B csoportot retireoltam, borzalmas volt. Nekem ez túl erős, agresszív turbóval, nulla tapadás, bicsaklik mindenfele. Első szakaszon kaptam 44secet, második felénél beforogtam, defekt, és kiléptem

Majd a P15-ben.... -
Találtgyerek
veterán
válasz
Találtgyerek
üzenetére
B csoport-ot megcsináltam. Az Audival mentem, mert már mindegy, hogy hanyadikként végzek. Nagyon élveztem a Montét az S1-el. Szépen lehet vele driftelni. Az első 8 szakasz hibátlanul lement. Volt is már több, mint 1 perc előnyöm. A 9-en kicsit gyorsan érkeztem egy visszafordítóba és a kanyar közepén beleért a hátulja egy sziklába. Defekt.
Nem szoktam pótkereket vinni, mert ritkán szerzek defektet, de most sikerült.
Egy hosszú és egy rövidebb szakaszt így végig kellett döcögnöm 3 kerékkel. -
Balcsix
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy mennyire játszható a játék kontrollerrel?
Mindenképpen szükség lenne kormányra a szimulátor mivoltából, vagy élvezhető így is valamennyire a játék?Előre is köszönöm!
-
zodo
nagyúr
Volt egy kis időm megnéztem, lehet csak a telemetria beállításokat kellett engedélyezni.
9.1.13 van fent, látom van már 9.1.16 alap GaugeLand kijelzés működik a Redmi Note 4-en ahogy eddig wifi/böngészőben.
Köszi.Igazából kb. elegendő lenne egy kisebb kijelző mint egy mezei Fokozatszám jelző az MT Simtech oldalán lévő esetleg tudhatná a villanó váltás figyelmeztető háttér világítást.
Így hogy itt a régi teló megteszi ez is. -
biker
nagyúr
válasz
Találtgyerek
üzenetére
én is végigtolom, de jó tanulság volt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- 4:3 aránnyal csukna ajtót a Honor az Apple Foldra
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / 100%-os akkumulátor / 12 hónap jótállással
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- Eladó Apple iPhone 12 64GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
PH Klubok az összefoglalóra kattintva

én se kaptam. ajándékcsomagot is kétszer sorsoltak, soha többet.