Hirdetés

2024. május 11., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  iPhone topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-18 10:40:06

LOGOUT.hu

iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#94827) _adaml21_ válasza radi8tor (#94824) üzenetére


_adaml21_
őstag

Így van. Én iPhone 4 óta 32 gigásat használtam, számomra mindvégig optimális volt, szidom is az Apple-t, hogy kivette a kínálatból...

Vettem egy iPhone 6-ot, még októberben, 64-es ugye abszolút hiánycikk volt, örültem, hogy egyáltalán egy 16-os fehéret ki tudtam fogni (mondjuk jól jártam, mert azóta nem látott akcióban volt :) )
Gondoltam, elég lesz, az évek során eléggé leszoktam a nagy játékok (pl. RR3) iPhone-on futtatásáról, arra ott az iPad. Viszont 2-300 zeneszámot szoktam tárolni a telefonon, pár száz MB-nyi Podcastet is, valamint elég sokat scannelek, és sok fajta irodai alkalmazást tárolok a telefonomon.

iPhone 4 óta mindegyik típus volt nekem, több garanciában cserélt is, és mindig ugyanazt a backupot állítottam vissza, emiatt már 1800 fotó és 40 videó sorakozott a készülékeken, összesen 11 GB-nyi hellyel. Gondoltam, ez jó alkalom, hogy új telefonként állítsam be, tiszta mentéssel, egyedül az SMS-eket mentettem át iBackupbottal (ez összesen kemény 40 kB-ot vett el :) )

Szóval megvolt 2 hete a 16-os i6, oda kellett figyelnem miből mennyit rakok rá, nem tettem fel semmi felesleges alkalmazást elég kevés zenét, podcastet, szóval eléggé visszavettem a használatból. Így maradt 4,5 giga helyem. Aztán elmentem kirándulni 2 napra, fényképezgettem, és majd' lefostam a bokámat, milyen jó képeket készít, a videokról nem is beszélve... 1. nap végére maradt 2,9 giga helyem.

És akkor hasított belém a felismerés: bármennyire is próbálkozok, bármennyire is odafigyelek, meg arra gondolok, hogy legalább spórolok a 16-oson, egyszerűen kevés nekem. Meg kellett válogatnom a zenéimet, hogy mit rakok fel, nem tároltam semmi olyan alkalmazást, amit szinte soha nem használok, de ha egyszer arra kerülne sor, áldanám az eszemet, hogy rajta hagytam, és ami a legfontosabb, pl. 1 hetes külföldi nyaralást nem tudnék önfeledten végig fotózni, mert betelne a tárhely....

Szóval szitkozódtam, és léptem: Haszonnal ( :)) ) eladtam az i6-ot, és előrendeltem a 64-est.... Tudom, hogy ez viszont túl sok lesz, i5-ből volt 64-esem, és egyáltalán nem odafigyelve ~20 giga szabad helyem volt, de az Apple :((( nem hagyott más választást.
Így legalább space gray telefonom lehet, arra vágytam előzőleg is, de totális készlethiány miatt a silverrel kellett megelégednem :)

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  iPhone topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.