Hirdetés
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Ventoy- univerzális multiboot máshogyan
- leslieke farmerzsebe
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Online jogosítvány megújítás kishazánkban,és user error :)
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolom89
senior tag
válasz smallmer #164047 üzenetére
Media markba vettem még másfél éve egy 10.000mAh Yoobao márkás aksit, hibátlan. 1A és 2A kimenet van rajta plus egy led amivel lehet világítani, kb mint egy telefonnal. Azt hiszem most olyan 6 ezer körül mozog az ára. simán jó vétel
“LG C2 + Samsung Q990B” Asus Rog Strix G17
-
smallmer
őstag
Sziasztok,
érdeklődni szeretnék, hogy ki milyen power bankot használ.
Nyaralás előtt szeretnék vásárolni egyet és nem tudom, hogy milyen legyen.köszi
-
Ufff
senior tag
válasz -secret- #164030 üzenetére
Headset-nek jó, de meg sem közelíti a piston3-at! Van még a Xiaomi Hybrid Pro, az jó választás lehet, kimondottan erős mélyekkel, jó a magas is, a középső tartomány gyengébb, ez bizonyos zenéknél zavaró lehet. Elektronikus zenékhez teljesen jó!
"És egy leszedált ország tapsolgat a szarnak, boldogan élnek, amíg csak meg nem halnak.˝
-
Clemi
veterán
válasz Kicsirics77 #164018 üzenetére
A CarPlay-hoz csak annyit, hogy nekem az i7-en (10.3.2) magyar régióval magyar nyelvvel bekapcsolt Siri mellett, ott van a Handoff alatt és beállítható lenne.
-
senior tag
Csináltam egy gyári visszaállítást, full tiszta a telefon, nincs letöltve még egy app se. Viszont a beállitásokban a tárhelynél azt írja, hogy 600mb foglalt már. Gépen az iTunes azt írja, hogy 280mb "dokumentumok és adatok" és 370mb "egyéb". Mik lehetnek ezek és hogyan tudnám törölni?
Minden megabájt számít, mert f@sz voltam és megvettem a legkisebb tárhelyű modellt. -
Arcképgyáros
FaceTime beállításait hol látom?
-
batai15
félisten
félve kérdezem, de mint tudni illik a xiaomi elég jó kiegészítőket gyárt.
Na már most kinéztem egy 2.1 ben tripod monopodot ami bt alapú , esetleg valakinek van ilyen? főleg az ios, valamint a telefon mérete miatt kérdezem . -
Cathfaern
nagyúr
válasz vasi89 #164026 üzenetére
Ezeket nem azért írják rá a szervízlapra, hogy szivassák a vásárlókat, hanem azért, hogy ne mondhasd azt, hogy te tökéletes állapotban hoztad be, ők meg összekarcolták. Ugyanez a vásárlónak is biztonságot jelent, mert ha nincs rajta egy sérülés a szervízlapon, akkor nem mondhatják azt, hogy már ilyen volt amikor bevitted.
-
vasi89
addikt
válasz szekra #164016 üzenetére
nekem kijelzőcserénél a macbook papírjára írta rá hogy a fedlapon sérülés látható. Úgy voltam vele, hogy nem reklamálok érte mert csak otthon néztem meg a szerviz papírt, megvárom mit hoznak ki belőle. Aztán a szervizben szerintem észrevették, hogy az nem sérülés hanem mivel volt rajta matrica és nem sikerült tökéletesen levakarni, annak a nyoma szóval az h ráírják még nem jelent semmit. Amúgy a telefon hátlapja attól hajszálkarcos lesz h zsebre teszed.
-
customer114
őstag
válasz Kicsirics77 #164021 üzenetére
Sejtettem, köszi a gyors választ.
-
Kicsirics77
veterán
válasz customer114 #164020 üzenetére
nincs
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
customer114
őstag
Üdv
Ha előző tulaj be van jelentkezve az icloudjával a telefonba és jelszót kér a kijelentkezéshez, akkor van más módja a fiók törlésének, minthogy felkeressem az előző tulajt és elkérjem a jelszavát, amivel törölhetem?
(Iphone 6, 10es ios)
Köszönöm
-
Kicsirics77
veterán
válasz CharlieDrop #164017 üzenetére
mivel magyar régióban nincs engedélyezve így ezzel megkerülhető a dolog de kell hozzá a siri is.
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
CharlieDrop
veterán
-
oba
addikt
válasz kchris78 #164014 üzenetére
Én ezt értem, de ő arra reagálta a "le akar húzni" mondandóját, hogy írtad, hogy "ár alatt" akarja beszámítani. A mennyivel ár alatt az persze más kérdés, ezt aláírom, ez már szubjektív dolog (én pl ilyen sérüléssel nem vennék telefont). De tény, hogy aki egyáltalán nem érzékeny a külső sérülésekre sem ad érte annyit mint egy szép állapotú példányért. Ha a másik fél arra hivatkozott az "ár alatti" beszámításnál, hogy a garancia ugrik emiatt akkor valóban nem tudja, hogy mit beszél.
[ Szerkesztve ]
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
senior tag
Hali! Nem tudjátok, hogy mi a különbség a Mo. és USA régió között azon kívül, hogy ha USA-ra állítom, akkor elérhetővé válik a News alkalmazás?
-
kchris78
veterán
-
Kicsirics77
veterán
válasz CharlieDrop #164007 üzenetére
suzuki vitara 2016 nekem például tudja a car-playt csak a telefonon engedélyezni kell a siri-t meg a régiót átállítani magyaról usa-ra.
-
tungesz
csendes tag
válasz CharlieDrop #164007 üzenetére
2016-os Suzuki Vitara GL+, ők már carplay-el nyomják!
-
kchris78
veterán
szerintetek milyen mértékű sérülésnél veszik el az Apple gari? Nekem az egyik sarkán van egy odaverődés nyom, erre már elveszett volna? Vagy a szervizen múlik hogy ebbe belekötnek-e?[kép]
Kicsit kiakasztana, bár nem sok van belőle vissza... Kb autónál garivesztés van mert parkolási sérüléseket szerzett az autó??
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gmail
- Assetto Corsa
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest