Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Pityke78
őstag
Sziasztok!
Van egy XS-es készülékem, amin ki kell cseréltetnem a hátlapot, így kb 1 hétre át kell költöznöm egy másik telefonra.
Hogy tudom a legegyszerűbben megoldani, hogy az összes alkalmazásom, fényképem, videóm, üzenetem átkerüljön a másik telóra, mondjuk egy iPhone 8-ra, illetve majd vissza az XS-re, ha visszakapom?
Köszi
-
-
Hitch
senior tag
Beta 2 eddig hibátlan.
-
exoduss
tag
Sziasztok!
Új telefont fogok vásárolni, egy iphone 11 személyében. Honnan lenne érdemes megrendelni? -
kchris78
veterán
elvileg béta oprendszerrel/XCode-al is feltölthető app az iTunes connect-be? Kipróbálnám már a Big Sur-t, egy telepakolt Mojave után, Catalina-ra már nem upgrade-elnék.
-
exoduss
tag
válasz -secret- #222015 üzenetére
Emag, Extreme Digital, Turbado
A turbado nem hivatalos apple partner, viszont a Emag és az ED igen. Azonban néztem még a Speed Shop-ot is, de ugye ott nem lesz 1+1 év garancia.
Szerintetek előrelépés lenne ez egy p30-hoz képest? A hangszóró minőségével nem voltam megelégedve a p30 esetében.
Esetleg az iphone 12-őt érdemes lenne megvárni?[ Szerkesztve ]
-
-FLY->
őstag
Tudja esetleg azt valaki közületek, hogy hordoz-e az magában biztonsági kockázatot, ha az ios levelzőére összehúzom az összes levelezési fiókomat? Tehát, ha egyet feltörnének, tudnának menni tovább is, vagy nincs átjárás?
-
Amilo02
aktív tag
Sziasztok!
Van egy olyan gondom, hogy nem működik egy bizonyos ponton a kijelzőm, és emiatt nem tudom beírni a jelkódomat.
Létezik valamilyen másik megoldás, hogy fel tudjam oldani? -
Hello,
Kipróbáltam az Apple Mail-t. A szokásos bajom van, hogy a Gmail fiókomból hiányzik az utolsó pár hónapnyi levél. Tehát mondjuk áprilisig látszanak, újabbak nem. Mit lehet ezzel tenni? Erőltettem a frissítést a régebbi levelek betöltésével, de semmi.
Köszi minden tippetMutogatni való hater díszpinty
-
mr.tamasbiro
őstag
Ha van családi megosztás és előfizetek a családi icloudra ami azt hiszem 990 Ft akkor ott mindegyikünk mentése külön látható ugye? És mindenki csak a sajátját látja vagy én mondjuk látom a gyerekeimét is?
-
-
Prowler
senior tag
Ha bemész a Beállítások -> Jelszavak és fiókok menüre, ott látszik a Gmail? Ha rányomsz kéne lenni egy menünek hogy hány napnyi levelet szinkronizáljon (alapértelmezett 3 hónap azt hiszem).
Nekem Office 365 fiók van Apple Mailhez kapcsolva és ott is ki kellett vennem a 90 napos limitet hogy lássam az összes emailt.Veremivadék Undorkutya
-
kalanchoe
senior tag
Megvettem egy appot az App Storeban, és sikeresen le is töltöttem, azonban nem kaptam a vásárlásról sem e-mailt, sem értesítést. Ez normális eset? Még nem vásároltam sosem AppleID-val.
-
zoli62
addikt
válasz herdsman12 #221982 üzenetére
Egyszerű. Kikapcsolom például a képek szinkronizálását. Törlök egy képet, véletlenül, de tudom, hogy a szerveren megmarad. Később visszakapcsolom a szinkront. Hálózatra kapcsolódás után a kép a szerverről is törlődni fog. Google Photos-nál hasonló esetben (telefonról törlés esetén) a szerveren megmarad a kép, akkor is, ha a szinkron be van kapcsolva.
-
válasz Prowler #222026 üzenetére
Látszik a Gmail Push be van nyomva, stb. Kipróbáltam kézin is most.
Nem az a baj, hogy a régebbiek nem látszanak, hanem hogy az újabbak nem Tehát A gmail kliensben vannak áprilisnál újabb levelek, az Apple mailkliensében meg nem. Pedig magától meg is találta a Gmail fiókomMutogatni való hater díszpinty
-
radi8tor
MODERÁTOR
Hardreseteltem a telefont mert rakoncátlankodott a kamera Greengo appban.
És mi történt ezután? Appletv ikont betette a telefon az első oldalra (volt ott 1 hely). De nem a végére hanem a harmadik sorba. Wtf?!⭐ Stella
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz mr.tamasbiro #222024 üzenetére
Mindenki a saját tárhelyét látja csak, illetve a saját telefonhoz tartozó icloud backupot éri el a telefon (tehát apple id-hez kapcsolódik a tárhely elérése, nem az előfizetőhöz).
-
-
zoli62
addikt
válasz kagzer #222034 üzenetére
A Google Photo backup és sync, ami a beállításokban is ezen a néven szerepel és alapértelmezésben be van kapcsolva.. Appon belüli képtörlés esetén a Google Photo szerverről is törlődik a kép, a telefonról való törlés esetén nem. Sőt, appon belül helytakarékosság céljából lehet törölni képeket anélkül, hogy a Google Photos-ból törlődnének. Még Macről is lehet helytakarékosság céljából képeket törölni úgy, hogy iCloud-ban megmaradjanak.
[ Szerkesztve ]
-
herdsman12
őstag
válasz zoli62 #222028 üzenetére
Biztos voltam, hogy valami extra hülye helyzetet hozol elő.
Fenti problémádra már megelőlegeztem a választ (30 nap).
Nem túl életszerű, hogy délelőtt kikapcsolod az iCloud - Fotókat, csak azért, mert tudod, hogy a délutáni törlésed így megmarad.
Két különböző cég, két különböző rendszeréről elmélkedünk, de nem a valós hiányosságokról, hanem ilyen mesterségesen kreált problémákról.
A két rendszer eltérő tárolás/mentés kérdésénél nekem sokkal nagyobb gáz az erősen korlátozott fájl kezelés, rendes hívásszűrés, stb.
Sajna nem evidens, ezért meg kell tanulni, kipróbálni a lehetőségeket.
A Google Fotóknál is érhetnek meglepetések például kép/tárhely méret ügyben. -
zoli62
addikt
válasz herdsman12 #222041 üzenetére
Egyébként az Apple-nél mindig vannak ilyen furcsaságok, amikor makacsul ragaszkodnak valamihez, amin már túlhaladt az idő. A fotóknál maradva egy további egyszerű példa: Iphone-on, Mac-en, Icloud-on a fotóknak nem hozzáférhető az ExXIF adatai. (expozíciós idő, fényrekesz, készítés dátuma, stb.) Természetesen a szinkronizáció sem életszerű, azaz intelligens, ha például a telefonról véletlenül törlök kontaktot, ami pár kB helyet foglal, akkor intelligens módon a legközelebbi hálózati csatlakozáskor lefelé szinkronizáljon, hiszen a felhőben megvan, és ne kelljen a visszatörlés miatt böngészőn keresztül belépnem az iCloud-ba, hiszen azt várom el az összes Apple eszköztől, hogy józan paraszti ésszel is használható, ezért is Apple, de valami kitekert logikával működik. Egyébként visszatérve a képekre, a telefonról való vétlen törlés miatt ezért is kapcsolják ki a szinkront sokan.
[ Szerkesztve ]
-
Noxy
veterán
válasz zoli62 #222042 üzenetére
Iphone-on, Mac-en, Icloud-on a fotóknak nem hozzáférhető az ExXIF adatai. (expozíciós
idő, fényrekesz, készítés dátuma, stb.)
[link]
Röviden ennyi, mert amiről nem tudsz az még létezhet.
De van app arra is, hogy egy megosztott képről eltüntessek minden ExXIF adatot. Pld a GPS koordinátákat.[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
hemaka
nagyúr
Hogy lehet veletlenul torolni a kepet, amikor meg is kerdezi megegyszer, sot alatta irja, hogy ha torlod, akkor az icloudbol es az osszes tobbi eszkozrol is torli. De ha megis sikerul reszegen vagy bedrogozva osszehozni, a torolt kepek mappaban 40 napig meg ott a kep.
[ Szerkesztve ]
-
nord_
veterán
Az exifre már válaszoltak, ezt csúnyán benézted. Ráadásul Macen nem is kell külön alkalmazás hozzá.
Kontakt törlés: ez is hülyeség... kontaktot nem lehet véletlenül törölni! A névjegyzékben először az adott névre rá kell bökni, aztán kopp a szerkesztésre, aztán kopp a törlésre, és aztán megerősíteni a törlést.
De fogadjuk el, neked ez is sikerül véletlenül... Azt azért oszd meg velünk, hogy az iCloudnak honnan kellene tudnia, az adott törlés véletlen vagy szándékos mozdulat volt?De biztos, hogy használtál valaha is bármilyen Apple terméket (leszámítva a bolti pár perces nyomogatást)? Mert ezekből a "hülyeségekkel védem a védhetetlent", nagyon nem ez jön le...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alcatel 3D dual SIM 4/64Gb új állapotban eladó!
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro, Gold, 64Gb, 86% akku, független , új állapotú
- Apple iPhone Se 3, ( 2022 ), 64Gb, független ,Space Gray, új állapotú, 87% akku
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest